Dodaj do ulubionych

PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wyborami

IP: *.centertel.pl 01.10.13, 20:31
Panie Tandyrak, albo mieszanie w garach, albo polityka, trzeba się na coś zdecydować. Może pora wycofać się zanim okręt zatonie całkowicie...
Obserwuj wątek
    • Gość: B52 Panie Tandyrak IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.10.13, 20:39
      lepiej sprawdza się Pan jako wędkarz niźli polityk.Mimo to życzę powodzenia.
      • Gość: ciekawski Re: Panie Tandyrak IP: *.net.pbthawe.eu 01.10.13, 21:40
        Tandyrak ? a kto to jest ? co zrobił dla miasta ?hmmmm
    • Gość: gość PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wyborami IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.13, 21:11
      Brednie a'la Szydłowski
      Nic nowego
    • Gość: dżordż I bardzo dobrze! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.10.13, 21:58
      To za brak np. ławek na starym mieście. A mówiłem stawiaj ;)
    • Gość: tym PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wyborami IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.13, 22:07
      I nie postawił. Bo sam ma na czym przysiąść. Nie lubię olsztyńskich radnych. I vice versa.
    • Gość: allensteiner PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wyborami IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.10.13, 22:10
      Czy dziś przyzwoity człowiek zajmuje się polityką? Proszę o przykłady.
      • Gość: ? A z kim ma przegrać Tandyrak? Jest kontrkandydat? IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.13, 23:00
        Ciężko przegrać jak się jest jedynym kandydatem.
      • Gość: UPR Re: PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 17:03
        Janusz Korwin Mikke...
    • Gość: Małgorzata PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 13:30
      Przykatedralna knajpa kwitnie, teren wokoło ślicznie wyremontowany - jak jeszcze zadania partyjne jako przewodniuczący Rady pan T. ma do zrobienia..?
    • Gość: mix Re: PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wybor IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.13, 23:14
      Tandyrak to jest Tandyrak. Nikt lepiej PO nie mógł sprowadzić do parteru jak właśnie on. Negatywna ocena ratusza wiąże się z uprawianą "sviazią" PO-PSL, której niestety patronował właśnie Tandyrak pod dyktando swojego mocodawcy z Gdańska. Olsztyńska PO sprowadzona została do prowincjonalnej agendy człowieka nie zamieszkującego w Olsztynie a będącego członkiem tej organizacji partyjnej na bardzo dziwnych zasadach. Pisała o tym nawet w pewnym momencie miejscowa prasa. Kto wyciągnął wnioski z tego, że w Olsztynie pierwsze skrzypce odgrywają ludzie tylko pozornie związani z Olsztynem?
      Nie mam pretensji do nikogo, bo sam głosowałem na PO. Sadziłem jednak, że mimo wszystko olsztyńskie struktury będzie stać na jakąś samodzielną pracę polityczną. Niestety, byłem w ogromnym błędzie.
      • Gość: rp Re: PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wybor IP: 194.158.46.* 05.10.13, 12:50
        woda na młyn miejscowych pisuarów
        • Gość: mix Re: PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wybor IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.13, 13:46
          Możliwe, że tak jest, chociaż nie wiem, skąd takie wnioski wyciągasz. Jak na razie nasz pirat Jureczek siedzi cicho. Być może przygotowuje po cichu jakiś ratuszowy skok, ale jak na razie nic o tym nie wiem.
          • Gość: j. Re: PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wybor IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.13, 10:13
            To już były te wybory czy nie?
            • Gość: mix Re: PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wybor IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.13, 12:03
              Były. W telewizorni podano, że Tandyrak znowu wydutkał swoich partyjnych przeciwników nie tylko na strychu, ale także na jawie :)
        • privus Re: PO Tandyraku? W Platformie gorąco przed wybor 06.10.13, 12:11
          Gość portalu: rp napisał(a):

> woda na młyn miejscowych pisuarów

Obawiam się, że wątpię. Prezes Pan rzucił hasło przekopania Mierzei Wiślanej. Chyba tylko referendum w Warszawie przerwało to wzniosłe machanie łopatami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka