Gość: obywatel Olsztyna IP: *.net 29.09.06, 20:57 To jest jakiś absurd. Pan J.Cz.M. sam pokazał jak dba o mieszkańców miasta i o grunty miejskie oddając za darmo grunty pod aquqpark. Mam nadzieję, że jego rządy w ratuszu nie będą już kontynuowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Dom bez gruntu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:00 Ja też jako mieszkanka Olsztyna od urodzenia mam nadzieję i pewność, że rządy Małkowskiego nigdy już się nie powtórzą. Jest to osoba zarozumiała, kóra nie szanuje mieszkańców, nie bierze ich zdania, opinii pod uwagę, lekceważy je, może nadaje się do pracy fizycznej, a nie na urzędnika państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziada Re: Dom bez gruntu IP: *.ols.vectranet.pl 30.09.06, 00:25 Aoupark to sprawa Cichonia i Dąbkowskiego chyba jasteście z pisuaru kot ogonem do przodu jak to wpisich bywa.Wkrecacie utrzciwego gośćia,który został przeswietlony wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dom bez gruntu IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.06, 08:19 Ja jako rodowita olsztynianka- nic nie mam przeciw Cz.M A co do Aquaparku- to przypomnijcie sobie (olsztyniacy) jak wszyscy cieszylismy sie z tego ze cos takiego ma u nas powstac. Jakos wtedy nikt nikogo sie nie czepial. Wiec darujcie sobie te anty-glosy, lepiej sie zajmijcie swoimi rodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 **********Małkowszczyzna********* ***** 01.10.06, 11:00 To działania pozornie zgodne z prawem ,lecz w całokszktałcie procesu oczywiście całkowicie wobec prawa chybione. Rzeczywisty problem stanowi wymiar moralny i etyczny tych urzędniczych patologi. Dwie decyzje o rujnowaniu rozbiórce w tym wszak wypadku wartość z punktu widzenia budżetu miasta niewielka. W wypadku Star Turistu już znacząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivo Re: Dom bez gruntu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 09:43 Ciekawe czemu nasza kochana Wyborcza umieszcza podobne artykuły tuż przed samymi wyborami, skoro sprawa Butkiewiczów znana jest od lat. Oj nie ma to jak obiektywizm... Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Ależ 01.10.06, 09:54 Pan J.Cz.M. ma przecież doświadczonych iwysoko kwalifikowanych urzędników - jak to ktoś niedawno stwierdził na forum :)) Fama głosi, że część ulicy Bałtyckiej poszerzona została i zmodernizowana na gruncie prywatnym a właścicielowi pokazano słoneczko za oknem :)) Odpowiedz Link Zgłoś