Gość: mario IP: 195.136.71.* 11.07.01, 08:27 Sprawdzie czy byli prezesi spółdzielni Sami swoi nie prowadzą teraz spółdzielni DOSTEPNY DOM bo z tego co wiem to conajmniej jeden z nich tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: SPÓŁDZIELNIA SAMI SWOI IP: *.uwm.edu.pl 11.07.01, 08:35 Oskarżonym grozi do 10 lat pozbawienia wolności.A kto mnie odda moje pieniądze utopione w spółdzielni?To jest po prostu skandal !!!!!!Brak słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz.k Re: SPÓŁDZIELNIA SAMI SWOI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 13:08 Tylko ślepi i naiwni zapisywali się do spółdzielni SAMI SWOI. Ja odwiedziłem ich w początkach działalności tej spółdzielni- i prwie od progu zobaczyłem że to przekręt: prezes Dąbrowski - gładko roztaczał piękne perspektywy przez potencjalnym spółdzielcą - mieszkanie miało być już - (pokazywał dokumentację) , zaraz, no może trochę trzeba zaczekać, ale na pewno zwolni się jakieś w pierwszym budowanym budynku, trzeba tylko wpisowe i cierpliwie ale krótko czekać /ile razy odwiedzałem spółdzielnię, tyle razy był pijany, a dwie smutne panienki przy biurkach w niczym nie mogły pomóc poza skasowaniem pieniędzy/ prezes Szlachetka - na kilometr było widać geszewciarza. Po 2 miesiącach zarządali pierwszej wpłaty /pomimo że jeszcze nie skończyli poprzedniego budynku, a na kolejny nie było widoków/ - więc zabrałem wpisowe i podziękowałem za członkowstwo w SAMYCH SWOICH. Odpowiedz Link Zgłoś