herman_h 24.09.06, 21:18 Ludzie idzcie glosowac - mlodzi niech glosuja na mlodych, moze wreszcie sie cos w tym miescie zmieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desperate-andy Re: Niedlugo wybory do samorzadow ... 27.09.06, 21:44 Jak patrzę na polska scene polityczna to wszystkiego mi sie odechciewa! Wiem tylko napewno że pójde na wybory i oddam głos! Odpowiedz Link Zgłoś
herman_h Re: jaki wynik? 13.11.06, 13:38 no wlasnie - kto wygral? znow facet w sandalach? lidzbarszczanie, dawac tu szybko jakies niusy powyborcze bosmy ciekawi ... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_cholera Re: jaki wynik? 13.11.06, 17:07 Niniejszym wpisuje sie naliste ciekawych. Jaki wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: Niedlugo wybory do samorzadow ... 13.11.06, 21:36 A kto kandydował? Odpowiedz Link Zgłoś
herman_h Re: Niedlugo wybory do samorzadow ... 13.11.06, 23:10 no to sie dowiedzielismy ... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_cholera Tyle wygrzebalam: 14.11.06, 11:18 informacje.wm.pl/?&main=11&c=44,3,12510,, Lidzbark Warmiński - burmistrz - druga tura Artur Wajs 40,2 proc. Ryszard Nałecz 20,6 proc. RADA MIEJSKA Dorota Michalak Tadeusz Buchowski Tadeusz Bigoszewski Andrzej Kędzierski Wioletta Jaskólska Rafał Zieliński Tomasz Malich Bartłomiej Zdanowicz Krystyna Kij Wojciech Korzeniewski Zenon Ramotowski Henryk Malewicz Józef Kurto Moroz Przemysław Krystyna Krynicka GMINA Wójt: Krystyna Sroka (komitet lokalny) 58 proc. Rada Gminy: Tadeusz Staszewski Danuta Stankiewicz Dariusz Józwik Jan Małachowski Jolanta Wójcik Grabowski Edward Julian Błażewicz Anna Augustynowicz Bogumiła Stankiewicz Bolesław Fac Małgorzata Górska Krystyna Milaniuk Kazimierz Balukiewicz Jan Znamierowski Andrzej Nisio Odpowiedz Link Zgłoś
herman_h Re: Tyle wygrzebalam: 14.11.06, 13:18 dzieki wielkie mala_cholero! i fajnie, ze wojtek korzeniewski jest w radzie. gosciu ma zlote serce i jeszcze cos mu sie chce robic dla innych. wojtek- gratulacje! a co do burmistrza, to i tak nie bylo wg mnie wsrod kandydatow nikogo godnego zaufania, wiec czy wygra nalecz czy wajs ... wsio ryba Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Tyle wygrzebalam: 14.11.06, 13:28 Niektórzy wybrani przyprawiają mnie o dreszcze... Karierowicze... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_cholera Pomylka 14.11.06, 13:39 Nie spojrzalam na date. Cholerka. To wyniki z 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
herman_h Wszystko sie zgadza ... 14.11.06, 14:13 Mala_cholero, wszystko w porzadku z tymi informacjami, ktore podalas. Znalazlem to samo na stronach gazety olsztynskiej. Aktualnej. Z wczoraj. Ale mozna w sumie zglupiec, bo wiekszosc nazwisk ciagle sie powtarza, czy to 2002 czy 2006 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_cholera Re: Wszystko sie zgadza ... 14.11.06, 16:07 Skoro masz gazeta i aktualne dane (ja nie przebywam nawet w wojewodztwie, nie moge kupic), napisz prosze jak to wyglada pod wzgledem partyjnym. Ktora osoba, z ktorej partii? Jakie stosunki procentowe (OK, te sobie moge w razie czego sama wyliczyc, tylko nie wiem czy mi sie chce)? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
treborrr Partie? Nic z tych rzeczy 15.11.06, 09:34 Nie wierzę, by w przypadku Lidzbarka przynależność do partii miała jakieś znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
herman_h Re: Niedlugo wybory do samorzadow ... 15.11.06, 10:54 Ja Olsztynska czytam w necie, w Lidzbarku bywam rzadziej niz raz w roku, ale czuje sentyment do tego miejsca. A przynaleznosc do partii politycznych w takim miescie jak Lidzbark to tez wg mnie guzik wazne jest, ludzie sie licza a nie kto sie pod kogo podwiesil. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_cholera Re: Niedlugo wybory do samorzadow ... 15.11.06, 13:42 Gwoli scislosci wklejam link: www.gazetaolsztynska.pl/?main=15&c=118,3,12405 (lubie miec porzadek w informacjach) Odpowiedz Link Zgłoś