henri4 24.05.06, 01:50 ... A rekawicy nie podjales - tchorzem Wacpan jestes?... Moze Cie poszukam (sa sposoby w sieci, oj sa) i oglosze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeeen My name is Bond ....Zeeen Bond 24.05.06, 19:01 Mam licencje na zabijanie ......smiechem was lewaków i znajomków byłych milicjantów;) Bójcie się bo was wstrząsnę i zamieszam. A tak na poważnie pokażcie mi na forum kto podaje swoje imię i nazwisko.Ujawnianie danych osobowych bez zgody właściciela jest karalne Henry,także w Francji. Do ozzyego - takiego kabotyna jak ty to ze świeca szukać w całym forum .Umiesz tylko obrażać wszystkich ,którzy myslą inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
henri4 Re: My name is Bond ....Zeeen Bond 25.05.06, 01:00 Mieszaj, mieszaj - tylko na to Cie stac. J'apelle HENRI - pas Henry! A swoja droga - zaczyna mnie intrygowac Twoj strach! Odpowiedz Link Zgłoś
spacyja Re: My name is Bond ....Zeeen Bond 26.05.06, 12:58 henri4 napisał: > J'apelle HENRI - pas Henry! Jak już to JE M'APPELLE Odpowiedz Link Zgłoś
henri4 Re: My name is Bond ....Zeeen Bond 26.05.06, 23:40 Bien sure, Tu as bien raison! Odpowiedz Link Zgłoś
zeeen Re: Do Zeena 24.05.06, 19:02 ozzy10 napisała: > Być może że i tchórz ale kabotyn napewno. No No tylko nie kabotyn,ty kabotynie do kwadraty jeden ty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: Do Zeena IP: *.olsztyn.mm.pl 24.05.06, 19:22 Ze-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-nek! Owi-e-e-e-e-e-e-e-e-e-czko! Do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
zeeen [...] 24.05.06, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henri4 Re: K...rwa zaskarżę ciebie do sądu grodzkiego ło 25.05.06, 01:10 A przynajmniej IP zyza znasz? Bo Twoj - juz odkryty! Tez do sadu grodzkiego? Ou à Strassbourg - diréctement? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: K...rwa zaskarżę ciebie do sądu grodzkiego ło IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.06, 09:18 Oj, oj, ja chcę do Hagi! No proszę, zeeeeeenku, do Hagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucek1 Re: Do Zeena IP: *.olsztyn.mm.pl 26.05.06, 09:06 Ludzie!Wiecie może co się stało z Zeeeeeenkiem.Chyba nie obleciał Go strach?Trafiła kosa na kamień.Ale jesteś maluczki Odpowiedz Link Zgłoś
zeeen aż strach się nie bać!! 26.05.06, 09:24 ostatnio głośno o tragicznej śmierci ksedza henryka Krolla ,który nie krył sie ze swoimi poglądami antykomunistycznymi.Przed nim byli inni księża ibezimienni ludzie mówiacy prawdę.Ja tez niestety się boję,bo mieszkam tu i teraz,wśród takich jak ozzy i mucek?., Cytat z pamiętnika księdza Krolla niby to zamordowanego w celach rabunkowych przez nieznanych sprawców: "Koniec października 1994 roku - Na automatycznej sekretarce nagrano anonimową pogróżkę pod adresem ks. proboszcza, o następującej treści: „Heniu, jak k.... jeszcze raz na kazaniu powiesz o komunie, to zginiesz jak Popiełuszko, ja ci to gwarantuję” i dodano parę słów rynsztokowych, nie nadających się do publikacji. Nagranie to jest przechowywane w archiwum kurii diecezjalnej w Pelplinie i u ks. prymasa Glempa." Odpowiedz Link Zgłoś
henri4 Re: aż strach się nie bać!! 26.05.06, 23:36 No tak... Poznajemy nowy autorytet - ale troche strachliwy! (ucieka w niebyt przed nasza spolecznoscia, boi sie jej?). Ale niedlugo ukaze sie nam, maluczkim, pod wieloma innymi nickami, tego jestem pewien! Na marginesie: szanuje, podziwiam walke i poswiecenie Ksiedza Popieluszki, wielkiego (moim skromnym zdaniem) Patrioty, Przyjaciela Ludu, odwaznego Czlowieka i, co bardzo wazne - prawdziwego duszpasterza z powolania, a nie z wyrachowania! Odpowiedz Link Zgłoś
henri4 Re: aż strach się nie bać!! 27.05.06, 00:24 Zeeen, inny IP?! Zmieniles miejsce nadawania! Godziny zreszta tez! Oj, znowu trzeba popracowac, polatac po serwerze, poszperac - ale bez pracy nie ma kolaczy! C'est pas facille etre parfait... Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Do Zeena 27.05.06, 11:42 Mucek czy mi się wydaje czy zeenek sie naprasza żeby go utopić.I siedzieć potem jak za człowieka! Taaakiego wała!!! Utop sie sam i przerwij tę egzystencjalną męczarnie sobie sam.Pod warunkiem ze kumasz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucek Re: Do Zeena IP: *.olsztyn.mm.pl 27.05.06, 17:08 Wiesz!Wydaje mi się,że On wykańcza sam siebie.To tylko kwestia czasu.Poniekąd jest mi Go żal biedaczka,bo to straszne być zaszczutym.Henri4 bije Go pod każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Do Zeena 27.05.06, 21:15 No wiesz Muc tak spojrzeć prawdzie w oczy to Henri zaczął go zaszczuwać pierwszy... my potem dopiero..Ale co ja na to poradzę kiedy lubie zeenka poniewierać pasjami no peeeerwersyjnie wprost,człek ułomny jest no. Odpowiedz Link Zgłoś