Gość: olsztynianin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:09 Ludzie!!! Pracownicy MPEC nie mieli wyboru, ale wy go macie!!! Jeśli wybierzecie WG to sami będziecie sobie winni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uk Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:31 następna partia nikomu nie potrzebnych informacji. może kiedyś panie redaktorze jakieś potwierdzone fakty. bo jak na razie to tylko nieoficjalny kandydat z tajnego źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:48 TYLKO NIE ON! SUPER MENAGER! LUDZIE! NIE POZWÓLCIE! "NIEUWIKŁANY" - DOBRE SOBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebox Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:25 Znam tego pajaca. Dawno temu miałem wątpliwość pracować z tym człowiekiem. Powiem krótko - KATASTROFA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: 82.177.111.* 05.08.06, 18:42 Firma, w której pracuję, zmusiła go swego czasu do odejścia za wybryki alkoholowe! On się nie nadaje do niczego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan12121 Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols 04.08.06, 18:50 Internauci ujadają? Konflikty ze związkowcami? Gość mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwiazkowiec MPEC Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.06, 19:36 jan12121 jezeli konflikt ze związkami prezesa tak cie bawi to ja najwiekszemu wrogowi nierzyczę takiego niegodnego upadlania ludzi przez wyżej wymienionego i braku reakcji władz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi związkowiec Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:46 dobrze, że to się już skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Prezes MPEC?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 11:14 Oj bardzo dobrze. Mam nadzieję iż przyjdzie osoba z zewnątrz i rozgoni te towazrstwo trzepakowe do konca. SCh, ZK, KK, HT, I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac Re: Prezes MPEC?????? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.08.06, 11:32 masz nadzieję to dobrze, ale ja nie wierzę żeby SCh odczuł zmiany, ten to w "czepku urodzony" i zawsze wie jak i do kogo się podczepić, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.olsztyn.mm.pl 04.08.06, 19:25 Panie likwidatorze Goljat!!! Właśnie przez takich ludzi jak Pan nie mam zaufania do PO (dawniej UW i KLD lub "różowy salon" jak kto woli). Pamięta Pan Unimasz i inne firmy. MPEC też chciał Pan sprzedać za 40 mln zł. Ta firma, Panie menadżer od siedmiu boleści jest warta dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:47 Lepszy Goliat niż ta śmieszna "prywatna" posłanka Lidia S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:12 zdecydowanie pani poseł. Odważna, inteligientna, nie umoczona w miejscowe układy... w SLD i tym miejscowym PO (to tak jak SLD). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.235.237.olsznet.ec.pl 04.08.06, 21:09 Goljiat lub Staron? To jak wybor pomiedzy dzuma a cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Zabierzcie platfusom dragi!!!!!!!!!!!! 04.08.06, 21:28 No pieknie....:D Platformersi wydusili z siebie kandydatów dwóch heheh....Staroń sie chlasta tępą żyletką,a Goljat ma wizje że prezydentem zostanie...no qrwa Goljat z Głażewskim zaćpali ostro chyba i niezłe jazdy mają! Śmiech na sali;DDDDDDD,dla mnie miodzio.Tak to jest jak sie neofici za politykę biorą.A pozatym burak albo maglara nie będą rządzić moim miastem do cholery! Zabierzcie platformersom dragi zanim krzywde wszystkim zrobią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Po co wam inne wybory? IP: *.olsztyn.mm.pl 04.08.06, 21:40 Ja wam radze: wybierzcie kogoś z PiS. Jak ma jedna partia rządzić wszędzie, to niech rządzi. Przynajmniej nie będzie już odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Następna na haju a ty kto ? 04.08.06, 22:13 Poczytałem twoje posty- dlaczego wszystko sprowadzasz do seksu lub spraw z nim związanych ?/ zaciekawiony Twoim przypadkiem kecaw cię pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re:Goljat kontra Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:43 To bardzo ciekawe, bo nie tak dawno Goljat ze Staroń razem knuli przeciw Procykowi, (słynne już zebrania z przyszła posłanka w MPC-u i zatrudnianie pracowników mieszkających w Pojezierzu do kreciej roboty przeciw Procykowi). Teraz Staroń i Goljat będą rywalizowć o to, kogo poprze platforma. Jak ją znam, to gotowa teraz Goljatowi "oczy wydrzeć". Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Zabierzcie platfusom dragi!!!!!!!!!!!! 04.08.06, 22:09 Dlaczego w dyskusji posługujesz się językiem więźniów ( grypsery) .Czy tak wypada . Ciekawe jak się i kiedy tego nauczyłeś serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zabierzcie platfusom dragi!!!!!!!!!!!! 05.08.06, 20:20 Głupi jesteś.Pozatym ja z tobą nie dyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: 195.136.48.* 04.08.06, 21:45 Zamiast po dupie za awarię zimową dostanie awans- takie kwiatki musimy wąchać w naszym kraju :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:10 platforma już naprawdę nie miała kogo z siebie wydusić, wart pac paca, jedno ma poprzestawiane we łbie, a drugie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:18 Platforma w olsztyńskim w wyboravh samorządowych dozna sromotnej porażaki. Będzie ona wynikime kilku czynników, ale najważniejsze to: brak nieskompromitowanego kandydata na prezydenta i przyjęcie do partii dla któtkotrwałego sukcesu Lidii Staroń. Jest tylko kwestą czasu, gdy Goljatowi zaczną publicznie wypominać "menadżerskie zarządzanie" w MPEC-u, traktowanie zatrudnonych tam pracowników, czy też finasowanie kancelarii adwokackiej mecenasa Kubczaka. O długach czynoszowych zasądzonych wyrokami posłanki PO Lidii Staroń w któkim czasie dowiedzą się już wszyscy wyborcy, którzy uważali ją za bezinteresowną obrończynię praw spółdzilców. Olsztyńskie PO już na posłance sie poznało i teraz głęboko żałuje, że jest w ich szeregach, a po pominięciu jej w dyżurach wyborczych (nazwanych przez Lidię Staroń "przeoczeniem")i braku poparcia w ubieganiu się o fotel prezydenta miasta, jeszcze bardziej będzie tego żałować. Trzeba cierpliwie poczekać a jeszcze wiele interesujących spraw wypłynie dotyczących kandydatów na prezydenta z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 05.08.06, 16:17 Ludzie nie czytajcie tych postów szkalujących Goljata,pisze je armia sługusów Małkowskiego.Goljat to naprawdę jedyny godny kandydat na stanowisko Prezydenta Olsztyna .Już najwyższy czas rozgonić w Olsztynie komuszą mafię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: 82.177.111.* 05.08.06, 18:47 Dowcipny jestes, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 19:24 Oj babo, prawdziwa z ciebie "baba", bo rozumu za grosz nie masz, skoro potrafisz wypisywac takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 05.08.06, 20:50 wystarczy podpisać się jako "baba" a już wiadomo że są to same bzdury, nawet nie trzeba uzasadniać.A najgorsze niestety, że baby przeważnie mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.olsztyn.mm.pl 05.08.06, 20:51 Oj kik, prawdziwy z ciebie kik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:09 Tak jak z ciebie Aga, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:19 jestem członkiem tego PO i tego się wstydzę. Olsztyńskie PO jest sterowane przez przyjaciół procyka (górecki, sycz, dąbkowski).Ci ludzie wsiąknęli w struktury i nie dziwię się, że boją się pani poseł i z nią walczą. Nie wspomnę już jak wyglądały "wybory" władz PO w Olsztynie - kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 05.08.06, 21:14 Prezesie Goljat ja i moja rodzina będziemy głosować na Pana.Jest Pan jedynym godnym kandydatem na Urząd Prezydenta Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też wyborca Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:19 Goljat, nie wierz temu poprzedniemu wyborcy, jemu odbiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 06.08.06, 08:49 To jasne, że szczerze to tylko ludzie plują na siebie.A w każdym poparciu jest podejrzenie o fasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:10 Panie Goljat dla dobra mieszkanców Olsztyna powinien Pan zrezygnować z ubiegania się o prezydenturę i swoje poparcie przekazać dla posłanki Lidii Staroń. Pani Staroń swoją postawą zyskała zaufanie wielu wyborców i tylko ona jest wstanie wygrać wybory z Małkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 06.08.06, 10:31 no cóż każda potwora znajdzie swojego amatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 11:01 Mario, jak widzę, twoje uwielbienie dla posłanki jest ślepe i bezgraniczne, wynika z tego, ze jej po prostu nie znasz, ale juz olsztyniacy , a nawet warszawiacy przekonali sie , jaka jest naprawdę. Dlatego daj sobie już s[pokój z agitacja na te dwulicową maglarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:22 popieram Marię. Pani Poseł jako jedyna w Olsztynie mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 11:04 tego postu nie napisała Maria tylko sama Staroń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:29 popieram Panią Poseł, a te bzdury o długach to radzę zostawić dla głupców i naiwniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6zmysł Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.06, 13:17 To dobry menedżer ale na ludziach nie zna się w ogóle,w MPEC otoczył się klakierami i dlatego przegrał, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:48 Dziwne, ze PO nie ma w zanadrzu chocby w miarę przyzwoitego kandydata na prezydenta Olsztyna. Gostek o którym mowa w artykule nadaje się do kierowania składem opału, posłanka PO o której mowa musiałaby najpierw spłacić zaległe czynsze i wyprostować opinię o swoim postępowaniu i charakterze, co jest raczej niemożliwe. Spodziewam się ataku wewnątrz partyjnego w PO oraz ataku SLD na Przechsztę o co nie jest trudno. W zasadzie Olsztyn ma jednego kandydata, który wobec powyższego wygrywa w cuglach (niewykluczone że w I turze, daje na to 25% szans). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Radny O.z OSM IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.06, 21:47 A co z radnym O. z OSM i jego interesami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co_z_PO Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:32 Ostatnia odpowiedź pana Goljata w sobotnim wywiadzie wyjaśnia wiele z tego co wydarzyło się w MPEC. Ktoś dawno temu powiedział: "Gdzie kończy się logika, zaczyna się wojsko". Dodać tylko należy Wojsko Ludowe. W MPEC widać gołym okiem tą logikę, wystarczy przyjrzeć się, stworzonej przez oficera Goljata, strukturze organizacyjnej. Jej perełki to: - brak pionu ekonomicznego, - szefowie pionów - dublujący kompetencje kierowników, - koordynatorzy sekcji - powielający kompetencje kierowników, - Dział Badawczo-Rozwojowy - w raporcie PROFES-u przeznaczony do odstrzelenia, ostał się dzięki uplasowaniu się MPEC w setce najbardziej innowacyjnych firm. (Ową innowacyjność zawdzięcza pensjom pracowników zatrudnionych w tym dziale), - Dwóch kierowników w Dziale Kontaktów z Rynkiem (na sześciu pracowników) Panu Goljatowi udało stworzyć się z MPEC koszary, gdzie, każdy kto był w Ludowym Wojsku wie, że trudno było odnaleźć logikę. Teraz czas na stworzenie z Olsztyna garnizonu. Tworzyć go będzie osoba, która zarządzała MPEC nie mając o tym pojęcia. Przykład jego księżycowej ekonomii, znaleźć można w comiesięcznych "Aktualnościach MPEC", a zwłaszcza w jego dziele: "Ekonomiczne perpetuum mobile ?" (www.mpec.olsztyn.pl/Rynek.html). Z tekstem tym polemizuje artykuł z www.geocities.com/fan_zmian/polemika.pdf. Pan Goljat wciąż przechwala się jak to ze strat 4,7 mln zł doszedł do zysku 0,6 mln zł. Nie mówiąc nic, co tak naprawdę na to wpłynęło (o przepraszam twierdzi, że to restrukturyzacja). Wystarczy powiedzieć, żeby już nie przedłużać, ile rezerw (dzisiaj nazywa się to odpisami aktualizacyjnymi) musiały stworzyć poprzednie zarządy na poczet spraw sądowych z SM Pojezierze, i ile z tych rezerw (zwłaszcza w pierwszych latach swoich rządów) rozwiązał pan Goljat, ile inwestowały poprzednie zarządy, a ile pan Goljat, a okaże się, że tak naprawdę nic takiego się nie wydarzyło. Traf chciał, że śmietankę stworzoną przez poprzednie zarządy, spijał właśnie pan oficer. To takie, naprawdę duże inwestycje, jak podłączenie całego Zatorza do miejskiej sieci, likwidacja kotłowni lokalnych, przynoszą dzisiaj wymierne efekty. A co zrobił pan Goljat. Wydał na rurę do wojskowej dzielnicy przy Artyleryjskiej ponad 1 mln zł i przysyła w niej tyle ciepła co kot napłakał. Oj olsztyńskie sierściuchy drżyjcie przed rezerwą... Ludziska z PO, opamiętajcie się. Jak można kreować osobę pozbawioną odrobiny kultury na prezydenta miasta (rzucanie mięsem, w każdej sytuacji to u pana Goljata norma)...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:41 tak sobie to wszystko czytam i widzę, że ani kandydat, ani tym bardziej kandydatka PO nie mają szans zasiąść na fotelu prezydenta. On z każdej firmy, która zarządzał wyaltywał z hukiem, a ona myślała, że jak opluje zarząd spóldzielni, (w czym z resztą wydatnie pomagał jej Goljat i jeszcze kilku innych), to załatwi sobie to, czego nie chciał jej zrobic P., czyli anuluje swoje długi względem spółdzielni. Jak widać, nic z tego nie wyszło, są już wyroki sądowe i musi płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 07.08.06, 17:56 kto cię wynajął do wypisywania takich oszczerstw? ktoś z Pisu czy obecny prezio? Bo to nie możliwe by w jednym człowieku nazbierało się tyle bezinteresownej nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:42 A ja popieram Twojego poprzednika studenta i wprost przeciwnie niż Ty stwierdzam, że tyle jadu i nienawiści co ma Staroniowa, to przynajmniej w Olsztynie nie ma chyba nikt(no, może dorównują jej niektórzy z jej grupy). A jeśli chodzi o nienawiść Staroń, to zapewne sama wiesz, że jest jak najbardziej interesowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 07.08.06, 20:18 wcale nie odnosiłam sie do wypowiedzi studenta a o Staroniowej mam jak najgorsze zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:28 To cieszę sie, gdyż ja mam takie samo zdanie o tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 07.08.06, 20:39 Kiedy zobaczyłam ją na plakatach wyborczych PO ta partia przestała dla mnie istnieć bo sku....a się doszczętnie, tak jak kiedyś SLD przez Florka a może jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:42 Ale przyznasz obiektywnie, że na zdjęciu wyretuszowali ją extra, prawda? W rzeczywistości wygląda dużo, dużo gorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archywista Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:54 Jedyny sojusznik posłanki Staroń w PO do inny działacz Politewicz. Niedługo po wejściu ustawy wielu dowie się co to za "działacz" i będzie wstyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 07.08.06, 21:03 no właśnie ludzie patrzą na plakaty, czytają głupoty w prasie zamiast chodzić na spotkania wyborcze i posłuchać z jakimi prymitywami mają do czynienia .Chociaż jej nie trzeba nawet słuchać wystarczy zobaczyć na żywo .Przykro że tak muszę pisać o kobiecie ,ale o tej pani niestety nie mogę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:53 masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:33 dziwiłbym się , ąby kik miał inne zdanie. Myślę, że jest to etatowy zausznik procyka i jego zadaniem jest plucie na Panią Poseł. Ale to tylko utwierdziło mnie w przekopnaniu, że Pani Poseł nie zważa na procykowo i nadal robi swoje - pomaga ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:02 Karolku, niewątpliwie posłanka Lidzia pomaga ludziom, tylko swoim, bo była własnie w zarządzie SM Pojezierze z żądaniem!!!!! Tak, z żądaniem ustalenia lokalowcom stawek 1,40 zł za czynsz, tak jak za mieszkanie, pomimo kilku wyroków sądowych nakazujących jej płacić czynsz w wysokości około 6,80 zł za metr. To już chyba jej "ostatni rzut na taśmę", bo z CBŚ (właśnie za przegiecie w sprawie Pojezierza) z hukiem wyleciał jej zausznik wielkonosy Gabriel, który dyktował jej, jakie doniesienia ma składać na Procyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Prokurator i Prezes MPEc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:28 Pan goliat probuje uciec w politke przed odpowiedzialnoscia za to co zrpbił z MPEC i ludzmi. - fałszowanie oswiadczeń, nakałnianie do mówienia nieprawdy przeciwko związkowcom innych pracowników, mobing - wyrządzenie szkody spółce poprzez nie sprzedanie rur SM Pojezierzu, które teraz sobie leżą w ziemi (nowe proizolowane) straty rzędu 3 mln złotych- mimo iz SM Pojezierze chciał je kupić. PO mówi o czystych rekach a promuje takie miernoty które teraz pociągna ja na same dno. Nikt na tego "głupka" nie będzie głosował (kompromitacja miasta) a jak się prokurator za niego weźmie to i PO dobrze po głowie dostanie. Panie Głążewski pomyśl Pan trochę bo Pan calkiem ta Platforme na dno sprowadzi takimi decyzjami personalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Prokurator i Prezes MPEc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:44 Oni już dryfują resztkami sił, po prostu nie mają kogo wystawic na te zaszczytną funkcje i działają na zasadzie: na bezrybiu i rak ryba. a swoją drogą może należałoby ponownie skierować sparwę rdzewiejących w ziemi rur do prokuratora? Może teraz juz mając nad sobą Ziobro prokuratura nie umorzy sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co_z_PO Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 07:00 Nikt mnie wynajął. Wystarczy z tym panem pracować przez 4 lata po 8 godzin. A PiS omijam z daleka. Żal mi PO bo na nią głosowałem i to tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poj Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:02 a obliczcie ile Goljat wydał na Kancelarię Adokacką H. Kupczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSA Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:13 Nie wiem jak to beszczelne babsko - Lidia Staroń po tym wszyskim: ujawnieniu znacznego majątku pochodzącego znikąd, przegranych sprawach czynszowych i jawnej prywacie nadal pcha się do koryta. Kobieto zajmij się dziećmi i domem, bo w twoje dobre intencje nikt już nie uwierzy chyba tylko twój mąż. Zaczyna znowu odgrzewć stare tematy, kogo to już interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:40 bezczelność i skundlenie widzę w twoim poście - OSA. Już tylko zostaje zawołać: Wiwat procyk! Procyk na prezydenta Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:41 a dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Olsztyńscy kapitaliśći czy mają kandydata godnego 09.08.06, 15:44 Czy ludzie z PO są tylko biznesmenami ? Kogo chcą namościć na prezydenta kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Olsztyńscy kapitaliśći czy mają kandydata god IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:31 ludzie z Po są zlepkiem i sami nie wiedzą, kogo namościc na prezydenta. tej, która sama aż się rwie, żeby ją namościć, to Po nie chce, a tak naprawdę, to nie ma kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz PiS się już mości? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 16:15 Kecawy, przestań się mościć. Ty nie masz siedzieć w gniazdku, ty masz dumnie powiewać z wiatrem ku chwale czwartej "erpe" (jak twoi idole mówią o Rzeczpospolitej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja23 Re: PiS się już mości? IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.06, 19:45 a o czym rozmawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 19:55 No jak to? O moszczeniu się prezydenta. Albo o moszczeniu sie kecawego na prezydencie? Albo o kecawieniu się tu niektórych na moszcie? Na maszcie? Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:26 A co z osobą Barańskiego na prezydenta, ponoć PO bardzo go chciało, a on nie chciał, bo nie chciał startować z jednej partii z tą posłanką, która wyzywała go od najgorszsych, tak jak ma to w swoim stylu, ale jak widać ten jej styl nie podobał się też dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obit Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:35 i wcale się mu nie dziwie, a jakby jeszcze musiał z taka zawalczyć o ten fotel? toż to kompromitacja, zeby takim czyms isc i konkurowac. Nie dziwie sie ze sie wycofal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.06, 23:55 W swoim czasie zdanie zmienicie o pani L.S.Oj będzie łyso! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM pojezierze O wyborach prezydenckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:18 A może na fotel prezydenta wystawić dwie do siebie pasujące osoby: Lidia i Wojtuś. Razem będa sprawowac władzę. Tyle że jedno z nich może trafić za kraty i co wtedy????/ Piotrków Trybunalski -replay. B....mniej nas w swojej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: O wyborach prezydenckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:23 Jak przeczytałem wypowiedź " najdzielniejszego żołnierza świata" to się przestraszyłem a jednocześnie jestem dumny że mamy w Olsztynie takich zołnierzy Ludowego Wojska Polskiego którzy będą orężem walczyć o fotel Prezydenta Szkoda że te metody sprowadzają sie w przypadku Pana byłego Prezesa MPEC do niszczenia ludzi mądrzejszych od siebie, otaczania sie miernotami, kłamstwa, pomówień, szykan, .Mam nadzieje iż niedługo wyjdzie iż ten nasz " najdzielniejszy zołnierz swiata będzie musiał stać sie najdzielniejszym więźniem Białołeki lub Rawicza" za to co nawyprawiał w MPEC. Nawet ochrona PO mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: O wyborach prezydenckich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:18 w dniu 10.08 odbyło się w MPEC uroczyste rozwiazanie klubu adoratorów (czytaj d...lizów) WG. Przewodniczący SCh i zastępczyni ZK milcząco postawili wniosek o przekształcenie organizacji w klub adoratorów RM. Wniosek został przyjety jednogłośnie - również bez słów. Państwo adoratorzy z ratusza - czas również o tym na wszelki wypadek pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: O wyborach prezydenckich IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 11.08.06, 12:50 A jak nazywa się wasz klub, może "SZAKALE " NNN - najzdolniejsi, najmądrzejsi, niedocenianii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: O wyborach prezydenckich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:44 o!!! zastępczyni zaczęła myśleć. ale jak zwykle nie wyszło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: O wyborach prezydenckich IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 11.08.06, 14:04 Nie zgadłeś, zgaduj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikona Re: O wyborach prezydenckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:15 i to byłoby najlepsze, wszyscy byliby zadowoleni, a w razie czego jakby Lidzia trafiła tam, gdzie powinna, to byłoby ja komu zastąpić, a to że razem współpracować potrafią, to już wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:21 na szczęście wielu już poznało się na Lidzi i zmieniło zdanie, tylko jak widzę chyba media boją się ją ruszać, bo to fakt, że to nieobliczalna kobieta. Chwaliła się ostatnio, że poszła zrobić porządek z nowym prezesem Pojezierza, puszczała kawałki nagrań z rozmowy z nim, bo twierdzi, że pomimo wyroków sądowych, które nakazują jej płacić zaległy czynsz, ona i tak tego nie zrobi, jak twierdziła "wynegocjuje" stawkę 1,40 za metr,jak za mieszkanie, a nie kila złotych, jak nakazal płacic sąd. To tylko ona tak potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MŁODY Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 11.08.06, 09:28 Ludzie, ale wy jeseście żałośni. Opluwacie wszystkich, nie zauważając że przy okazji siebie. Wnioskuję, że na tym forum wypowiadają się same miernoty (poza paroma wyjątkami), które w życiu nic nie osiągnęły i w ten sposób chcą się dowartściować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdziwiony Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:14 Panie młody!! Czas pohukiwania w stylu LWP skończył się. Może tego nie zauważyłeś. Ale nic dziwnego, zawsze mało dostrzegałeś z tego co się wokół ciebie działo. Pomyśl, a może wreszcie zrozumiesz jak to twój wice wprowadzał cię w maliny od samego początku. Wszystko co tu jest napisane o twojej osobie to szczera prawda. Nie uda się już nikomu wmówić, że czarne jest białe, a zazwyczaj szare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MŁODY Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 11.08.06, 11:44 Nie dziwi mnie, że mie nie zrozumiałeś, nie chodziło mi o jednego kandydata ale o wszystkich występujących na tym forum, tak cię zalała fala nienawiści, że nie rozumiesz słowa pisanego. Nie martw się, nie jesteś sam, jest więcej takich osób, przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:30 platforma nie ma żadnego dobrego kandydata na fotel ot i cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:34 z kandydaturą GoljaTA TEŻ TAK TROCHĘ "WYSTRZELILI", BO NAPRAWDĘ NIE MAJA KOGO WZIĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:37 W ubiegłym tygodniu Gazeta Wyborcza pisała, że w tym tygodniu PO przedstawi oficjalnego kandyda? I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyślunek Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:05 Który z kandydatów jako pierwszy podpisze się pod tym cytatem ... "zarządzanie nigdy nie powinno być traktowane jako czynność, której efektywność jest mierzona wyłącznie wielkością zysku czy też sprawnością lub wydajnością. Powinno się ono zaczynać od myślenia o życiu, które dokoła nas się tworzy i od refleksji, co to znaczy być człowiekiem." ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:07 Podpisać się, to pewnie podpisałby się każdy z nich, tylko jak byłoby w praktyce, to już zupełnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaznajomiony Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:27 mówi się, że Goljatowi brakuje pieniędzy na kampanię wyborczą na prezydenta miasta, a Staroń twierdzi, że jest w stanie pokryć wszystkie koszty, które wstępnie wyliczono na kilkadziesiąt tysięcy złotych(!!!??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 16:52 niech pogda z tymi którzy robili interesy na MPEC. Napewno byli hojni. co do SCh- to czas na emeryturę. dość kecawienia się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwy Re: o pieniądzach Staroniowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 20:47 Jeżeli zakończą się zmiany zapoczątkowane w olsztyńskim cbś to parasol ochronny nad posłanką Lidią Staroń zniknie i wówczas nie będzie miała funduszy na kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBŚ Re: o pieniądzach goliatowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:47 To samo dotyczy Pana WG. Mam nadzieję iż Nowy prezes MPEC ujawni jak "najdzielniejszy zołnierz świata" zarządzał MPEC i co robił z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda Re: o prezydenckim kecawieniu się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 16:37 koleżanko...procyka rozum ci odebrało - jeśli wiesz co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żurnalista Re: Platforma szykuje kandydata na prezydenta Ols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:57 Niech go ładnie ubiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Matuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:41 dlaczego Prezydent nie zwolnił również Pan a ryszarda matuszczaka?: - szykany wobec ludzi- Szekalscy, Bloch, Piwcewicz, - zakup "szlamu" węglowego - utylizowanego następnie ze zrębkami - awaria kotłów- brak nadzoru technicznego - romase biurowe- ???? Zgadnij z kim??? Taki słabizna będzie teraz rządził MPEC. To jest dopiero tragedia. Gdzie sa związki zawodowe. Dlaczego nie torpedują tego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Matuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:30 no właśnie to jest zagadka mundialu dlaczego zostawił najbardziej znienawidzonego v-ce prezesa przez ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sik Re: Matuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:26 ale zrobi to trochę później i to na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Matuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 13:39 Mądry Prezydent postapił słusznie, dzieci i ludzi chorych się nie karze. Dzieci należy ciągle wychowywać, uczyć, a tych drugich zamykać w zakładach co właśnie uczynił. Odpowiedz Link Zgłoś