Gość: UFO IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 01.03.03, 21:59 wszyscy umarli czy co ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejsi Re: Co tam słychać????????????? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 23:28 Zaraz tam umarli, z moich obserwacji wynika - nie mają pojęcia o istnieniu tego forum i tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Co tam słychać????????????? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 19:31 Ja wiem, ale sam z sobą gadać nie będe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Co tam słychać????????????? IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 08:17 bywa, ze czasami lepiej przemilczec niektore wypowiedzi, ale czesto tu jestem i czytam i czasami nawet pisze cos. ale generalnie, jak juz ktos wczesniej stwierdzil, kiepska rekalama i malo ciekawych tematow. prawde mowiac wogole ich brak. pozdrowienia. strony.wp.pl/wp/nasze.przedszkole/pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Co tam słychać????????????? IP: 217.98.123.* 10.03.03, 12:23 cieszcie sę, że w ogóle macie swoje forum! ja jestem ze Szczytna, my nie mamy ani forum,ani pożądnego serwisu miejscowości! jeśli chodzi o foru Bartoszyce to wydaje mi się, że niewiele osób wie o jego istnieniu, ja sama trafiłam przez zupełny przypadek! trzymajcie sie cieplo! od czasu do czasu cos tam skrobnę, urodziłam sie w Bartach, troszke też mieszkałam więc darzę to miasto szczególnym sentymentem. Odpowiedz Link Zgłoś