Dodaj do ulubionych

Smród na Pieczewie.

IP: *.tpnet.pl / *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 12:11
Co sie dzieje?
Nie można wytrzymać od rana ...
Obserwuj wątek
    • maam Re: Smród na Pieczewie. 04.09.02, 12:14
      Ten sam smród jest na Linii Lublin - Warszawa i w Waszą stronę. Podobno ploną
      lasy na Ukrainie. Dziwi mnie tylko fakt, że nawet dziennikarz z kulawą nogą się
      tym nie zainteresował.
      pozdrawiam
    • mess Re: Smród na Pieczewie. 04.09.02, 13:01
      może śmieci nie wywieźli?...
      • Gość: skoti Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 04.09.02, 23:10
        Dzwoniłem do Straży miejskiej, to rolnik ze Starego Olsztyna nawoził pole
        gnojowicą
      • Gość: RealGIGN ten smród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.02, 10:12
        buahahahahahahahha... ale perwa... ja mieszkam na Boenigka tuż obok pieczewa i
        nic nie czuję... hehehehehehehehehe... pewnie mój młodszy brak sie zebździł i
        teraz wszyscy zwalają na ukraińskie lasy :D.
    • Gość: sari Re: Smród na Pieczewie. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 08:07
      Śmierdzi już nawet na Nagórkach!
      • Gość: skoti Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 05.09.02, 20:00
        dzwoniłem jeszcze raz - to podobno aż cztery sterty g... kurzego są rozwożone
        po polu pomiędzy St.olsztynem a Pieczewem. A zmienić wiatry!!!!
    • Gość: Janusz Re: Smród na Pieczewie. IP: 212.160.150.* 05.09.02, 22:47
      Gość portalu: paweł napisał(a):

> Co sie dzieje?
      > Nie można wytrzymać od rana ...
      A co ze smrodem z kanalizacji na ul. Kasprowicza . Może przeniósł się na
      Pieczewo ???????
      • Gość: theedge Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 06.09.02, 09:36
        Dzis znowu strasznie smierdzi na Jarotach. Ktos ma, zdaje sie, niezly ubaw ;-
        ). Szkoda tylko ze Straz Miejska, zajeta sprzedawaniem kart postojowych, nie
        ma czasu zajac sie ta smierdzaca sprawa.
        • Gość: M Re: Smród na Pieczewie. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 10:50
          No co Ty .....oni są do innych celów - nie będą się "smrodzić".Mam nadzieję,że
          ta "formacja" wkrótce upadnie jak w innych miastach.Należy tego sobie życzyć.
          • Gość: To ja Re: Smród na Pieczewie. IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 16:51
            Gość portalu: M napisał(a):

> No co Ty .....oni są do innych celów - nie będą się "smrodzić".Mam
            nadzieję,że
            > ta "formacja" wkrótce upadnie jak w innych miastach.Należy tego sobie życzyć.

Co Wy znow chcecie od strazy miejskiej? Bedac ostatnio kilka tygodni u rodziny
            w Olsztynie na wakacjach, pokazali mi, ze nawet sam komendant strazy miejskiej
            (taki niski gosc) stoi na strazy porzadku w miescie. Otoz widzielismy, jak ow
            komendant dyrygowal po cywilnemu swoimi podwladnymi, ktorzy zakladali blokade
            na zdechlego malucha (znaczy fiata malucha), ktory zaparkowal przy kwietnikach
            w poblizu ogrodka piwnego bodajze pobu SARP (nie jestem pewien, bo nie
            pamietam, czy tak sie nazywal). Z komorka w reku (pewnie sluzbowa) wydawal
            rozkazy, kto ma przyjechac, notowal numery rejestracji, popedzal biednych
            szeregowych straznikow itd. Wygladal bardzo fachowo. Tak odwaznie i powaznie.
            Fajny gosc. Pewnie siedzial gdzies na lodach w kawiarni i przypadniem zauwazyl
            tego biednego maluszka. Poczucie obowiazku nie pozwolilo mu jednak przelknac
            kolejnej galki lodow pistajowych w spokoju i wyskoczyl, by pokierowac akcja
            osobiscie. Coz za poswiecenie. Pewnie nawet przebudzony w nocy wyglada przez
            okno i sprawdza, czy sasiedzi nie parkuja swoich samochodow wbrew przepisom. Na
            nic sie zdaly tlumaczenia ludzi, ktorzy mowili, ze maluszkiem przyjechal
            starszy mezczyzna i wszedl wlasnie do sklepu. Dziadek rzeczywiscie wyszedl za
            chwile. Bylo juz jednak za pozno. na nic sie zdaly prosby. Prawo jest prawo.
            Komendant jest komendant. A co Wy jescze byscie chcieli, zeby on zrodla smrodu
            szukal.
            • Gość: spoko Re: Smród na Pieczewie. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 03:47
              A wyobraźcie sobie, co by zrobił ten komendant, gdyby zamiast dziadkowego
              malucha zaparkowało tam bmw z łysymi szyitami w środku (to od grubości szyi)w
              środku. Pewnie też wyskoczyłby z tą swoją komórką, żeby bronić praworządności
              na ulicy Kołłątaja.
              • Gość: theedge Re: Smród na Pieczewie. IP: *.tvk.tpsa.pl 07.09.02, 12:25
                Szkoda wiec ze ten szefu nie mieszka na Jarotach. A jezeli mieszka?...... To
                by chyba oznaczalo ze to on smrodzi ;-)
                • Gość: M Smród na Pieczewie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:16
                  Luuuudzie!co Wy chcecie od Straży Miejskiej,czy nie widać z jakim heroizmem (bo
                  to już nie jest bohaterstwo) walczą z wycieraczkami w samochodach,aby tam
                  włożyć "bilecik",czy nie widzć jak się muszą ukrywać (to się nazywa
                  kamuflarz),aby w 30 sek. po zatrzymaniu być przy samochodzie (sam miałem taki
                  przypadek),Czy nie widać jak "ścigają" najczęściej ludzi starszych i
                  schorowanych (młodzi im uciekną) którzy zaparkowawszy często pod apteką lub
                  inną przychodnią (aby było jak najbliżej) po najdalej minucie mają "bilet".
                  (służę przykładami łącznie z numerami aut).!!!
                  • Gość: Ewka Re: Smród na Pieczewie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:36
                    Ostatnio też dostałem kwitek za wycieraczkę. I tu małe sprostowanie.
                    Kwitki "podrzucają" pracownicy Strefy Płatnego Parkowania a nie Straż Miejska.
                    Dlatego niepotrzebnie zasuwalem na Dabrowszczakow i to na ostatnie pietro. a
                    oni urzeduja obok MC Donalda.
                    • Gość: M Re: Smród na Pieczewie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:29
                      Gość portalu: Ewka napisał(a):

> .....Kwitki "podrzucają" pracownicy Strefy Płatnego Parkowania a nie Straż
                      > Miejska.
                      >
                      Też.
                      • Gość: Zibi Re: Smród na Pieczewie IP: *.proxy.aol.com 10.09.02, 23:27
                        Gość portalu: M napisał(a):

> Gość portalu: Ewka napisał(a):
                        >
                        > > .....Kwitki "podrzucają" pracownicy Strefy Płatnego Parkowania a nie Straż
                        >
                        > > Miejska.
                        > >
                        > Też.

I to z jaka przyjemnoscia... Ciekawe, co oni robia po powrocie do domu??? A
                        szef strazy miejskiej? Wyobrazam sobie go, jak czuwa non stop (nawet w nocy) z
                        bloczkiem w reku i przygotowanym dlugopisem w drugiej. Z nudow wypisuje pewnie
                        mandaty zonie za przekroczenie czasu wyznaczonego na ugotowanie obiadu lub
                        wyprasowanie koszuli.
    • Gość: miu Re: Smród na Pieczewie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.15, 12:01
      Od wczoraj znowu śmierdzi ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka