Dodaj do ulubionych

Targi moto

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 18:52
Czy warto tam jeszcze zajrzeć?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Targi moto IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 20:01
      Nie przesadzaj - szkoda czasu.To jest parodia targów.
      • Gość: detritus Re: Targi moto IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 20:44
        Ale brzmia dumnie. :o)
        • meritka Re: Targi moto 06.04.02, 20:59
          Tak, tak.... nasze miasto to centrum międzynarodowych targów ;-)
          • Gość: M Re: Targi moto IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 21:21
            Ale tylko z nazwy.
            • koobra Re: Targi moto 06.04.02, 22:36
              W Uranii bylem bieda ze az piszczy wjazd 4 zl najlepszy jest gosciu ktory
              podrzuca flaszkami jak to na targach automoto i robi drinki !?-rewelacja
              bylem tez rano na rajdzie bardzo ladnie Panowie jezdzili autami tylko jedno
              ale !!zabezpieczenie imprezy koszmar!! cale szczescie ze nic nikomu sie nie
              stalo!!na odcinku wumoj -manki na hopach i za nimi nie bylo nikogo !!! z
              obstawy natomiast 400 metrow dalej stalo trzech szczwikow z samochodowki pilo
              piwo i bawilo sie gwizdkami ze niby auto jedzie paranoja!!
              aha krzysio holowczyc zgarnal wszystkie nagrody rzeczowe biednym chlopakom
              ktorzy calymi tygodniami sami przygotowywali samochody do tej imprezy!!
              polakomil sie na nagrywarke cd i cos tam jeszcze!!Panie kzysiu od dzisiaj ma
              Pan u mnie nowa ksywke nie holek a pa-holek bez urazy!!
              • Gość: M Re: Targi moto IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:45
                Mnie też "dobił" ten bilet za 4 zł.Nie żebym nie miał,ale na tak
                żałosnej "wystawie" (bo z targami to nie miało nic wspólnego) dawno nie byłem.A
                co do Hołka - no cóż wygrał z "przedszkolakami" przykre ale prawdziwe.Mógł dać
                im fory tak ze 3 odcinki specjalne to byłoby ciekawiej.
                • koobra Re: Targi moto 06.04.02, 22:51
                  jak na gwiazde przystalo mogl pojechac poza konkursem a moze stracil motywacje
                  i potrzebowal zwyciestwa ? no to wygral min.z d.fiatem,starym eskortem chyba z
                  1972 roku (najbardziej mi sie podobali cieli chlopaki ostro) no i cala rzesza
                  cienkocienko podupada nam ten holek - pa-holek
                  • Gość: M Re: Targi moto IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:57
                    Ale ten duży FIAT wcale tak daleko nie był.A i chyba jakaś stuletnia ASCONA
                    też była.
                    • koobra Re: Targi moto 06.04.02, 23:17
                      byla a na przecieraku lecial gosciu fiatem 127 p ale daleko nie zalecial
                      konczac watek rajdowy moj kolega jechal w tej zabawie i powiedzial mi ze bylo
                      bardzo duzo dachowan i dzwonow ale nic nikomu sie nie stalo
                      • Gość: M Re: Targi moto IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 23:21
                        koobra napisał(a):

> byla a na przecieraku lecial gosciu fiatem 127 p ale daleko nie zalecial
                        Ale chyba na lawecie ???.(to jeszcze "żyje").
                        • Gość: spoko Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 03:50
                          Chlopaki! Jak tak sobie czytam co napisaliście, to myślę, że bym ich wszystkich
                          razem z tym gościem od reklamowania chipsów na swojej damce z przerzutką
                          wyprzedził. Nie piszcie, że nie.
                          A te targi, to rzeczywiście chucpa i poruta. Wieśmakiem jeździł nie bedem
                          • Gość: M Re: Targi moto IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 08:09
                            Na damce bez przerzutki też tego byś dokonał.
                            • koobra Re: Targi moto 07.04.02, 20:59
                              hulajnoga promocyjna z hita tez bys dal rade
              • Gość: pioter Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:20
                Drodzy koledzy, najpierw przeczytajcie regulamin rajdu, a potem walcie błotem.
                Krzysiek nie mógł wystartować "poza rajdem", bo przepisy tego nie przewidują.
                Dla młodzików jazda z mistrzem jest bezcenna, bo wiedzą, ile tracą do
                najlepszych. Zresztą wystarczy troche się znać na tym sporcie, by widzieć, że
                Hołek nie jechał na maksa, nawet na pół gwizdka , nie chciał uzyskiwać
                miażdżących przewag czasowych. On jechał ewidentnie treningowo i dla zabawy,
                dla tych dwóch tysiecy kibiców, którzy stawili się na każdym OS-ie. Zrobił to
                głównie z jednego powodu - bo MOTO jest drugim obok Kormorana rajdem
                rozgrywanym na wyłącznie na szutrach. Na takich nawierzchniach jeździ się w RMŚ
                ( poza dwoma eliminacjami - Francją i Włochami). A w Polsce z uporem maniaka
                PZM organizuje wszystkie eliminacje na asfalcie (poza Kormoranem).
                Według waszych ocen i pogladów to taki np. Małysz nie powinien startować w
                zawodach typu Mistrzostwa Polski, bo tam dokłada dzieciakom i nie pozwala
                Skupieniowi i innym ogonom wygrać kompletu smaru do nart, a jezeli już uprze
                sie na start to powinien być bez nart, w stroju plażowym i z kulą armatnią u
                szyi. A wygrany puchar i nagrody ma rozdać na ulicy przedszkolakom? Tylko że
                wtedy Kruczek, Mateja i inni będą sądzić, ze 70 metrów na Wielkiej Krokwi to
                wynik śwaitowego formatu.
                Trochę pokory, panowie. Nie znam Hołka na stopie koleżeńskiej, ale kilka razy
                udało mi sie z nim porozmawiać. Powiem jedno - gdyby wszyscy sportowcy w Polsce
                byli tego formatu, co On, to nie mielibyśmy niedziel cudów w extraklasie,
                trąbionych sukcesów i peanów samouwielbienia za miejsca pod koniec trzeciej
                setki w WTA, Gwiaz Światowego Formatu typu Grzegorz Filipowski. A że gra w
                reklamie? Bo nie jest patałachem, który w Realu czy Interze nie nadawałby się
                do podawania piłek, a w Polsce zostaje gwiazdą druzyny ze szczytu ekstraklasy
                piłkarskiej i bierze za jeden sprzedany mecz 50 średnich krajowych.
              • Gość: pioter Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:28
                Co do zabezpieczenia rajdu zgadzam się całkowicie - JEDNA WIELKA PORAŻKA. To,
                że Szarama podczas pierwszego OS-u na drugiej hopie nie pozabijał ludzi podczas
                lądowania to cud - organizatorzy zabezpieczyli szczyt hopy na 20 metrów od
                trasy, a taśmy w miejscu lądowań taki po skraju drogi. Na szczęście kierowca
                Lanosa wykazał sie wysokim kunsztem i minął fajdajacych w portki "kibiców" o 5
                cm. (tak, "kibiców", bo tylko idiota a nie kibic rajdowy bedzie stał przy samej
                drodze przy "lądowisku"). W Zielonowie o mało nie odwołano 5 OS-u, bo kretyni
                po przejeździe pierwszych pieciu załóg wracali środkiem trasy do Gryźlin!!! I
                nie było chłopców w zielonych kamizelkach, by spedzić tych tumanów na pobocze.
                Kierowcy z dalszymi numerami musieli zwalniać i trabić, by towarzystwo łaskawie
                zechciało opuścić drogę!!! Jeszce raz podkreślam - TOTALNA PORAŻKA
                ZABEZPIECZENIA RAJDU.
                • koobra Re: Targi moto 09.04.02, 20:11
                  ok moze inaczej nie mogl wystartowac tylko po co polaszczyl sie na jakiesz
                  nagrody ?malo mu!? i nie porownuj mistrzostw Polski w skokach do rajdu moto
                  costamtutaj scigaja sie amatorzy ktorzy w mistrzostwach Polski nie moga
                  uczestniczyc gdyz nie maja kwalifikacji do tego zapomniales o tym "znawco"?a co
                  do jazdy na pol gwizdka to smiac mi sie chce z Twojego stwierdzenia ! co to za
                  sportowiec co jedzie na pol gwizdka ?a moze on inaczej juz nie moze ?jest
                  cienki i jesli znasz sie troche na rajdach to potwierdzisz to albo odpowiedz mi
                  na pytanie dlaczego paholek jalos sie nie zalapal do jakiegos teamu rajdowego?!
                  a w rajdzie safari to wystartowac moze kazdy kto za to zaplaci odpowiednia
                  kwote najczesciej z wlasnej kieszeni np.Pan Sobieslaw Zasada tez ukonczyl rajd
                  majac 67 lat na 11 miejscu z calym szacunkiem dla tego Mistrza kierownicy tylko
                  Pan Holowczyc z Panem Zasada ma sie jak piernik do wiatraka ,to ze sprzedal Ci
                  pare kitow podczas rozmowy z Toba o niczym nie swiadczy sprzedaje sie po prostu
                  b.dobrze a Ty lykasz jak kazda reklame pozdrawiam Cie pioter
                  • Gość: koobra Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 22:29
                    a tak wogole, to ja chyba cos za nerwowy jestem
                    • Gość: M Re: Targi moto IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 23:16
                      Gość portalu: koobra napisał(a):

> a tak wogole, to ja chyba cos za nerwowy jestem
                      M:Nie jesteś nerwowy - powiedziałeś tylko prawdę.Ja też to samo chciałem napisać
                      ale byłeś szybszy.

• Gość: spoko Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 01:38
                        prawda prawdą ale po co tak nerwowo do Piotera?
                  • Gość: pioter Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:30
                    Facet, coś ci sie pod czaszką spieniło i chyba dla tego pleciesz trzy po trzy.
                    Mistrzostwa Polski w skokach narciarskich mogę porównywać do MOTO, bo to
                    imprezy tego samego formatu - start dla kandydatów do tytułów, bo chyba nikogo
                    poza Małyszem nie chcesz nazwać mistrzem i zawodowcem?
                    Poza tym, znawco rajdowy od siedmiu boleści, jak nie rozumiesz idei tego
                    sportu, to się nie wypowiadaj. Jak nie rozumiesz, co znaczy jechać treningowo
                    na pół gwizdka, to nie zabieraj głosu. Przyczepiłeś się do odbioru nagród - że
                    niby połakomił się na coś tam. Jak wygrał, to się należy. A skąd wiesz, co
                    zrobił z tym potem??? A może dał to ekipie, którą uważał za najlepszą - tak
                    według prywatnej oceny? Zaręczysz głowa, że tak nie było?
                    Kurczę, chłopie, Legia powinna według ciebie wycofać się z rozgrywek, bo co to
                    za zaszczyt dokopać amatorom ze Stomilu! A jak zdobędzie Wisła Puchar Polski,
                    to kasy z PZPN-u powinna sie zrzec na konto np. KSZO?
                    Z drugiej strony - gdyby nie wziął nagród, to byś się przypieprzył, że za słabe
                    nagrody pewno były i oto Hołek stroi fochy. Jednym słowem - dajcie mi
                    człowieka, a ja znajdę na niego paragraf.
                    Sport rajdowy jest piekielnie drogi. Jeśli nie kumasz, dlaczego w tym sezonie
                    Krzysiek nie pomyka WRC-ówką, podobnie jak i Kuzi, Kulig, Sztuka i Kuchar, to
                    najpierw uzupełnij braki w wiedzy, a potem się wymądrzaj. Popatrz na plany
                    startów ww. pozostałych panów - Kulig N grupowym Lancerem w Szwecji (46
                    miejsce, nie mam danych, czy wziął jakiąś nagrywarkę) oraz SEAT-em WRC III w
                    Zimowym (wygrał, dokopał amatorom, obsmaruj go na poziomie WC-tu, tym bardziej
                    że wziął nagrody!), Kuzi bez startów (jedynie prywatną Tojką w Zimowym), Kuchar
                    zakontraktowany w Hyundai-u na asfalty - na razie bez sukcesów (poza
                    rewelacyjnym 12 miejscem w Rajdzie Szwecji - ale to na prywatnej Corolli WRC).
                    Brak sponsorów równa się brakowi startów, a chcących wyłożyć 200 tys. na jeden
                    start w Polsce obecnie nie ma (viwat sejm i zakazy - produkt legalny, reklama
                    nie).
                    Co do startujących w MOTO poza Krzyśkiem i Łukaszem - nie obrażaj ich, znaczna
                    część posiadała licencję RI, co uprawnia do stratów W RMP (odwiedź sobie stronę
                    www.motoklub.olsztyn.pl). Dla nich jazda z najlepszymi jest sprawą normalną i
                    pożądaną, bo z kim mają się porównywać jak nie z mistrzami? Lecz na wyzywanie
                    ich od amatorów raczej sobie nie zasłużyli. Ale to łatwo obrażać nieobecnych,
                    bo nie oddadzą, co?
                    Co do szybkości Hołka - jechałeś z nim na prawym fotelu, że wiesz o prędkości
                    wszystko? Idę o zakład, ze gdybyś wsiadł z nim do samochodu i odczuł 200 km/h
                    na luźnej nawierzchni pomiędzy szpalerem drzew, to już po 300 metrach takiej
                    jazdy błagałbyś o zatrzymanie. A i tak miałbyś kłopot z szybkim opuszczeniem
                    samochodu, bo sfajdałbyś się na jakieś 10 kilo, a to trochę ciąży. Jak masz za
                    sobą takie doznania, to gadaj sobie dalej, pominę już to milczeniem. Jak nie,
                    to zejdź ze mnie, bo też robię się nerwowy ... :-(((
                    • koobra Re: Targi moto 10.04.02, 21:47
                      najwyrazniej ty zawsze musisz miec zawsze racje tylko nie wiem kto dal ci takie
                      prawo moze krzysio a co do srania to 10 kilo bedzie moim celem zyciowym
                      chcialbym doznac tej przyjemnosci ktora niewatpliwie miales okazje doswiadczyc
                      jak pasazer krzysia pozdrawiam aha polecam nerwosol pomaga (pisze o sobie)
                      • Gość: pioter Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 09:54
                        Nie muszę mieć zawsze racji - nie lubię tylko, jak się komuś dowala nie mając
                        racji. Gdybyś tak bez pardonu najechał np. na Arkadiusza Wisniewskiego, że
                        występuje w plażówce i gromi młodzież, to także stanąłbym po jego stronie, co
                        wcale nie oznacza, że jestem jego zaprzysięgłym fanem (wręcz przeciwnie,
                        ostatnio siatkówka mnie mierzi).
                        Dzięki za poradę co do nerwosolu - pomaga! :-)
                        • koobra Re: Targi moto 11.04.02, 20:07
                          siatkowka czy dzialacze ?
                          • Gość: pioter Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 21:29
                            Działacze ...
                            • koobra Re: Targi moto 11.04.02, 21:35
                              Pan Bie...da ?
                              • Gość: pioter Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 20:42
                                Aha. I jeszcze paru innych. :-(
                                • koobra Re: Targi moto 12.04.02, 20:59
                                  noo ,jak byłem na meczu Polska-Hiszpania denerwował mnie strasznie
                                  gościu ,który produkował sie na klawiszach ,przerost formy nad trescią
                                  • Gość: pioter Re: Targi moto IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 06:20
                                    Bo w ogóle zamerykanizowanie widowiska coraz częściej daje opłakane efekty -
                                    czirliderki, mjuzik-men, spiker przeciągający samogłoski w nazwiskach,
                                    moderator publiczności (bo człek taki głupi, ze nie wie, kiedy się bujać, kiedy
                                    robić uuuuuuuuuuuuuu!, a kiedy klaskać). A ja chciałbym jak za dawnych czasów
                                    pójść do Uranii, klaszcząc w dłonie krzyczeć "AZS!!!" i widzieć, jak chłopaki
                                    dokładają 3:0 AZS-owi Częstochowa i zdobywają mistrzostwo Polski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka