Dodaj do ulubionych

Chrzciny LADY w eNce

05.04.03, 16:15
zapraszam serdecznie wszystkich w dniu dzisiejszym!!! parę osób zapowiedziało
się, na pewno będą.
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.03, 17:52
      koobra napisał:

> zapraszam serdecznie wszystkich w dniu dzisiejszym!!! parę osób zapowiedziało
      > się, na pewno będą.

A kiedy poprawiny :))) ?
    • Gość: thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce IP: 80.51.57.* 05.04.03, 19:10
      Przykro mi,że dzisiaj wpaść nie mogę.Liczę na poprawiny.
      Osobom,które będzą dzisiaj opijały chrzest LADY życzę miłej zabawy.
      :-)
      • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 20:36
        Wszystkiego najlepszego LADY, obyś rosła w siłę i miała dobrą moc czarodziejską
        - życzy ci Olsztynianka z daleka - trzymaj się cieplutko i daj popalić gościom
        w eNce
        pozdrowienia dla forumowiczów obecnych na chrzcinach
        prezent dla LADY przywiezie Mika osobiscie
        bywaj zdrowa LADY i żyj wiecznie !!!!!!
        • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 20:37
          zapomniałam pokropić - można gorzkażołądkową - no to cyk :-)
          • being28 Re: Chrzciny LADY w eNce 05.04.03, 21:48
            A ja znowu za pozno wlaczylem sie do netu:((( Moze zajade w poniedzialek.
            Koncze na dzis bo mnie mama zabije...
            • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:58
              a mnie córka - wysiadam z kompa!
              • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 05.04.03, 23:26
                No - ja też się spóźniłam:( Już nie zdążę:( Ale życzę wszystkim dobrej zabawy. No i uważajcie na Lady... :)
                • mika_1 Re: Poprawiny w eNce??? 06.04.03, 00:09
                  Nooo, słuchajcie, poprawiny muszą być, bo będę wiozła prezent od Rity przeznaczony specjalnie dla naszej Lady:) A bez opiajnia to wszystko nie będzie ważne:(
                  • Gość: zbyszek Re: Poprawiny w eNce??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 09:19
                    Widze ze spotkamy sie wszyscy tylko wirtualnie :-(
                    • koobra Re: Poprawiny w eNce??? 06.04.03, 11:50
                      ja wczoraj chyba nie byłem wirtualny ? :))) nie powiem kto nawalił ...
                      • Gość: zbyszek Re: Poprawiny w eNce??? IP: *.one.pl 06.04.03, 12:49
                        ja przeciez byłem !
                        Fakt juz dwie osoby nie są wirtualne, a jak najbardziej konkretne.
                        Może wiosną "wiara ruszy" (to dla poznaniaków i nie tylko)
                      • koobra being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było 06.04.03, 12:50
                        czekaliśmy ze Zbyszkiem,Angelą .....:(
                        • Gość: zbyszek Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było IP: *.one.pl 06.04.03, 12:53
                          siedział w zaciszu kompa, zamiast wyjść na swiat, zawieje, zamiecie, z ojcowską
                          wizytą. :-))))
                          • koobra Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było 06.04.03, 12:57
                            takk!! przestraszył sie zawieruchy ,mrozu,śniegu :)))ma przeciez już swoje lata
                            Lady ma pewnie około 600 ,o nim już nie wspomnę ..:))))
                            • Gość: zbyszek Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było IP: *.one.pl 06.04.03, 13:09
                              no i opony zmienił na wiosenne!!!!
                              ale fakt slizgawka wczoraj była.
                              • mika_1 Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było 06.04.03, 13:37
                                A może po prostu nie dał rady dojść? Może zaliczał jeszcze inne chrzciny po drodze?? Biedny Being.... :(
                                • being28 Uwaga, uwaga!! 06.04.03, 18:18
                                  W dniu dzisiejszym zostalem inwigilowany przez przedstawicieli ogolnopolskiej
                                  gazety zamieszanej w tzw. afere Rywina. Mily Pan dopytywal sie o szczegoly
                                  zwiazane z cegla, osoba moja i innych aktywnych uczestnikach forum Olsztyn. Z
                                  tresci rozmowy nic madrego nie wyniklo, prewencyjnie zmienilem numer telefonu.
                                  W zwiazku z powyzszym zalecam zwrocenie uwagi na osoby przebywajace w
                                  otoczeniu cegly zwanej potocznie Lady. Osobom w koszulkach z logiem GW nalezy
                                  sprawdzac bagaz podreczny przy opuszczaniu lokalu.
                                  • being28 Prawda 06.04.03, 18:21
                                    Nie bylo mnie bo nagrywam na kasety VHS serial Kasia i Tomek. Mam juz prawie
                                    wszystkie odcinki i nie moglem kolejnego przegapic.
                                    Obiecuje aktywnie uczestniczy w forum Olsztyn i przy 100000 wpisie nagrode
                                    przekaze do Enki i bede wtedy na chrzcinach!
                                  • being28 Re: Uwaga, uwaga!! 06.04.03, 18:22
                                    Byc moze byla to prowokacja przedstawicieli radykalnej partii rolniczej. W tym
                                    przypadku pod szczegolna obserwacja powinny byc osoby w kaloszach/gumiakach i
                                    uzywajacych nagminne w slowie mowionym zwrotu: "yyy yyy".

Jednoczesnie oswiadczam, iz w dniu jutrzejszym odwiedze lokal w celu
                                    pozostawienia sladu materialnego w postaci odrecznego podpisu.

Czuwaj!!! Wrog nie spi!!!
                                    • Gość: rita Re: Uwaga,rakieta ruszyła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 19:34
                                      zawiadamiam, że dnia 6.04.03 r o godz. 17.00 wręczona została mice
                                      mistrzowaska rakieta z pokrowcem i dedykacją przyszłego mistrza , dołączona
                                      została również zółta piłeczka tenisowa z moim podpisem .
                                      Mika prosi o obstawę, szczególnie przy wręczaniu rakiety Koobrze, aby nie
                                      wystrzeliła w kosmos.
                                      jakie są już pierwsze podpisy - mówcie !!!!!!
                                      • mika_1 Re: Uwaga,rakieta ruszyła 06.04.03, 19:52
                                        Tak, tak - potwierdzam! O godzinie 17.01 rakieta została zapakowana do bagażnika (nie jest rozmiarów Smoka Wawelskiego, więc się zmieściła).
                                        Teraz nabiera mocy u mnie w domu, a niedługo zostanie przekazana do rąk własnych Koobry! Do rakiety i piłeczki zostanie jeszcze dołączona rzecz, która będzie nosiła nasze slady. Ta rzecz przeznaczona będzie również do galerii w eNce. Z obawy o powyższe, bardzo proszę kierownictwo eNki o odpowiednie przygotowanie się do przekazania eksponatów (obstawa itepe)
    • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 06.04.03, 21:29
      Ja trochę na inny temat. Klub jest wprawdzie rajdowy a nie wyścigowy, ale może
      kogoś interesuje F1 i oglądał dzisiejszy wyscig na Interlagos? Się działo!
      Dawno czegoś takiego nie widziałam. Ostatnia taka rzeźnia (mam na myśli straty
      w sprzęcie) była ze trzy lata temu na Suzuka.
      • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 06.04.03, 23:40
        Witajcie,dawno mnie tu nie było,ale dochodziłam do siebie po
        chrzcinach.Czekałam na beinga do 5 rano i w końcu poszłam rozczarowana do domu
        nie licząc,ze sie pojawi:(((Being masz u mnie minusa za takie zaniedbywanie
        obowiązkow ojcowskich.Dobrze ze miałam wsparcie w Koobrze i Zbyszku,bo inaczej
        to bym sie spiła z rozpaczy i smutku:((

Droga redakcjo!!! Czy w związku z tym ze Lady została uwieczniona na fotografi
        mogę prosić (jako jej matka chrzestna)o przesłanie mi fotki na maila?Koobrze
        znowu siadły baterie w aparacie,a to dla Niego juz wyzsza szkoła jazdy i biedak
        nie potrafi poradzić sobie z tym problemem:)
        • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 09:55
          Kochani czy czytalicie!!!!!
          www1.gazeta.pl/olsztyn/0,35185.html
          • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:13
            Jasne.Cały ranek delektowałem się tym artykułem.Przeczytałem go chyba ze trzy
            razy.Brawo.
            W wersji drukowanej jest zdjęcie Lady na pieńku.Wygląda wspaniale.
            • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:25
              Wiem,wiem,ale tutaj trzeba zadowolic sie i takim:))pozdrawiam Was oj jak sie
              ciesze,ze nasza Lady karierę robi:))))
            • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: 158.66.18.* 07.04.03, 10:26
              I gazeta wreszcie coś o forumowiczach napisała :)))
              • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:28
                Też prawda.A może GW stworzy dla forumowiczów jakiś kącik?Np co piątek czy co
                dwa.
                • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:39
                  Pięknie, brawo! Teraz jeszcze telewizja, potem jakieś kino, może książka:)
                  Ale sie rozbrykalismy:)
                  Ja już sobie zamówiłam papierową wersję GW z olstzyńskim dodatkiem - już na mnie czeka, jak przyjadę, to sobie poczytam:)
                • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 11:25
                  Thor_tr a Ty kiedy wpadniesz sie wpisać???zapraszam Cie serdecznie:)))))))))
                  • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 13:15
                    Dziękuję serdecznie za zaproszenie.Wpadnę napewno.
                    Do piątku Was odwiedzę.
                    • being28 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 16:04
                      Bylem, widzialem, wpisalem sie. Artykul z GW jest juz oprawiony i wisi na
                      scianie w pubie. Zapraszam innych uczestnikow forum do odwiedzenia eNki.
                      Jezeli ujawnicie sie to mozna dostac herbatke gratis!!!
                      • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: 158.66.18.* 07.04.03, 16:15
                        No proszę. Artykuł już oprawiony. A jak ja sobie chciałam dwa obrazki (każdy
                        20x20cm)oprawić , nie dość że za każdy mi w Warszawie zdarli po 45 zł to
                        jeszcze tydzień musiałam czekać na usługę.
                        Gdzie u Was oprawiają tak szybko to przywiozę, jeszcze mi trzy zostały gołe bez
                        ramki :)))
                        A co do F1 - NAPRAWDĘ nikt nie oglądał ???!!!
                        • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:36
                          Andulkam, jak Twoja wyprawa do Olsztyna? Zdążysz na 17,00?
                          Mysle że przyjezdzasz na wybory Miss OLsztyna?
                          Wsiadaj w bolida i wio, ale zajzyj i do eNki, nawet jesli Cię wybiorą!!!
                      • bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 19:39
                        being28 napisał:

> Bylem, widzialem, wpisalem sie. Artykul z GW jest juz oprawiony i wisi na
                        > scianie w pubie. Zapraszam innych uczestnikow forum do odwiedzenia eNki.
                        > Jezeli ujawnicie sie to mozna dostac herbatke gratis!!!

Nie cierpię herbaty...
                        • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:48
                          Napój w kolorze moich oczu tez jest, co prawda chwilowo nie bylo grzanego, ale
                          mila atmosfera...
                          mysle że cherbata nie jest obowiazkowa.
                          Pozdrowka!
                          • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:50
                            Herbata oczywiscie!!!!
                            • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:03
                              Piję mnóstwo herbaty. Kawa może nie istnieć, zresztą jest mi po niej niedobrze.
                              Mam być w sobotę o 17.00 w eNCe? Zrobi się. A co, impreza jakaś będzie?
                              Wracam za godzinę bo córcia komputra potrzebuje.

Uściłusy dla wszystkich - to całusy od razu z uściskami jakby kto nie
                              wiedział :)))))))))))))))
                              • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 21:41
                                Lubię dobrą kawę - a pije ją nie dlatego, że mnie stawia na nogi, tylko dlatego, że po prostu ją uwielbiam. Herbatę też lubię, mleko, kakao itp... Cos z tego chyba w eNce mają:)
                                Jak Andulka zajedzie bolidem, to może i ze dwie herbaty dostanie ( o ile bolid da w zamian...;)).
                                Ja Gazetę z olsztyńskim dodatkiem zamówiłam dzisiaj u mojej Rodziny. Juz jest, leży i czeka na mnie:)))
                                Tyle radości - pousmiechac sie nawet można :))))))
                                • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:55
                                  Bolida to ja mam, ale na półce regału z książkami :))) Model Ferrari - taki,
                                  jakim w 2000 roku startował w F1 Michael Schumacher. I capeckę cerwoną Ferrari
                                  bejsbolówkę co ją dostałam w prezencie ale nie noszę. Może się nada do eNKi? Do
                                  zbioru eksponatów darowanych przez forumowuczów? Bo autografu Schumiego nie
                                  oddam póki co :)))))))))
                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 22:01
                                    A o tę F1 to popytaj Koobrę, jak go dopadniesz... Może on cos wie, powinien chyba, w końcu branżową knajpę prowadzi;)
                                    • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 22:40
                                      Ale rajdy i wyścigi to dwa różne końce kija. Z regulu zwolennicy jednego końca
                                      nie interesują sie drugim i odwrotnie. A eNKa to klub rajdowy. Rzuciłam juz
                                      temam i nikt nie podjął. Ale o rajdach też troche wiem, nawet itinerer
                                      potrafiłam zrobic a i dziś gdybym sobie truoche przypomniala (bo pewnie zapis
                                      się troche zmienił) to kierowca może by przeżył :))))))
                                      • koobra Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:04
                                        niestety nie oglądałem ,ale słyszałem ,że wypadek był okrutny :(
                                        mam nadzieję ,że spotkamy sie w sobote o 17 :) ubierzemy Lady w czapeczkę bo u
                                        nas strasznie zimno ,a biedaczka starowinka już szkoda by było,aby zachorzała :)
                                      • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:05
                                        No, cóż - ja bez samochodu, jak bez nóg... Ale aż tak to się nie znam...
                                        I nie wiem... Ale jeśli już ktoś ma z Tobą na ten temat rozmawiać, to chyba tylko Koobra...
                                        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 23:18
                                          No to postanowione: capecka schumacherówka przyjeżdża też i zostaje jako
                                          eksponat.
                                          Jak tak dalej pójdzie, na poddaszu muzeum trza bedzie urządzić :)))
                                          • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:22
                                            Jak tak trochę pozbieramy, to i poddasza zabraknie;)
                                            • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:57
                                              Odpuszczam grzechy beingowi!!!!Dzisiaj tak dbał o swoją corę ze był dwa razy
                                              podpis składał i piwka popił-(bezalkoholowegeo:-)))zapraszam Was
                                              wszystkich,miejsce na podpis jest....
                                              • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 00:05
                                                Jest? Jeszcze jest? To dobrze;)
                                                • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 00:54
                                                  Cegła nas połączy,juz z GW nas połączyła;))))))))))))))))))))))
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:31
                                                    www.enka.to.pl -jest cegła;)))
                                                  • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:38
                                                    Wspaniałe zdjęcie.
                                                    Spróbuję wpaść jutro ok. 15.
                                                    Więc do zobaczenia :-)
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:43
                                                    Cieszę sie bardzo,ze poznam osobiście kolejnego forumowicza,czekam z
                                                    niecierpliwością:)Melduje,ze ojciec Lady był dzisiaj u corci,powiedział jej
                                                    papa przed wyjazdem do Poznania:))Ojciec chrzestny tez ją odwiedził,ale sie
                                                    dziewczyną opiekują:))
                                                  • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:47
                                                    He,he.LADY ma rodzinę większą niż włoska mafia.
                                                    I dobrze sierotą nie jest:-)
                        • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:48
                          bpkw napisał:

> being28 napisał:
                          > Jezeli ujawnicie sie to mozna dostac herbatke gratis!!!
                          >
                          >
                          > Nie cierpię herbaty...

To dostanies:kawke,soczek moze coś mocniejszego-wszystko wedle gustu:))
                          • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:53
                            Cegła pięęęękna:) Super:)
                            Ależ Wam zazdroszczę tej weekendowej popijawy... Ech, Andulka - nie dość, że kulig, to jeszcze pić będziesz w miłym towarzystwie... Fajnie Ci.... :)))
                            • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 21:52
                              ha ha teraz dopiero zobaczyłam ze umiescili moje zdjecie pod nazwą nasza,jestem
                              obok Lady -hi hi-pozdrawiam
                              • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 21:57
                                powiedzcie , gdzie jest ten link , żeby długo nie szukać

Angela czy ci zdewastowali lokal, słuchaj jakich ty możesz mieć gosci to ja
                                wiem dobrze, miałam przy sklepie stolik z paroasolem gdzie sobie każdy mógł
                                wypić piwko w butelce i zaraz zamkłam ogródek i chyba ty zrozumiesz dlaczego ?
                                • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 22:08
                                  www.enka.to.pl wejdz potem w cegle a potem w nasza to mnie tez
                                  zobaczysz:)
                                  a lokalu mi nie zdewastowali,tylko miałam klopoty wczoraj z bylym
                                  pracownikiem,ale juz po bolu
                                  • Gość: rita link post wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:36
                                    Angela - gniewam się , ty wstydzisz się LADY , tak schować twarz, my tu wszyscy
                                    mamy swoje zdjęcia i nie wstydzimy się, tylko każdą twarzyczkę tolerujemy ,
                                    czego jestem dowodem
                                    To mi wygląda na głaz, a nie cegła, dobrze , że ma imię, bo na cegłę to nie
                                    wygląda.

Angela - masz aparat pod ręką - teraz łap forumowiczów , którzy odwiedzą
                                    lokal, a gdzie zdjęcie beinga i zbyszka
                                    myślę , że mika przyprowadzi bpkw - liczę na to !
                                    Andulka też sie wybiera - masz pełne ręce roboty, ja chyba dobiję na samym
                                    końcu, zostawcie też miejsce na mój podpis.
                                    jeszcze ak ma być tam - kurcze, jak tam będzie gorąco !!!!
                                    • angela-rt Re: link post wyżej 08.04.03, 22:39
                                      Rita to zdjecie to przypadek,zostało pstrykniete podczas jakiejs imprezy w eNce
                                      a potem stwierdzilismy ze nadaje sie aby pokazywac je na forum gdzie wszyscy
                                      jestesmy anonimowi-w realu ocenisz co i jak;)
                                      • Gość: rita Re: link post wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:46
                                        25 lat nie byłam w Olsztynie , a ty każesz mi jeszcze czekać, pstrykaj te
                                        zdjęcia póki żyję, niech się oko nacieszy ;-)
                                        • angela-rt do redakcji 08.04.03, 23:02
                                          Dziękuje redakcji za przesłanie mi zdjęcia Lady,pozwole je sobie umieścić na
                                          stronie eNki,gdzie juz jedno,podobne jest,ale nie tak profesjonalne.Dziekuje za
                                          wspołprace,mam nadzieje ze nie zapomnicie o nas i naszej cegle-pozdrawiam
                                          serdecznie.
                                          • Gość: Andulka Re: do redakcji IP: *.chello.pl 08.04.03, 23:07
                                            Co ta cegła tak na golasa stoi na pieńku. Jak sie jej nie schowa do gabloty pod
                                            pancerplexi i kłódę to jakiś palant gotów ją rąbnąć choćby dla jaj i tyle sie
                                            forumowicze nacieszą. Krrra
                                            • angela-rt Re: do redakcji 08.04.03, 23:11
                                              Pilnujemy:))
                                        • angela-rt Re: link post wyżej 08.04.03, 23:06
                                          Gość portalu: rita napisał(a):

> 25 lat nie byłam w Olsztynie , a ty każesz mi jeszcze czekać, pstrykaj te
                                          > zdjęcia póki żyję, niech się oko nacieszy ;-)

obiecuje ze zrobie co sie da aby zrobic pare fotek z wizyty Andulki i innych
                                          moze walniemy jakieś pamiątkowe to na stronie zamieścimy.Rita nie płacz,troche
                                          cierpliwości nie bedziesz czekać nastepnych 25 lat;))
                                          • mika_1 Re: link post wyżej 08.04.03, 23:15
                                            Rita, nie łam się... W miarę możliwości postaram się Ci wszystko opowiedzieć, o ile oczywiście sama bedę miała okazję cos zobaczyć;)
                                            A co do Twych obaw Andulko - to przyjeżdżaj szybciej z ta czapeczką - chociaż w głowę jej odziejesz;)
                                            • Gość: zbyszek Re: link post wyżej IP: 213.25.179.* 09.04.03, 09:36
                                              rita a moze czas sie wybrac do Olsztyna! Jest okazja, jest z kim, na co czekasz?
                                              Bylem wczoraj na Partyzantow 81 X Samulowskiego...seledynowy?(jaki to kolor?)
                                              domek... wszedlem do srodka, krecone drewniane, strome, schody, klapa w
                                              podlodze holu..., ktore mieszkanie? Wlasnosc - wspolnota.
                                              Zadne zjecia.... prijezdzaj, lepiej byc na zdjeciach niz ogladac!
                                              • angela-rt Re: link post wyżej 09.04.03, 09:45
                                                Zbyszku to taki niebieski dom jeśli sie nie myle,being robil wczesniej zdjecia
                                                z zewnątrz:)-spisu lokatorow nie było,bo ricie o to chyba tez chodziło???
                                                • Gość: Andulka Re: link post wyżej IP: 158.66.18.* 09.04.03, 09:48
                                                  Zielony (pistacjowy, seledynowuy, taki jakiś). Zbyszek ,myślę, dobrze trafił.
                                                  Kręcone drewniane schody. Rita wystawiała adapter z płytami Czerwonych Gitar w
                                                  oknie i grała pasażerom PKS więc chyba to okno było od Samulowskiego :)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: link post wyżej IP: 213.25.179.* 09.04.03, 09:54
                                                    dom ten, tylko kolor do ustalenia...
                                                    pamietam i ten dom i dworzec PKS, listy mieszkancow brak, poznalem jednego,
                                                    starszy, z siwa krotka broda, mieszka po schodach u gory. ale za bardzo nie
                                                    wiedzialem o kogo pytac. Rita Olsztyn jest tam gdzie zawsze... trafisz.
                                                    Andulka odebrac cie z dworca? bedziesz w masce p-gaz (sloń)?
                                                  • Gość: Andulka Re: link post wyżej IP: 158.66.18.* 09.04.03, 10:14
                                                    Ne, dzięki, do 17.00 (eNKa) będę incognito :)))
                                                  • angela-rt Re: link post wyżej 09.04.03, 11:25
                                                    kolor faktycznie taki seledynowy,sprawdziłam na fotkach,nie wiem czemu
                                                    ubzdurało mi sie ze to błekit,ja tak czesto nie sledze fotek jak Andulka,a i
                                                    nie przechodze tamtą trasą,eNke atakuje z innej strony.(ten kolor to mi sie
                                                    moze z eNką pomylił,ktora taka niebieska jest)
                                      • being28 Re: link post wyżej 09.04.03, 23:19
                                        Zdjecie barmanki jest OK. Lepsze miec takie wyobrazenie niz zobaczyc w realu-
                                        naprawde!!!
                                        • angela-rt Re: link post wyżej 09.04.03, 23:21
                                          being co to ma znaczyć!!!mam sie obrazić czy cos innego bo nie zrozumiałam!!!
    • thor_tr Veni,vidi,cegła 09.04.03, 17:33
      Byłem dzisiaj w eNce.Poznałem osobiście Angelę.I oczywiście zrobiłem podpis.Na
      żywo Lady jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu.
      Jestem mile naładowany na cały wieczór :-)
      • angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 19:32
        Potwierdzam:))
        pozdrawiam Thor_tr:}
        • bpkw Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 20:18
          Problemy z kolorem domu Rity ?. Ostatnio kilka razy pokazywali go w telewizji
          regionalnej i krajowej !. Nie wierzycie ?. To przypomnijcie sobie migawki z
          ujęcia niedoszłych "prawników"-kidnaperów z Morąga. W pewnej chwili mówił
          ojciec porwanej dziewczynki. Było to w pokoju policyjnym znajdującym się vis a
          vis domu Rity. Widok był przedni, chociaż przez okienne kraty... . Kolor
          budynku zdecydowanie seledynowy. Tylko, że nikt już tam nie puszcza pocztówek z
          Klenczonem i Krajewskim. Szkoda...
          • Gość: rita Re: Veni,vidi,cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 21:35
            bpkw - aż się prosił ten post na Olsztynie pieknym, ale ty jesteś upart , ty
            swoje .
            Wiesz , że ja często bywałam po przeciwnej stronie czyli na Komendzie - tam
            pracowała moja matka, więc i tam było moje przedszkole, co się naogądałam i
            nasłyszałam to właśnie tajemnica !!!
            bpkw - nie nadążam czytać posty , coś jeszcze skrobnął na mój temat, czy
            znalazłeś moich sąsiadów ?

Angela - wszystko do mnie doszło - jak wy to robicie , że znacie moją tajemną
            pocztę - ha, ha , ha ;-)

dziękuję za zainteresowanie moim domem - chyba tylko on został i Komenda w
            stanie przed 30 laty - mogę wracać do Olsztyna pięknego
            • angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 21:40
              Rita odszukałam adres na dalekich wątkach,podawałas beingowi-przepraszam ze
              pozwoliłam sobie na taką niestosowność,ale pomyślałam ze darujesz bo takie
              zdjęcie piękne,dostałam od redakcji ,bardzo to miłe.
              • Gość: rita Re: Veni,vidi,cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 22:15
                dla mnie też to było miłe, wiesz jak się czuje człowiek przy monitorze kiedy ma
                taką niespodziewaną niespodzianę - zastanawia się czasami czy jest tego godny ?
                cholernie to było miłe !!!!!
                • angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 22:23
                  Dzisiaj doszedł nowy podpis thor_tr nas odwiedził,a na sobote szykujemy miejsce
                  na dwa wpisy:))
                  • Gość: Andulka Re: Veni,vidi,cegła IP: *.chello.pl 09.04.03, 22:26
                    No, nie wytrzymam, taka ciekawość mnie zżera. Jedną z tych osób zdaje się
                    znam ;)
                    Ale kim jest ta druga?
                    • angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 22:27
                      powiem no AK dzisiaj był,powiedział ze zawita w sobote i z podpisem poczeka na
                      Ciebie
                      • Gość: Andulka Re: Veni,vidi,cegła IP: *.chello.pl 09.04.03, 23:17
                        Wielkie dzięki, moja ciekawość zaspokojona, idę spać, dobranoc wszystkim :)))
            • bpkw Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 23:08
              Gość portalu: rita napisał(a):

bpkw - nie nadążam czytać posty , coś jeszcze skrobnął na mój temat

Szukajcie, a znajdziecie...
              • Gość: rita Re: Veni,vidi,cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:23
                bpkw napisał:

> Gość portalu: rita napisał(a):
                >
                >
                > bpkw - nie nadążam czytać posty , coś jeszcze skrobnął na mój temat
                >
                >
                >
                > Szukajcie, a znajdziecie...
                a czas jak rzeka, jak rzeka płynie .......
                • angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 23:25
                  being tłumacz sie prosze,czekam:(
                  • being28 Re: Veni,vidi,cegła 10.04.03, 00:12
                    Oczywiscie zartowalem, bardzo przepraszam, za ten bardzo niegrzeczny dowcip.
                    Obiecuje, ze to juz sie wiecej nie powtorzy.
                    Juz dojechalem, w Poznaniu tez jest snieg!!

PS. Brakuje mi tych herbat...
                    • angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 10.04.03, 00:17
                      No to wybaczam,a herbatki hym....miło
                      • angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 10.04.03, 00:27
                        being,chyba wpłace Ci coś na to konto,a dzisiaj to thor_trwypił herbatke za
                        Ciebie i zdrowie Twojej cory:)
                        • being28 Zbieram na TV!!! 10.04.03, 00:36
                          Zbieram na TV wiec kazda wplata sie przyda. Reszte pieniedzy przeznaczam na
                          ofiary wojny w Iraku wiec zapraszam do wplacania pieniedzy na konto lub
                          pozostawiana datkow w eNce. Naprawde warto!!!
                          • angela-rt Re: Zbieram na TV!!! 10.04.03, 00:55
                            po co Ci TV wojne chcesz oglądać??
                            • Gość: zbyszek Re: LADY w eNce IP: 213.25.179.* 10.04.03, 10:38
                              Rita, pisalem ze bylem w Twoim domu. O co i o kogo pytac?
                              Najprosciej byloby przyjechac! Jest okazja, LADY czeka.
                              A w Olsztynie Wiosna!
                              W domu wiosenne kwiaty kwitną mi juz od grudnia...
                              Mam ciagle wiosne nawet gdy bylo -30...
                              Pozdrawiam wiosennie!
                              • mika_1 Re: LADY w eNce 10.04.03, 20:35
                                Zbyszku, Rita prosiła, żeby przekazać, że wszelkie sprawy załatwiać tu będzie jutro, ponieważ dzisiaj ma jakieś komplikacje z kompem:( Jutro z pewnością sie pojawi, to ją atakuj:)
                                • koobra Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:08
                                  juz nie mogę się doczekac soboty
                                  • mika_1 Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:10
                                    No - to będzie impreza:)
                                    • bpkw Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:14
                                      Teraz rozumię dlaczego taka cisza na forum... Rita ma problemy z kompem.
                                  • Gość: Andulka Re: LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:19
                                    koobra napisał:

> juz nie mogę się doczekac soboty

A czemu?
                                    • bpkw Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:25
                                      Gość portalu: Andulka napisał(a):

> koobra napisał:
                                      >
                                      > > juz nie mogę się doczekac soboty
                                      >
                                      > A czemu?

Podobno mają mieć jakiegoś ważnego gościa z Warszaaaaaaaaaaaaawy.
                                      • Gość: Andulka Re: LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:27
                                        bpkw napisał:

> Podobno mają mieć jakiegoś ważnego gościa z Warszaaaaaaaaaaaaawy.
                                        Dlaczego ważnego ?
                                    • koobra Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:29
                                      sobota zawsze miło mi sie kojarzy ,chciałbym też poznać parę osób
                                      które "udzielaja " sie na forum, niestety :( nie ze wszystkimi którzy
                                      podpisali sie na cegle mogłem porozmawiać ,ale przebywanie w towarzystwie
                                      Marysi też ma swoje plusy :)
                                      • Gość: Andulka Re: LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:37
                                        Kiedy moja Marysia miała trzy latka, to też były plusy. Teraz ma czternaście i
                                        chętnie nie będę jej oglądała przynajmniej przez dwa dni. Wspomnisz moje słowa
                                        za dziesięć - dwanaście lat ;)))
    • bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:29
      Z Warszaaaaaaaaawy są tylko ważni goście...
      • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:31
        bpkw napisał:

> Z Warszaaaaaaaaawy są tylko ważni goście...

Taaaaaaak?
      • mika_1 Koobra - kolejną część, plisss !!!!! 10.04.03, 22:32
      • koobra Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:33
        bpkw nie przesadzaj :))))) w w-ie tylko same afery a u nas cisza spokój tylko
        czasami kogos porwą ,ale cel podobno ostatnio był szczytny za "zarobione "
        pieniądze chłopcy chcieli założyć legalny interes :))))) dobrze ,że nikomu sie
        nic nie stało
        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:41
          koobra napisał:

>w w-ie tylko same afery a u nas cisza spokój
          No właśnie. A jak się wizyta takiej "zaaferowanej" warszawianki cieniem na
          Olsztyn rzuci? Albo nawet na samą eNKę? ;)))
          • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:44

> koobra napisał:
            >
            > >w w-ie tylko same afery a u nas cisza spokój
            > No właśnie. A jak się wizyta takiej "zaaferowanej" warszawianki cieniem na
            > Olsztyn rzuci? Albo nawet na samą eNKę? ;)))

Rozsławisz wtedy i Olsztyn, i eNkę...
            • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:49
              mika_1 napisała:

> Rozsławisz wtedy i Olsztyn, i eNkę...

A magnetofon pod stołem będzie?
              • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:52

> mika_1 napisała:
                >
                > > Rozsławisz wtedy i Olsztyn, i eNkę...
                >
                > A magnetofon pod stołem będzie?

I magnetofon, i kamery.....:)
        • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:42
          Wracając do soboty to spróbuję się pojawnić.Liczę,na spotkanie z innymi
          forumowiczami oko w oko.
          • bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:47
            Koobra. Zakładaj część II.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka