24.05.06, 01:50
... A rekawicy nie podjales - tchorzem Wacpan jestes?...
Moze Cie poszukam (sa sposoby w sieci, oj sa) i oglosze?
Obserwuj wątek
    • ozzy10 Re: Do Zeena 24.05.06, 11:47
      Być może że i tchórz ale kabotyn napewno.
      • zeeen My name is Bond ....Zeeen Bond 24.05.06, 19:01
        Mam licencje na zabijanie ......smiechem was lewaków i znajomków byłych milicjantów;)
        Bójcie się bo was wstrząsnę i zamieszam.
        A tak na poważnie pokażcie mi na forum kto podaje swoje imię i nazwisko.Ujawnianie danych osobowych bez zgody właściciela jest karalne Henry,także w Francji.
        Do ozzyego - takiego kabotyna jak ty to ze świeca szukać w całym forum .Umiesz tylko obrażać wszystkich ,którzy myslą inaczej.
        • henri4 Re: My name is Bond ....Zeeen Bond 25.05.06, 01:00
          Mieszaj, mieszaj - tylko na to Cie stac.
          J'apelle HENRI - pas Henry!
          A swoja droga - zaczyna mnie intrygowac Twoj strach!
          • spacyja Re: My name is Bond ....Zeeen Bond 26.05.06, 12:58
            henri4 napisał:

> J'apelle HENRI - pas Henry!

Jak już to JE M'APPELLE
            • henri4 Re: My name is Bond ....Zeeen Bond 26.05.06, 23:40
              Bien sure, Tu as bien raison!
      • zeeen Re: Do Zeena 24.05.06, 19:02
        ozzy10 napisała:

> Być może że i tchórz ale kabotyn napewno.

No No tylko nie kabotyn,ty kabotynie do kwadraty jeden ty!!!!
        • Gość: zyz Re: Do Zeena IP: *.olsztyn.mm.pl 24.05.06, 19:22
          Ze-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-nek! Owi-e-e-e-e-e-e-e-e-e-czko! Do domu!
          • zeeen [...] 24.05.06, 23:33
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • henri4 Re: K...rwa zaskarżę ciebie do sądu grodzkiego ło 25.05.06, 01:10
              A przynajmniej IP zyza znasz?
              Bo Twoj - juz odkryty!
              Tez do sadu grodzkiego?
              Ou à Strassbourg - diréctement?
              • Gość: zyz Re: K...rwa zaskarżę ciebie do sądu grodzkiego ło IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.06, 09:18
                Oj, oj, ja chcę do Hagi! No proszę, zeeeeeenku, do Hagi!
        • ozzy10 Re: Do Zeena 25.05.06, 12:58
          Milczeć chamie jak Państwo rozmawiają
          • Gość: mucek1 Re: Do Zeena IP: *.olsztyn.mm.pl 26.05.06, 09:06
            Ludzie!Wiecie może co się stało z Zeeeeeenkiem.Chyba nie obleciał Go strach?Trafiła kosa na kamień.Ale jesteś maluczki
            • zeeen aż strach się nie bać!! 26.05.06, 09:24
              ostatnio głośno o tragicznej śmierci ksedza henryka Krolla ,który nie krył sie ze swoimi poglądami antykomunistycznymi.Przed nim byli inni księża ibezimienni ludzie mówiacy prawdę.Ja tez niestety się boję,bo mieszkam tu i teraz,wśród takich jak ozzy i mucek?.,
              Cytat z pamiętnika księdza Krolla niby to zamordowanego w celach rabunkowych przez nieznanych sprawców:
              "Koniec października 1994 roku - Na automatycznej sekretarce nagrano anonimową pogróżkę pod adresem ks. proboszcza, o następującej treści: „Heniu, jak k.... jeszcze raz na kazaniu powiesz o komunie, to zginiesz jak Popiełuszko, ja ci to gwarantuję” i dodano parę słów rynsztokowych, nie nadających się do publikacji. Nagranie to jest przechowywane w archiwum kurii diecezjalnej w Pelplinie i u ks. prymasa Glempa."
              • henri4 Re: aż strach się nie bać!! 26.05.06, 23:36
                No tak...
                Poznajemy nowy autorytet - ale troche strachliwy! (ucieka w niebyt przed nasza
                spolecznoscia, boi sie jej?). Ale niedlugo ukaze sie nam, maluczkim, pod
                wieloma innymi nickami, tego jestem pewien!
                Na marginesie: szanuje, podziwiam walke i poswiecenie Ksiedza Popieluszki,
                wielkiego (moim skromnym zdaniem) Patrioty, Przyjaciela Ludu, odwaznego
                Czlowieka i, co bardzo wazne - prawdziwego duszpasterza z powolania, a nie z
                wyrachowania!
              • henri4 Re: aż strach się nie bać!! 27.05.06, 00:24
                Zeeen, inny IP?!
                Zmieniles miejsce nadawania!
                Godziny zreszta tez!
                Oj, znowu trzeba popracowac, polatac po serwerze, poszperac - ale bez pracy nie
                ma kolaczy!
                C'est pas facille etre parfait...
            • ozzy10 Re: Do Zeena 27.05.06, 11:42
              Mucek czy mi się wydaje czy zeenek sie naprasza żeby go utopić.I siedzieć potem
              jak za człowieka! Taaakiego wała!!! Utop sie sam i przerwij tę egzystencjalną
              męczarnie sobie sam.Pod warunkiem ze kumasz o co chodzi.
              • Gość: mucek Re: Do Zeena IP: *.olsztyn.mm.pl 27.05.06, 17:08
                Wiesz!Wydaje mi się,że On wykańcza sam siebie.To tylko kwestia czasu.Poniekąd jest mi Go żal biedaczka,bo to straszne być zaszczutym.Henri4 bije Go pod każdym względem
                • ozzy10 Re: Do Zeena 27.05.06, 21:15
                  No wiesz Muc tak spojrzeć prawdzie w oczy to Henri zaczął go zaszczuwać
                  pierwszy... my potem dopiero..Ale co ja na to poradzę kiedy lubie zeenka
                  poniewierać pasjami no peeeerwersyjnie wprost,człek ułomny jest no.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka