Gość: paweł IP: *.tpnet.pl / *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 12:11 Co sie dzieje? Nie można wytrzymać od rana ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maam Re: Smród na Pieczewie. 04.09.02, 12:14 Ten sam smród jest na Linii Lublin - Warszawa i w Waszą stronę. Podobno ploną lasy na Ukrainie. Dziwi mnie tylko fakt, że nawet dziennikarz z kulawą nogą się tym nie zainteresował. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoti Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 04.09.02, 23:10 Dzwoniłem do Straży miejskiej, to rolnik ze Starego Olsztyna nawoził pole gnojowicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealGIGN ten smród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.02, 10:12 buahahahahahahahha... ale perwa... ja mieszkam na Boenigka tuż obok pieczewa i nic nie czuję... hehehehehehehehehe... pewnie mój młodszy brak sie zebździł i teraz wszyscy zwalają na ukraińskie lasy :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Smród na Pieczewie. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 08:07 Śmierdzi już nawet na Nagórkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoti Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 05.09.02, 20:00 dzwoniłem jeszcze raz - to podobno aż cztery sterty g... kurzego są rozwożone po polu pomiędzy St.olsztynem a Pieczewem. A zmienić wiatry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Smród na Pieczewie. IP: 212.160.150.* 05.09.02, 22:47 Gość portalu: paweł napisał(a): > Co sie dzieje? > Nie można wytrzymać od rana ... A co ze smrodem z kanalizacji na ul. Kasprowicza . Może przeniósł się na Pieczewo ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theedge Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 06.09.02, 09:36 Dzis znowu strasznie smierdzi na Jarotach. Ktos ma, zdaje sie, niezly ubaw ;- ). Szkoda tylko ze Straz Miejska, zajeta sprzedawaniem kart postojowych, nie ma czasu zajac sie ta smierdzaca sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Smród na Pieczewie. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 10:50 No co Ty .....oni są do innych celów - nie będą się "smrodzić".Mam nadzieję,że ta "formacja" wkrótce upadnie jak w innych miastach.Należy tego sobie życzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: Smród na Pieczewie. IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 16:51 Gość portalu: M napisał(a): > No co Ty .....oni są do innych celów - nie będą się "smrodzić".Mam nadzieję,że > ta "formacja" wkrótce upadnie jak w innych miastach.Należy tego sobie życzyć. Co Wy znow chcecie od strazy miejskiej? Bedac ostatnio kilka tygodni u rodziny w Olsztynie na wakacjach, pokazali mi, ze nawet sam komendant strazy miejskiej (taki niski gosc) stoi na strazy porzadku w miescie. Otoz widzielismy, jak ow komendant dyrygowal po cywilnemu swoimi podwladnymi, ktorzy zakladali blokade na zdechlego malucha (znaczy fiata malucha), ktory zaparkowal przy kwietnikach w poblizu ogrodka piwnego bodajze pobu SARP (nie jestem pewien, bo nie pamietam, czy tak sie nazywal). Z komorka w reku (pewnie sluzbowa) wydawal rozkazy, kto ma przyjechac, notowal numery rejestracji, popedzal biednych szeregowych straznikow itd. Wygladal bardzo fachowo. Tak odwaznie i powaznie. Fajny gosc. Pewnie siedzial gdzies na lodach w kawiarni i przypadniem zauwazyl tego biednego maluszka. Poczucie obowiazku nie pozwolilo mu jednak przelknac kolejnej galki lodow pistajowych w spokoju i wyskoczyl, by pokierowac akcja osobiscie. Coz za poswiecenie. Pewnie nawet przebudzony w nocy wyglada przez okno i sprawdza, czy sasiedzi nie parkuja swoich samochodow wbrew przepisom. Na nic sie zdaly tlumaczenia ludzi, ktorzy mowili, ze maluszkiem przyjechal starszy mezczyzna i wszedl wlasnie do sklepu. Dziadek rzeczywiscie wyszedl za chwile. Bylo juz jednak za pozno. na nic sie zdaly prosby. Prawo jest prawo. Komendant jest komendant. A co Wy jescze byscie chcieli, zeby on zrodla smrodu szukal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Smród na Pieczewie. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 03:47 A wyobraźcie sobie, co by zrobił ten komendant, gdyby zamiast dziadkowego malucha zaparkowało tam bmw z łysymi szyitami w środku (to od grubości szyi)w środku. Pewnie też wyskoczyłby z tą swoją komórką, żeby bronić praworządności na ulicy Kołłątaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theedge Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 07.09.02, 12:25 Szkoda wiec ze ten szefu nie mieszka na Jarotach. A jezeli mieszka?...... To by chyba oznaczalo ze to on smrodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Smród na Pieczewie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:16 Luuuudzie!co Wy chcecie od Straży Miejskiej,czy nie widać z jakim heroizmem (bo to już nie jest bohaterstwo) walczą z wycieraczkami w samochodach,aby tam włożyć "bilecik",czy nie widzć jak się muszą ukrywać (to się nazywa kamuflarz),aby w 30 sek. po zatrzymaniu być przy samochodzie (sam miałem taki przypadek),Czy nie widać jak "ścigają" najczęściej ludzi starszych i schorowanych (młodzi im uciekną) którzy zaparkowawszy często pod apteką lub inną przychodnią (aby było jak najbliżej) po najdalej minucie mają "bilet". (służę przykładami łącznie z numerami aut).!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Smród na Pieczewie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:36 Ostatnio też dostałem kwitek za wycieraczkę. I tu małe sprostowanie. Kwitki "podrzucają" pracownicy Strefy Płatnego Parkowania a nie Straż Miejska. Dlatego niepotrzebnie zasuwalem na Dabrowszczakow i to na ostatnie pietro. a oni urzeduja obok MC Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Smród na Pieczewie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:29 Gość portalu: Ewka napisał(a): > .....Kwitki "podrzucają" pracownicy Strefy Płatnego Parkowania a nie Straż > Miejska. > Też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Smród na Pieczewie IP: *.proxy.aol.com 10.09.02, 23:27 Gość portalu: M napisał(a): > Gość portalu: Ewka napisał(a): > > > .....Kwitki "podrzucają" pracownicy Strefy Płatnego Parkowania a nie Straż > > > Miejska. > > > Też. I to z jaka przyjemnoscia... Ciekawe, co oni robia po powrocie do domu??? A szef strazy miejskiej? Wyobrazam sobie go, jak czuwa non stop (nawet w nocy) z bloczkiem w reku i przygotowanym dlugopisem w drugiej. Z nudow wypisuje pewnie mandaty zonie za przekroczenie czasu wyznaczonego na ugotowanie obiadu lub wyprasowanie koszuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Smród na Pieczewie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.15, 12:01 Od wczoraj znowu śmierdzi .... Odpowiedz Link Zgłoś