thor_tr 21.04.03, 22:30 Jak tam podróż do grodu Kraka?Mam nadzieję,że bez przeszkód :-) Nie lepiej Tobie było na pięknej Warmii ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 22:54 w Krakowie spokój, pewnie jeszcze nie dotarła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 13:33 zaczynam się o nią martwić, moze ktoś ją porwał, przecież wiozła fanty !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do Miki 22.04.03, 16:06 Chyba trzeba zarządzić poszukiwania. ;-) Może Being pożyczy na ten cel fundusze ze swojego konta. ;-) Nieobecność Miki jest naprawdę trochę niepokojąca. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 20:53 denerwuję się coraz bardziej, może ktoś wie o zaginionej ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do Miki 22.04.03, 21:40 Rita - a czy ty wiesz cos więcej o Mice? Np. gdzie mieszka, jakis telefon itd. --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 21:45 właśnie nic o niej nie wiem, my tylko porozumiewamy sie przez forum i ona wie wszystko ale o mnie, czekam na nią ! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do Miki 22.04.03, 21:47 rita - o tobie to wszyscy wiedza wszystko. Ty nawet gdybyś chciała nam gdzies zaginąć, to ci sie nie uda, bo cały Kraków na pytanie: gdzie jest rita, natychmiast wskaże stosowne miejsce twojego ukrycia. A kiedy Mika miała dokładnie wrócic z Olsztyna? --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Miki 22.04.03, 21:48 Ja mam do Niej telefon ,jesli tak sie niepokoicie to moge zadzwonic. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do Miki 22.04.03, 21:49 Zadzwoń, Angela, bedzie spokojniej:))) --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Miki 22.04.03, 21:51 wysłałam jej sms,czekam na odpowiedz,jesli sie nie odezwie będe dzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Miki 22.04.03, 21:59 Mika odpowiedziała mi-Lezy na pogotowiu pod kroplową -źle znosi aklimatyzację,albo to sars z olsztyna-tak napisała-pozdrawia wszystkich i ściska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 22:04 brzoza , mika nie może wysyłać sms gdy leży pod kroplówką - to kawał ! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do Miki 22.04.03, 22:04 Angela, gdybys jeszcze mogła jej jeszcze kiedyś zakłocic spokój, to sms-owo uściskaj ja koniecznie:))) A gdzie ona właściwie jest? W Olsztynie, czy w Krakowie? --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do Miki 22.04.03, 22:05 rita - to mi nie wygląda na kawał... --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 22:07 jedno jest pewne, tylko Angela ma z nią kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Miki 22.04.03, 22:59 To nie kawał,a co za problem wysyłać sms leząc pod kroplowką??Dla miki zaden,ściska Wszystkich serdecznie,jutro sie pojawi,dziekuje za troske-jest w Krakowie,opowiadała ze pogoda cudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 21:30 Czy ktoś wie gdzie podziała się Mika i co z nią jest !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do Miki 23.04.03, 22:43 rita - przeczytaj kilka postów wyżej. Mika jest chora. Czekamy az coś się wyjasni. Na razie bardzo mozno trzymamy kciuki za jej wyzdrowienie i szybki do nas powrót. :)))) <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 22:50 trzeba przeznać , smutno jest bez niej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Żyję!!! 23.04.03, 23:56 Witajcie! Jestem i zyję:) To nie był kawał:( Wczoraj leżałam pod kroplówą, potem wylądowałam w szpitalu. Ale dzisiaj cały dzien prosiłam mojego doktorka, żeby mnie wypuścił, no i się zlitował:) Tak więc jestem. To jakiś SARS był chyba, olsztyński;) Dzięki za troskę, na Was można liczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Żyję!!! 24.04.03, 08:15 Teraz jako rekonwalescentka nie możesz za bardzo szalec i udzielac się w życiu realnym. Za to na Forum... Hulaj dusza piekła nie ma! To jest najlpesze miejsce na dochodzenie do siebie. Buziaczki:))) --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Żyję!!! 24.04.03, 08:34 Jejku - Brzoza, jak miło wiedzieć, że ktoś się martwi... Dzięki za troskę. Na forum oczywiście będę nadrabiać zaległości ;) Mam tylko jeden dylemat... Dostałam karnet na basen do wykorzystania w tydzień, no i jakoś tak mnie ciągnie, że już sama nie wiem... Jednak forum ma dużą siłę przyciągania, więc może zostanę w domu.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś