Dodaj do ulubionych

Ogolony Park Jakubowy

01.12.04, 21:55
Stracił po to by zyskać w przyszlości. Dobrze zagospodarowany park będzie
miał urok po przez zadbanie, a posadzenie nowych roslin doda kolorystyki.
Wiadomo , że samosiejki zazwyczaj sa pospolitymi chwastami. Szkoda, że nie
mamy zdjęć parku.

Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Ogolony Park Jakubowy IP: *.biz / *.lubin.dialog.net.pl 02.12.04, 08:03
      STARSZYM LUDZIOM WSZYSTKO CO NOWE NIE BARDZO PASUJE .W MOIM BLOKU MIESZKA
      WIECEJ STARSZYCH NIZ MŁODYCH I NIE ZGODZILI SIE NA DOMOFONY .UZASADNIAJĄC TYM
      ŻE CZĘSTO BEDĄ SIĘ PSUŁY? :))
      • Gość: ktoś Re: Ogolony Park Jakubowy IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.04, 11:53
        Ja proponuję po remoncie park ogrodzić płotem z drutem kolczastym i podłączyć
        do prądu i zamykać po 22 godz.Tak jest np. w Angli.Wtedy jest szansa,że z
        nowych ławek , krzewów i latarni nie zostaną same kikuty ,a park po zmroku nie
        będzie oazą dla meneli i łysych dresiarzy.
    • Gość: jk Re: Ogolony Park Jakubowy IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.04, 13:55
      Jeżeli już taki porządek, to co z psimi kupami i szaletem publicznym straszącym
      przy samym wejściu do parku. I jedno i drugie ohyda !!!
    • Gość: Harry Re: Ogolony Park Jakubowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:56
      Szkoda,ze gosciu opisujacy Central Park nie wie co się dzieje poza 125 ulicą i
      dalszymi w biały dzień albo wieczorem.
      • Gość: mamut Re: Ogolony Park Jakubowy IP: *.sympatico.ca 03.12.04, 04:35
        nie sadze zeby miasto inwestowalo teraz w park zeby potem go zapuscic. Swoja
        droga swietna pora na takie prace. Grunt jeszcze nie przemarzl na wylot.
        Drzewka i krzewy juz wlasciwie mozna przycinac.. chociaz wydaje mi sie to na
        troche zawczesna pore. Szkoda tylko starych drzew.. zawsze dodaja troche
        klimatu... Ja osobiscie jestem parkowym konserwatysta, wiec nie mam pojecia jak
        przyjme w Olsztynie takie zmiany... ale moze to wyjdzie na lepsze. Wiecej
        zieleni zawsze wyglada dobrze. Angielskie parki sa zawsze robione na takiej
        zaszadzie na pol dziko na pol uporzadkowany styl.. cos w rodzaju nieco
        zapuszczonych ogrodow..To bylby calkiem niezly wyglad dla tej okolicy.

czuwaj

• ol4 Re: Ogolony Park Jakubowy 03.12.04, 18:55
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka