Dodaj do ulubionych

Dowód na rekord

15.04.05, 21:32
Jeden pracownik, a 25% skrócenia czasu. Wniosek jest prosty: zatrudnić trzech kolejnych pracowników.

Jak to możliwe, że tylko w Olsztynie nastapił nagły, skokowy wzrost osób ubiegających sie o wymianę dowodu? Ostatni taki przypadek w tym regionie to plebiscyt z 20 marca 1921r. Czy to przypadek?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Dowód na rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:25
      To dowód na to, że pozostałych 9 pracowników sie obija. Skoro przez jednego, ze
      świeżymi siłami tak się "skrócił" czas oczekiwania.
      • sojowa ech, ale dajecie sie bajerowac... 16.04.05, 21:19
        Teraz mamy kwiecien. Urzednicy mowia, ze skladajacy teraz wnioski odbiora dowód
        we wrzesniu. A we wrzesniu sie okaze, ze dowod odbiora w listopadzie... No bo
        okaze sie, ze nikt nie bral pod uwage okresu urlopowego, potem beda "problemy w
        drukarni" (oczywiscie "bez winy" UM z Olsztyna, itp. itd.). Ech, jacy wy
        wszyscy latwowierni...
        P.S. cala Polska jak sie smiala z Olsztyna tak sie nadal smieje. zycze wiecej
        takich "sukcesow" wykutych w mozole urzedniczej pracy UM z Olsztyna
        P.S.2. Polecam serial "Yes, Minister" na BBC Prime w czwartki o 20:30.
    • Gość: Alla Re: Dowód na rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:06
      To dowód na to, że mniej osób o ten dowód się ubiega ;))))
      Przykład wydajności pracy idzie "z góry".
      To już nawet nie jest śmieszne. Olsztynianie przerabiali:
      1. Skandaliczne kolejki, żeby zarejestrować samochód.
      2. Skandaliczne kolejki, żeby wymienić prawo jazdy
      3. Skandalicznie długi czas oczekiwania na dowód osobisty.
      Może coś pominąłem?
    • Gość: ania Re: Dowód na rekord IP: *.uwm.edu.pl 16.04.05, 10:27
      Bez sensu jest wydawanie numerków na miesiąc sierpień. Czy ktoś jest w stanie
      przewidzieć co się z nim bedzie działo tego dnia? Jeżeli potrafią to
      przewidzieć urzędnicy z naszego ratusza to gratuluję. Mamy jasnowidzów!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Dowód na rekord IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 16.04.05, 12:28
        ........... a może należąłoby sie przyjrzeć pracownikom odpowiedzialnym za
        ten stan rzeczy, bo jak narazie to z tego co wiem pracują aby minęło 8 godzin,
        duzo czsu marnują na bzdety.
        Może ich z tego rozliczyc, ewentualnie zamienic ich nowymi , młodymi, sprawnymi
        pracownikami........?
        • Gość: Alla Re: Dowód na rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 13:28
          Ale przecież od takiej kontroli i rozliczania są ich przełożeni.
          • Gość: dżygit Re: Dowód na rekord IP: *.olsztyn.mm.pl 16.04.05, 13:32
            A może prezydent zatrudnia panienki do czego innego? kto mi odpowie?
            • Gość: dżygit Re: Dowód na rekord IP: *.olsztyn.mm.pl 16.04.05, 13:33
              Nie sądzę jednak żeby Malkowski był kobieciarzem.
              • sojowa jesli on nie, to przeciez koledzy partyjni 16.04.05, 21:21
                zadnym lupem naleznym wladzy nie pogardza...
        • Gość: Rivo Re: Dowód na rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:12
          "jak narazie to z tego co wiem pracują aby minęło 8 godzin,
          duzo czsu marnują na bzdety.
          Może ich z tego rozliczyc, ewentualnie zamienic ich nowymi , młodymi, sprawnymi
          pracownikami........?"

Ciekawe skąd wiesz na co niby marnują te 8 godzin ? Niedobrze się robi jak się
          czyta tak bzdurne wypowiedzi... Zdziwię cię może - ale w ref. dowodów pracują
          młode osoby - jeśli masz wątpliwości, pofatyguj się i zobacz na własne oczy :-)
          • Gość: Alla Re: Dowód na rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:32
            Czytajmy ze zrozumieniem.
            Przed młodymi było NOWYMI.
            Postulat dotyczył nowych młodych ;)))))
            Stare młode, a do tego niesprawne, to niezbyt chlubna wizytówka urzędu
            miejskiego ;)))))
    • Gość: swiatowy Re: Dowód na rekord IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.04.05, 13:00
      Nieudaczni urzednicy,skorumpowani sedziowie,"prezez"gangster,prezydent Olsztna
      bez wizji jego rozwoju...Jak w piosence Kazika wszedzie zniszczenia,ruchawka i
      pozoga LYNA SIE PALI!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka