Gość: xxx IP: *.ols.vectranet.pl 29.05.06, 21:11 jeszcze pare partii mu zostało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malagost Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 04:42 Czyz mozna i czy potzreba kompromitować PO kameleonami politycznymi? Czy PO ma tak krótką ławkę, że sięga po TAKIE "reezerwy". Przeicez to karta bita. A gdzie jest Pani Staroń? Źle widze przyszlość dla miasta, jeżeli rządzić będą piekarze- kameleony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 30.05.06, 06:50 jeszcze jest możliwość utworzenia nowej partii, której szefem będzie prezes BUŁka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brino Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 08:01 lepsza bułka bo nakarmi niż przechrzta co wiedzie do piekła, pozostaje jeszcze szmit Dobrze by było gdyby finał znalazł miejsce pomiędzy Szmitem a Dąbkowskim chyba, ze pojawi się ktoś inny Przechrzta w odstawkę jak inni towarzysze z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:56 I teraz właśnie PO w Olsztynie w pięknym(???) stylu przegrywa wybory samorządowe. Rozczarowaliście mnie Państwo , przyjmujecie jak leci wszystkich nieudaczników chetnych aby zasiąść na stołkach! Nie nauczył was niczego Rybicki? Poseł z Olsztyna a kto go widział??? Nie ma juz PO. Pozostaje głosować na Szmita, a pewnie i tak wygra Małkowski. Dzięki Platformo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -0- Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:23 Charmonogram zmian przynależności partyjnej Zbysia Dąbkowskiego: 30.maja -23.12.2006 PO 24.12 - 6.01.2007 LPR 7.01 - 15.03.2007 PSL 1.4.2007 - Zakłada Olsztyńska Kanapową Partyjke Piekarsko-Ciastkarska (OKPP-C) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość X Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.06, 15:05 Gościu-0-. To pseudo chyba słuszne: Gościu "ZERO" - harmonpgram pisze się przez "H"! Pomyśl, zanim coś napiszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzebiel Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 10:08 Kurek na kościele. Zastanawiam się kto to kupi? Po jego zrealizowanym pomyśle bezpłatnych przejazdów dla bezrobotnych aż włos się jeży gdy sobie wyobrazimy jak tego rodzaju pomyślunki zastosuje szerzej. Czytałem dotychczasowe komentarze. Nie ma co. Uczciwie na nie zapracował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fememorde Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 30.05.06, 11:50 NIe tylko to co wymieniono to jego wiano. Ma jeszcz "za uszami"" sprawę Aqua Parku (jakieś zarzuty prokuratorskie) więc w ten sposób Platforma spektakularnie przeżnie wybory. Sympatyczne to. Niestety wygra pewnie "kostropaty" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:46 Prawy do lewego. Pan Zbyszek jako centroprawicowiec cały czas steruje w lewo. To dzięki niemu 12 lat temu do władzy doszedł Ryński ze swoim towrzystwem (towarzyszami). Dąbkowski wówczas do rady dostał się jako przedstawiciel Komitetu "Teraz Olsztyn" za którym stały KLD i UD. W ten sposób wystawił innych członków komitetu takich jak J. Szmit. W następnej kadencji rozwalił koalicję z AWS i znów wpadł w ramiona lewicy z Małkowskim na czele. W kadencji ostatniej za stołek szefa Rady Miasta znowu oddał władzę nad Olsztynem lewicy. Zbinio - człowiek władzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwol Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:07 Szkodnik na Platformie. Remik przypomniał "lewicową" działalność Dąbkowskiego w RM. To jednak mało. Ja jako członek UW wstydzić się musiałem za tego palanta przed znajomymi z całej Polski. Palant wówczas był szefem regionalnym UW. To on swoim podpisem firmował powstanie wielce oryginalnej koalicji w Sejmiku Wojewódzkim, koalicji UW, SLD, Samoobrona. To u nas Samoobrona dzięki Dąbkowskiemu po raz pierwszy dorwała się do władzy. Niewiele osób pamięta, że wówczas Tadeusz Mazowiecki zaprotestował opuszaczając szeregi UW. Ja i wiele innych osób tak w województwie jak i w kraju postąpiliśmy podobnie. To ludzie pokroju Dąbkowskiego rozwalili UW. Platformie przyjmującej w swoje szeregi takie typy nie muszę życzyć tego samego co spotkało UW bowiem proces destrukcji już się rozpoczął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:29 amen Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 31.05.06, 12:39 Toć od SdPl zapiera sie zadnimi łapami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:32 Moniu, Zbinio Dąbkowski jest przynajmniej skuteczny. Od 12 lat rządzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:32 Czniam taką skuteczność. Gdzie są pryncypia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:09 Drogi Ziutku, nie amen tylko zgroza !!! Rokita dostaje spazmów kiedy PiS podpisuje koalicję z Samoobroną, na kolanach prosi żeby Kaczor Jarosław tego nie robił a tu Uwol pisze o czymś co stawia włosy na głowie. Platformersi powinni zaraz Jana Maryję, dbającego o czystość szeregów PO, o fakcie wejścia wilak (DĄBKOWSKI) do owczarni (PLATFORMA) powiadomić. Polityczna Sodoma i Gomora !!! Chciałam głosować na Platformę w zbliżających się wyborach samorządowych. Teraz pokazuję im gest Kozakiewicza. Niech mnie pocałują w dupę. Moja dupa jest bardziej przyzwoita niż Pan Dąbkowski ! Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 31.05.06, 19:18 Monia co to jest czniam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:23 Jak ktoś o tak wykwintnym logo "ozzy10" może nie wiedzieć co znaczy słowo "Czniam" ? Wg Słownika Współczesnego Języka Polskiego, wyd. RD, W-wa 2001, str.145: "Czniać, czniam, cznia, czniają, potocznie - nie przejmować się zupełnie czymś lub kimś, lekceważyć całkowicie...". Synonimów wymienionych postaw jest wiele. Najczęściej zaczynają się na literę p... Ja zastosowałam synonim bardzo delkatny, bowiem jestem grzeczna. Dlatego też już teraz wstydzę się słowa "dupa", które umiweściłam w poprzedniej korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 01.06.06, 13:07 Oj tam Monia,nie przesadzaj prosty cham taki jak ja nie rozumie tak ekskluzywnych słów jak CZNIAM natomiast dupa i owszem-rozumie każdy. Czy to jakiś regionalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:36 Nie jesteś chamem. Myslę, że odbieramy na podobnych synapsach (nie proś mnie o wyjaśnienie tego pojęcia bo wiem, że kumasz). Mam propozycję w celu spostponowania (tego pojęcia też nie każ mi wyjaśniać)Zbigniewa Dąbkowskiego. Załóżmy fanklub Zbinia pod naswą "Buła pełna niespodzianek". Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 01.06.06, 21:40 Monia zara szlochał bede.Pomysł mnie sie widzi ino ze mnie piekarz koło dupy lata.A np szuje Małkoszczenko gnoił będę pókim żyw bo to ścierwo jezd. Mozemy współdziałać w pakiecie piekarz+szuja.Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 01.06.06, 21:42 Oł ekskjuz le mła,Co Ty na to Moniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 03:00 W bełkocie przesadziłeś. Zrywam znajomość. Nie musisz szlochać ! Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 03.06.06, 11:53 Aleś ty głupia!Matko przenajświętsza-albo naćpana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:12 Droga Moniu.. Amen.. i na pochybel im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:52 najpierw wygrane przetargi na dostawę pieczywa, sieć sklepów na gruncie miasta i spółdzielni (przecież procyk to kumpel), a teraz łapka po prezydenturę... To już agonia platformy, a takie wiązaliśmy nadzieje... Czyżby tak działał olsztyński czerwony układ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekarz Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:52 Bogdan zwraca uwagę na ważne zjawisko, ale nie nazywa go po imieniu. Od 12 lat Dąbkowski jest radnym. Przez cały ten czas był zawsze w koalicjach mających władzę. Interesuje mnie jak w ciągu tych lat powiększał się majątek radnego. Bedąc branżystą wiem że był to przyrost następujący w tempie geometrycznym. Wszędzie na świecie kiedy ktoś bogaci się wykorzystując swoją funkcję (radny u władzy na majątku miasta i jego zleceniach) takie zjawisko nazywa się KORUPCJĄ. Jestem ciekaw co na to Mariusz Kamiński. Tak jak głosowałem wcześniej na KLD, UW, PO tak teraz zagłosuję na PiS. Dodam tylko, że bezwględna działalność Dąbkowskiego wykorzytującego od szeregu lat swoje wpływy doprowadziła do plajty wielu piekarzy. Jednym z nich i ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabell0 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:29 I tu jest pies pogrzebany. Chodzi głównie o zdobywanie następnych lokali pod nowe sklepiki z pieczywem. Malutkie , tanie, rentowne . Pan ZD to taka ośmiornica pszenna. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: I ma rację 31.05.06, 21:33 Olsztyńska UW coraz bardziej staje się sekcją jakiejś podwórkowej organizacji, która ani sama nie potrafi wyjść z własnego błednego koła ani nikt ne jest w stanie jej nic pomóc, skoro róża wiatrów od lat nie jest w stanie chwycić własnego azymutu dziuęki zaściankowym ambicyjkoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwol Re: I ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:15 Edico ! UW umarła już w ubiegłym roku. Teraz mamy PD (Partia Demokratyczna). Zrzesza ona szereg sympatycznych ludzi popełniających niesympatyczne błędy. Nawet członkowie tej formacji nie wiedzą czy są w ugrupowaniu liberalnym, konserwatywnym czy socjalistycznym. Mazowiecki mówi o konserwatyźmie, Frasyniuk o liberaliźmie a Edelman o socjaliźmie. Onyszkiewicz akceptuje wszystko. Z tych składników wychodzi jednak ciasto z zakalcem. Żaden wyborca tego nie przełknie. Biedni i członkowie PD i potencjalni wyborcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:15 Teraz taka w Platformie moda, aby wiazać się w samorządach z SLD czy Samoobroną. Co sie dziwić Dąbkowskiemu, skoro szef PO w regionie- Protas, starosta Lidzbarka War. od 2.lat rządzi dzięki takiej koalicji? Jaki Pan , taki kram, Nie oskarżajcie Dabkowskiego , skoro to jest oficjalna linia tej partii!!A najwazniejsze sa dla takich stołki a nie przyzwoitość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buła Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.inteko.com.pl 01.06.06, 19:13 Lepiej niech piecze chleb. Tylko niech zacznie poprawiać jakość swoich wypieków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 01.06.06, 20:43 Dąbkowski to człowiek chory na władzę. Prawdopodobnie zaprzedał by duszę diabłu, aby tylko być blisko żłobu. Kiedys postawił na UW, dzisiaj na PO, na kogo postawi jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgf vbbbb Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:01 www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=Kaczy%C5%84ski%20Pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 03:17 Przeczytałem wszystko z ostatnim wzorem matematycznym włącznie. Pewnych rzeczy nie kumam. Wiem co to są parseki i kwarki, rozumiem terorię względności. Równania powyższego nie jarzę !!!. Jestem fizykiem i stypendystą zacnego brytyjskiego uniwerku. Drogi twórco tegoż równania wytłumacz mi, głąbowi, co miałeś na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 03.06.06, 21:51 jESTEM CZŁONKIEM WŁADZ PO - PRZECZYTAŁEM WSZYSTKIE WPISY I ZAPEWNIAM ------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 07:51 Jeśli PO postawi na Dąbkowskiego- to za rok mamy układ olsztyński. Nie mostowy, ale być może drogowy, mieszkaniowy czy gruntowy. Kto przez tyle lat potrafił układać się z Procykiem wejdzie w każdy układ! Byleby do władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.orange.pl 04.06.06, 10:39 A jaki układ byłby z L. Staroń, bogaczowo-rzetargowo-budowlny, gruntowy, handlowy, odłużeniowo-czynszowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:12 właśnie tylko z Panią Poseł nie daje się stworzyć układów. I dlatego jest na nią taka nagonka gazety olsztyńskiej, procykowa i SLD-owa. To w Olsztynie po raz pierwszy człowiek, który nie jest zatopiony w lokalnej sitwie i który działa na rzecz zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 04.06.06, 21:14 Dyskusja jest całkowicie bezprzedmiotowa. Moim zdaniem kandydatem PO na przezydenta Olsztyna nie będzie ani Dąbkowski ani Staroń. PO potrzebuje innego, zupełnie nie uwikłanego w żadne układy kandydata. kogoś kto jeśli nawet miałby przegrać tegoroczną kampanię stanie się kandydatem nr 1 w przyszłych wyborach. Tego warunku nie spełnia ani Staroń i tym bardziej Dąbkowski. Wiem, że w olsztyńskiej PO jest wielu mądrych ludzi, dlatego jestem przekonany, iż wybiora najlepszy wariant. Trzeba trochę poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:10 Właśnie z panią Staroń tworzy się układy i to takie, gdzie najważniejszy jest własny interes. Gdzie ty widzisz nagonkę na Staroń? Zapytaj sie swojej posłanki jak ona nie pracując kupiła 3 domy, działki, mieszkania i lokale. Czy tak jak chciała przejąć lokal od pojezierza, czy tak jak przęjeła lokal od Jarot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:15 nie muszę nikogo pytać. Jestem członkiem PO, a w wyborach parlamentarnych nawet nie głosowałam na Panią Staroń, bo jej osobiście nie znam. Ale dzisiaj obserwując to co się dzieje w Olsztynie i kogo kreuje PO - wypiszę się z tej partii. Wybory z wirtualnymi członkami, jedna osoba z zewnątrz (z Gdańska) układająca pod siebie całe struktury i mali lokalni działacze, którzy za funkcje poświęcą wszystko- to dzisiejsze olsztyńskie PO. Natomiast obserwując działalność Pani Poseł wiem, że jest ona jedyną osobą właśnie z poza układów i jedyną, której zależy na mieszkańcach Olsztyna. Pytasz o jakiej nagonce mówię. To proste. Każdy kto ma trochę inteligencji doskonale widzi co wyczynia gazeta olsztyńska (gdzie tu chociaż minimum rzetelności dziennikarskiej), zagrożeni prezesi spółdzielni, czy też procykowe oddziały. Myślę, że ty należysz właśnie do tej trzeciej grupy. A ja trzymam kciuki za Panią Staroń, życząc jej wytrwałości i wiem, że w Olsztynie po raz pierwszy znalazł się człowiek, któremu chodzi o jego mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.orange.pl 05.06.06, 09:13 Staroniowa da teraz popalić działaczom PO w Olsztynie. Tyle zabiegów o mandat poselski, a oni niechcą dać jej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:48 "basia" napisała hymn pochwalny na cześć pani Staroń. Ma do tego pełne prawo i nie będę w tym zakresie polemizował... "basia" nie ma jednak prawa jednoczesnego pisania oczywistych kłamstw na temat PO.... rozumiem iz swoja wiedzę czerpie z opowiadan osób, które próbowały rozbić olsztyńską PO /ta teza to wynik analizy treści tekstu/. Ja całkiem inaczej postrzegam działanuia platformy. Mieszczą sie one w europejskich standardach. zawsze jest grupa przegranych niezadowolonych. Morale tych ludzi mozna ocenić po tym jak po przegranej atakuja swoje środowisko. Pani Staroń tez nie moze pochwalić się obiektywizmem, dlatego nie ma poparcia w olsztyńskiej PO. Nie potrzeba nam ludzi, którzy działaja tylko we własnym interesie i dorabiaja do tego ideologię, kreując się na obrońców uciśnionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platformista Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:41 Ja także jestem członkiem olsztyńskiej PO. I niestety długo nim nie będę, chociaż "wybrano" mnie do władz. Byłem na zebraniu "założycielsko-wyborczym" i dopiero teraz mogę zrozumieć jak mogły wyglądać zebrania członkowskie w spółdzielniach - w tym w tej najlepszej - w Pojezierzu. Obecne olsztyńskie PO popierające ludzi typu dąbkowskiego czy barańskiego - to nie partia dla ludzi uczciwych i takich, którzy dbają o mieszkańców Olsztyna. Dziwiłbym się, gdyby takie struktury popierały ludzi przyzwoitych... Tacy ludzie z tych struktur po prostu wystąpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:23 szczęść Boże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: 212.160.172.* 09.06.06, 11:31 I tu kolego szacuneczek... Z takimi platformersami to można robić koalicje .. Zawsze uważałem ze w PO są ludzie uczciwi , z którymi mozna zawiązać koalicję dla dobra Olsztyna..... Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby 06.06.06, 20:51 jak sobie pomyślę jaki prawdopodobnie bedziemy mieć wybór: Małkowski , Szmit czy Dąbkowski ?, to mam ochotę zapytać: czy już nigdy nie będziemy mieli szansy wybierać między Kennedym , deGaullem , czy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.ols.vectranet.pl 08.06.06, 09:00 Chyba zrezygnuję z głosowania na PO. Nie będę popierał partii składajacej sie ze spadachroniarzy i renegatów z innych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:44 po co te emocje, gdybyście państwo uwazbnie czytalui forum musielibyście zauważyć, że: 1/ Dąbkowski nie jest członkiem PO, bo póki co nie został do niej przyjęty, 2/ nie jest też i na 95% nie będzie kandydatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Zbigniew Dąbkowski przeszedł do Platformy Oby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:40 To w końcu jest już Dąbkowski w PO, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś