Dodaj do ulubionych

Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Obywa...

IP: *.ols.vectranet.pl 29.05.06, 21:11
jeszcze pare partii mu zostało
Obserwuj wątek
    • Gość: malagost Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 04:42
      Czyz mozna i czy potzreba kompromitować PO kameleonami politycznymi? Czy PO ma
      tak krótką ławkę, że sięga po TAKIE "reezerwy". Przeicez to karta bita. A gdzie
      jest Pani Staroń? Źle widze przyszlość dla miasta, jeżeli rządzić będą piekarze-
      kameleony.
    • Gość: ricardo Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 30.05.06, 06:50
      jeszcze jest możliwość utworzenia nowej partii, której szefem będzie prezes BUŁka
      • Gość: brino Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 08:01
        lepsza bułka bo nakarmi niż przechrzta co wiedzie do piekła, pozostaje jeszcze
        szmit
        Dobrze by było gdyby finał znalazł miejsce pomiędzy Szmitem a Dąbkowskim chyba,
        ze pojawi się ktoś inny
        Przechrzta w odstawkę jak inni towarzysze z SLD
    • Gość: renia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:56
      I teraz właśnie PO w Olsztynie w pięknym(???) stylu przegrywa wybory
      samorządowe. Rozczarowaliście mnie Państwo , przyjmujecie jak leci wszystkich
      nieudaczników chetnych aby zasiąść na stołkach! Nie nauczył was niczego
      Rybicki? Poseł z Olsztyna a kto go widział??? Nie ma juz PO. Pozostaje głosować
      na Szmita, a pewnie i tak wygra Małkowski. Dzięki Platformo!
    • Gość: -0- Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:23
      Charmonogram zmian przynależności partyjnej Zbysia Dąbkowskiego:
      30.maja -23.12.2006 PO
      24.12 - 6.01.2007 LPR
      7.01 - 15.03.2007 PSL
      1.4.2007 - Zakłada Olsztyńska Kanapową Partyjke Piekarsko-Ciastkarska (OKPP-C)
      • Gość: Gość X Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.06, 15:05
        Gościu-0-. To pseudo chyba słuszne: Gościu "ZERO" - harmonpgram pisze się przez
        "H"! Pomyśl, zanim coś napiszesz!
    • Gość: grzebiel Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 10:08
      Kurek na kościele.
      Zastanawiam się kto to kupi? Po jego zrealizowanym pomyśle bezpłatnych
      przejazdów dla bezrobotnych aż włos się jeży gdy sobie wyobrazimy jak tego
      rodzaju pomyślunki zastosuje szerzej. Czytałem dotychczasowe komentarze. Nie ma
      co. Uczciwie na nie zapracował.
      • Gość: fememorde Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 30.05.06, 11:50
        NIe tylko to co wymieniono to jego wiano. Ma jeszcz "za uszami"" sprawę Aqua
        Parku (jakieś zarzuty prokuratorskie) więc w ten sposób Platforma
        spektakularnie przeżnie wybory. Sympatyczne to. Niestety wygra
        pewnie "kostropaty" :)
    • Gość: Remik Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:46
      Prawy do lewego.
      Pan Zbyszek jako centroprawicowiec cały czas steruje w lewo. To dzięki niemu 12
      lat temu do władzy doszedł Ryński ze swoim towrzystwem (towarzyszami). Dąbkowski
      wówczas do rady dostał się jako przedstawiciel Komitetu "Teraz Olsztyn" za
      którym stały KLD i UD. W ten sposób wystawił innych członków komitetu takich jak
      J. Szmit. W następnej kadencji rozwalił koalicję z AWS i znów wpadł w ramiona
      lewicy z Małkowskim na czele. W kadencji ostatniej za stołek szefa Rady Miasta
      znowu oddał władzę nad Olsztynem lewicy. Zbinio - człowiek władzy !!!

• Gość: Uwol Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:07
      Szkodnik na Platformie.
      Remik przypomniał "lewicową" działalność Dąbkowskiego w RM. To jednak mało. Ja
      jako członek UW wstydzić się musiałem za tego palanta przed znajomymi z całej
      Polski. Palant wówczas był szefem regionalnym UW. To on swoim podpisem firmował
      powstanie wielce oryginalnej koalicji w Sejmiku Wojewódzkim, koalicji UW, SLD,
      Samoobrona. To u nas Samoobrona dzięki Dąbkowskiemu po raz pierwszy dorwała się
      do władzy. Niewiele osób pamięta, że wówczas Tadeusz Mazowiecki zaprotestował
      opuszaczając szeregi UW. Ja i wiele innych osób tak w województwie jak i w
      kraju postąpiliśmy podobnie. To ludzie pokroju Dąbkowskiego rozwalili UW.
      Platformie przyjmującej w swoje szeregi takie typy nie muszę życzyć tego samego
      co spotkało UW bowiem proces destrukcji już się rozpoczął.
      • Gość: ziutek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:29
        amen
        • ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 31.05.06, 12:39
          Toć od SdPl zapiera sie zadnimi łapami
          • Gość: Maniek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:32
            Moniu,
            Zbinio Dąbkowski jest przynajmniej skuteczny. Od 12 lat rządzi !
            • Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:32
              Czniam taką skuteczność. Gdzie są pryncypia ?
        • Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:09
          Drogi Ziutku,
          nie amen tylko zgroza !!! Rokita dostaje spazmów kiedy PiS podpisuje koalicję z
          Samoobroną, na kolanach prosi żeby Kaczor Jarosław tego nie robił a tu Uwol
          pisze o czymś co stawia włosy na głowie. Platformersi powinni zaraz Jana Maryję,
          dbającego o czystość szeregów PO, o fakcie wejścia wilak (DĄBKOWSKI) do owczarni
          (PLATFORMA) powiadomić. Polityczna Sodoma i Gomora !!!
          Chciałam głosować na Platformę w zbliżających się wyborach samorządowych. Teraz
          pokazuję im gest Kozakiewicza. Niech mnie pocałują w dupę. Moja dupa jest
          bardziej przyzwoita niż Pan Dąbkowski !
          • ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 31.05.06, 19:18
            Monia co to jest czniam?
            • Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:23
              Jak ktoś o tak wykwintnym logo "ozzy10" może nie wiedzieć co znaczy
              słowo "Czniam" ?
              Wg Słownika Współczesnego Języka Polskiego, wyd. RD, W-wa 2001, str.145:
              "Czniać, czniam, cznia, czniają, potocznie - nie przejmować się zupełnie czymś
              lub kimś, lekceważyć całkowicie...". Synonimów wymienionych postaw jest wiele.
              Najczęściej zaczynają się na literę p...
              Ja zastosowałam synonim bardzo delkatny, bowiem jestem grzeczna. Dlatego też
              już teraz wstydzę się słowa "dupa", które umiweściłam w poprzedniej
              korespondencji.
              • ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 01.06.06, 13:07
                Oj tam Monia,nie przesadzaj prosty cham taki jak ja nie rozumie tak
                ekskluzywnych słów jak CZNIAM natomiast dupa i owszem-rozumie każdy.
                Czy to jakiś regionalizm?
                • Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:36
                  Nie jesteś chamem. Myslę, że odbieramy na podobnych synapsach (nie proś mnie o
                  wyjaśnienie tego pojęcia bo wiem, że kumasz). Mam propozycję w celu
                  spostponowania (tego pojęcia też nie każ mi wyjaśniać)Zbigniewa Dąbkowskiego.
                  Załóżmy fanklub Zbinia pod naswą "Buła pełna niespodzianek". Co Ty na to ?
                  • ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 01.06.06, 21:40
                    Monia zara szlochał bede.Pomysł mnie sie widzi ino ze mnie piekarz koło dupy
                    lata.A np szuje Małkoszczenko gnoił będę pókim żyw bo to ścierwo jezd.
                    Mozemy współdziałać w pakiecie piekarz+szuja.Co ty na to?
                    • ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 01.06.06, 21:42
                      Oł ekskjuz le mła,Co Ty na to Moniu?
                      • Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 03:00
                        W bełkocie przesadziłeś. Zrywam znajomość. Nie musisz szlochać !
                        • ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 03.06.06, 11:53
                          Aleś ty głupia!Matko przenajświętsza-albo naćpana
          • Gość: ziutek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:12
            Droga Moniu..
            Amen.. i na pochybel im
            • Gość: bogdan Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:52
              najpierw wygrane przetargi na dostawę pieczywa, sieć sklepów na gruncie miasta i
              spółdzielni (przecież procyk to kumpel), a teraz łapka po prezydenturę...
              To już agonia platformy, a takie wiązaliśmy nadzieje...
              Czyżby tak działał olsztyński czerwony układ?
              • Gość: piekarz Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:52
                Bogdan zwraca uwagę na ważne zjawisko, ale nie nazywa go po imieniu. Od 12 lat
                Dąbkowski jest radnym. Przez cały ten czas był zawsze w koalicjach mających
                władzę. Interesuje mnie jak w ciągu tych lat powiększał się majątek radnego.
                Bedąc branżystą wiem że był to przyrost następujący w tempie geometrycznym.
                Wszędzie na świecie kiedy ktoś bogaci się wykorzystując swoją funkcję (radny u
                władzy na majątku miasta i jego zleceniach) takie zjawisko nazywa się KORUPCJĄ.
                Jestem ciekaw co na to Mariusz Kamiński. Tak jak głosowałem wcześniej na KLD,
                UW, PO tak teraz zagłosuję na PiS. Dodam tylko, że bezwględna działalność
                Dąbkowskiego wykorzytującego od szeregu lat swoje wpływy doprowadziła do plajty
                wielu piekarzy. Jednym z nich i ja jestem.
                • Gość: annabell0 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:29
                  I tu jest pies pogrzebany. Chodzi głównie o zdobywanie następnych lokali pod
                  nowe sklepiki z pieczywem. Malutkie , tanie, rentowne . Pan ZD to taka
                  ośmiornica pszenna.
    • edico Re: I ma rację 31.05.06, 21:33
      Olsztyńska UW coraz bardziej staje się sekcją jakiejś podwórkowej organizacji,
      która ani sama nie potrafi wyjść z własnego błednego koła ani nikt ne jest w
      stanie jej nic pomóc, skoro róża wiatrów od lat nie jest w stanie chwycić
      własnego azymutu dziuęki zaściankowym ambicyjkoim.
      • Gość: Uwol Re: I ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:15
        Edico !
        UW umarła już w ubiegłym roku. Teraz mamy PD (Partia Demokratyczna). Zrzesza ona
        szereg sympatycznych ludzi popełniających niesympatyczne błędy. Nawet członkowie
        tej formacji nie wiedzą czy są w ugrupowaniu liberalnym, konserwatywnym czy
        socjalistycznym. Mazowiecki mówi o konserwatyźmie, Frasyniuk o liberaliźmie a
        Edelman o socjaliźmie. Onyszkiewicz akceptuje wszystko. Z tych składników
        wychodzi jednak ciasto z zakalcem. Żaden wyborca tego nie przełknie.
        Biedni i członkowie PD i potencjalni wyborcy !
        • edico Re: I ma rację 02.06.06, 14:36
          Chyba właćiwe podsumowanie :)
    • Gość: Jacek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:15
      Teraz taka w Platformie moda, aby wiazać się w samorządach z SLD czy
      Samoobroną. Co sie dziwić Dąbkowskiemu, skoro szef PO w regionie- Protas,
      starosta Lidzbarka War. od 2.lat rządzi dzięki takiej koalicji? Jaki Pan ,
      taki kram, Nie oskarżajcie Dabkowskiego , skoro to jest oficjalna linia tej
      partii!!A najwazniejsze sa dla takich stołki a nie przyzwoitość!
      • Gość: buła Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.inteko.com.pl 01.06.06, 19:13
        Lepiej niech piecze chleb. Tylko niech zacznie poprawiać jakość swoich wypieków.
    • Gość: kibic Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 01.06.06, 20:43
      Dąbkowski to człowiek chory na władzę. Prawdopodobnie zaprzedał by duszę
      diabłu, aby tylko być blisko żłobu. Kiedys postawił na UW, dzisiaj na PO, na
      kogo postawi jutro.
    • Gość: hgf vbbbb Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:01
      www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=Kaczy%C5%84ski%20Pis
      • Gość: ??? Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 03:17
        Przeczytałem wszystko z ostatnim wzorem matematycznym włącznie.
        Pewnych rzeczy nie kumam. Wiem co to są parseki i kwarki, rozumiem terorię
        względności. Równania powyższego nie jarzę !!!. Jestem fizykiem i stypendystą
        zacnego brytyjskiego uniwerku. Drogi twórco tegoż równania wytłumacz mi,
        głąbowi, co miałeś na myśli.
        • Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 03.06.06, 21:51
          jESTEM CZŁONKIEM WŁADZ PO - PRZECZYTAŁEM WSZYSTKIE WPISY I ZAPEWNIAM -------
          • Gość: ktoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:21
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: sen Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 07:51
              Jeśli PO postawi na Dąbkowskiego- to za rok mamy układ olsztyński. Nie mostowy,
              ale być może drogowy, mieszkaniowy czy gruntowy. Kto przez tyle lat potrafił
              układać się z Procykiem wejdzie w każdy układ! Byleby do władzy!
              • Gość: heniu Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.orange.pl 04.06.06, 10:39
                A jaki układ byłby z L. Staroń, bogaczowo-rzetargowo-budowlny, gruntowy,
                handlowy, odłużeniowo-czynszowy.
                • Gość: basia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:12
                  właśnie tylko z Panią Poseł nie daje się stworzyć układów. I dlatego jest na nią
                  taka nagonka gazety olsztyńskiej, procykowa i SLD-owa. To w Olsztynie po raz
                  pierwszy człowiek, który nie jest zatopiony w lokalnej sitwie i który działa na
                  rzecz zwykłych ludzi.
                  • Gość: zaciekawiony Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 04.06.06, 21:14
                    Dyskusja jest całkowicie bezprzedmiotowa.
                    Moim zdaniem kandydatem PO na przezydenta Olsztyna nie będzie ani Dąbkowski ani
                    Staroń.
                    PO potrzebuje innego, zupełnie nie uwikłanego w żadne układy kandydata. kogoś
                    kto jeśli nawet miałby przegrać tegoroczną kampanię stanie się kandydatem nr 1
                    w przyszłych wyborach. Tego warunku nie spełnia ani Staroń i tym bardziej
                    Dąbkowski.
                    Wiem, że w olsztyńskiej PO jest wielu mądrych ludzi, dlatego jestem przekonany,
                    iż wybiora najlepszy wariant. Trzeba trochę poczekać
                  • Gość: ktoś Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:10
                    Właśnie z panią Staroń tworzy się układy i to takie, gdzie najważniejszy jest
                    własny interes. Gdzie ty widzisz nagonkę na Staroń? Zapytaj sie swojej posłanki
                    jak ona nie pracując kupiła 3 domy, działki, mieszkania i lokale. Czy tak jak
                    chciała przejąć lokal od pojezierza, czy tak jak przęjeła lokal od Jarot?
                    • Gość: basia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:15
                      nie muszę nikogo pytać. Jestem członkiem PO, a w wyborach parlamentarnych nawet
                      nie głosowałam na Panią Staroń, bo jej osobiście nie znam. Ale dzisiaj
                      obserwując to co się dzieje w Olsztynie i kogo kreuje PO - wypiszę się z tej
                      partii. Wybory z wirtualnymi członkami, jedna osoba z zewnątrz (z Gdańska)
                      układająca pod siebie całe struktury i mali lokalni działacze, którzy za funkcje
                      poświęcą wszystko- to dzisiejsze olsztyńskie PO. Natomiast obserwując
                      działalność Pani Poseł wiem, że jest ona jedyną osobą właśnie z poza układów i
                      jedyną, której zależy na mieszkańcach Olsztyna. Pytasz o jakiej nagonce mówię.
                      To proste. Każdy kto ma trochę inteligencji doskonale widzi co wyczynia gazeta
                      olsztyńska (gdzie tu chociaż minimum rzetelności dziennikarskiej), zagrożeni
                      prezesi spółdzielni, czy też procykowe oddziały. Myślę, że ty należysz właśnie
                      do tej trzeciej grupy. A ja trzymam kciuki za Panią Staroń, życząc jej
                      wytrwałości i wiem, że w Olsztynie po raz pierwszy znalazł się człowiek, któremu
                      chodzi o jego mieszkańców.
                      • Gość: robert Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.orange.pl 05.06.06, 09:13
                        Staroniowa da teraz popalić działaczom PO w Olsztynie. Tyle zabiegów o mandat
                        poselski, a oni niechcą dać jej władzy.
                      • Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:48
                        "basia" napisała hymn pochwalny na cześć pani Staroń. Ma do tego pełne prawo i
                        nie będę w tym zakresie polemizował...
                        "basia" nie ma jednak prawa jednoczesnego pisania oczywistych kłamstw na temat
                        PO.... rozumiem iz swoja wiedzę czerpie z opowiadan osób, które próbowały
                        rozbić olsztyńską PO /ta teza to wynik analizy treści tekstu/.
                        Ja całkiem inaczej postrzegam działanuia platformy. Mieszczą sie one w
                        europejskich standardach. zawsze jest grupa przegranych niezadowolonych.
                        Morale tych ludzi mozna ocenić po tym jak po przegranej atakuja swoje
                        środowisko.
                        Pani Staroń tez nie moze pochwalić się obiektywizmem, dlatego nie ma poparcia w
                        olsztyńskiej PO. Nie potrzeba nam ludzi, którzy działaja tylko we własnym
                        interesie i dorabiaja do tego ideologię, kreując się na obrońców uciśnionych
                        • Gość: platformista Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:41
                          Ja także jestem członkiem olsztyńskiej PO. I niestety długo nim nie będę,
                          chociaż "wybrano" mnie do władz. Byłem na zebraniu "założycielsko-wyborczym" i
                          dopiero teraz mogę zrozumieć jak mogły wyglądać zebrania członkowskie w
                          spółdzielniach - w tym w tej najlepszej - w Pojezierzu. Obecne olsztyńskie PO
                          popierające ludzi typu dąbkowskiego czy barańskiego - to nie partia dla ludzi
                          uczciwych i takich, którzy dbają o mieszkańców Olsztyna. Dziwiłbym się, gdyby
                          takie struktury popierały ludzi przyzwoitych... Tacy ludzie z tych struktur po
                          prostu wystąpią.
                          • Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:23
                            szczęść Boże
                          • Gość: ziutek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: 212.160.172.* 09.06.06, 11:31
                            I tu kolego szacuneczek... Z takimi platformersami to można robić koalicje ..
                            Zawsze uważałem ze w PO są ludzie uczciwi , z którymi mozna zawiązać koalicję
                            dla dobra Olsztyna.....
    • taras70 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 06.06.06, 20:51
      jak sobie pomyślę jaki prawdopodobnie bedziemy mieć wybór: Małkowski , Szmit
      czy Dąbkowski ?, to mam ochotę zapytać: czy już nigdy nie będziemy mieli szansy
      wybierać między Kennedym , deGaullem , czy .....
      • Gość: kibic Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 08.06.06, 09:00
        Chyba zrezygnuję z głosowania na PO. Nie będę popierał partii składajacej sie
        ze spadachroniarzy i renegatów z innych partii.
      • Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:44
        po co te emocje, gdybyście państwo uwazbnie czytalui forum musielibyście
        zauważyć, że:
        1/ Dąbkowski nie jest członkiem PO, bo póki co nie został do niej przyjęty,
        2/ nie jest też i na 95% nie będzie kandydatem
        • Gość: ktoś Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:40
          To w końcu jest już Dąbkowski w PO, czy nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka