Gość: Behemoth IP: *.class147.petrotel.pl 22.08.05, 13:31 Podobnież w Gazecie Olsztyńskiej jest o śmierci Docenta, byłego pałkiera grupy VADER. Czy ktoś ma moze przed nosem tą gazetę?? Nie jestem z Olsztyna, dlatego pytam. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olsztynianka Re: DOCENT z VADERA IP: 217.97.159.* 22.08.05, 14:59 wejdz na wm.pl tam jest info Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: DOCENT z VADERA 22.08.05, 15:08 www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=755635 nie ma tu jednak nic poza informacjami innych portalów, żywcem przeniesione z CGM. a w papierowej Olsztyńskiej nie zauważyłem nawet najmniejszej wzmianki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: DOCENT z VADERA IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.05, 16:43 www.wm.pl/index.php?ct=olsztyn&id=755635 Odpowiedz Link Zgłoś
labeotropheus Re: DOCENT z VADERA 22.08.05, 19:51 To był wspaniały instrumentalista. Cały świat GO docenia. A "rodzinny" Olsztyn prawie nie odnotował... Szkoda gadać. Przecież tutaj, a nie gdzie indziej narodził się Vader, do którego spektakularnych sukcesów Krzysztof się przyczyniał. Pamiętajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korszynianin Re: DOCENT z VADERA IP: *.bulldogdsl.com 23.08.05, 02:12 Dobra ale ja takze nie mieszkam w Polsce a z Waszych wypowiedzi dalej nie wiem dlaczego Doc nie zyje... czy ktos takowa wiadomosc posiada??? Urodzilem sie w tym samym miescie co On. Znam Jego rodzine i chcialbym wiedziec co sie stalo. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: DOCENT z VADERA IP: *.olsznet.ec.pl 23.08.05, 07:05 Bo chyba nikt z nas - "obcych" nie wie co się stało. Z resztą, czy to teraz ważne? wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Olsztynianin Re: DOCENT z VADERA IP: *.bulldogdsl.com 23.08.05, 17:25 Moze dla Ciebie to nie jest wazne... Trudno. Ja tylko sie ciesze ze wyjechalem z tego pieprz.nego kraju. Podobno zostal zabity...w Olsztynie (durne miasto) Odpowiedz Link Zgłoś
labeotropheus Re: DOCENT z VADERA 23.08.05, 17:41 Gość portalu: byly Olsztynianin napisał(a): > Moze dla Ciebie to nie jest wazne... Trudno. (LB) To jest ważne z tym, że wiedza o przyczynie smierci nie przywróci Mu życia. > Ja tylko sie ciesze ze wyjechalem > z tego pieprz.nego kraju. Podobno zostal zabity...w Olsztynie (durne miasto) (LB) Powagi!!! Oby Cię nic złego nie spotkało, tam gdzie teraz żyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Olsztynianin Re: DOCENT z VADERA IP: *.bulldogdsl.com 24.08.05, 19:10 labeotropheus napisał: > (LB) To jest ważne z tym, że wiedza o przyczynie smierci nie przywróci Mu życia Sluchaj, wcale nie chce przywracac komus zycia, nie jestem Bogiem - to jest zwykla ciekawosc bo wiem kto to jest!! > (LB) Powagi!!! > Oby Cię nic złego nie spotkało, tam gdzie teraz żyjesz. Obudz sie!!! Gdzie masz prawo takie jak w polsce?? Tu gdzie ja mieszkam na pewno NIE!! Wiec nie komentuj w ten sposob. Zawsze sie moze stac cos zlego tyle tylko ze w polsce jest wieksze prawdopodobienstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labeotropheus Re: DOCENT z VADERA IP: *.olsztyn.mm.pl 24.08.05, 19:34 Daj już spokój. Bez komentarza i bez odbioru. Chyba że na innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly olsztynianin Re: DOCENT z VADERA IP: *.bulldogdsl.com 24.08.05, 19:40 To po co zaczynales?? Nie znasz odpowiedzi na moje pytanie wiec po co komentujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOCENT z VADERA IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 23.08.05, 19:15 nie został zabity, pogrzeb jutro o 10 w Korszach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: DOCENT z VADERA IP: 217.97.159.* 24.08.05, 09:46 ja słyszałam wersje ze znaleziono go na dworcu po złotym strzale :(( Odpowiedz Link Zgłoś