Gość: spoko IP: 213.76.47.* 19.05.02, 23:47 No Detritusie! Pisz, co Ci na sercu leży: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 05:14 Przemyslenia beda pewnie po slubie, tak kole drugiego roku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 06:23 Uwierz mi, że już przy wychodzeniu z kościoła! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 07:35 Mysle, ze wtedy bedzie dzialala jeszcze sila autosugestii ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.05.02, 09:43 Detritusie, może twoja narzeczona chodziła do siódemki? To stawiałoby cię w bardzo korzystnej sytuacji. Mój znajomy, bardzo doświadczony w sprawach małżeńskich, twierdzi, że mężczyzna musi mieć w zwiazku z małżeństwem świadomosć dwóch uwarunkowań: 1. U żony nigdy nie ma się przodów. 2. Małżeństwo ma bardzo liczne wady (może nawet liczniejsze niż zalety), ale w tych sprawach nic lepszego nie wymyślono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: 213.76.47.* 20.05.02, 20:06 Tak, autosugestia w postaci wałka do ciasta! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.05.02, 20:22 A jak bedzie rozwod kiedys .... to zawsze jest dwoch winnych. Zona i tesciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.05.02, 20:35 Pamiętaj też, że spore kłopoty są z dziećmi, choć od pewnego momentu nie ma znaczenia ile ich jest (na przykład czy 7, czy 8). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 00:24 Czytajac Wasze posty przypomina mi sie pewien kawal: Spotyka sie dwoch kumpli na ulicy. - Stary! Slyszalem ze sie ozeniles?! - Ano tak... - To musisz byc szczesliwy! - Ano musze... ;o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.ifis.uw.edu.pl 21.05.02, 13:56 Gdybyś pokazał zdjęcie, wszystko mogłoby potoczyć się w tej debacie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XVZ Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: 62.233.149.* 21.05.02, 14:52 Detritusie - zmieniaj stan cywilny jak najszybciej - dlaczego masz miec lepiej od nas (zonatych ) ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 17:11 Jak jesteśmy przy anegdotach: Przyszły rogacz do narzeczonej: - kochanie, po ślubie będą nas czekać nie tylko same przyjemności, ale też obowiązki. Np. bedziesz musiała gotować obiady. Ona na to: - A ty kochany bedziesz musiał je jeść ... Detritus, jeszcze nie jest za późno.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 23:35 Albo taka, troszkę wstrętna: Jak wiadomo miejsce żony jest w kuchni. Pytanie do Detritusa: Co robi żona w przedpokoju? - Ma za długi łańcuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.ts.pl 22.05.02, 15:16 Gość portalu: spoko napisał(a): > Albo taka, troszkę wstrętna: > Jak wiadomo miejsce żony jest w kuchni. > Pytanie do Detritusa: Co robi żona w przedpokoju? > - Ma za długi łańcuch. Żarty, żartami Panowie, ale dlaczego stan małżenski wzbudza u Was taki lęk? Powinniście być szcześliwi jako małżonkowie - moim zdaniem śmieszniejszy już jest stary kawaler ze swoimi nawykami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 23:29 Sari, tu nie chodzi o wstret, a o obawe ;o) Kazdy facet ma jakies swoje meskie zabawki i zachowania ktore cholubi i boi sie, ze po slubie to sie skonczy ;o)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa 23.05.02, 23:38 sory za ciekawość ,długo jesteście razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 01:14 Brawo Detritusie! Wreszcie napisałeś coś od siebie i - jak mam nadzieję - o sobie. Jakie przyzwyczajenia masz na myśli? Bo przecież chyba nie internet? A może np. poznawcze włóczenie się po okolicy bez konkretnego celu? Jeśli tak, to własna małżowina może tylko w tym pomóc. A tak w ogóle - nie wiem, czy się ze mną zgodzisz - ale kobitki są mądrzejsze niż faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 06:30 Gość portalu: spoko napisał(a): > Brawo Detritusie! Wreszcie napisałeś coś od siebie i - jak mam nadzieję - o > sobie. Jakie przyzwyczajenia masz na myśli? Za dlugo by wymieniac, ale sporo slabosci mam ;o) Koobra: Troche ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa 24.05.02, 09:06 Powodzenia,ja już 3 lata po tej ceremoni i jest ok ,najgorsze ,że ten piep..czas tak szybko umyka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.ifis.uw.edu.pl 24.05.02, 13:16 Ciekawe co powiecie w moim wieku i przy moim stażu niekawalerskim, poza tym oczywiście że ten pieprzony czas tak szybko... I jakby skubany jeszcze wrednie przyspieszał. Bądźcie mężni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.02, 12:55 Troche ponad rok?! i juz sie chcecie hajtac??! W zyciu nie podjelabym takiej decyzji! Z moim chlopakiem jestem od 3 lat razem i od tego czasu mieszkamy tez razem - ale nie myslimy sie hajtac, po co? Dla papierka?! Z bylym chlopakiem bylam 6,5 lat razem i cale szczescie nie doszlo do slubu. Uwazam, ze nie powinno sie tak szybko podejmowac takich decyzji. Mieszkam w Niemczech i tutaj co 3 malzenstwo sie rozpada i w dzisiejszych czasach malo ludzi podejmusie sie decyzji slubu. W Polsce rozwod to jeszcze wstyd i moze niektorzy patrza sie krzywo, jezeli zyje sie na kocia lape, ale mi to by przechodzilo bokiem. Moje zdanie, czlowiek z ktorym sie zyje na codzien to nie ten sam, z ktorym sie przebywa wspolny czas, wiec nigdy nie hajtala bym sie z kims, z ktorym przez dluzszy czas nie mieszkalam. Kasia Gość portalu: detritus napisał(a): > Gość portalu: spoko napisał(a): > > > Brawo Detritusie! Wreszcie napisałeś coś od siebie i - jak mam nadzieję - > o > > sobie. Jakie przyzwyczajenia masz na myśli? > > Za dlugo by wymieniac, ale sporo slabosci mam ;o) > > Koobra: Troche ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 13:11 Nie dla papierka, a z przekonania. To obojetne czy jest sie ze soba rok czy szesc - malzenstwo to i tak strzal w ciemno :o) Znam pare, ktora byla ze soba piec lat, wziela slub i pol roku pozniej byl juz pozew. Ufam swoim uczuciom i przeczuciom, a zycie pokaze czy sie myle ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.02, 13:45 podziwiam cos takiego - zycze szczescia. pamietaj, ze rozdow kosztuje kupe pieniedzy. ;) Gość portalu: detritus napisał(a): > Nie dla papierka, a z przekonania. > To obojetne czy jest sie ze soba rok czy szesc - malzenstwo to i tak strzal w > ciemno :o) > Znam pare, ktora byla ze soba piec lat, wziela slub i pol roku pozniej byl juz > pozew. > > Ufam swoim uczuciom i przeczuciom, a zycie pokaze czy sie myle ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 16:10 Gość portalu: Kasia napisał(a): > pamietaj, ze rozdow kosztuje kupe pieniedzy. ;) Zona tez.... :o)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amper Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 22:09 Gość portalu: detritus napisał(a): > Nie dla papierka, a z przekonania. > To obojetne czy jest sie ze soba rok czy szesc - malzenstwo to i tak strzal w > ciemno :o) > Znam pare, ktora byla ze soba piec lat, wziela slub i pol roku pozniej byl juz > pozew. > Ufam swoim uczuciom i przeczuciom, a zycie pokaze czy sie myle ;o) Tak trzymać. Wiem co mówię: niecały rok znajomości - ślub (nie wynikajacy z nieoczekiwanej prokreacji ;-) od którego w sierpniu minie 10 lat i jest dobrze czego i tobie i twojej przyszłej życzę. pozdrawiam amper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.ts.pl 24.05.02, 14:23 Gość portalu: detritus napisał(a): > Sari, tu nie chodzi o wstret, a o obawe ;o) > Kazdy facet ma jakies swoje meskie zabawki i zachowania ktore cholubi i boi > sie, ze po slubie to sie skonczy ;o)))))))))) Dlatego polecam kilka lat wspólnego życia na tzw. kocią łapę! Wtedy wszystko pryskają wszelkie złudzenia i wiadomo co będzie po ślubie - po prostu będzie tak samo (mam taką nadzieję, bo sama za tydzień zmianiam stan cywilny!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 20:36 No, no, to szykuje się imprezka. Sari, podawaj dane, miejsce, czas, prędziutko ... Chyba nie zrobisz tego bez NAS??? :-/ Detritusie - zachodzisz w głowę, czy po ślubie jest lepiej? Odpowiadam - lepiej nie, ale na pewno częściej ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 01:55 Czy Detritus i Sari to para? Dlaczego biorą ślub w tym samym czasie? To wszystko wygląda mi na jakiś spisek grubymi nićmi szyty. Podejrzewam, że jeszcze tylko ja nie dostałem zaproszenia na wesele. Koledzy z forum - jak mogliście mi to zrobić???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 11:32 Sari, mam wrazenie ze zrobilas duuuzy blad mowiac o dacie przy pioterze ;o)) Spoko, w jednym roku, ale nie w jednym czasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: 217.98.241.* 25.05.02, 19:28 Jaki błond, ja jestem człofiek, ten, no, no na kuldóże sie znom! Nieproszony nie lezem! Sari, kurczę balans, jak długo mam jeszcze czekać na informacje? Mam objeżdżać może w tym dniu wszystkie kościoły w okolicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: 217.98.241.* 25.05.02, 22:39 Gość portalu: pioter napisał(a): > Sari, kurczę balans, jak długo mam jeszcze czekać na informacje? Mam objeżdżać > może w tym dniu wszystkie kościoły w okolicy??? Wynajmiemy busa. Będzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 13:40 Mam już kompletny mętlik w głowie: czy dla detritusa i sari kupujemy jeden prezent czy dwa osobne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 13:44 Niby dwa śluby, ale prezent mozemy kupić jeden - łoże małżeńskie! Dla Detritusa będzie lewa strona, dla Sari prawa. No i oczywiście z podstawkami pod klawiaturę! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 13:57 O te strony - lewą lub prawą - może wybuchnąć kłótnia polityczna. Chyba że detritus jest szczęśliwie socjalistą, a sari zapiekłą UPR-manką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 05:51 A moze mają podobne poglądy i będą toczyć rozmowy koalicyjne??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 18:13 Detritus nie przywykl toczyc rozmow politycznych w lozku! Szczegolnie z obca badz co badz osoba! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 20:51 Zaraz tam obca - chyba się przedstawi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.05.02, 21:32 Wspólne łóżko zdecydowanie znosi obcość jego użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 22:46 A cialo przyparte do muru traci na oporze? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa 27.05.02, 23:31 nie! ciało położone na łoże traci na oporze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 01:13 Przestańcie brykać przed ślubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 06:05 Gość portalu: spoko napisał(a): > Przestańcie brykać przed ślubem. Ale po slubie juz nie bedzie mozna :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 15:40 Gość portalu: detritus napisał(a): > Ale po slubie juz nie bedzie mozna :o) Jak to po ślubie nie będzie można??? To, że jesteś na diecie wcale przeciez nie oznacza, że nie mozesz przeczytać jadłospisu! :))) SARI!!!!!! Jaka anonimowość, godzina i lokalizacja migusiem!!! Bo będziemy Cię straszyć po dniach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 16:56 Gość portalu: jd napisał(a): > O te strony - lewą lub prawą - może wybuchnąć kłótnia polityczna. Chyba że > detritus jest szczęśliwie socjalistą, a sari zapiekłą UPR-manką. Co do orientacji politycznej trafiłeś w same sedno!!Spokojnie Panowie, ślub biorę, ale nie z Detritusem - niemniej zapraszam,szukajcie w sobotę po olsztyńskich koścołach!Więcej nie powiem - przecież internet zapewnia mi anonimowość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.acn.waw.pl 28.05.02, 21:57 Śluby nie podpadają pod regułę anonimowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 00:07 Chyba, ze slub bierze dwoje czlonkow AA ;o))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.sgh.waw.pl 03.06.02, 17:49 Ludzie co wam tak spieszno do tej zeniaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: 217.98.241.* 03.06.02, 20:52 No właśnie? Ja rozumiem baby, bo znaleźć desperata i móc się potem chwalić koleżankom to jeszcze jest do zrozumienia. Ale nam, chłopom, po co to brzemię? Dlaczego nadchodzi taki moment, że gubimy jasność myślenia i decydujemy się na ten pozbawiony sensu krok? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Do SARI IP: 217.98.241.* 03.06.02, 20:54 Czy to był kościól na Bałtyckiej? Jeśli tak, to ten wariat w białej furze trąbiący i mrygający to byłem ja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
_specjal_ Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa 07.06.02, 17:48 Wiem, że to nie wątek z dowcipami, ale opowiem Wam najbrzydszy "małżeński", jaki znam: - Stara, choć no tu szybko! - No co się stało? - Potrzymaj przez chwilę ten kabel. - No trzymam, i co dalej? - A nic, widać faza jest w tym drugim... To katastrofa - mój tata jest elektrykiem! A na temat: Jestem w cudowmnym związku 9 miesięcy i 2 dni - czekam na pierścionek od 9 m-cy... Jestem zdecydowanan na TAK od początku znajomości! "To" albo się czuje, albo bez sensu męczyć się "na próbę". Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.06.02, 14:56 SpecjalB, czy mamy interweniować, objaśniając komu trzeba, że czekasz o 9 miesięcy za długo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:55 A wiesz, nie wpadlem jeszcze na to, aby polowicy uzywac zamiast neonowki. A jestem prawie (jak skoncze studia) elektrykiem. A na powaznie: mam nadzieje ze wiesz co robisz. Jesli tak, to zycze Ci abys zobaczyla w koncu ten pierscionek. P.S. Jezeli nie wiesz co robisz, to pociesze Cie - ja tez i dobrze mi z tym ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 02:08 Nie wiem, czy zauważyliście ale Detritus żeni się na forum już ładnych kilka miesięcy i ciągle ma to jeszcze przed sobą. Wieczny narzeczony czy oszust matrymonialny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 07:16 Gość portalu: spoko napisał(a): > Nie wiem, czy zauważyliście ale Detritus żeni się na forum już ładnych kilka > miesięcy i ciągle ma to jeszcze przed sobą. Wieczny narzeczony czy oszust > matrymonialny? Date gdzies tam podawalem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 01:43 Detritusie miej litość nad moim sfatygowanym modemem. Nie będę przecież przewalał teraz wszystkich wątków na forum. Napisz przynajmniej, czy jesteś "przed" czy "po" albo np. w trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 07:19 Zbliza sie duzymi krokami ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Małżeńskie przemyślenia Detritusa? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 19:35 Oj, żeby przypadkiem wielki krok nie nadepnął... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś