Dodaj do ulubionych

Zwolnienia w fabryce mebli

IP: *.ols.vectranet.pl 10.04.06, 23:38
niech rzad ruszy cztery litery i obnizy kurs zlotego, bo inaczej taki los
czeka inne zaklady!
Obserwuj wątek
    • Gość: J.K. Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.06, 23:48
      Sam słyszałem w TVP Olsztyn, Pan Prezydent Czesław Jerzy Małkowski powiedział,
      że do tego nie dopuści, że pracownicy będą pracować, że to wcale nie jest
      populizm.
      To się nazywa wyjście z sytuacji i uratowanie MMI - brawo Panie Prezydencie,
      brawo!!
    • Gość: Ktos Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:28
      Przeciez wszyscy w Olsztynie wiedza ze chodzi o ziemie a nie o firme.
    • Gość: MM Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 11.04.06, 10:29
      Aż serce boli , moj tata wspołpracował 10 lat. Znam wielu ludzi ktorzy
      przepracowali czesc swojego zycia!! I co teraz z nimi bedzie? Przeciez mają
      rodziny, dzieci co oni zrobia bez pracy? jeszcze młodzi...a wiekszosc z nich ma
      po 40 lat!!! Z całego serca zycze im zeby znaleźli prace i zeby Pan Prezydent
      miał tych ludzi na wzgledzie bo napewno bedzie im potrzebna pomoc. Boze ale
      bedą mieli Świeta:-(
    • Gość: Molak Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:33
      Nie mam pracy od 8 lat. Szukam wszędzie. Mam studia i podyplomówkę. Może nie
      najładniej wyglądam, ale nie chcę być modelem.
      Teraz kupię długi nóż i będę chodził z nim na rozmowy do firm.
      Skoro nie siła argumentów, to argumenty siły!
    • Gość: bywa Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.eti.pg.gda.pl 11.04.06, 13:06
      bohaterowi artykulu gratuluje zaradnosci. przez 20 lat zero oszczednosci i mieszkania.
      • Gość: Alla Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:19
        Może bohater artykuł nie zarabiał tyle co małkowski i niektórzy zaradni radni..
        Pewnie tak jak większości starczało mu zaledwie od 1-go do 1-go.. wynajęcie
        mieszkania kosztuje, a banki nie wszystkim dają pożyczki na zakup nowego.
        Zejdź "bywa" na ziemię i rozejrzyj się dookoła.
    • Gość: winIO Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:13
      > niech rzad ruszy cztery litery i obnizy kurs zlotego, bo inaczej taki los
      > czeka inne zaklady!

Eeeej... to ja mam prostsze rozwiązanie. Niech rząd ruszy 4 litery i dodrukuje
      trochę pieniądza.
      • Gość: ver Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:38
        Gosć portalu J.K.napisał(a):

>To się nazywa wyjście z sytuacji i uratowanie MMI - brawo Panie Prezydencie,
        brawo!!

Wszystkie sprawy których się podejmuje ten pan z Ratusza są w taki oto sposób
        zamykane.
        Obiecanki ,cacanki i woda na młyn,bo najwazniejsze dla niego /dzięki takim jak
        Ty i Twoje posty/aby ponownie na jesień otumanić wyborców i zasiąść na fotelu.
        Wróć "STARY" po rozum do głowy-PANIE J.k.
        Pozdrawiam.
        • Gość: deise Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 12.04.06, 12:52
          wszystko niby upada potem przemuje to jakis palant ( to po złosci bo naprawde
          to myslacy człek)z zachodu i stajemy sie jego murzynamy zapieprzamy jak motorki
          by miec na chlebek masło i cos na wierzch koszmar... czasem przychodzam i
          pomysły jak tak iproblem rozwiazac ale problem w tym ze nie zabrdzo dociekałam
          dlaczego ma byc zakłąd zamkniety (dokładnie dlaczego a nie tylko plotki)
          • Gość: magda Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 13.04.06, 17:26
            "parę" kilometrów dalej w MB Meble Barczewo zwolniono już około 200 osób, a
            nikt nad tym faktem łzy nie uronił
            • Gość: J.K. Re: Zwolnienia w fabryce mebli IP: *.olsztyn.mm.pl 13.04.06, 18:45
              Jewdnak miasłem rację, Pan Prezydent (jak donosi GO) stanął na wysokości
              zadania, uważam że jak obieca to pracownikom MM nie stanie się krzywda. Brawo
              Panie Prezydencie, brawo!
    • 999s Re: Zwolnienia w fabryce mebli 13.04.06, 19:54
      za komuny było źle to tera jest lepiej. Cieszcie się ! kapitalizm rządzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka