Dodaj do ulubionych

Sejmik wojewodzki do Elbląga

IP: 81.15.226.* 27.11.05, 21:35
To juz prawie pewne,wreszcie moje miasto sie odgryzie.
Obserwuj wątek
    • ontarian [...] 27.11.05, 21:36
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • rita100 Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga 27.11.05, 21:42
        i to ma być sprawiedliwość ? ;)))
        • ontarian Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga 27.11.05, 21:50
          tak!
          chlop ma swoje miejsce znac!
    • Gość: swiatowy Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: *.range81-155.btcentralplus.com 27.11.05, 21:54
      Tak tak to wiecej niz pewne a jak tam "przynaleznosc terytorialna"wielkiego
      elblagowa podobno ma sie tym zajac sam Kofi Anan
      • ol4 Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga 27.11.05, 22:46
        No to elblonk sie odgryzie :-) Ponoc nawet w Paryzu chcieli ten sejmik miec - a
        tu elblonk wygrał! Wszyscy pekaja z zazdrosci
        • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 28.11.05, 16:23
          Osobiście mam gdzies wasze wszawe województwo,z tym zakichanym sejmikiem,my
          elblążanie nie chcemy niczego,chociaz jak przeniosa,to dojdzie szybciej do
          demontażu tej warm-maz.prowincji.
          • ontarian Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga 28.11.05, 16:39
            Gość portalu: alfik napisał(a):

> my elblążanie nie chcemy niczego,
            a to ciekawe! pewny jestes tego co piszesz?
          • Gość: mazur Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 83.9.31.* 09.12.05, 11:56
            i powstanie nowa prowincja, tylko jakaś taka zapiziała, a nam będzie lżej bo
            niedobrze się robi słuchając jęków niektórych zakompleksionych osób z Elbląga.
            • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 09.12.05, 16:57
              I kto tutaj jest zakompleksiony?
              • Gość: spacz Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 09.12.05, 19:07
                Powinniscie byc zadowoleni ze jeszcze Olsztyn z Wami dyskutuje. Jak byscie byli
                w Pomorskim to by was wszystkich mieli gleboko w de.
                • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 10.12.05, 12:05
                  Olsztyn dyskutuje?Olsztyn nie ma tutaj nic do gadania,PiS w tym
                  wojewodztwie,jego centrum znajduje sie niestety w Elblągu,czy tego chcecie czy
                  nie i tutaj beda podejmowane decyzje na szczeblu calego wojewodztwa,jezeli
                  chodzi o obsade stanowisk w tej szuwarowej prowincji.Gdyby nasze miasto
                  znalazlo sie w pomorskim,napewno bym nie plakal ze rozstalismy sie z ta
                  bidą,nasze miejsce to niestety wojewodztwo pomorskie.
                  • edico Re: No to Elblągowem rządzi Rydzyk 11.12.05, 16:50
                    A kiedy będzie autostrada łącząca Elblągowo z Toruniem?
                    • Gość: alfik Re: No to Elblągowem rządzi Rydzyk IP: 81.15.226.* 11.12.05, 17:34
                      Odezwal sie nastepny inteligentny inaczej.
                      • Gość: * Re: Nowe zadania dla służby zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:31
                        Lecz się, póki służba zdrowia jeszcze w twoim Elblągowie jest w sanie zająć się
                        takimi przypadkami.

> Osobiście mam gdzies wasze wszawe województwo,z tym zakichanym sejmikiem,my
                        > elblążanie nie chcemy niczego,chociaz jak przeniosa,to dojdzie szybciej do
                        > demontażu tej warm-maz.prowincji.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=32636085&a=32673915
                        > To juz prawie pewne,wreszcie moje miasto sie odgryzie.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=32636085&a=32636085

> ... Olsztyn nie ma tutaj nic do gadania,PiS w tym wojewodztwie,
                        > jego centrum znajduje sie niestety w Elblągu,czy tego chcecie czy
                        > nie i tutaj beda podejmowane decyzje na szczeblu calego wojewodztwa,jezeli
                        > chodzi o obsade stanowisk w tej szuwarowej prowincji.Gdyby nasze miasto
                        > znalazlo sie w pomorskim,napewno bym nie plakal ze rozstalismy sie z ta
                        > bidą,nasze miejsce to niestety wojewodztwo pomorskie.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=32636085&a=33283966
                        apulejusz napisał:
                        > z ciekawości wszedłem na forum Olsztynu i rzeczywiście ten alfik, to jakiś
                        > prowokator a ten drugi koczisss cały czas wznieca waśnie między Olsztynem i
                        > Białymstokiem, jacyś niedowartościowani kolesie, ale co do tematu granicę są
                        > jakie są i niech już przy nich nikt nie majstruje...
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=32635838&a=32758516
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=32635838&a=32795602
    • edico Re: Kajaki też ??? :)) 10.12.05, 02:02
      Nie ma problemu. Zbuduję sobie nowy. Ale czy aż tak źle jest w Elblągu, że
      pozostają tylko w użyciu tatarskie metody ??? :))
      • Gość: alfik Re: Kajaki też ??? :)) IP: 81.15.226.* 10.12.05, 13:00
        O co chodzi ,jakie kajaki?
      • muraszka1 w Elblagu jest filia Sejmiku 10.12.05, 13:03
        Elblag ma swietnego,madrego Prezydenta,z Unii zyskal ile bylo mozna,brawo :)
        • bodo53 Re: w Elblagu jest filia Sejmiku 10.12.05, 21:53
          To prawda - pomimo wszystkiego jest sprawnym i efektywnym prezydentem miasta,
          który umie zabiegać o środki unijne i takiego prezydenta Olsztynowi życzę.

Co prawda w samym Elblągu nie ma zbyt dobrej prasy, gdyż wielu jeszcze w tym
          mieście spodziewa się, że "ktoś coś zrobi za mnie", że raptem
          Słonina "wyczaruje" jakiegoś dżina z butelki i postawią wespół ze dwadzieścia
          fabryk, przez co wskaźnik bezrobocia spadnie przynajmniej o połowę a wszyscy
          będą żyli długo i szczęśliwie.

Najtrudniej być prorokiem na własnym gumnie...

Pozdrawiam Olsztyn

• being28 Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga 10.12.05, 15:45
      Alfika nalezy po prostu olewac. Na ichnim forum udziela sie 5 osob i teraz na przyklad ciesza sie, ze z dworca w Warszawie bedzie jechal pociag bezposrednio do Elblaga. I beda robic zdjecia tabliczki na dworcu - a zdjecie bedzie w lokaknych gazetach.

Wiec alfikowym bredniom mowiny NIE:)
      • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 10.12.05, 18:17
        Możesz mnie olewać,wcale mi nie zalezy na twoim szacunku,ja tylko stwierdzam
        fakty,nie mam zamiaru z kimkolwiek z tego forum obrzucac sie epitetami.
    • Gość: bagiennapijawka Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 83.9.228.* 10.12.05, 16:12
      alfik -
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=32472166&a=32906626
      • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 10.12.05, 20:09
        Masz cos to napisz,jestes czyims adwokatem?
        • matko74 Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga 12.12.05, 14:06
          alfik, weź na wstrzymanie, proszę Cię. Sam prowokujesz, wdajesz się w dyskusje,
          któe prowokują odzew zaostrzający jeszcze Twoje nastawienie i tak w kółko.
          Starajmy się prowadzić rozmowę z Olsztynem, a nie podkreślajmy ciągłej niechęci.
          Jeśli Twoje słowa dotyczące Sejmiku, potwierdzą się, będę się cieszył. Dopóki
          jednak tego nie ujrzę, nie uwierzę. I jeszcze jedno, jeśli sejmik będzie w
          Elblągu, ja, jako elblążanin, nie będę udowadniał niczego olsztynianom. Sorry,
          że Ci to napiszę, ale nie uprawiaj dziecinady tekstami, które mają na celu
          niepotrzebne jątrzenie (i nie zaprzeczaj).
          • ol4 Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga 12.12.05, 14:48
            No :) gratulujemy obiektywnego wgladu w sytuacje!
          • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 12.12.05, 15:38
            Jest wolność slowa,czy jej nie ma?Ja nikogo tutaj nie podburzam i nikomu nie
            ubliżam,moje zdanie jest niezmienne,ten sejmik to psu na budę,niech sie
            wypchają.
            • Gość: * Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:05
              Wolność slowa nie oznacza wolności dla malkontenctwa i głupoty.
    • Gość: radek Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: *.ols.vectranet.pl 12.12.05, 14:29
      czy to znaczy że pan Krzysio kierowca miałby wozić z Olsztyna marszałka
      złotoustego dfo Elbląga? A złotousty tak był pewny że się załapie na posła i
      będzie miał kolejne cztery lata z głowy. Uchodził za taką lokomotywę a okazał
      się ciuchcią.
      • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 12.12.05, 15:40
        Nie boj nic,ten sejmik pozostanie u was,wszystko będzie wasze,nic sie nie
        zmieni przez najbliższe 2 lata,a potem to sie okaże.
        • Gość: alfik Re: Sejmik wojewodzki do Elbląga IP: 81.15.226.* 13.12.05, 18:02
          Zlotousty nie bedzie po wsze czasy marszalkiem,chyba że sie mylę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka