Dodaj do ulubionych

Notariusz u prokuratora

IP: *.pan.olsztyn.pl 04.06.05, 15:35
To kolejna góra lodowa, sprawdzie jakim cudem powstaja akty , testamenty z
wstecznymi datami? prosto - zostawia wolne miejsce i nr , a jesli nie bedzie
wykorzystany do przekretu to wpisuje sie jakies nic niewazne np
pelnomocnictwo, to znany w tym przypadku preceder
Obserwuj wątek
    • Gość: Rycho Re: Notariusz u prokuratora IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 13:00
      jeżeli to prawda to straszne, notariusz to zawód, który ma się cieszyć i chyba
      się cieszył niepodważalnym autorytetem. Dodatkowo przynosi osobom wykonującym
      go bardzo duże pieniądze, o których większość społeczeństwa nawet nie może
      pomarzyć. Jeżeli ta Pani to zrobiła to jej nie rozumiem. Chcę tylko pogratulowć
      autorowi artykułu fachowego bezemocjonalnego przedstawienia problemu. Nie
      chciałbym zostać uznanym za wroga gazety po moich uwagach odnośnie Pani
      Wojciechowskiej ale naprawdę mam dość złośliwych ludzi i fachowy dziennikarz
      nie może w swoim artykule pokazywać zaangażowania emocjonalnego.
    • Gość: Myszka Re: Notariusz u prokuratora IP: *.arcor-ip.net 05.06.05, 19:01
      Mam ten sam problem dotej pory nikt mi niechcial wiezyc ze zostal zmieniony akt
      notarialny. Niewiem do kogo mam sie zglosic bo w sadzie wysylali mie z biura do
      biura, tym bardziej ze w tej sprawie jest zamieszana osoba ktora pracuje w
      Sadzie. Mieszkam za granica dlatego jest mi ciezko cos zalatwic. Moze znajdzie
      sie ktos co mi poradzi wtej sprawie.
    • Gość: sam_sob Re: Notariusz u prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 07:43
      "Także na developera mieszkańcy bloku przy Mazowieckiej 10 złożyli - w lutym
      tego roku - doniesienie do prokuratury. Jak informuje Mieczysław Orzechowski,
      rzecznik prokuratury w Olsztynie, śledztwo prowadzą policjanci z wydziału
      przestępstw gospodarczych Komendy Miejskiej Policji. - Nikomu jeszcze nie
      przedstawiono zarzutów - mówi Orzechowski".

Czy to "śledztwo" nie trwa za długo? Jakie faktyczne okoliczności utrudniają
      jego zakończenie? Czy nie są to takie same okoliczności, jakie miały miejsce w
      przypadku prezesa SM?
      • Gość: rita Re: Notariusz u prokuratora IP: *.olsznet.ec.pl 07.06.05, 14:08
        pewnie Pan Orzechowski znowu skonkluduje, ze w tym ukladach nic sie nie dało
        zrobić he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka