Gość: pkp-rider IP: *.barczewo.macrosat.pl 01.11.04, 21:48 chce obiadow za 4 zety!!!!!!!!!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Studencka stołówka walczy o klientów IP: *.riviera.pw.edu.pl 02.11.04, 00:09 Bez sensu, a dlaczego studenci i pracownicy nie mogą mieć obiadów w tych samych godzinach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precownik Re: Studencka stołówka walczy o klientów IP: 81.190.158.* 02.11.04, 09:59 A gdzie te czasy kiedy obiady były po 3 złote.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Studencka stołówka walczy o klientów 02.11.04, 10:03 Zjadłem z przyjaciółmi ten dwudaniowy obiad.Wszystko było całkiem smaczne,tylko,że po godzinie znowu wszyscy byliśmy głodni.Wcześniej porcje były jakby bardziej syte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Studencka stołówka walczy o klientów IP: *.umwp.pl / 62.89.86.* 02.11.04, 12:30 Skończyłem Kortau dwa lata temu. Kompoty były dobre na kaca, czasami na takim zestawie mozna było przetrwac cały dzień. Teraz z tego co słyszałem obiady są nie tylko droższe , ale i wagowo skromniejsze. Współczuję. Trzymajta się studenty - jest jeszcze trochę ryb w Kortowskim . Odpowiedz Link Zgłoś