22.11.05, 02:08
Siedzę przy kompie , pracuję a tu naraz leci "Jolka Jolka pamiętasz to lato
ze snów...". Aż się łezka w oku zakręciła...to były czasy...:))
Obserwuj wątek
    • lustroo Re: wspominki 22.11.05, 13:34
      Powspominać można by i w eNce, tylko Ty Luna jakoś tak obiecujesz i obiecujesz,
      i nic. Pozdrówka.
      • rita100 Re: wspominki 22.11.05, 20:35
        Oj, Luna, koniecznie bądź na zjeździe , właśnie takie przeboje tam idą, a
        przygotowuje je wspaniale oso - takiej zabawy to nie widziałam nigdzie.
        Pamiętaj o Zjeździe.
        Ale wiem , ze w soboty i Ence sa zabawy - może wtenczas się odważysz :)
        • luna37 Re: wspominki 22.11.05, 22:01
          a kiedy będzie ten zjazd?? i co ja poradzę że zawsze coś mi wypada..w tą sobotę
          np jadę do Łodzi, chociaż wcale nie mam na to ochoty:))) może uda się nie
          pojechać:) a po za tym ja jestem straaaaszliwie wstydliwa i sama tam nie
          wejdę:))ale przyjdę...u mnie długo to trawa ale już jak się zacznie....:)))))
          • rita100 Re: wspominki 23.11.05, 20:53
            W lipcu, w lipcu jak co roku. To jeszcze kawał czasu. Trzeba zime przetrzymać ,
            ale Luna już możesz podchodzić pomalutku do eNki, bo i tam odbywają sie
            spotkania przedświateczne i jest fajnie.
            Wiesz gdzie się wstyd chowa ?
            Do kieszeni i twardo do przodu, a przekonasz się, że szkoda bylo minionego
            czasu na wstyd ;)))

Śliczną sygnaturkę masz
    • rita100 Re: wspominki 23.11.05, 21:41
      media.ebaumsworld.com/smartdog.wmv
      A to znacie , to jest wideoklip, zamieściłam go w Olsztynie pięknym
      • lustroo Re: wspominki 24.11.05, 08:37
        Łomatko :) Pamiętam swoje pierwsze wejscie do enki. Jak wchodziłam to potknełam
        się w progu ;D Usiadłam w kąciku i wyrabałam moje pierwsze w zyciu piffko, a
        potem drugie wejście kiedy podpisałam się przy cegle drżacą ręką i nawiałam, i
        trzecie jak gadałam spokojnie z Angela ;) i czwarte jak spotkałam się z innymi
        kiedy przyszła paczka od Rity :) Matkoooooooooooo jak to dawno było :) Jużem
        inna kobieta teraz ;) Najlepiej mi się podobało jak cos plotłam tam i się
        śmiałam po pewnym czasie a Angela powiedziała Lusto ja Cię nie poznaję ::) A ja
        na to "Nikt mnie nie poznaje" Cieszę się że tam polazłam i że Was poznałam,
        Luna nie bój sie możesz się ze mna umówić na pocztę i pójdziemy razem :)
        • lustroo Re: wspominki 24.11.05, 08:53
          I pamiętam jak się pierwszy raz spotkałam z Andulką i Te moje dzwonienie na jej
          komórke, wtedy powiedziałam do słuchawki "Dzień dobry, ja w sprawie
          prezentacji...mam lustro do pokazania" ;)I łaziłysmy sobie po Starówce :)
    • andulka7 Re: wspominki 24.11.05, 12:00
      A ja najbardziej NIE PAMIĘTAM jak mnie po pierwszym zjeździe foruma lustroo po
      schodach na pięterko za nogę wciągało....:DDDDDDD
      Winko, piffko i wiśniówka, nieźle się bawiłam, hehe
      • luna37 Re: wspominki 24.11.05, 15:00
        Jak się nie dostanę na szkolenie to w sobotę będę...jak się wtoczy takie coś
        duże, blond i dziwne to będę ja! pamiętajcie:)))
        • rita100 Re: wspominki 24.11.05, 20:05
          Jak wspominki to wspominki, to niech Luna nabierze odwagi :) Ja to własciwie
          wszystko wspominam , każdy krok po Olsztynie i spotkanie w eNce. Ale
          najbardziej to doceniam i wspominam moment zorganizowania I Zjazdu, moment
          postawienia cegły Lady w eNce i całą tą oprawę. Aż czasmi sobie myslę , czy
          było to możliwe tak to wszystko zorganizować, wszystko dopiąć na ostatni guzik
          i że byli, byli ludzie tak chętni do takiego wyczynu.
          Ale jeśli mam wybrać najradośniejszą chwilę - to wybieram wspólne picie
          szampana z butelki i wiśnóweczkę i ..... można by tak - to było niezapomniane.
          A pamiętacie koszulki z Olsztynem pięknym - też była to akcja :)

ps. Luna - napeno nie jst tak żle jak opisujesz siebie ;))))
          Coś fajnego znajdziemy w Tobie ;))))choćby te blond ;)))
          • andulka7 Re: wspominki 24.11.05, 22:34
            rita100 napisała:

> szampana z butelki

Łomatko, o szampanie zapomłam... NO, niezła mieszanka trunków była :)))
            • rita100 Re: wspominki 25.11.05, 19:52
              Andulka, tego się nie da zapomnieć, ten ruch , ten gwar, to oczekiwanie na
              spotkanie, te pierwsze spotkania nieznanych , a zananych wirtualnie ludzi, ta
              trema, ten strach w oczach, czy aby ..... oj, mamy co wspominać.
              Ja to już jestem tak stęskniona za Olsztynem i Wami i wielu nowych
              forumowiczach, którzy napewno się zjawią, bo jakby inaczej zrezygnować z
              zabawy. To jest jedyny moment kiedy możemy być niepoważni , zakręceni i
              szaleni.
              pozdrawiam
              • luna37 Re: wspominki 25.11.05, 23:01
                a ja znowu nie mogę...jadę na dwa dni do Łodzi....i nawet nie wiem gdzie
                będę....
                • rita100 Re: wspominki 26.11.05, 22:03
                  napewno w Łodzi, no to uważaj na drodze , jest slisko
                  • luna37 Re: wspominki 27.11.05, 22:22
                    jechałam pociągiem...a potem wywieźli nas na jakieś "zadupie czyli mało
                    cywilizowany teren" łódzkie i myśleli że na pifko nie pójdziemy...( dziś rano
                    był egzamin) , ale my się nie dali...na taryfę się złożyli i w Irish pubie
                    balowali....a rano egzamin zdali...i na dodatek super poszedł...jak po
                    maśle...:))) tylko nie wiem czemu jakaś dziwnie zmęczona dziś jezdem...:)))
                    • rita100 Re: wspominki 28.11.05, 21:07
                      Już w drugim watku się pytam - jaki to egzamin ?
                      szczególnie po balandze :)
                      • luna37 Re: wspominki 28.11.05, 22:00
                        rita100 napisała:

> Już w drugim watku się pytam - jaki to egzamin ?
                        odpowiedziałam...:P)

> szczególnie po balandze :)
                        balanga była niewielka, bo i stawka zbyt duża jakby się nie zdało...:))) za
                        poważna sprawa:)
                        • oso1 Re: wspominki 30.11.05, 22:06
                          A Ty Luna przy Jolce to miałaś ile latek? :)))))))
                          I tego Ci zazdroszczę :))))))))))
                          Ech ta plaża w Jarosławcu nad morzem i te dziewczyny towarzyszące Nalepie :)))))
                          • luna37 Re: wspominki 30.11.05, 23:37
                            w liceum byłam...;)) eh te wspomnienia....:))i te chłopaki...;))) łyse teraz:)))
                            • oso1 Re: wspominki 30.11.05, 23:53
                              Nie wszystkie!!!!!!!!!!
                              :)
                              • luna37 Re: wspominki 01.12.05, 00:23
                                no to z brzuszkami:P)
                                • rita100 Re: wspominki 01.12.05, 20:43
                                  eee, nie jest tak źle, widzieliście w jakiej formie są dinozaury , ile mlodych
                                  fanek jeszcze mają ;))))
                                  • oso1 Re: wspominki 01.12.05, 23:38
                                    brzuszki już się pogubiło :)
                                    • rita100 Re: wspominki 02.12.05, 20:46
                                      i ciągle w formie :))))

Przeżyj to sam!
                                      Przeżyj to sam!
                                      Nie zamieniaj serca w twardy głaz
                                      Póki jeszcze serce masz.

To też był przeboj
                                      • lustroo Re: wspominki 28.09.06, 14:17
                                        A w tym roku zjazdunie było :( chlip, chlip...smutno i przykro :( ale na siłę
                                        przecież nikogo nie będziemy ciągnąć. Ech...
                                        • Gość: luna37 Re: wspominki IP: 62.29.133.* 30.09.06, 09:48
                                          no to robimy - pogofda jeszcze ciągle jest. gdzie i kiedy pytam
                                          grzecznie...odpowiadać mnie szybko bo mam warząch i nie zawacham sie jej
                                          uzyć....
                                          • zbyszek07 Re: wspominki 30.09.06, 20:18
                                            Gdy robilismy zjazdy i spotkania to jakos sie nie wybralas...
                                            Przestalismy robic dlatego ze przestali forumowicze przychodzic,
                                            a czesc nigdy nie dotarla.
                                            Niemniej milo spotkac czasem,
                                            na miescie znajomych z forum...
                                            Pozdrowka dla zagladajacych tu czasem...
                                            Szkoda ze juz nie laczy nas
                                            ani cegla z Olsztynskiego zamku,
                                            ani checi do prostej wymiany mysli...
                                            :-)

• luna37 Re: wspominki 30.09.06, 23:34
                                              bo były wtedy gdy jeszcze musialam słuchać pracodawców:) a teraz mnie słuchaja:)
                                              • zbyszek07 Re: wspominki 02.10.06, 06:59
                                                Szkoda...
                                                zapowiadalas sie kilka razy ze trafisz i nie dotarlas do Enki,
                                                tak jak zreszta wielu...
                                                Chyba po prostu czas tamtych klimatow odszedl.
                                                Pozdrawiam.
                                                • lustroo Re: wspominki 02.10.06, 09:55
                                                  A może jeszcze kiedyś enkowy "kulig"?
                                                  • ktos2104 Re: wspominki 02.10.06, 10:08
                                                    myslę że z kuligiem tez nie będzie problemu..
                                                    kwestia tego czy ludzie bedą realnie..
                                                    czy tylko mówia..ze chcą..:)
                                                  • agalt Re: wspominki 02.10.06, 22:26
                                                    Tak sobie myślę, że to chyba nie jest najważniejsze, żeby były na owym zjeździe
                                                    czy kuligu tłumy. Ale może przedyskutujmy jakąś konkretną datę, a na pewno
                                                    znajdzie się kilka(naście?) osób... :) To kiedy?
                                                    Pozdrowionka:)
                                                  • ktos2104 Re: wspominki 02.10.06, 23:42
                                                    :)Aniu..rozmawiałam dziś z zaprzyjaźnionymi..;p
                                                    że może jak bedziesz w naszych okolicach..
                                                    to byłaby dobra okazja..
                                                    co Ty na to?:)
                                                  • agalt Re: wspominki 03.10.06, 10:16
                                                    Byłoby mi baaaardzo miło. Po drodze porwę Andulkę:)
                                                  • Gość: luna37 pożegnanie lata:)))) IP: 62.29.133.* 03.10.06, 19:45
                                                    do kuligu daleko...ja proponuje " pożegnanie lata, powitanie wiosny" - ( bo
                                                    resztę mam w nosie:P) żeby nie było że nie było proponuję dwa terminy: 14X lub
                                                    22X....co wy na to? mogę się zając organizacja ( w końcu to mój zawód:) )
                                                    uwielbiam takie imprezy...i obiecuję że będę...następne szkolenie mam dopiero
                                                    13 grudnia ( w moje urodziny:( ), wie potem możem pojechac na kulig:)))))) bo
                                                    będzie snieg:))))))
                                                  • luna37 p.s 03.10.06, 19:54
                                                    a nie było mnie bo wstydliwa ze mnie bestyja...:))))))
                                                  • lustroo Re: wspominki 07.03.07, 11:21
                                                    Oj były spotkania, były, daaawno temu, niektórych to sto lat nie widziałam.
                                                  • agalt Re: wspominki 08.03.07, 20:37
                                                    Wiosna idzie, może trzeba zadbać, żeby było zimą co wspominać? Co Wy na to?
                                                    Może spotkanko jakieś malutkie?
                                                  • zbyszek07 Re: wspominki 09.03.07, 07:09
                                                    W ramach mozliwosci i wolnego czasu
                                                    ;p
                                                    jestem za i do dyspozycji.
                                                    Pozdrowka!
                                                  • bystra2000 Re: wspominki 09.03.07, 17:00
                                                    Czy mogę się podłączyć ?
                                                    na spotkanko :)
                                                  • betty64 Re: wspominki 09.03.07, 19:20
                                                    Beze mnie ?
                                                  • bystra2000 Re: wspominki 12.03.07, 07:19
                                                    Jak bez Ciebie ? :)
                                                    tylko coś zacichło w temacie :)))
                                                  • lustroo Re: wspominki 12.03.07, 08:04
                                                    Zacichło, bo Kielce i Warszawa muszą się namyślić co do przyjazdu, a to się nie
                                                    da tak od razu ustalić :)
                                                  • agalt Re: wspominki 12.03.07, 21:04
                                                    "Misiem" marzy, zeby było ciepło. Więc się przymierzam wstępnie do połowy
                                                    kwietnia:)
                                                  • agalt Re: wspominki 12.03.07, 21:05
                                                    No i poczatek sierpnia na dłużej:) HURRA
                                                  • luna37 Re: wspominki 26.03.07, 22:27
                                                    proponuję 21 kwietnia. zdaje się że jest to sobota i chyba dobry czas na
                                                    podjęcie odpowiednich kroków na zrobienie sobie wolnego...:))
                                                    Tylko podajcie jaka formna was zadowala...na miejscu czy np agroturystyka z
                                                    ogniskiem i piwkiem do rana:)))
                                                    koszt noclegu w takiej agroturystyce to w granicach do 35 zł od osoby + impreza.
                                                    ...jesli taka opcja was zadowoli popytam w kilkunastu zaprzyjaźnionych
                                                    miejscach:))) - ( akurat ich szkolę)
                                                    Ewentualnie proponuje nop na miejscu imprezę również z końmi ( lub bez). W
                                                    podobnej cenie jestem w stanie załatwić 4-godzinną impreze z wyżywieniem na
                                                    miejscu w Olsztynie ( bez noclegów).
                                                    No chyba że macie inne propozycje..nie wiem jakąś Różana, albo inne...:)))
                                                    jestem otwarta:))0
                                                    aha w razie czego w Beczce mogę zarezerwować salkę:)))
                                                    no w ostateczności pozostaje Hotel Park - 90 zł/osoba impreza za wieczór:)))
                                                    Czekam na propozycje i wpisy:)))
                                                  • lustroo Re: wspominki 27.03.07, 07:48
                                                    Znajomi mówili, że w Różanej drogo. A jak mam zapłacić 90 zł za spanie w moim
                                                    rodzinnym mieście, to wolę spać w parku za darmo ;) Albo wrócić pieszo do domu.
                                                    My jesteśmy plenerowcy, nie chodzimy na drogie imprezy, nie spotykamy się spać.
                                                    Po imprezie każdy rozchodzi sie do swojego domu, czy to jest 23 czy 2 w nocy w
                                                    Sylwestra. Impreza z ogniskiem, albo wycieczką, to co innego. Na imprezę w
                                                    otwartym terenie więcej osob namówisz. Na zamkniętą nasiadówkę, nasza stała
                                                    ekipa na pewno nie przyjdzie :)
                                                  • bystra2000 Re: wspominki 28.03.07, 19:36
                                                    W plener ja chcę :))))))))))
                                                  • ktos2104 Re: wspominki 04.04.07, 14:44
                                                    i słusznie ja też;p;))
                                                    tylko co z tym czasem..
                                                    jak go złapac..??;p
                                                  • lustroo Re: wspominki 05.04.07, 07:55
                                                    Za rogi, albo za ogon ;)
                                                  • luna37 Re: wspominki 09.04.07, 21:28
                                                    więc pierwsze pytanie: czy data 21 kwietnia pasuje?
                                                    I czy kwota 50 zł za imprezę z końmi , ogniskiem i wyżerką jest ok?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka