Dodaj do ulubionych

Spokojniejsze Juwenalia 2006

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:39
Widze tu czarny scenariusz.30 000 niedopitych impezowiczow ruszy w poszukiwaniu dalszej zabawy.Ruszy w tym samym czasie,bo w latach ubieglych poprostu powoli towarzystwo sie "ulatnialo".Teraz jak zakreci im sie korek o godz 2 to rusza w miasto.Mam nadzieje ze sie myle.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Niech sie Sosak przeprowadzi do Brzezin IP: *.ucsd.edu 27.04.06, 23:32
      czyz nie tam buduje sie nowy rodzinny dom Sosakow?
      • mameluch Re: Niech sie Sosak przeprowadzi do Brzezin 28.04.06, 00:50
        lepsze '30 tys. pijanych chuliganów' na Kortowiadzie (swoją drogą, wypraszam
        sobie, jeśli już się tam pojawiam, to nic nie piję), niż dwóch beznadziejnych
        architektów rozpieprzających miasto:/
        • Gość: olsztyniak Re: Niech sie Sosak przeprowadzi do Brzezin IP: *.nat.student.pw.edu.pl 03.05.06, 17:24
          Moim sąsiadom na Słonecznym Stoku Juwenalia nie przeszkadzają. Wybrali
          mieszkanie w pobliżu uczelni z całym dobrodziejstwem inwentarza (również
          żywego). Jak Sosakowi nie pasuje mieszkanie na kortowskiej górce, to niech
          wyprowadzi się do swojej rodzinnej chaty na Brzezinach. Niech zabiera ze sobą te
          paskudne wieżyczki, brzydki i hipermarketowy parking.
          • Gość: swiatowy Re: Niech sie Sosak przeprowadzi do Brzezin IP: *.range86-134.btcentralplus.com 03.05.06, 17:48
            Studenci! Nie przejmujcie sie jakims pseudo architekcina tylko pijcie i bawcie
            sie ile wlezie Olsztyn studentami stoi a nie jakimis Sosakami czy jak one tam
      • Gość: olsztyniak Re: Niech sie Sosak przeprowadzi do Brzezin IP: *.17-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be 28.04.06, 13:08
        Moim zdaniem studenci chociaż raz w roku mają prawo pobawić sie głosniej na
        swoim terenie. Sosak i jego kumple bronią tylko swoich własnych interesów.
        Poprzez swoje znajomości i koneksje spowodowali, że tysiącom studentów ta
        zabawa zostanie przerwana w najlepszym momencie. Kto weźmie odpowiedzialność za
        ew. niezadowolenie bawiących się? Na pewno nie Sosak i spółka.
    • Gość: komentator Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: 80.51.241.* 28.04.06, 07:39
      Studenci poszli na kompromis, a co ze strony mieszkańców tych osiedli? Może
      tańsze stancje dla studentów? Tylko czekać kiedy będą domagać się mieszkańcy
      usunięcia doświadczalnej fermy drobiu, i innych zakładów doświadczalnych na
      Kortowie 3 - zapach. Przecież wiedzieli gdzie się budują. Już teraz są
      paradoksy' studenci na Słonecznym Stoku mile widziani - płacą grubą kasę za
      wynajęcie kawałka "piwnicy" czy "garażu", ale większa częstotliwość ruchu
      komunikacji miejskiej i wydłużenie niektórych lini budzi niepokój i
      niezadowolenie mieszkańców. Zastanów się Szanowna Rado Osiedla!
    • Gość: yoorec 47 Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.olsztyn.mm.pl 28.04.06, 08:30
      Ja też to widzę czarno. Mój syn student 5 roku już się upomiał o dodatkowe
      finanse na Kortowiadę. (bo to przecież już ostatnia)Pewnie baloników na druciku
      kupował nie będzię. Sprzedawcy piwa już zacierają ręce. Szkoda mi mieszkańców
      okolicznych osiedli. Ciekawy jestem ilu studentów po trzech piwkach pujdzie do
      domów. Jestem pewny ze się mylisz.
    • pbrzozowski Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 28.04.06, 08:37
      Już widze te zadowolenie na twarzach bawiacych sie ludzi kiedy o 1 w nocy
      wyłączona zostanie muzyka. Moim zdaniem tak spokojnie się to nie skończy a
      ludzie tak po prostu nie rozejdą sie do domów. Będą dymy i rozpierducha!!!!
    • Gość: student UWM Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.olsztyn.mm.pl 28.04.06, 08:47
      Panie Sosak widział pan tam 30 tys chuliganów?? a tym bardziej pijanych? Ja nie... może trzeba okuliste zmienić i do psychiatry sie wybrać. tych pijanych chuliganów jest kilkunastu... żaden, no prawie żaden student nie idzie na kortowiade zeby robić zadymę tylko sie bawic. Ta zabawa to ostatnie rozluźnienie przed sesją. a Ci pijani chuligani to tzw. młodzież z gimnazjów i liceum. Więc prosze sie zastanowić co pan za bzdury wygaduje, bo obraża pan tym tysiące studentów. NIE ŁADNIE PANIE SOSAK, NIE ŁADNIE!!!!!!!!!!!
    • Gość: Janek Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:03
      Ale syf na tym Kortowie sie robi powoli. Już nie długo to będzie klasztor IV
      RP. Pijesz piwko na kac rondzie - problem. Pijesz kulturalnie na trawce przed
      plażą - problem. Grilla rozpalić już spokojnie przed plażą nie można. Rozumiem
      obawa o wywołanie pożaru - no w sumie cały Olsztyn pójdzie z dymem jak bedziemy
      sobie grilla przed akademikiem robic albo za kac rondem. Współczuje przyszłym
      studentom UWM jak tak dalej to się wszystko będzie układać.
      • Gość: melon Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 28.04.06, 10:18
        A ja sobie wypraszam wyzywanie studentów od pijaków -panie prawie jak architekt.
        • Gość: Kamil Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.uwm.edu.pl 28.04.06, 16:14
          "30 tys. pijanych chuliganów" ???? Ktos tu chyba zgłupiał!!! (architekt??). Czyli każdy kto przychodzi na koncert na górkę kortowską jest chuliganem .. i to w dodatku pijanym??. Pan Sosak mówi o kompromisach a sam nie potrafi się zachować. Obraża wszystkich studentów. Owszem znajdą się zawsze jacyś którzy nie umieją się normalnie bawić ale na pewno to nie są wszyscy studenci!!!! Na miejscu studentów żądałbym przeprosin od Pana Sosaka na nazywanie ich pijakami i chuliganami. Panie Sosak wstyd taki ... duży a pieprzy takie farmazony.
          Pozdrowienia dla ludzi normalnych :)
    • simoninho Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 28.04.06, 16:49
      Ten cały sosak nam uwłacza! Byłem na kilku Kortowiadach i nie spotkałem się z
      żadnym aktem chuligaństwa, naprawdę! Wstydź się architekcino!
    • Gość: studentuwm Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.ols.vectranet.pl 28.04.06, 20:52
      ciekaw jestem czy samorzad studencki zareaguje na pomowienie tego podrzednego
      architekta bo dla mnie nazywanie studentow pijanymi chuliganmi jest co najmniej
      obrazilwe
    • Gość: k panie sosak IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.06, 09:19
      jak wam zle ze studentami, to przestancie im wynajmowac stancje na slonecznym
      stoku, i in. jak by wszyscy sie wyniesli, to byscie plakali i robili pod
      siebie. kto by mieszkal w twoim akademiku na brzezinach wtedy???
    • Gość: tatatmta Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:27
      heh studenci im na rękę, mimo że to tylko dwie czy trzy noce w roku, a ten ich od pijanych chuliganów... no nie no...
      • Gość: :) Re: Spokojniejsze Juwenalia 2006 IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.06, 12:36
        beznadziejny pomysl z tym skróceniem zabawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka