Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.19

14.09.04, 20:35
Witam w tak pięknej, aktywnej części relaksu.
:)
Obserwuj wątek
    • sola28 Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 20:36
      Nie przypuszczałam, że będzie to tak ekscytujący wieczór.
      A ja nawet nie mam nic w domu z bąbelkami :(
      A najbliższy sklep już zamknięty :(
      • oso1 Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 20:37
        Dobrze jest w wannie puścić bączka, ale ja nie mam wanny
        ;)
      • koobra Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 20:39
        tak adrenalina to jest to :)
        • oso1 Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 20:42
          To jak bungie
          • sola28 Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 20:43
            oso1 napisał:

> To jak bungie

A możesz jaśniej? ;)
            • koobra Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 20:47
              ale chodzi Ci o tą wannę?
              • sola28 Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 20:48
                Nie, o bungie ;)
                • oso1 Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 21:57
                  Później Ci powiem
                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 14.09.04, 21:58
                    o bungie
                    • rita100 Re: Czas relaksu v.19 15.09.04, 21:06
                      przyszłam się pożalić , nie widzę naszego klubu - czy coś sie stało ?
                      Opłaciliście czynsz za lokal klubowy ?
                      • giga5 Re: Czas relaksu v.19 15.09.04, 21:54
                        A w sobotę na wesele:))))))))))))))
                      • oso1 Re: Czas relaksu v.19 15.09.04, 21:54
                        Dobrze podpowiadała Angela, po zalogowaniu dodaj do ulubionych (po lewej
                        stronie) i zawsze widać
                        • oso1 Re: Czas relaksu v.19 16.09.04, 17:57
                          Wolnym krokiem, powoli, zbliża się wydlużony czas relaksu zwany urlopem.
                          :)))))))
                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:52
                            a giga tańczy, ma wesele, a obok jezioro i jeszcze weselny tort smakuje i
                            napewno jeszcze nie spi, a ja na relaks gdzie sie powieki zamyka
                            jutro pewnie poprawiny , oj..... a zabawa trwa
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.19 19.09.04, 21:40
                              A faktycznie Giga była też na weselu - to mnie rozumie i ją ją rozumiem
                              • rita100 Re: Czas relaksu v.19 19.09.04, 21:50
                                to były dwa wesela ? ;)))))))))))))))))
                                czy na jednym byliście ?
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 20:47
                                  Na różnych, ale duchem na pewno razem, razem toasty itp. A dzisiaj pełny
                                  relaksik, powietrze takie lekkie, atmosfera czysta - ech cuuś pieknego.
                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:12
                                    a ja dzisiaj dostałam specjalną wódkę weselna i kawałek tortu, miła klientka mi
                                    przyniosła - zostało jej dwie skrzynki wódki :)
                                    a u was coś zostało ?
                                    • giga5 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:14
                                      Nie sposób bylo przejeść i wypić :)))))
                                      • giga5 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:15
                                        A tort czteropiętrowy, przepyszny,
                                        dostalam kawalek z "trzeciego piętra"
                                        • rita100 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:20
                                          wesele to wspaniała rzecz - po patrz jakby takie rozwody były - jakiby świat
                                          piękny był ;)))))))))))
                                          • giga5 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:22
                                            Nikt o tym nie pomyślal, jestes pierwsza:)
                                            Radosne rozwody,pewnie.
                                            Trzeba się cieszyć z odzyskanej wolności:)))))))))))))
                                            • rita100 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:24
                                              pewnie nie jedna o tym w duchu myśli , lub nie jeden , a wolni chcą sie wiązać -
                                              dobrze, ze te wesela sa , na nich się o wszystkim zapomina :)

dlatego chyba wódkę podają ;)))))))))
                                              • giga5 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:33
                                                Wesele, wesele po weselu smutek...:))))))))))
    • andulka7 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:36
      Ale relaks qrna, jeszczem w robocie, jutro i pojutrze to samo. Dobrze, że chleb
      mam w zamrażalniku i konserwy jakieś w szafce. Gorzej królica, trza będzie
      jutro posłać córcię po warzywo jakieś, bo zwierzak mi z głodu zdechnie...
      • rita100 Re: Czas relaksu v.19 20.09.04, 21:48
        nie ma co sie martwić, nie zdechnie, kawałkiem kabla się pożywi i koniec.
        Królica powinna mieć załączony alarm pożarowy wrazie zwarcia :)
        • oso1 Re: Czas relaksu v.19 22.09.04, 16:36
          trzęsłu to się ręce przed wydawaniem pieniążków
          • oso1 Re: Czas relaksu v.19 22.09.04, 16:37
            i siur
            • rita100 Re: Czas relaksu v.19 22.09.04, 21:08
              mieliście wrażenia
              czas liczyć straty :)
              • oso1 Re: Czas relaksu v.19 26.09.04, 22:31
                Pierwszy tydzień relaksu - udany
                :)))))
                • rita100 Re: Czas relaksu v.19 26.09.04, 22:37
                  następny tydzień przed nami :)
                  ogrzewanie włączone
                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 26.09.04, 22:44
                    Ja się szybko rozgrzewam, można do mnie mówić "Ty kaloryferku kochany"
                    Siwa czasami się przejęzyczy i koloryferek zmieni na cholerkę
                    ;)
                    • rita100 Re: Czas relaksu v.19 26.09.04, 22:51
                      Może dlatego tak mowi , bo placisz za ogrzewanie - wiesz jakie kobiety są ;)
                      • oso1 Re: Czas relaksu v.19 26.09.04, 22:55
                        Te rachunki to u nas płaci Siwa
                        Ja tylko za telefony - czyli wykręcanie numerków
                        ;)
                        Ale i przy okazji za ubezpieczenia
                        ;)
                        • rita100 Re: Czas relaksu v.19 26.09.04, 22:57
                          czyli ogrzewa Cię żonka, muszy być cieplutka
                          no to do łózka oso ;))))
                          koniec relaksu :)
                          • oso1 Re: Czas relaksu v.19 26.09.04, 22:58
                            Muszę to dać Siwej do poczytania
                            ;)
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.19 27.09.04, 16:12
                              Dobrze robić remont w łazience, co chwila ktoś wygania za to jest czas na Forum.
                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:14
                                wystaw wiaderka i do pracy wracaj ;))))))))))))
                                albo odsyłaj po sąsiadach ;)
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.19 27.09.04, 23:10
                                  Co Ty woda na liczniki. Sąsiadka to nawet deszczówkę łapie do miski.
                                  ;)
                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 28.09.04, 22:49
                                    W ramach czasu relaksu pojechałem do dentysty i trzeci raz zatruł mi zęba, abo
                                    trzeci, jedyna radocha, że nie skasował mnie następny raz. Oj coś truje ten
                                    dentysta.
                                    • rita100 Re: Czas relaksu v.19 28.09.04, 23:06
                                      a nie mowiłam - wyrawać !
                                      i po bólu

zobaczysz, okaże sie , ze własnie ten ząb zacznie bolić w święta, bo one
                                      najczęsciej bolą w świeta
                                      • oso1 Re: Czas relaksu v.19 29.09.04, 23:06
                                        A kiedyś zaszedlem wyrwać ząb do dentysty a on mówi, że za usługę 90 zł.
                                        Więc ja do niego, że plombowanie jest tańsze. A on do mnie, ale wyrywa się
                                        tylko raz.
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.19 29.09.04, 23:07
                                          Aha, jeden dzionek w pracy i relaks do wtorku
                                          :)))))
                                          • oso1 Re: Czas relaksu v.19 30.09.04, 13:31
                                            Trochę czas relaksu dubluje się z grzybami, ale to właśnie o to chodzi - jak
                                            tak się pięknie odpoczywa
                                            • rita100 Re: Czas relaksu v.19 30.09.04, 21:11
                                              ostatnie dzwonki na grzybki
                                              chyba do pierwszych przymrozków
                                              a kiedy jesienne porządki ?
                                              a jak praca w łazience leci ?
                                              • oso1 Re: Czas relaksu v.19 01.10.04, 14:38
                                                Szybkie grzybki, bo deszcz "siąpił", nie za dużo, ale są. O właśnie, potrzebne
                                                są przymrozki, bo zielonki rozłażą się w rękach.
                                                Praca w łazience, chyba dobiegnie końca w zaplanowanym czasie, bo mi własnie
                                                kabinę przywieźli.
                                                W końcu się wykąpię.
                                                (u siebie)
                                                • rita100 Re: Czas relaksu v.19 01.10.04, 22:05
                                                  to może grubego zostaw przy klawiaturce jak tak ciężko pracujesz :)
                                                  wykąpać to możesz się w Krzywym, bedziesz pierwszym morsem olsztynskim
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 01.10.04, 22:07
                                                    Dużo bliżej mam do Bartażka, a Grubu robi też łazienkę, taki to czas relaksu
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 01.10.04, 22:32
                                                    to teraz chyba czas na piwko :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 01.10.04, 22:41
                                                    O dziwo wypiłem kawę
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 01.10.04, 23:05
                                                    współczuje , grozi Ci bezsenność
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 00:23
                                                    Bezsenność ma jednak zaletę
                                                    ;)
                                                    Można pooglądać filmy
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 14:48
                                                    Relaks w łazience dobiega końca. Urlop spędzony nad wielką wodą w tejże
                                                    łazience uspakaja. Nie uspakaja jednak Siwej, której męczarnie z powodu
                                                    bałaganu są jak tortury w średniowieczu. A mi tam wsio rawno.
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 16:16
                                                    To moze , w ramch relaksu, zaliczysz kolejna lazienke ?.
                                                    Mam cos na oku...
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 16:34
                                                    Nieeeeeeeeeeee
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:17
                                                    Przede mną ostatni dzień relaksu
                                                    :(
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:20
                                                    Szczęściarz, jeszcze jeden dzień wolny....
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:25
                                                    a ja mecze się z uruchomieniem CD - do wszystkiego musze dochodzić sama, ale
                                                    juz Filipinki mi śpiewają i Wam - wiecie , bo to samo macie :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:26
                                                    a co 82000
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:27
                                                    he, he
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:28
                                                    oso1 napisał:

> a co 82000

He, he - a może to moje przypadkiem?
                                                    ;)
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:26
                                                    Mamy, mamy. Dawno już nie słuchałam Filipinek ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 03.10.04, 21:43
                                                    fajne, takie luzne piosenki
                                                    relaks całkowity
                                                    dawno niesłyszane piosenki :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:13
                                                    przykro mi, walczyłam z komputerem, padł, wyskakiwł dysk error, ale po
                                                    kilkakrotnym włączaniu i wyłaczaniu jakoś się ustawił
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 04.10.04, 22:24
                                                    Koniec relaksu - jutro do roboty
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 04.10.04, 22:37
                                                    ja też , dzis , jutro i wczoraj
                                                    hej ho, hej, ho - do pracy by sie szło
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 05.10.04, 21:56
                                                    jak po pracy oso ?
                                                    wydaje mi śię , ze posty maja jakieś nowe znaczki z boku :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 05.10.04, 21:58
                                                    jacy zmęczeni, a co ja mam powiedzieć ?????????
                                                    do boju !
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.19 06.10.04, 19:30
                                                    Nie ma czasu na relaks, ale niedługo sobota:)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 06.10.04, 21:31
                                                    i też praca :)
                                                    jak nie w pracy to w domu
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 10.10.04, 12:17
                                                    słoneczko, świeże powietrze, las i grzybki - to jest ten najpiękniejszy czas
                                                    relaksu
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 10.10.04, 19:58
                                                    chyba, że wieczorkiem piwko
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 10.10.04, 21:49
                                                    lub gorzka :)
                                                    ciężko chyba znależć grzyby, liscie opadają i przykrywają miejsca
                                                    chodzisz z laseczką oso ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.19 10.10.04, 22:17
                                                    Ale się zrelaksowałam
                                                    Piękny musical"Grek Zorba" w wykonaniu łódzkiego teatru muzycznego
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 10.10.04, 22:27
                                                    fajna sprawa !
                                                    rozerwałaś się, dalo sie tańczyć ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 18:37
                                                    Jakoś żadna "laseczka" nie chce ostatnio ze mną jeździć, wygodne jakieś się
                                                    porobiły.
                                                    ;)
                                                    A to mógłby być taki dziki relaks
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 20:54
                                                    oso, wydaje mi sie , ze czas relaksu sie kończy, a zaczyna czas porządków
                                                    jesiennych - może w tym sie wykaż ;)))))))))))))
                                                    np układasz rzeczy w szafie- chowasz skarpetki letnie i wyciągasz skarpetki
                                                    zimowe ;)))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 21:32
                                                    Jakie porządki? Najpierw to trzeba nabrudzić, żeby posprzątać.
                                                    Skarpetki mam uniwersalne jesienno-wiosenne, więc układanie w szafie odpada. Z
                                                    zajęć jesiennych - tzw. odlotowych - to pozostaje obsługa pilota.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 21:40
                                                    a mam pytanie - jak poznajesz swoje skarpetki od synów :)
                                                    Czy moze po koji w nich chodzicie ?
                                                    najpierw młodszy jeden dzień, pózniej strszy drugi dzień, a na końcu ojciec
                                                    rodziny trzeci dzień, aż idę do prania ;))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 21:51
                                                    Co prawda to prawda, nosimy takie same, niestety nie da się nosić po kolei, bo
                                                    usztywnieniu dopasowane są do nogi poprzednika
                                                    ;)
                                                    Leżą w wielkiej reklamówce, bo nikt nie chce ich sortować i laczyć w pary.
                                                    Skarpetki są jednej firmy i tylko w czarnym kolorze. Wybór polega na tym, że
                                                    się sięga i wyciąga dwie skarpetki, zawsze do siebie pasują.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 21:56
                                                    wiesz, że dobry sposób
                                                    ja to inaczej rozwiązałam - czarne skarpetki jednej, białe drugiej, a mnie
                                                    zostały kolorowe ;))))

teraz może przejdzmy do czapeczek - po czym rozpoznajecie czyje czyje ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:02
                                                    Z uwagi na to, że wyglądam głupio w czapkach, posiadam jedną na wszelkij
                                                    słuczaj. Budrysy, jako szanujący się blokersi posiadają kaptury przy bluzach,
                                                    podobno najlepiej pasują do lysych głów.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:07
                                                    no to tu nie ma kłopotu, moje też gołe główki mają :)

to przechodzimy do rękawiczek
                                                    pewnie gubią ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:13
                                                    Nie gubią mają na sznurku
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:15
                                                    ha, ha - mają na sznurku lub wszystkie pary lewe ;)

a teraz szaliczki ?
                                                    noszą ?
                                                    a moze żona robi ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:26
                                                    lewe to oni mają rączki
                                                    ;)
                                                    a szaliczki - ja raczej golfy, chłopacy - nie, nie noszą
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:29
                                                    o to tu jestem lepsza, szaliczki obowiązkowe , byle nie Cracovi czy Wisły

no i co teraz ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:31
                                                    To mogą się bawić w ciuciu babkę
                                                    ;)
                                                    Kto wymyślił taką nazwę ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:34
                                                    pewnie grę wymyśliła ciocia babcia :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:49
                                                    to jakaś nowa forma pokrewieństwa
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 11.10.04, 22:52
                                                    najlepiej to jest z powinowatymi, i tak:
                                                    ojczym, macocha,
                                                    pasierb, pasierbica,
                                                    teść, teściowa (świekr), świekra,
                                                    zięć, synowa,
                                                    szwagier, szwagierka (zołwica),
                                                    bratowa (jątrew),
                                                    wujenka (wujna),
                                                    stryjenka (stryjna).
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 21:53
                                                    Jeszcze trzy dni i relaks
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 22:03
                                                    jutro 13 - ty
                                                    uważajcie :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 22:07
                                                    zapraszam do relaksu o strzelenie seteczki - mamy czas - hej !
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 22:13
                                                    Życie tylko chwilę trwa
                                                    Więc weź z niego jak najwięcej
                                                    Niech jak muzyka gra
                                                    Bo nam nie trzeba słów
                                                    Nam potrzeba wierszy
                                                    One znają życia smak
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 22:14
                                                    Choć czasem smutniej jest
                                                    Czasem kogoś brak
                                                    Niech będzie tak
                                                    Bo życie tylko chwilę trwa
                                                    I choć czasem brak w nim
                                                    Szczęścia
                                                    Niech jak muzyka gra
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 22:18
                                                    Są krainy cudne
                                                    Gdzie wszystko można mieć
                                                    Nic tam nie jest trudne
                                                    Nie trzeba nawet chcieć

Można tam do woli
                                                    Bez pracy jeść i pić
                                                    Albo jeśli wolisz
                                                    O dyrdymałach śnić
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 22:20
                                                    Są krainy takie
                                                    Gdzie nie pobrudzisz rąk
                                                    Świeże bułki z makiem
                                                    Na drzewach rosną w krąg

Z nieba wciąż spadają
                                                    Gołąbki wprost na stół
                                                    Dobre wróżki dbają
                                                    Byś lepiej wciąż się czuł
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.19 12.10.04, 22:21
                                                    i seteczka

Czemu nas tam nie ma
                                                    Gdzie za darmo wszystko dają
                                                    Czemu was tam nie ma
                                                    Gdzie się wszystkie sny spełniają

Czemu nas tam nie ma
                                                    Nad płynącą miodem rzeką
                                                    Czemu was tam nie ma
                                                    Czy to może za daleko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka