Gość: gosc portalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:55 dowiedzialem sie ze do tvp olsztyn wpadl inspektor pracy i co? blisko 100% zalogi jest zatrudniona na czarno. moim zdaniem to sie nadaje do prasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pip Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:56 jak do prasy skoro tam tez tak "zatrudniaja"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.07, 11:08 Do prasy, a nawet do telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teknik Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:25 KONIEC MILCZENIA! NIKIELKOWO TV NIE DO PRZYJECIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVP Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:44 NO I SIE ZACZELO, ALE WRESZCIE MOZE NIECH SIE ZROBI O TYM GLOSNO, BO TO JEST JAKAS PARANOJA, PIP WPADA, ZAKLADA SPRAWE MIASTOWEMU, CZY TAM JACHCIKOWI, A ON WSZYSTKICH DO NIKIELKOWA WYWALA I MYSLI ZE BEDZIE WSZYSTKO OK? STOP TAKIM PRAKTYKOM, JAK ONI TRAKTUJA LUDZI, MOZE I W INNYCH REDAKCJACH JEST PODOBNIE (UMOWA O DZIELO) ALE NIE TAK SAMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teknik Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:08 Juz tvn24 o tym wie i jeszcze dzis bede o tym rozmawial, wiec naglosnienie bedzie ostre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: olsztynska tvp podupada IP: *.elb.vectranet.pl 04.04.07, 16:18 Zlikwodowac TVP w tym zapyzialym miescie i przeniesc do jedynie slusznych miast Elblaga badz Elku! Koniec z samowolka w tej Konopilelce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:42 A ty co tu robisz? Poznałeś kto jest twoim panem? Melduj sie wiec w swojej stolicy regularnie emblomgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terrorysta Re: olsztynska tvp podupada IP: *.elb.vectranet.pl 05.04.07, 18:01 Gosciu, juz sie bój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga prawda Re: olsztynska tvp podupada IP: *.u.pppool.de 12.04.07, 10:18 buahahah :) ale sie usmialam. matol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVP Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:38 TO JAK COS BEDZIE WIADOMO, TO NIECH INFORMUJA, BO TA FIRMA MIESZA LUDZI Z BLOTEM(DELIKATNIE MOWIAC), MOZE WRESZCIE ODBIJE SIE TO NA JACHCIKU SUPER TRAKTOWANIE LUDZI, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:52 hahhaa - ale się usmiałam - bzdury :) firma państwowa i takie bzdury ludzie pisza hahhaahh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 02:12 a czy ktos poza bezposrednio zainteresowanymi rozumie o co chodzi z tym Nikielkowem i co to jest ten jachcik bo chyba autorom nie chodziło jednak o żaglówke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 06:24 aby obejsc pip proponuje sie podpisanie umow z jakas ferma frobiu z nikielkowa. przypomina to filmy barei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEmiastowy Re: olsztynska tvp podupada IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.04.07, 21:20 ciekawe co MIASTOWY bedzie robil od czerwca..... jak skonczy dyrektorowac to przeprowadzi sie do nikielkowa i zatrudni się do przerzucania gnoju w fermie drobiu ? blisko łęgajn a tam ostro śmierdzi .... jakie interesy takie otoczenie.... a teraz to na co wszyscy czekali WIELKIE WYJAŚNIENIE co kto i gdzie NIKIELKOWO - urokliwa mieścina gdzie znajduje sie ferma drobiu, która ma przejąć współpracowników TVP również na współprace (miastowy + Antek W. =WNNM) MIASTOWY - JEGO GABINET ZNAJDUJE SIĘ na ulicy Radiowej 24a (pierwszsy z prawej jak się wchodzi) WSPÓŁPRACOWNIK - w/g prawa maxymalnie do 2miesiecy a w/g TVP Miastowego to minimum 3 lata a maximum to ile sie da aż sie zaora produkty TVP polecają się nie tylko od świeta ..... ps w stodole fermy zrobią mini studio a w zagrodzie bedzie newsroom i nie zapomnijmy o oborze w której bedzie wymażony kącik aromaterapii i relaksu którego brakowało na radiowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 05.04.07, 22:28 Nie srajcie we własne gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:41 jak bys byl tak traktowany w swojej firmie, to pewnie tez bys mial dosc do tego stopnia, ze bys o tym glosno mowil, a ludzie w tvp ?pracuja? po 12-15 godz dziennie, i to jest ok, zeby ich tak traktowac? powiedziec ze jak Ci sie nie podoba to do widzenia? to jest panstwowa firma?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 05.04.07, 23:27 Jasio pracujesz po 15 godzin ale nie za darmo .Zarobki do efektów macie kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:26 a co to znaczy kosmiczne zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.04.07, 01:37 W tym wywodzie rozpoznaję głos dyrektorski . Jasio pracuje 15 godzin i zarabia kosmiczne pieniądze mimo słabych efektów , ale słyszałem że w TVP pracują ludzie poniżej ośmiu godzin , czasem tylko na papierze a raczej na tyłówce za jeszcze bardziej kosmiczne pieniądze i jak zechcą o pozwolą zarobic innym a jeżeli mają kaprys to wysyłają w odstawkę . Co naważniejsze mają etaty , a dobre zarobki dzięki oszczędnościom z umów o dzieło swoich współpracowników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teknik Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:22 To gniazdo to WIELKIE szambo więc kilka kupek nie zrobi różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuga Re: olsztynska tvp podupada IP: *.tktelekom.pl 06.04.07, 23:04 Nikt nikogo nie zmusza do pracy na Radiowej 24a.Zawsze można odejść.Praca w telewizji ma swoją specyfikę - chcesz zaistnieć - orzesz - wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.04.07, 01:43 Czy to nie jest czasem temat dla Centralnego Biura Antykorupcyjnego ? Czy tu na pewno chodzi tylko o oszukanie PIPu? A może w ten sposób pieniądze z abonamentu trafiają na konta "zaprzyjaźnionej firmy" ? Bo dlaczego niby firma X ma pełnić rolę "dobrego wujka" i zatrudniac bezinteresownie pracowników innej firmy . Ile prowizji pobiera za tą usługę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:02 ludzie zawistni jesteście - plotki, potki,plotki .... jescze zeby cos sie mijało wogole z prawda ???? ... żenujace ... ciekawe , który ze zwolnionych pracowników takie bzdury napisał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 17:19 spróbowałem tego szczęścia współpracy przez parę tygodni i mimo wszystko szybko wróciłem na stare śmieci, robię to samo a przynajmniej ktoś to docenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.eranet.pl 08.04.07, 16:45 Czyli nie poznasz ulubionej zasady dyrektora : "kija i marchewki" . Kijem są kary finansowe a marchewką gotowość podpisania umowy o dzieło na kolejny miesiąc . Nie masz czego żałować ! Lepiej że sam zrezygnowałeś niż pewnego dnia , bez żadnej rozmowy wyjaśniającej miałbyś się dowiedzieć że od jutra jesteś wolny . WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH dla pracowników TVP3 OLSZTYN i kobietki . Spokojnego dyżuru dla emitentów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:58 co nieco poznałem :) ale sporo ma tam do powiedzenia Książę Prawa Ręka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.07, 11:44 No nie - z takim tytułem to ja się nie spotkałem i nie wiem kogo masz na myśli . Rzuć chociaż inicjały . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: olsztynska tvp podupada IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.04.07, 22:25 książe Prawy lulek?? jeszcze zostanie DYR. TVP3 OL. to wtedy chyba wszyscy się z OL. wyprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuga Re: olsztynska tvp podupada IP: *.tktelekom.pl 12.04.07, 07:21 Wprawdzie jaro konczy kadencje,ale litości nie lulek. Nie chcę opuszczac Olsztyna! Niech ktoś potrząśnie tą naszą olsztyńską telewizją. ps.ciekawe jaki narybek przyjdzie po trwajacym w tvp naborze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.07, 21:37 To w TVP trwa nabór ? To już szczyt wszystkiego ! Niedawno czytałem że TVP zwolni 1000 pracowników , tutaj czytam że pracowników TVP3 wyrzuca się do Nikielkowa a telewizja ogłasza nabór ? i co zatrudni czy każe zatrudnić się w Nikielkowie ? Czy to jest zgodne z prawem ogłaszać nabór i przetwarzać dane osobowe gdy tak naprawdę nikogo się nie zatrudni ? Czy telewizja może przechowywać dane osobowe osób z którymi nie zawarła umów o pracę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.07, 00:37 Podszywanie się pod kogoś i wygłaszanie opini nie w swoim imieniu, żeby się pożalić nie jest zbyt w porządku ... Myślę że autor powyższego postu wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.07, 00:39 Moja uwaga odnosi się do postu osoby używającej nicka "jason" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jason przez małe j Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 01:19 nie jednemu jasonowi jason na imie, nie wiedziałem że ktoś ma też taki nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.07, 10:01 Obaj wiemy że chodzi mi bardziej o treść posta a nie o nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: olsztynska tvp podupada IP: 212.2.100.* 07.04.07, 20:54 Na mieście od dawna słychać, że się Lulewicz do TVP szykuje. Może się myle ale nie mogę uwierzyć w przypadek, że cała afera na forum nie ma drugiego dna. To chyba IV RP nadchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 07.04.07, 23:44 Lulek napiera na szkło.Nie ma co się dziwić.Czy Jarek czy Julek.Abonament utopiony.Rozkminka hehe........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: olsztynska tvp podupada IP: 88.156.63.* 07.04.07, 18:15 ... i co z tym tvn24? Było coś na ten temat? Chętnie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Prośba 05.04.07, 22:58 Olsztyńska TVP jest w dalszym ciągu w stadium organizacji bądź reorganizacji. Jeszcze nie zdążyła się dobrze zorganizować a już zaczęto nieoficjalnie weryfikawać poczynając od zarządu z punktu widzenia interesów zwycięzkich władz po wyborach krajowych. Proponuję zanucić starą piosenkę uspokajającą zaczynającą się słowami: "Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy..." co wcale nie oznacza, że godzę się na kolejny Oddział TVP chodzący na różańcowym łańcuszku. Nie znam osobiście tych ludzi (chociaż wcale nie żałuję), ale dajmy im jeszcze szansę na budowanie czegoś wspólnego. Skazać TVP można bardzo prosto gremialnie odmawiając opłat. Jeszcze płacę z małymi wprawdzie nadziejami, że bez uderzenia obuchem coś w tej kwestii się zmieni, ale moja cierpliwość też ma swoje granice. Tzw. czwarta władza (jak się dumnie i po katolicku oceniają) - o ile za nią płacę - powinna być także na moich usługach. Kto chce posłuchać głosu (z przykrością stwierdzem, że nie treści) jakiegoś funkcjonariusza Krk, niech sobie wędruje zgodnie z zasadami i obowiązkiem do kościoła. Ewentualnych farmazonalistów nie zgadzających się z moim punktem widzenia mogę przyjąć do zbiorowej oficjalnej dla wszystkich spowiedzi. Czy ktoś krysztalowo czystu wstydzi się swoich czynów bądź unika ich powszechnego osądu? Zatem pomimo istniejącego nacisku na prezentowanie jedynie słusznej racji pozwólmy tym ludziom jeszcze funkcjonować. Osobiście wierzę w to, że stać ich na znacznie więcej, niż na przejęty program z gdańska "co łaska i pomóżcie", relacje z mszy czy wydarzeń kościelnych i prognozy pogody. Co tygodnowe baczność prezydenta miasta u biskupa nie może dyktować warunków życia w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czub Re: Prośba IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.07, 23:54 Myślę że takiej sytuacji winna jest Centrala. To w końcu KRRiT ustala budżet itp. i To im należało by nakazać pracować po 12-15 godz świątek piatek i niedziela za 2000zł. Banda decydentów pierdo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacjat Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:21 Kochani Forowicze. Jak zwykle Poseł Aszkiełowicz czytajac wasze Forum zainteresował się sprawa i wysłał pismo z prośba o protokół kontroli TVP do Inspekcji Pracy. Niebawem wszystko się wyjaśni. Aszkiełowicz czuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Prośba IP: *.elb.vectranet.pl 08.04.07, 12:52 Dla mnie ta wasza tv to istne dno,szkodza ze moje miasto nie pozostalo przy gdanskim osrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.07, 14:26 Ale sie w głowach poprzewracało młodym artystom lokalnej tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.07, 16:30 Polecam forum telewizji na www.olsztyn.tvp.pl tam napewno znajdziemy odpowiedz na to co sie dzieje w TVP Olsztyn. Czas może tam się przenieść i się poprostu dowiedzieć..... Gdybanie nam nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.04.07, 00:30 I jakby wyglądało gdyby wyszło na jaw że większość postów na forum została wpisanych z komputerów rozlokowanych o jedno piętro wyżej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:22 mimio, że jestem za i uazam , ze ta dyskusja jest mocno naciagana - przez przeciwników Pana J.K - bo chca mu zaszkodzic i to jest tylko po to - to akurat n aforum tvp3 nic nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.J.Malkofsky Re: olsztynska tvp podupada IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.04.07, 09:48 Sam zaobserwowalem ze tą propagande na forum gazety rozpoczął pan J.K. skoro coś zaczął to niech skończy........ sam sobie zafundowal ta kampanie na forum, KTO WOJUJE MIECZEM TEN OD MIECZA GINIE........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.04.07, 13:34 Prasa na to nie pomoże . Macki dyrekcji TVP sięgają do PIPu . Sprawa jest już prawie zatuszowana , pracownicy prawie jednogłośnie "bez nacisków" zrezygnowali z roszczeń ! Wiedziałem że na PIP Olsztyński nie ma co liczyć - ich interesują tylko drobni przedsiębiorcy i przewinienia polegające na braku tabliczek ostrzegawczych , niedoliczonej godzinie pracy itp. PIS mówi dobrze : Trzeba niszczyć układy - przekonamy się czy PIS pomoże ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś z Olsztyna Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:38 Ponieważ mieszkam w Elblagu moge oglądać TVP3 z Gdańska. Olsztyńska TVP3 to przedszkole- prymitywne, amatorskie, byle jakie. wysłac ich po naukę do Sławka Siezieniewskiego i spółki. Ja mogę wybierać i wybieram Gdańsk - Wy musicie być z bylejakością. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:52 na pewno masz na myśli program o tym jak jeden taki lata po knajpach i zżera co mu podsuną, albo inny o tym jak jedna taka lata po mieście i pyta co to rozkminianie i jeszcze inny , nowy chyba patent o deskorolkarzach - to zdaje sie ta sama ekipa robi, ale dajmy im szanse niech się uczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacjat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.07, 21:18 Z tego co wiem poseł Aszkiełowicz otrzymał protokuł z kontroli PiP i jak tylko się potwierdza jakiekolwiek zarzuty znając Go napewno zrobi z tym porządek nie patrząc kto z kąd jest. Przykładem może być Prezes Radia Olsztyn, który JUŻ się przekonał do czego zdolny jest Poseł Aszkiełowicz. Ciąg Dalszy nastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.07, 21:44 protokół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 10.04.07, 22:11 Idzie nowy.Uzgodniony w koalicji.Na układy nie ma rady.Papa........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacjat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.07, 22:21 miki przepraszam literówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korr Re: olsztynska tvp podupada IP: 88.156.63.* 11.04.07, 00:03 jacjat, z szacunkiem, ale probujesz robic dobry PR poslowi A., a wychodzi raczej dosc smutno-socjalistyczna propaganda sukcesu. posel A nic nie zrobi, bo jest z samoobrony. rowny z niego chlop, ale nic nie zdziala, a ty mu robisz pod gorke. daj spokoj. ci co kumaci z tej tvp3 pojda gdzie indziej, a tu zostanie duupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 11.04.07, 01:04 Bezsensowna telewizja lokalna, lepiej za tą kasę wybudowć kilkadziesiąt mieszkań dla potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewic Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 12.04.07, 21:34 Nawet w Biedronce nie robili takich wałków,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacjat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:28 Panowie w Telewizji nie ma żadnych wałków.Tak wynika z protokołu Inspekcji Pracy. Owszem jest kilka uchybień (dotyczą kwestii zatrudniania) część zotstała usunieta reszta uchybień ma być usunieta przez pracodawcę tak jak to bywa w firmie jakies nieodciagnięcia zawsze są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.07, 19:36 Skoro to nie jest jeden wielki przekręt to proponuję aby od jutra zaczęto powszechnie stosować "Umowy o dzieło" . Dlaczego pani w sklepie nie może być zatrudniona w celu " Sprzedaży towaru ze sklepu" ? Tylko wtedy PIP by pożarł sklepikarza . Z telewizją jest inaczej bo dyrektor ma kolege w PIPie a ten nie będzie mu brudził w papierach przed nowymi wyborami . Potem nastąpi rewanż . Kontroler PIPu tak skutecznie kontrolował telewizję że nawet nie sprawdził czy ludzie którzy tego dnia pracowali w ośrodku , pracowali legalnie czy na czarno tzn. bez żadnej podpisanej umowy . W Anglii odpowiednik naszego inspektora po wejściu do firmy zaczyna od sprawdzenia legalności pobytu spotkanego człowieka w firmie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżunglowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 17:26 Nasza telewizja (olsztyńska) nie zajmuje się bieżącymi sprawami. Na przykład: lustracja pracowników UWM. Pokazać Rektorat z archiwum - owszem. A korytarze wydziałowe to już nie (łaska). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco jambo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 17:59 za dużo byś chciał, dżunglowiec. mierz siły na zamiary ( oni też mierzą - ci z twp 3) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 18:59 The sun always shines on T.V Hold me Close to your heart Touch me And give all your love to me To me... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan pan Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:05 Take on me Take me on I'll be gone in a day or two Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżingo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:11 O ludzie schylcie czoła pokornie jak jeden mąż Oplata was dokoła stugłowy władzy wąż Oooooo o!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinguś Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:12 Wciąż jedni są na górze a drudzy o szczebel dół Rozliczni władzy stróże i wiernych poddanych tłum (Lady Pank) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastoowy z niklu Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:19 Trochę szminki na świata obrazie Parę korekt nieznacznych już Jesteś szejkiem w kwitnącej oazie Pełnej gajów, serajów i róż Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: olsztynska tvp podupada 14.04.07, 18:13 A ostatnio zamiast "Informacji", zmuszono mnie do oglądania obrad Sejmu IV RP :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:07 Trzeba bylo wlaczyc tvp2, tam informacje byly o czasie. Wystarczy byc bardziej rozgarnietym Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: olsztynska tvp podupada 16.04.07, 16:54 Na TVP2 mam Panoramę z Gdańska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingo pongo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:25 Co się dzieje, skąd ten krzyk, aż w całym niebie wre Księżyc mdleje, gwiazdy w ryk, że ktoś go zwędzić chce Zrobiła cały skandal dwuosobowa banda (L. Pank) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurt Van Allen Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:28 Cztery konie, jeden wóz Konie maścią nie dobrane Zimą upał, latem mróz Pory roku pogniewane Dzień wśród nocy, noc za dnia Mucha w cieście, Słońce w ogniu Jedna zupa, grzyby dwa Postawiony dom na głowie Awantura już gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:21 zaczęli podpisywać słynnego dziada z kijem jako Św. Jakuba. Całe szczęście, bo juz myślałam że to wychodzący z pracy dyrektor albo św.Igor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuga Re: olsztynska tvp podupada IP: *.tktelekom.pl 14.04.07, 21:34 Widzko masz racje co do dziada na planszy z logo.Znajomi śmieją się,że biedę regionu promuje u nas nawet telewizja żebrakiem z kijem /do ewentualnych moherków wiem kim był Jakub/.Sw.Igor wcale nie jest taki święty,na jakiego wygląda,niezłe z niego diablątko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.07, 23:20 Opowiadacie ... A mnie poczciwy dziad z kijem się podoba . W koncu to patron współpracowników telewizji olsztyńskiej . Chichotem jest nawet to że twórca tej planszy jest "dziadem" ,- w porównaniu z Rubikiem który za napisanie kilku nut dla TVP zainkasował kilkadziesiąt razy więcej . Tyle że Rubik dostał zlecenie po znajomości a twórca "dziada z kijem" startował w konkursie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 00:25 no to pewnie był jedynym startującym. A do św. Igora pasuje , no nie? Zwróć uwagę, że zaczęli podpisywać. Widocznie było sporo pomyłek. A to z tym , a to z tamtym. Postanowili jakoś to wyjaśnić. Dobrze , że nie przyszło im do głowy żeby przedstawić na planszy boginię Łynę, to by było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.07, 13:55 ...by było jeszcze czerwone kółko na planszy w prawym górnym rogu i kłopot bo czerwone kółko na czerwonej planszy ... . Ale warto pomyśleć może dzadka połaczyć z Łyną ? - tylko że dziadek to dzaidek ale ten kij ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 14:59 dziad z kijem - no cóż - jak jeszcze był na zielono - to ok- a jak juz zrobili tvp3 na czerwono - to olabaoga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:42 A Pani redaktor Jolancie W. zawiasy się już skończyły ? 4 władza sami nieudacznicy i przestępcy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.07, 15:08 Ach te kobiety ! A gdzie stałość uczuć ? Jak Dziad w PSLu to cacy a jak przeszedł do czerwonych to już się marzy młodszy , lepszy model ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:46 stałość uczuć zachowana ;) - chodz kobiety zmienne sa - i tak bede twierdzić , że obecna tvp3 - olsztyńska - jest o niebo!!lepsza niż inne tvp3 w Polsce - a , że czerwona plansza - hyhyhyh - władza ma sie zmienić - cos skrzecza w Wa-wie o nowych wyborach :) - może to takie przygotowanie TVP3 ???- WWa-wie pomysleli i wymyślili :)a co do kolegi , który pisze poniżej - taaaakkkk godło ma tło niebieskieeeeee :) - my nie o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: olsztynska tvp podupada 16.04.07, 16:56 W herbie Olsztna macie niebieskie tło, a nie zielone albo czerwone :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suflerek Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:41 Uwaga, Forumowicze! Lulek na miejsce JK może być zasłoną dymną, bo do skoku na fotel dyrektora TVP3 Olsztyn czai się niejaki Tomasz Kuc, prezes Radia Olsztyn, zdemaskowany zresztą onegdaj na tym forum. Radio to miał być dla niego poligon doświadczalny. Trzymajcie rękę na pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dopler Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 17.04.07, 07:31 > Uwaga, Forumowicze! Lulek na miejsce JK może być zasłoną dymną, bo do skoku na > fotel dyrektora TVP3 Olsztyn czai się niejaki Tomasz Kuc, prezes Radia Olsztyn, Pewnie dla wszystkich byłoby to najlepsze rozwiązanie, bo gość na telewizji może się znać. Najbardziej ucieszy się poseł Aszkiełowicz, który odzyska to co mu obiecano, czyli fotel prezesa radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdbfdbs Re: olsztynska tvp podupada IP: 217.153.187.* 17.04.07, 10:56 Przed olsztyńskim sądem kolejny raz stanie syn warmińsko- mazurskiego posła Samoobrony Łukasz A., który razem z kolegą odpowiada za pobicie. Według prokuratury w kwietniu ubiegłego roku w Gołogórze koło Olsztyna zaczepili oni bez powodu młodego człowieka, pobili go i skopali. Prokurator wnioskuje o skazanie Łukasza A. i jego kolegi na 10 miesięcy więzienia w zawieszeniu na 3 lata i 600 złotych grzywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 17.04.07, 18:17 Kuc - buhahaha. Przepraszam - może się zna to dobre stwierdzenie.Może :) Polecam zatem ww6.tvp.pl/View?Cat=4574&id=344986 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicho_ciemny Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.07, 19:05 Ani Lulek , ani Kuc , ani Aszkiełowicz! Nóż w plecy zawsze wbija przyjaciel . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: 213.76.233.* 18.04.07, 17:13 ojoj! Co to się działo dziś na "Okaż serce" o 16.50 - chyba się dysk zaciął . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:29 oj... juz przestancie sie czepiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu_ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.07, 18:58 Jak tu przestać skoro dziś jeszce większa plama . Znowu emitentom trafił się tempy wspóółracownik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:41 "znowu" ? o kogo chodzi tym razem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:13 Paweł, właśnie jak to "znowu"? masz chyba na myśli siebie jako tego poprzedniego i i Twoje super emisje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 01:22 jeśli chodzi o mnie , to ja nie emitowałem, i nie jestem Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu_ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.04.07, 01:59 Wiedzialem że Wam ich brakuje ! Ale proszę nie mówić juz dyrektorowi że znowu kable poprzełączałem i musieliście wszystko poskładać do kupy !A zresztą , poza oczami i tak d... każdemu obrabiacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 05:32 dwa watki o tvp3 ???? no prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toleda Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:09 Nasz Asia zapomniala wczoraj w wiadomosciach o 19.30 powiedziec ze w tvp3 olsztyn tez lamane sa przepisy. Asiu, Ty jestes blizej gory. Daj im znac co tu u nas slychac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.04.07, 01:41 Nie są łamane tylko nieco inaczej interpretowane . Bo Wy to chcecie aby TVP była małą firmą a dyrektor zwyczajnym dyrektorem , a przecież TVP to jest wielki holding grupujący wiele firm tworzących jedno wspólne DZIEŁO - czyli wieczorne informacje ! Status dyrektora też jest wtedy wyższy bo co innego zarządzać mała firmą a co innego holdingiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 11:41 Panie dyrektorze fachowcy uciekaja od pana, uciekl robert el, uciekl piotr zd, uciekl daniel n, uciekla asia g, uciekl cezar, ucieka prowadzacy 2 strony, kolejnym jest maciej w (a lista sie nie konczy) - czas dume swa schowac i przyznac sie do popelnionych bledow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 13:38 daniel n - fachowiec - ha ha ha ! przyszła jakaś nowa - ha ha ha ! będzie zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonko Re: olsztynska tvp podupada IP: 88.156.63.* 29.04.07, 19:35 A może to specjalnie dyrektor zniechęca ludzi do pracy, żeby wymienić ich na nowych? Może byli słabi? Może konkurencyjne anteny padły ofiarą spisku pana K., który podrzuca im jak kukułcze jajo swoje "gwiazdy", żeby obniżyć ich jakość, a sam korzystając ze swego doświadczenia i menedżerskiego oka wykreuje prawdziwe "twarze TVP3 Olsztyn"?? Takie, na które nie będzie się narzekało na forum. Może to Wy, drodzy forumowicze, wysłaliście "fachowców" z Olsztyna w otchłań TVN-u, POLSAT-u i Wiadomości swoją krytyką? Skoro są tacy beznadziejni, kto ich tam przyjął? Nieważne, może to Wy poprawicie w końcu jakość TVP3 Olsztyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.07, 21:26 Czas zmian nadchodzi - nowy szef już wyznaczony ! Zobaczymy czy okaże się lepszy . "BABA" z wozu - koniom lżej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden_z_kolejnych Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.07, 21:34 Ale zostaje AS - więc TV przetrwa ! Odpowiedz Link Zgłoś