luna37 22.11.05, 02:08 Siedzę przy kompie , pracuję a tu naraz leci "Jolka Jolka pamiętasz to lato ze snów...". Aż się łezka w oku zakręciła...to były czasy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lustroo Re: wspominki 22.11.05, 13:34 Powspominać można by i w eNce, tylko Ty Luna jakoś tak obiecujesz i obiecujesz, i nic. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 22.11.05, 20:35 Oj, Luna, koniecznie bądź na zjeździe , właśnie takie przeboje tam idą, a przygotowuje je wspaniale oso - takiej zabawy to nie widziałam nigdzie. Pamiętaj o Zjeździe. Ale wiem , ze w soboty i Ence sa zabawy - może wtenczas się odważysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 22.11.05, 22:01 a kiedy będzie ten zjazd?? i co ja poradzę że zawsze coś mi wypada..w tą sobotę np jadę do Łodzi, chociaż wcale nie mam na to ochoty:))) może uda się nie pojechać:) a po za tym ja jestem straaaaszliwie wstydliwa i sama tam nie wejdę:))ale przyjdę...u mnie długo to trawa ale już jak się zacznie....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 23.11.05, 20:53 W lipcu, w lipcu jak co roku. To jeszcze kawał czasu. Trzeba zime przetrzymać , ale Luna już możesz podchodzić pomalutku do eNki, bo i tam odbywają sie spotkania przedświateczne i jest fajnie. Wiesz gdzie się wstyd chowa ? Do kieszeni i twardo do przodu, a przekonasz się, że szkoda bylo minionego czasu na wstyd ;))) Śliczną sygnaturkę masz Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 23.11.05, 21:41 media.ebaumsworld.com/smartdog.wmv A to znacie , to jest wideoklip, zamieściłam go w Olsztynie pięknym Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: wspominki 24.11.05, 08:37 Łomatko :) Pamiętam swoje pierwsze wejscie do enki. Jak wchodziłam to potknełam się w progu ;D Usiadłam w kąciku i wyrabałam moje pierwsze w zyciu piffko, a potem drugie wejście kiedy podpisałam się przy cegle drżacą ręką i nawiałam, i trzecie jak gadałam spokojnie z Angela ;) i czwarte jak spotkałam się z innymi kiedy przyszła paczka od Rity :) Matkoooooooooooo jak to dawno było :) Jużem inna kobieta teraz ;) Najlepiej mi się podobało jak cos plotłam tam i się śmiałam po pewnym czasie a Angela powiedziała Lusto ja Cię nie poznaję ::) A ja na to "Nikt mnie nie poznaje" Cieszę się że tam polazłam i że Was poznałam, Luna nie bój sie możesz się ze mna umówić na pocztę i pójdziemy razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: wspominki 24.11.05, 08:53 I pamiętam jak się pierwszy raz spotkałam z Andulką i Te moje dzwonienie na jej komórke, wtedy powiedziałam do słuchawki "Dzień dobry, ja w sprawie prezentacji...mam lustro do pokazania" ;)I łaziłysmy sobie po Starówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: wspominki 24.11.05, 12:00 A ja najbardziej NIE PAMIĘTAM jak mnie po pierwszym zjeździe foruma lustroo po schodach na pięterko za nogę wciągało....:DDDDDDD Winko, piffko i wiśniówka, nieźle się bawiłam, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 24.11.05, 15:00 Jak się nie dostanę na szkolenie to w sobotę będę...jak się wtoczy takie coś duże, blond i dziwne to będę ja! pamiętajcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 24.11.05, 20:05 Jak wspominki to wspominki, to niech Luna nabierze odwagi :) Ja to własciwie wszystko wspominam , każdy krok po Olsztynie i spotkanie w eNce. Ale najbardziej to doceniam i wspominam moment zorganizowania I Zjazdu, moment postawienia cegły Lady w eNce i całą tą oprawę. Aż czasmi sobie myslę , czy było to możliwe tak to wszystko zorganizować, wszystko dopiąć na ostatni guzik i że byli, byli ludzie tak chętni do takiego wyczynu. Ale jeśli mam wybrać najradośniejszą chwilę - to wybieram wspólne picie szampana z butelki i wiśnóweczkę i ..... można by tak - to było niezapomniane. A pamiętacie koszulki z Olsztynem pięknym - też była to akcja :) ps. Luna - napeno nie jst tak żle jak opisujesz siebie ;)))) Coś fajnego znajdziemy w Tobie ;))))choćby te blond ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: wspominki 24.11.05, 22:34 rita100 napisała: > szampana z butelki Łomatko, o szampanie zapomłam... NO, niezła mieszanka trunków była :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 25.11.05, 19:52 Andulka, tego się nie da zapomnieć, ten ruch , ten gwar, to oczekiwanie na spotkanie, te pierwsze spotkania nieznanych , a zananych wirtualnie ludzi, ta trema, ten strach w oczach, czy aby ..... oj, mamy co wspominać. Ja to już jestem tak stęskniona za Olsztynem i Wami i wielu nowych forumowiczach, którzy napewno się zjawią, bo jakby inaczej zrezygnować z zabawy. To jest jedyny moment kiedy możemy być niepoważni , zakręceni i szaleni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 25.11.05, 23:01 a ja znowu nie mogę...jadę na dwa dni do Łodzi....i nawet nie wiem gdzie będę.... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 26.11.05, 22:03 napewno w Łodzi, no to uważaj na drodze , jest slisko Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 27.11.05, 22:22 jechałam pociągiem...a potem wywieźli nas na jakieś "zadupie czyli mało cywilizowany teren" łódzkie i myśleli że na pifko nie pójdziemy...( dziś rano był egzamin) , ale my się nie dali...na taryfę się złożyli i w Irish pubie balowali....a rano egzamin zdali...i na dodatek super poszedł...jak po maśle...:))) tylko nie wiem czemu jakaś dziwnie zmęczona dziś jezdem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 28.11.05, 21:07 Już w drugim watku się pytam - jaki to egzamin ? szczególnie po balandze :) Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 28.11.05, 22:00 rita100 napisała: > Już w drugim watku się pytam - jaki to egzamin ? odpowiedziałam...:P) > szczególnie po balandze :) balanga była niewielka, bo i stawka zbyt duża jakby się nie zdało...:))) za poważna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: wspominki 30.11.05, 22:06 A Ty Luna przy Jolce to miałaś ile latek? :))))))) I tego Ci zazdroszczę :)))))))))) Ech ta plaża w Jarosławcu nad morzem i te dziewczyny towarzyszące Nalepie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 30.11.05, 23:37 w liceum byłam...;)) eh te wspomnienia....:))i te chłopaki...;))) łyse teraz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 01.12.05, 20:43 eee, nie jest tak źle, widzieliście w jakiej formie są dinozaury , ile mlodych fanek jeszcze mają ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspominki 02.12.05, 20:46 i ciągle w formie :)))) Przeżyj to sam! Przeżyj to sam! Nie zamieniaj serca w twardy głaz Póki jeszcze serce masz. To też był przeboj Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: wspominki 28.09.06, 14:17 A w tym roku zjazdunie było :( chlip, chlip...smutno i przykro :( ale na siłę przecież nikogo nie będziemy ciągnąć. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: wspominki IP: 62.29.133.* 30.09.06, 09:48 no to robimy - pogofda jeszcze ciągle jest. gdzie i kiedy pytam grzecznie...odpowiadać mnie szybko bo mam warząch i nie zawacham sie jej uzyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: wspominki 30.09.06, 20:18 Gdy robilismy zjazdy i spotkania to jakos sie nie wybralas... Przestalismy robic dlatego ze przestali forumowicze przychodzic, a czesc nigdy nie dotarla. Niemniej milo spotkac czasem, na miescie znajomych z forum... Pozdrowka dla zagladajacych tu czasem... Szkoda ze juz nie laczy nas ani cegla z Olsztynskiego zamku, ani checi do prostej wymiany mysli... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 30.09.06, 23:34 bo były wtedy gdy jeszcze musialam słuchać pracodawców:) a teraz mnie słuchaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: wspominki 02.10.06, 06:59 Szkoda... zapowiadalas sie kilka razy ze trafisz i nie dotarlas do Enki, tak jak zreszta wielu... Chyba po prostu czas tamtych klimatow odszedl. Pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: wspominki 02.10.06, 10:08 myslę że z kuligiem tez nie będzie problemu.. kwestia tego czy ludzie bedą realnie.. czy tylko mówia..ze chcą..:) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: wspominki 02.10.06, 22:26 Tak sobie myślę, że to chyba nie jest najważniejsze, żeby były na owym zjeździe czy kuligu tłumy. Ale może przedyskutujmy jakąś konkretną datę, a na pewno znajdzie się kilka(naście?) osób... :) To kiedy? Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: wspominki 02.10.06, 23:42 :)Aniu..rozmawiałam dziś z zaprzyjaźnionymi..;p że może jak bedziesz w naszych okolicach.. to byłaby dobra okazja.. co Ty na to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: wspominki 03.10.06, 10:16 Byłoby mi baaaardzo miło. Po drodze porwę Andulkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 pożegnanie lata:)))) IP: 62.29.133.* 03.10.06, 19:45 do kuligu daleko...ja proponuje " pożegnanie lata, powitanie wiosny" - ( bo resztę mam w nosie:P) żeby nie było że nie było proponuję dwa terminy: 14X lub 22X....co wy na to? mogę się zając organizacja ( w końcu to mój zawód:) ) uwielbiam takie imprezy...i obiecuję że będę...następne szkolenie mam dopiero 13 grudnia ( w moje urodziny:( ), wie potem możem pojechac na kulig:)))))) bo będzie snieg:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 p.s 03.10.06, 19:54 a nie było mnie bo wstydliwa ze mnie bestyja...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: wspominki 07.03.07, 11:21 Oj były spotkania, były, daaawno temu, niektórych to sto lat nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: wspominki 08.03.07, 20:37 Wiosna idzie, może trzeba zadbać, żeby było zimą co wspominać? Co Wy na to? Może spotkanko jakieś malutkie? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: wspominki 09.03.07, 07:09 W ramach mozliwosci i wolnego czasu ;p jestem za i do dyspozycji. Pozdrowka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: wspominki 09.03.07, 17:00 Czy mogę się podłączyć ? na spotkanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: wspominki 12.03.07, 07:19 Jak bez Ciebie ? :) tylko coś zacichło w temacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: wspominki 12.03.07, 08:04 Zacichło, bo Kielce i Warszawa muszą się namyślić co do przyjazdu, a to się nie da tak od razu ustalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: wspominki 12.03.07, 21:04 "Misiem" marzy, zeby było ciepło. Więc się przymierzam wstępnie do połowy kwietnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 26.03.07, 22:27 proponuję 21 kwietnia. zdaje się że jest to sobota i chyba dobry czas na podjęcie odpowiednich kroków na zrobienie sobie wolnego...:)) Tylko podajcie jaka formna was zadowala...na miejscu czy np agroturystyka z ogniskiem i piwkiem do rana:))) koszt noclegu w takiej agroturystyce to w granicach do 35 zł od osoby + impreza. ...jesli taka opcja was zadowoli popytam w kilkunastu zaprzyjaźnionych miejscach:))) - ( akurat ich szkolę) Ewentualnie proponuje nop na miejscu imprezę również z końmi ( lub bez). W podobnej cenie jestem w stanie załatwić 4-godzinną impreze z wyżywieniem na miejscu w Olsztynie ( bez noclegów). No chyba że macie inne propozycje..nie wiem jakąś Różana, albo inne...:))) jestem otwarta:))0 aha w razie czego w Beczce mogę zarezerwować salkę:))) no w ostateczności pozostaje Hotel Park - 90 zł/osoba impreza za wieczór:))) Czekam na propozycje i wpisy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: wspominki 27.03.07, 07:48 Znajomi mówili, że w Różanej drogo. A jak mam zapłacić 90 zł za spanie w moim rodzinnym mieście, to wolę spać w parku za darmo ;) Albo wrócić pieszo do domu. My jesteśmy plenerowcy, nie chodzimy na drogie imprezy, nie spotykamy się spać. Po imprezie każdy rozchodzi sie do swojego domu, czy to jest 23 czy 2 w nocy w Sylwestra. Impreza z ogniskiem, albo wycieczką, to co innego. Na imprezę w otwartym terenie więcej osob namówisz. Na zamkniętą nasiadówkę, nasza stała ekipa na pewno nie przyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: wspominki 04.04.07, 14:44 i słusznie ja też;p;)) tylko co z tym czasem.. jak go złapac..??;p Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: wspominki 09.04.07, 21:28 więc pierwsze pytanie: czy data 21 kwietnia pasuje? I czy kwota 50 zł za imprezę z końmi , ogniskiem i wyżerką jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś