IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 18:29
Kibice siatki ujawnijcie sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 18:37
      Gugu, ja w wątku o szkole 7 zdradziłem sie parę razy ze swą miłością do
      siatkówki. W dodatku ona jest nie tylko platoniczna, uprawiam ją w gronie
      podemeryckim (tym samym od ponad 20 lat). W czasach, gdy ciebie nie było na
      świecie kibicowałem AZS Olsztyn, a moim ulubieńcem był Mirosław Rybaczewski
      (mówi ci to coś?). Ale też musze ci sie przyznać, że kiedy wprowadzono ten
      kretyński systemn liczenia do 25, to moje uczucia do siatkówki ochłodły. Tam
      gdzie ja gram liczymy oczywiście systemem do 15
      • Gość: LP Re: Azs IP: 62.67.92.* 20.10.01, 20:05
        Ja tez bylem kiedys kibicem AZS .Czesto chodzilismy z AL Pryjaciol do Kortowa
        na piechote aby obejrzec mecz .Znacie jeszcze braci Nalazek? Bede nieskromny i
        pochwale sie ze mature pisalem razem z najmlodszym Nalazkiem.
        • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 21:44
          Nalazkowie zaczynali w Warszawie w MDK, a potem kaperowano ich do Olsztyna. A
          ja sie pochwalę, że miałem swój skromny, choć skomplikowany, udział w dobrych
          studenckich ocenach egzaminacyjnych Rybaczewskiego. Uważam zresztą (niech
          młodzi nie czytają), że nawet jeśli nic nie umiał, to w pełni mu się należały
          • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 22:24
            Tez mi sie nie podoba system 25 punktów. Bez sensu chodzic na mecze trwjące
            czasem tylko 45 min!
            A nazwiska ktore wymieniliscie oczywiscie obily mi sie o uszy!!
            nie wiem czy wiecie ( to zwlaszcza do jd i LP) ze juz mecze Azs nie są
            rozgrywane w Kortowie:( Moim skromnym zdaniem troche szkoda... ta atmosfera i
            zawodnicy w zasiegu reki (tylko prosze tu bez podtekstów!) zginęły na zawsze!
            (ale dramatycznie zabrzmialo)
            • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 22:46
              W twoich ustach to rzeczywiście zbrzmiało dramatycznie. To że nie podoba ci
              liczenie do 25 świetnie świadczy o twej sympatii do siatkówki
              • Gość: Oleslaw Re: Azs IP: *.*.*.* 22.10.01, 21:00
                Ten nowy system nie jest wcale taki zly. A poza tym latwiej go sprzedac mediom.
        • Gość: fff Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 12:49
          Mlodszy to grubszy czy ten chudy?
          Ktorys z nich dziala teraz w polityce.
          • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 16:03
            A tymczasem Azs przegral w Nysie:((
            • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 22:10
              Do Olesława: moim zdaniem nowy system (do 25) jest absolutnie do dupy, zabija
              cały sens siatkówki
              • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 20:49
                No wlasnie! Teraz o wszystkim decyduja pojedyncze błędy!!!
    • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:45
      dobrze ze azs znalazl sponsorA... i to z jaką kasą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 01.11.01, 21:48
        Czy to nie ten szpiro lub szapiro, który szukał miłych facetów do sponsorowania?
        • Gość: marek Re: Azs IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 21:53
          No nie. To juz przechodzi granice przyzwoitosci. Biedna mała Gugu lepiej, żeby
          sobie tego nawet nie wyobrażała.
          • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 01.11.01, 22:15
            Gugu dużo wie o życiu. Koło jej szkoły są takie miejsca, gdzie pali sie
            papierosy i kto wie co jeszcze się tam dzieje
            • Gość: marek Re: Azs IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 22:50
              Mimo wszystko ja bym Jej zabronił chodzic na mecze tego AZSzpiro. Zwłaszcza po
              Twoich uwagach, ze "nowy system (do 25) jest absolutnie do dupy".
              • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 01.11.01, 22:58
                Gugu to całkowicie przełknęła i też uważa że jest do dupy (myślisz że to zbyt
                kapralski język?)
                • Gość: marek Re: Azs IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 23:07
                  Chodzilo mi raczej o to, czego tak specyficzny sponsor moze wymagac od swoich
                  pupili na boisku.
    • Gość: olfre Re: Azs IP: *.net-cafe.com.pl 02.11.01, 13:39
      ja pamietam czasy Grzyba (ale mial atak!! gwozdzie wbijal na trzecim
      metrze),Szyszki ,Wisniewskiego,Urbanowicza,Nalazkow-dwoch:)i kilku innych
      bardzo dobrych zawodnikow wtedy w Polsce liczyly sie dwa kluby Azs Olsztyn i
      Azs Czestochowa ale to byly mecze!!!! a ile razu w Uranii sedzia malo nie spadl
      z krzeselka!!!!!klub kibica siedzial przy liniach Urania pelna ludzie na
      schodach itp to byly mecze teraz chodze ale sporadycznie niektorzy z zawodnikow
      obecnej druzyny sa niezli ale tak samo jak np.w Stomilu nikt nie szanuje
      wychowankow patrz Siezieniewski ale takie czasy
      • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 19:46
        jd myslalam ze juz wyrosles z kpienia ze mnie.ale widac przeliczylam sie. Tylko
        nie pisz ze to dla mojego dobra!
        ps.Ty tez marku moglbys zajac sie sobą!
        • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 14:59
          Gugu, przestań być obarażalska. Ta rada-prośba-sugestia na pewno jest dla twego
          dobra
          • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 20:52
            widzisz jd jak Cie dobrze znam... napisalam przeciez zebys nie pisal ze to dla
            mojego dobra!!!!!!!
          • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 20:54
            a tak w ogole nie obrazilam sie. a rady zebym nie chodzila na mecze Azs raczej
            nie wezme do serca!
            ps. tylko sie nie obrazcie!pozdrawiam! przeczytajcie harrego pottera!
            • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 22:24
              To miłe, że polecasz Harry P., ale ten szum wokół niego jakoś mnie zniechęca do
              zajrzenia (nie wspominam o niedopowiednim wieku i braku czasu). Ja w
              odpowiednim do tego wieku zaczytywałem się absolutnie rewelacyjnymi powieściami
              Edmunda Niziurskiego. Znasz coś takiego? Jeśli nie, to bardzo bardzo polecam.
              Aha, i możesz chodzić na mecze AZS-u (tylko to liczenie do 25, brak słów).
              • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 16:19
                Zmieniasz temat... ale nich i tak bedzie.
                To byl zart z tym harrym. m
                Pewnie ze czytalam Niziurskiego dzieła i wielu innych.Coz jeszcze mozesz
                polecic??
                • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 22:31
                  Polecam poza Niziurskim jeszcze Ożogowską, a następnie: "Paragraf 22"
                  Hellera, "Burzliwe życie Lejzorka Rojtszwańca" Erenburga, "Moskwa-Pietuszki"
                  Jerofiejewa, "Modlitwę za Owena" Irvinga, "Smętarz dla zwierząt"
                  Kinga, "Opowieści Biełkina" Puszkina, a u kresu mych porad (jeszcze do tego
                  dojdziemy) majaczy Fiodor Dostojewski
                  • Gość: detritus Re: Azs IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 22:34
                    jd, przerazasz mnie :)
                    Myslalem, ze jestes o pokolenie starszy ode mnie, a lektury mamy podobne - moze
                    za wyjatkiem Fiodora :D
                    • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 23:31
                      Straram się odmładzać, ale podejrzewam, że jest tak jak mówisz. To pięknie, że
                      czytacie - wy, młodzi - to co wymieniłem, i w takim razie chyba akceptujesz
                      moje porady literackie dla gugu. Zachęcam przy okazaji do Fiodora D.
                      • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:48
                        A czytaliscie westerny Wieslawa Wernica? mi tam sie baaaardzo podobaja...
                        Detritusie zaczynasz mi sie kojarzyc z chochlikiem :)
                        • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 05.11.01, 20:27
                          Nic nie wiem o tych westernach
                          • Gość: Oleslaw Re: Azs IP: *.*.*.* 05.11.01, 21:13
                            A Nienacki? To jest dopiero kolo!

Gugu a co do AZS to jak z tym sponsorem?
                            Czy sponsoruje ich centrala czy to tylko na poziomie lokalnym w Olsztynie?
                            • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 20:38
                              Gość portalu: Oleslaw napisał(a):

> A Nienacki? To jest dopiero kolo!
                              >
                              > Gugu a co do AZS to jak z tym sponsorem?
                              > Czy sponsoruje ich centrala czy to tylko na poziomie lokalnym w Olsztyn
                              raczej centrala- maja wylozyc kilka mln dol

• Gość: Oleslaw Re: Azs IP: *.*.*.* 10.11.01, 16:29
                                Wow
                                z taka forsa to mozna cos zdzialac!
                                TYlko czy potrzeba to wydawac na jakiegos Dunczyka?
    • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:56
      a tak w ogole nurtuje mnie pewne pytanie od pewnego czasu : ile lat masz
      detritusie? 10 ? 20? 30? 80?
      tylko nie zawiedz mej dzieciecej (hehehe) ufnosci i napisz prawde
      • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 05.11.01, 22:09
        Nienacki też może być (nawet jak najbardziej), ale jednak Niziurski przy nim to
        Himalaje
        • Gość: Oleslaw Re: Azs IP: *.*.*.* 10.11.01, 16:28
          Heh no co TY! Nienacki tez jest super!!!!!!!!!!!
          NIzuurskiego znam tylko chyba "Sposob na Alcybiadesa", niezle , ale...
          • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 22:52
            Olesław, koniecznie dotrzyj do: Księga urwisów, Awantura w Niekłaju, Jutro
            klasówka, Niewiarygodne przygody Marka Piegusa
            • Gość: detritus Re: Azs IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 23:03
              "Klub wloczykijow", "Nieziemskie przypadki Bubla i spolki" - tez do polecenia :)
              • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 14:32
                Tak jest, i "Trzynasty występek"
        • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:35
          Ja tez wole Nienackiego!
          • Gość: detritus Re: Azs IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 20:53
            A buuuuuuuu...
            • Gość: jd Re: Azs IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 23:01
              Gugu, przedkładanie Nienackiego nad Niziurskiego świadczy o twej
              nieodpowiedzialności, lekkomyślności i niedoświadczeniu, do czego masz
              oczywiście na razie pełne prawo, ale zacznij nad tym pracować. Czy na pewno
              przeczytałaś coś Niziurskiego? Bo myślę, że wątpię
              • Gość: bart Re: Azs IP: 195.205.137.* 12.11.01, 08:45
                Panowie zalozcie sobie strone o Nienackim, bo jezeli sie nie myle to ta
                zatytulowana jest AZS i dlatego tu wszedlem,a ze pare ladnych lat spedzilem w
                Olsztynie i Kortowie i wiele godzin spedzilem ogladajac AZS (w II lidze I b i w
                koncu Ia ) to myslalem, ze bedzie mozna tutaj podyskutowac o siatkowce...
                pozdrawiam Olsztyn
                • Gość: jd Re: Azs IP: 172.16.8.* 12.11.01, 09:34
                  Ależ dyskutujmy o siatkówce. Wracam do tematu tego beznadziejnego liczenia do
                  25. Co ty na to? A przy okazji, czytałeś Niziurskiego? Jesli nie, to zrób to
                  koniecznie.
                  • Gość: Oleslaw Re: Azs IP: *.*.*.* 12.11.01, 12:40
                    A co z tym Dunczykiem w AZS? Czy on jest potrzebny?
      • Gość: detritus Re: Azs IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 00:49
        Gość portalu: gugu napisał(a):

> a tak w ogole nurtuje mnie pewne pytanie od pewnego czasu : ile lat masz
        > detritusie? 10 ? 20? 30? 80?
        > tylko nie zawiedz mej dzieciecej (hehehe) ufnosci i napisz prawde

Rozumiem gugu, ze z moich wypowiedzi wynika, ze moge miec zarowno 10 jak i 80
        lat. Oj to chyba nie najlepiej o mnie swiadczy ;)
        Rocznik 77 :D
        • Gość: Beata Re: Azs IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 04:24
          Dopiero po wygrzebaniu takiego starocia zorientowałam się, że GUGU jest
          kobietą! Gugu - wybacz, ale często wyrażasz się bezpłciowo (uniwersalnie) i nie
          wiedzieć czemu z góry założyłam, że jesteś... no wiesz... samcem ;)
          • Gość: gugu Re: Azs IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 10:09
            nie ma sprawy;))) wiekszosc tu obecnych tak zakłada wiec przyzwyczailam sie :))
            a swoja drogą widzieliscie faceta ktory dobrowolnie tak by sie dał nazwac?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka