Dodaj do ulubionych

Lustro, Zbyszku...

IP: *.ec.pl 14.07.05, 23:10
Dzis widzialem Was w akcji przy szantach... Jestescie niezniszczalni :o)
Szkoda tylko ze nie dalo sie do Was przepchac przez te tlumy ;o)
Obserwuj wątek
    • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 15.07.05, 07:14
      Jakie tlumy???
      Dajemy sobie rade wsrod ludzi...
      tym bardziej ze dwa stoliki byly nasze...
      :-)
      • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 15.07.05, 08:19
        a gdybys sie przypatrzyl to zobaczylbys tez Ktosi-e i Muraszke...
        • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:27
          Niestety, jak dotad nie dane mi bylo poznac ;o)
          • rita100 Re: Lustro, Zbyszku... 15.07.05, 22:36
            gratuluje , szczególnie Muraszcze tej odwagi - "nie taki wilk straszny jak go
            malują " ;)))))
            A Ty Dertritusie co tak się obijasz - nie chciałeś sie dosiąść ?
            • lustroo Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 09:07
              Nooo, fajosko było :)
              • muraszka1 Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 10:30
                Rita,to nie jest sprawa odwagi,tej mam nadmiar ;-)
                • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 18:51
                  No właśnie Detritusie..:)
                  trzeba to jakos nadrobic;p
                  ale trzeba chciec:)))
                  moze następne szanty??
                  • rita100 Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 22:03
                    A na co teraz się umawiacie ?
                    Muraszka , zadowolona jesteś ze spotkania ?
                    • muraszka1 Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 22:20
                      tak :)
                      ale to nie moj rocznik ;-)
                      • giga5 Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 22:37
                        muraszka1 napisała:

> tak :)
                        > ale to nie moj rocznik ;-)

??????
                        • giga5 Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 22:39
                          Każdy wiek ma swój urok:)))
                          • rita100 Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 22:55
                            Jeśli rocznik za mlody to się wymlodzisz ;)))
                            Jeśli rocznik za stary to się doświadczysz zyciowo ;))))
                      • spinkaa Re: Lustro, Zbyszku... 16.07.05, 23:03
                        Muraszko, Twój rocznik jest nie w metryce,
                        a w środku człowieka, czyli na ile czujesz
                        się młoda-stara mentalnie. Możemy mieć sto lat
                        i wszystkie problemy świata (w tym i bliskich) na naszej glowie,
                        a mimo tego czuć sie w owym środku zdecodownie niezgodnie z tą
                        nieszczęsną metryką.
                        Jednym słowem: to my decydujemy, ile mamy lat!

Pozdrawiam:-)))
                        • muraszka1 Re: Lustro, Zbyszku... 17.07.05, 08:05
                          dzisiaj wkladam klubowa koszulke i bede paradowac przed blokiem ;-)
                          • rita100 Re: Lustro, Zbyszku... 17.07.05, 21:29
                            i dziś ja miałam na sobie klubową koszulkę - w Wiśniczu paradowałam z Olsztynem
                            pięknym :)
                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 08:21
                    ktos2104 napisała:

> No właśnie Detritusie..:)
                    > trzeba to jakos nadrobic;p
                    > ale trzeba chciec:)))
                    > moze następne szanty??

Jesli bede na szantach to postaram sie zwalczyc niesmialosc ;o)
                    • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 18.07.05, 09:39
                      :)moją niesmiałość;p???
                      :))
                      • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:10
                        Przede wszystkim wlasna ;o)))))
                        • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 18.07.05, 10:42
                          Ja jestem tak bardzo niesmialy,
                          ze nawet na najblizsze szanty nie zajrze!
                          ;p
                          ;-)
                          • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 18.07.05, 14:56
                            :)))))))))))))
                            ech Ty..za to wybaw się za nas..tam gdzie my nie dotrzemy;p:)
                            • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 22.07.05, 07:25
                              :))dobrze pokonywać niesmiałośc:);p
                              miło było poznac:)
                              • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 22.07.05, 07:26
                                :o)
                                • lustroo Re: Lustro, Zbyszku... 22.07.05, 07:32
                                  A do stołu naszego nie dotarł, buuuuuu ;(
                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:05
                                    Zaaaablaaaadziiiil... ;o)))
                                    • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 22.07.05, 08:40
                                      Zabladzil???
                                      Ty???
                                      Znawca olsztynskich ulic i sciezek?
                                      chyba cis leciutko zsiemniasz...
                                      ;p
                                      a ja dzis bede sie uganial w obcym kraju,
                                      w nieznanym zamku,
                                      za moze znanymi zwidami...
                                      Biala Damo!!!
                                      uwazaj!
                                      • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:19
                                        Na szantach kazdy moze zabladzic, pomiedzy jednym i drugim nalewakiem... ;o))))
                                      • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 22.07.05, 09:20
                                        no właśnie..:)
                                        za Białymi Damami sie ugania;p
                                        no..chyba ..że znajome one będą;p
                                        bo tańczyc na szantach nie było z kim;p:)))
                                        Ale co sie naśmialiśmy;p
                                        to nasze..:)
                                        Detritusie..szkoda, że nie dotarłes na dłużej do naszego stolika..
                                        ale miło, że się ujawniłes w tym tłumie..
                                        małe zaskoczenie..:)))
                                        • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:23
                                          > małe zaskoczenie..:)))

Zaskoczenie? :o)
                                          • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 22.07.05, 12:55
                                            ;p
                                            :)))
                                            • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:37
                                              :op
                                              ;)
                                              • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 22.07.05, 14:40
                                                co znaczy..
                                                :op????
                                                :)
                                                • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:22
                                                  To samo co :p

;o))))))))))))))))))
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 22.07.05, 16:29
                                                    Baaardzo smieszne:))
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 23.07.05, 08:43
                                                    Staram sie :o))))))
                                                    ;o)
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 23.07.05, 10:13
                                                    ooo:)takie staranie..:)
                                                    to pierwszy krok do sukcesu;p:)
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 23.07.05, 17:45
                                                    Podobno ;o)
                                                    Czy mam tylko wrazenie, czy oboje nalezymy do osob ktore lubia miec ostatnie
                                                    slowo? ;o)))))))))))))))))))))))))
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 23.07.05, 19:48
                                                    :)))))))))))))
                                                    fakt..pewnie coś w tym jest:);p
                                                    nie zawsze..i nie ostatecznie ..jakas sztuka kompromisu czasami:)
                                                    ale..lubie:);p
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 24.07.05, 01:55
                                                    Zauwazylem.... ;o))))))))))))))))))
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 24.07.05, 08:59
                                                    cóz..niedługo nie będzie szansy..odpowiedzieć..
                                                    by zdanie miec ostatnie:);p
                                                    Góry moje..wierchy moje..ech..
                                                    zmiana klimatu..daleka droga..:)
                                                    pozdr.:)
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 24.07.05, 10:12
                                                    Himalaje?? :o))))))
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 24.07.05, 14:13
                                                    Nie..:)))
                                                    Nie tęskno mi poza granice:)
                                                    Choc pewnie też zahaczę:)za jakies obce kraje;p
                                                    Karkonosze powitają:)Karpacz:)
                                                    (nie jest to to samo co moje ulubione Bieszczady..:)
                                                    ale zawsze to góry..
                                                    tylko jak wytrzymac bez jezior;p:)))????
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 24.07.05, 15:37
                                                    Ufff, bo tamto zabrzmialo tak... ostatecznie ;o)))
                                                    Ja to jednak zdecydowanie wole morze, szczegolnie tam gdzie jest ono
                                                    cieple... :o) Jak sie uprzec to i za substytut jeziora moze uchodzic, ino
                                                    trzeba pamietac coby sie wody nie opic zbyt mocno... ;o)))))
                                                  • rita100 Re: Lustro, Zbyszku... 24.07.05, 21:53
                                                    A w które miejsce wyjeźdzasz Ktosiczka ?
                                                    pozdrawiam Was
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 24.07.05, 23:36
                                                    No tak..:)))W morzu woda słona..:);p
                                                    jeszcze za sledzie solone..można by uchodzic:);p
                                                    Też lubię morze:)
                                                    A własciwie..???czy jest coś czego nie lubię??:)))
                                                    ech...życie..:)Piękneś Ty czasami:)))
                                                    Detritusie..:)jak kafejki tam nie znajde;p(bo za mało czasu..)
                                                    ale..ale...
                                                    nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa:);p
                                                    najwyżej za dwa tygodnie:);p
                                                    Rito..:)
                                                    Napisałam..:) Karpacz:)
                                                    Jutro 5.45 wyjazd..pewnie sie przeciągnie:)))
                                                    jak znam życie:)
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 25.07.05, 07:39
                                                    W takim raze zycze milego i efektywnego wypoczynku :o))))))
                                                  • rita100 Re: Lustro, Zbyszku... 25.07.05, 21:40
                                                    W cudowne tereny jedzie Ktosiczka, pewnie pełno wrażeń przywiezie.
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 08.08.05, 14:34
                                                    szemrzące strumyki i potoki..
                                                    wodospady...niesamowity..Kamieńczyka..:)
                                                    góry w chmurach..i zachodzącym słońcu..:)ech..
                                                    lub rozbłyskujące nocą przy pokazie sztucznych ogni..
                                                    mieszkanie króla Karkonosza w Skalnym Miescie..:)
                                                    ogrody królewskie Praskiego Zamku:)
                                                    kilka skoczni ..śladami Małysza;p
                                                    Babilon..najwiekszy Aqua i Lunapark w Czechach..
                                                    Park Dinozaurów..i naszych praprzodków;p w Kleinewelce..
                                                    takie tam..:)))
                                                    trochę sie nazbierało:)
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:03
                                                    Fiu, fiu... Lista jakbys pol roku wedrowala... ;o)
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 08.08.05, 15:15
                                                    :))))witam..
                                                    a to tylko dwa tygodnie..:)
                                                    i nie wszystko napisałam..
                                                    tylko..
                                                    wieksze atrakcje;p
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:20
                                                    A ja myslalem ze na urlop sie jedzie aby powypoczywac... ;o)))))))))))))))))
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 08.08.05, 22:57
                                                    no tak..sa różne formy wypoczynku:)
                                                    jedna aktywna..:)
                                                    ta była:)
                                                    a druga pasywna..:)np...zagle juz od piatku:)
                                                    delektowanie sie ciszą..i widokami..
                                                    i kapiele w blasku księzyca..:)
                                                    i gitarka gdzies przy ogniu..czy świeczce:);p
                                                    co kto lubi...:)
                                                    takie tam;p
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.ec.pl 09.08.05, 07:37
                                                    Brzmi super :o)
                                                  • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 09.08.05, 07:49
                                                    Teraz zagle,
                                                    a nastepny weekend kajaki na dwa dni...
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 09.08.05, 08:31
                                                    ech..
                                                    jak lubię tak..:)
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:47
                                                    Ja to jednak chyba zbyt leniwy jestem ;o)
                                                    W niedziele na urlop, ale jestem tak zjechany ze przez pierwszy tydzien trzeba
                                                    bedzie chyba mnie taczka znad plazy zwozic... ;o))))))))))
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 09.08.05, 08:55
                                                    to z nadmiernego leżenia..tak się robi:))))
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 09.08.05, 08:56
                                                    to zmęczenie oczywiscie;p
                                                    ale można zamówić pogotowie dźwigowe;p
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:15
                                                    No wiesz, az tyle nie waze aby dzwig byl potrzebny ;o)))))))
                                                  • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 09.08.05, 09:30
                                                    Piszesz sie na kajaki 20-21?
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:47
                                                    Chcialaby dusza... :o)
                                                    Ale druga polowe sierpnia spedzam poza granicami...
                                                    Ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja w przyszlosci :o)
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 09.08.05, 15:07
                                                    ja się piszę;p
                                                    na kajaki..:)))
                                                    ale najpierw żagle:)

Detritusie..kilka słów wyjasnienia..
                                                    pogotowie dźwigowe niekoniecznie musi dźwigać ciało:);p
                                                    może dźwignąć umęczoną..utrapioną dusze..:)
                                                    ja mam takie swoje pogotowie:)
                                                    dobrze je mieć;p
                                                    :)
                                                  • Gość: detritus Re: Lustro, Zbyszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:46
                                                    > może dźwignąć umęczoną..utrapioną dusze..:)
                                                    > ja mam takie swoje pogotowie:)

Pod tym wzgledem wole liczyc na siebie ;o)
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 11.08.05, 14:12
                                                    umiesz liczyć ...licz na siebie..:);p
                                                    ja czasem nie potrafie;p
                                                  • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 11.08.05, 14:37
                                                    ja raczej potrafie...
                                                    ale milej jest gdy ktos obok reke poda...
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 11.08.05, 14:43
                                                    rękę..;p
                                                    tzn...pomocna dłoń;p:)
                                                  • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 11.08.05, 14:56
                                                    a inaczej mowilem??
                                                    ;p
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 11.08.05, 14:59
                                                    p:)))))
                                                    ech..życie..
                                                    z jakimi ludźmi ja się zadaję;p:)
                                                  • zbyszek07 Re: Lustro, Zbyszku... 12.08.05, 07:49
                                                    wspolczuje!
                                                    ;p
                                                  • ktos2104 Re: Lustro, Zbyszku... 12.08.05, 08:23
                                                    bez kometarza..:);p
                                                    Ahoj zeglarze:)do następnego poniedziałku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka