Dodaj do ulubionych

olsztynska tvp podupada

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:55
dowiedzialem sie ze do tvp olsztyn wpadl inspektor pracy i co? blisko 100%
zalogi jest zatrudniona na czarno. moim zdaniem to sie nadaje do prasy
Obserwuj wątek
    • Gość: pip Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:56
      jak do prasy skoro tam tez tak "zatrudniaja"?
      • Gość: xyz Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.07, 11:08
        Do prasy, a nawet do telewizji.
        • Gość: teknik Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:25
          KONIEC MILCZENIA! NIKIELKOWO TV NIE DO PRZYJECIA !!!
          • Gość: TVP Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:44
            NO I SIE ZACZELO, ALE WRESZCIE MOZE NIECH SIE ZROBI O TYM GLOSNO, BO TO JEST
            JAKAS PARANOJA, PIP WPADA, ZAKLADA SPRAWE MIASTOWEMU, CZY TAM JACHCIKOWI, A ON
            WSZYSTKICH DO NIKIELKOWA WYWALA I MYSLI ZE BEDZIE WSZYSTKO OK? STOP TAKIM
            PRAKTYKOM, JAK ONI TRAKTUJA LUDZI, MOZE I W INNYCH REDAKCJACH JEST PODOBNIE
            (UMOWA O DZIELO) ALE NIE TAK SAMO
            • Gość: teknik Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:08
              Juz tvn24 o tym wie i jeszcze dzis bede o tym rozmawial, wiec naglosnienie
              bedzie ostre
              • Gość: gosc Re: olsztynska tvp podupada IP: *.elb.vectranet.pl 04.04.07, 16:18
                Zlikwodowac TVP w tym zapyzialym miescie i przeniesc do jedynie slusznych miast
                Elblaga badz Elku! Koniec z samowolka w tej Konopilelce.
                • Gość: Leon Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:42
                  A ty co tu robisz? Poznałeś kto jest twoim panem? Melduj sie wiec w swojej
                  stolicy regularnie emblomgu.
                  • Gość: Terrorysta Re: olsztynska tvp podupada IP: *.elb.vectranet.pl 05.04.07, 18:01
                    Gosciu, juz sie bój!
                • Gość: naga prawda Re: olsztynska tvp podupada IP: *.u.pppool.de 12.04.07, 10:18
                  buahahah :) ale sie usmialam. matol :)
              • Gość: TVP Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:38
                TO JAK COS BEDZIE WIADOMO, TO NIECH INFORMUJA, BO TA FIRMA MIESZA LUDZI Z
                BLOTEM(DELIKATNIE MOWIAC), MOZE WRESZCIE ODBIJE SIE TO NA JACHCIKU SUPER
                TRAKTOWANIE LUDZI,
                • Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:52
                  hahhaa - ale się usmiałam - bzdury :) firma państwowa i takie bzdury ludzie
                  pisza hahhaahh
                  • Gość: widz Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 02:12
                    a czy ktos poza bezposrednio zainteresowanymi rozumie o co chodzi z tym
                    Nikielkowem i co to jest ten jachcik bo chyba autorom nie chodziło jednak o żaglówke
                    • Gość: rrr Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 06:24
                      aby obejsc pip proponuje sie podpisanie umow z jakas ferma frobiu z nikielkowa.
                      przypomina to filmy barei
                      • Gość: NIEmiastowy Re: olsztynska tvp podupada IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.04.07, 21:20
                        ciekawe co MIASTOWY bedzie robil od czerwca..... jak skonczy dyrektorowac to
                        przeprowadzi sie do nikielkowa i zatrudni się do przerzucania gnoju w fermie
                        drobiu ? blisko łęgajn a tam ostro śmierdzi .... jakie interesy takie
                        otoczenie.... a teraz to na co wszyscy czekali WIELKIE WYJAŚNIENIE co kto i
                        gdzie
                        NIKIELKOWO - urokliwa mieścina gdzie znajduje sie ferma drobiu, która ma
                        przejąć współpracowników TVP również na współprace (miastowy + Antek W. =WNNM)
                        MIASTOWY - JEGO GABINET ZNAJDUJE SIĘ na ulicy Radiowej 24a (pierwszsy z prawej
                        jak się wchodzi)
                        WSPÓŁPRACOWNIK - w/g prawa maxymalnie do 2miesiecy a w/g TVP Miastowego to
                        minimum 3 lata a maximum to ile sie da aż sie zaora

produkty TVP polecają się nie tylko od świeta .....
                        ps w stodole fermy zrobią mini studio a w zagrodzie bedzie newsroom i nie
                        zapomnijmy o oborze w której bedzie wymażony kącik aromaterapii i relaksu
                        którego brakowało na radiowej....
                        • Gość: oko Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 05.04.07, 22:28
                          Nie srajcie we własne gniazdo.
                          • Gość: jasio Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:41
                            jak bys byl tak traktowany w swojej firmie, to pewnie tez bys mial dosc do tego
                            stopnia, ze bys o tym glosno mowil, a ludzie w tvp ?pracuja? po 12-15 godz
                            dziennie, i to jest ok, zeby ich tak traktowac? powiedziec ze jak Ci sie nie
                            podoba to do widzenia? to jest panstwowa firma?...
                            • Gość: oko Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 05.04.07, 23:27
                              Jasio pracujesz po 15 godzin ale nie za darmo .Zarobki do efektów macie
                              kosmiczne.
                              • Gość: gosc Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:26
                                a co to znaczy kosmiczne zarobki?
                              • Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.04.07, 01:37
                                W tym wywodzie rozpoznaję głos dyrektorski . Jasio pracuje 15 godzin i zarabia
                                kosmiczne pieniądze mimo słabych efektów , ale słyszałem że w TVP pracują
                                ludzie poniżej ośmiu godzin , czasem tylko na papierze a raczej na tyłówce za
                                jeszcze bardziej kosmiczne pieniądze i jak zechcą o pozwolą zarobic innym a
                                jeżeli mają kaprys to wysyłają w odstawkę . Co naważniejsze mają etaty , a
                                dobre zarobki dzięki oszczędnościom z umów o dzieło swoich współpracowników .
                          • Gość: teknik Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:22
                            To gniazdo to WIELKIE szambo więc kilka kupek nie zrobi różnicy.
                        • Gość: fuga Re: olsztynska tvp podupada IP: *.tktelekom.pl 06.04.07, 23:04

Nikt nikogo nie zmusza do pracy na Radiowej 24a.Zawsze można odejść.Praca w
                          telewizji ma swoją specyfikę - chcesz zaistnieć - orzesz - wybór należy do ciebie.
                      • Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.04.07, 01:43
                        Czy to nie jest czasem temat dla Centralnego Biura Antykorupcyjnego ? Czy tu na
                        pewno chodzi tylko o oszukanie PIPu? A może w ten sposób pieniądze z abonamentu
                        trafiają na konta "zaprzyjaźnionej firmy" ? Bo dlaczego niby firma X ma pełnić
                        rolę "dobrego wujka" i zatrudniac bezinteresownie pracowników innej firmy . Ile
                        prowizji pobiera za tą usługę ?
                        • Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:02
                          ludzie zawistni jesteście - plotki, potki,plotki .... jescze zeby cos sie mijało
                          wogole z prawda ???? ... żenujace ... ciekawe , który ze zwolnionych pracowników
                          takie bzdury napisał??
                          • Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 17:19
                            spróbowałem tego szczęścia współpracy przez parę tygodni i mimo wszystko szybko
                            wróciłem na stare śmieci, robię to samo a przynajmniej ktoś to docenia
                            • Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.eranet.pl 08.04.07, 16:45
                              Czyli nie poznasz ulubionej zasady dyrektora : "kija i marchewki" . Kijem są
                              kary finansowe a marchewką gotowość podpisania umowy o dzieło na kolejny
                              miesiąc . Nie masz czego żałować ! Lepiej że sam zrezygnowałeś niż pewnego
                              dnia , bez żadnej rozmowy wyjaśniającej miałbyś się dowiedzieć że od jutra
                              jesteś wolny . WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH dla pracowników TVP3 OLSZTYN i
                              kobietki .
                              Spokojnego dyżuru dla emitentów !
                              • Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:58
                                co nieco poznałem :)
                                ale sporo ma tam do powiedzenia Książę Prawa Ręka...
                                • Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.07, 11:44
                                  No nie - z takim tytułem to ja się nie spotkałem i nie wiem kogo masz na
                                  myśli . Rzuć chociaż inicjały .
                                  • Gość: admin Re: olsztynska tvp podupada IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.04.07, 22:25
                                    książe Prawy lulek?? jeszcze zostanie DYR. TVP3 OL. to wtedy chyba wszyscy
                                    się z OL. wyprowadza.
                                    • Gość: fuga Re: olsztynska tvp podupada IP: *.tktelekom.pl 12.04.07, 07:21
                                      Wprawdzie jaro konczy kadencje,ale litości nie lulek.
                                      Nie chcę opuszczac Olsztyna!
                                      Niech ktoś potrząśnie tą naszą olsztyńską telewizją.
                                      ps.ciekawe jaki narybek przyjdzie po trwajacym w tvp naborze
                                      • Gość: ciekawy Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.07, 21:37
                                        To w TVP trwa nabór ? To już szczyt wszystkiego ! Niedawno czytałem że TVP
                                        zwolni 1000 pracowników , tutaj czytam że pracowników TVP3 wyrzuca się do
                                        Nikielkowa a telewizja ogłasza nabór ? i co zatrudni czy każe zatrudnić się w
                                        Nikielkowie ? Czy to jest zgodne z prawem ogłaszać nabór i przetwarzać dane
                                        osobowe gdy tak naprawdę nikogo się nie zatrudni ? Czy telewizja może
                                        przechowywać dane osobowe osób z którymi nie zawarła umów o pracę ?
                            • Gość: Jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.07, 00:37
                              Podszywanie się pod kogoś i wygłaszanie opini nie w swoim imieniu, żeby się
                              pożalić nie jest zbyt w porządku ... Myślę że autor powyższego postu wie o czym
                              mówię.
                              • Gość: Jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.07, 00:39
                                Moja uwaga odnosi się do postu osoby używającej nicka "jason"
                                • Gość: jason przez małe j Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 01:19
                                  nie jednemu jasonowi jason na imie, nie wiedziałem że ktoś ma też taki nick
                                  • Gość: Jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.07, 10:01
                                    Obaj wiemy że chodzi mi bardziej o treść posta a nie o nick.
                • Gość: maciej Re: olsztynska tvp podupada IP: 212.2.100.* 07.04.07, 20:54
                  Na mieście od dawna słychać, że się Lulewicz do TVP szykuje. Może się myle ale
                  nie mogę uwierzyć w przypadek, że cała afera na forum nie ma drugiego dna.
                  To chyba IV RP nadchodzi...
                  • Gość: elvis Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 07.04.07, 23:44
                    Lulek napiera na szkło.Nie ma co się dziwić.Czy Jarek czy Julek.Abonament
                    utopiony.Rozkminka hehe...........
              • Gość: ciekawy Re: olsztynska tvp podupada IP: 88.156.63.* 07.04.07, 18:15
                ... i co z tym tvn24? Było coś na ten temat? Chętnie obejrzę.
    • edico Re: Prośba 05.04.07, 22:58
      Olsztyńska TVP jest w dalszym ciągu w stadium organizacji bądź reorganizacji.
      Jeszcze nie zdążyła się dobrze zorganizować a już zaczęto nieoficjalnie
      weryfikawać poczynając od zarządu z punktu widzenia interesów zwycięzkich władz
      po wyborach krajowych.

Proponuję zanucić starą piosenkę uspokajającą zaczynającą się słowami:
      "Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy..."
      co wcale nie oznacza, że godzę się na kolejny Oddział TVP chodzący na różańcowym
      łańcuszku.

Nie znam osobiście tych ludzi (chociaż wcale nie żałuję), ale dajmy im jeszcze
      szansę na budowanie czegoś wspólnego.

Skazać TVP można bardzo prosto gremialnie odmawiając opłat. Jeszcze płacę z
      małymi wprawdzie nadziejami, że bez uderzenia obuchem coś w tej kwestii się
      zmieni, ale moja cierpliwość też ma swoje granice.

Tzw. czwarta władza (jak się dumnie i po katolicku oceniają) - o ile za nią
      płacę - powinna być także na moich usługach. Kto chce posłuchać głosu (z
      przykrością stwierdzem, że nie treści) jakiegoś funkcjonariusza Krk, niech sobie
      wędruje zgodnie z zasadami i obowiązkiem do kościoła.
      Ewentualnych farmazonalistów nie zgadzających się z moim punktem widzenia mogę
      przyjąć do zbiorowej oficjalnej dla wszystkich spowiedzi. Czy ktoś krysztalowo
      czystu wstydzi się swoich czynów bądź unika ich powszechnego osądu?

Zatem pomimo istniejącego nacisku na prezentowanie jedynie słusznej racji
      pozwólmy tym ludziom jeszcze funkcjonować. Osobiście wierzę w to, że stać ich na
      znacznie więcej, niż na przejęty program z gdańska "co łaska i pomóżcie",
      relacje z mszy czy wydarzeń kościelnych i prognozy pogody.

Co tygodnowe baczność prezydenta miasta u biskupa nie może dyktować warunków
      życia w tym mieście.
      • Gość: Czub Re: Prośba IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.07, 23:54
        Myślę że takiej sytuacji winna jest Centrala. To w końcu KRRiT ustala budżet
        itp. i To im należało by nakazać pracować po 12-15 godz świątek piatek i
        niedziela za 2000zł. Banda decydentów pierdo.....
        • Gość: jacjat Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:21
          Kochani Forowicze. Jak zwykle Poseł Aszkiełowicz czytajac wasze Forum
          zainteresował się sprawa i wysłał pismo z prośba o protokół kontroli TVP do
          Inspekcji Pracy. Niebawem wszystko się wyjaśni. Aszkiełowicz czuwa
          • Gość: marek Re: Prośba IP: *.elb.vectranet.pl 08.04.07, 12:52
            Dla mnie ta wasza tv to istne dno,szkodza ze moje miasto nie pozostalo przy
            gdanskim osrodku.
    • Gość: maniek Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.07, 14:26
      Ale sie w głowach poprzewracało młodym artystom lokalnej tv
      • Gość: miastowy Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.07, 16:30
        Polecam forum telewizji na www.olsztyn.tvp.pl tam napewno znajdziemy
        odpowiedz na to co sie dzieje w TVP Olsztyn. Czas może tam się przenieść i się
        poprostu dowiedzieć..... Gdybanie nam nie pomoże!
        • Gość: brunet Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.04.07, 00:30
          I jakby wyglądało gdyby wyszło na jaw że większość postów na forum została
          wpisanych z komputerów rozlokowanych o jedno piętro wyżej .
        • Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:22
          mimio, że jestem za i uazam , ze ta dyskusja jest mocno naciagana - przez
          przeciwników Pana J.K - bo chca mu zaszkodzic i to jest tylko po to - to akurat
          n aforum tvp3 nic nie ma....
          • Gość: C.J.Malkofsky Re: olsztynska tvp podupada IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.04.07, 09:48
            Sam zaobserwowalem ze tą propagande na forum gazety rozpoczął pan J.K. skoro
            coś zaczął to niech skończy........ sam sobie zafundowal ta kampanie na forum,

KTO WOJUJE MIECZEM TEN OD MIECZA GINIE...........
    • Gość: ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.04.07, 13:34
      Prasa na to nie pomoże . Macki dyrekcji TVP sięgają do PIPu . Sprawa jest już
      prawie zatuszowana , pracownicy prawie jednogłośnie "bez nacisków" zrezygnowali
      z roszczeń ! Wiedziałem że na PIP Olsztyński nie ma co liczyć - ich interesują
      tylko drobni przedsiębiorcy i przewinienia polegające na braku tabliczek
      ostrzegawczych , niedoliczonej godzinie pracy itp. PIS mówi dobrze : Trzeba
      niszczyć układy - przekonamy się czy PIS pomoże ?
    • Gość: kiedyś z Olsztyna Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:38
      Ponieważ mieszkam w Elblagu moge oglądać TVP3 z Gdańska. Olsztyńska TVP3 to przedszkole- prymitywne, amatorskie, byle jakie. wysłac ich po naukę do Sławka Siezieniewskiego i spółki. Ja mogę wybierać i wybieram Gdańsk - Wy musicie być z bylejakością. Pozdrawiam
      • Gość: widzka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:52
        na pewno masz na myśli program o tym jak jeden taki lata po knajpach i zżera co
        mu podsuną, albo inny o tym jak jedna taka lata po mieście i pyta co to
        rozkminianie i jeszcze inny , nowy chyba patent o deskorolkarzach - to zdaje
        sie ta sama ekipa robi, ale dajmy im szanse niech się uczą
        • Gość: jacjat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.07, 21:18
          Z tego co wiem poseł Aszkiełowicz otrzymał protokuł z kontroli PiP i jak tylko
          się potwierdza jakiekolwiek zarzuty znając Go napewno zrobi z tym porządek nie
          patrząc kto z kąd jest. Przykładem może być Prezes Radia Olsztyn, który JUŻ się
          przekonał do czego zdolny jest Poseł Aszkiełowicz. Ciąg Dalszy nastąpi
          • Gość: miki Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.07, 21:44
            protokół
            • Gość: as Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 10.04.07, 22:11
              Idzie nowy.Uzgodniony w koalicji.Na układy nie ma rady.Papa........
            • Gość: jacjat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.07, 22:21
              miki przepraszam literówka
              • Gość: korr Re: olsztynska tvp podupada IP: 88.156.63.* 11.04.07, 00:03
                jacjat, z szacunkiem, ale probujesz robic dobry PR poslowi A., a wychodzi
                raczej dosc smutno-socjalistyczna propaganda sukcesu. posel A nic nie zrobi, bo
                jest z samoobrony. rowny z niego chlop, ale nic nie zdziala, a ty mu robisz pod
                gorke. daj spokoj. ci co kumaci z tej tvp3 pojda gdzie indziej, a tu zostanie
                duupa.
                • Gość: oko Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 11.04.07, 01:04
                  Bezsensowna telewizja lokalna, lepiej za tą kasę wybudowć kilkadziesiąt mieszkań
                  dla potrzebujących.
    • Gość: telewic Re: olsztynska tvp podupada IP: *.ols.vectranet.pl 12.04.07, 21:34
      Nawet w Biedronce nie robili takich wałków,.
      • Gość: jacjat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:28
        Panowie w Telewizji nie ma żadnych wałków.Tak wynika z protokołu Inspekcji
        Pracy. Owszem jest kilka uchybień (dotyczą kwestii zatrudniania) część zotstała
        usunieta reszta uchybień ma być usunieta przez pracodawcę tak jak to bywa w
        firmie jakies nieodciagnięcia zawsze są.
        • Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.07, 19:36
          Skoro to nie jest jeden wielki przekręt to proponuję aby od jutra zaczęto
          powszechnie stosować "Umowy o dzieło" . Dlaczego pani w sklepie nie może być
          zatrudniona w celu " Sprzedaży towaru ze sklepu" ? Tylko wtedy PIP by pożarł
          sklepikarza . Z telewizją jest inaczej bo dyrektor ma kolege w PIPie a ten nie
          będzie mu brudził w papierach przed nowymi wyborami . Potem nastąpi rewanż .
          Kontroler PIPu tak skutecznie kontrolował telewizję że nawet nie sprawdził czy
          ludzie którzy tego dnia pracowali w ośrodku , pracowali legalnie czy na czarno
          tzn. bez żadnej podpisanej umowy . W Anglii odpowiednik naszego inspektora po
          wejściu do firmy zaczyna od sprawdzenia legalności pobytu spotkanego człowieka
          w firmie .
    • Gość: dżunglowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 17:26
      Nasza telewizja (olsztyńska) nie zajmuje się bieżącymi sprawami. Na przykład:
      lustracja pracowników UWM. Pokazać Rektorat z archiwum - owszem. A korytarze
      wydziałowe to już nie (łaska).
      • Gość: coco jambo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 17:59
        za dużo byś chciał, dżunglowiec. mierz siły na zamiary ( oni też mierzą - ci z
        twp 3)
      • Gość: aha Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 18:59
        The sun always shines on T.V
        Hold me
        Close to your heart
        Touch me
        And give all your love to me
        To me...
        • Gość: pan pan Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:05
          Take on me
          Take me on
          I'll be gone
          in a day or two

• Gość: dżingo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:11
            O ludzie schylcie czoła pokornie jak jeden mąż
            Oplata was dokoła stugłowy władzy wąż
            Oooooo o!!!
            • Gość: pinguś Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:12
              Wciąż jedni są na górze a drudzy o szczebel dół
              Rozliczni władzy stróże i wiernych poddanych tłum
              (Lady Pank)
              • Gość: miastoowy z niklu Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:19
                Trochę szminki na świata obrazie
                Parę korekt nieznacznych już
                Jesteś szejkiem w kwitnącej oazie
                Pełnej gajów, serajów i róż
    • generallo Re: olsztynska tvp podupada 14.04.07, 18:13
      A ostatnio zamiast "Informacji",
      zmuszono mnie do oglądania
      obrad Sejmu IV RP :(
      • Gość: koala Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:07
        Trzeba bylo wlaczyc tvp2, tam informacje byly o czasie. Wystarczy byc bardziej
        rozgarnietym
        • generallo Re: olsztynska tvp podupada 16.04.07, 16:54
          Na TVP2 mam Panoramę z Gdańska :)
      • Gość: pingo pongo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:25
        Co się dzieje, skąd ten krzyk, aż w całym niebie wre
        Księżyc mdleje, gwiazdy w ryk, że ktoś go zwędzić chce
        Zrobiła cały skandal dwuosobowa banda
        (L. Pank)
        • Gość: Kurt Van Allen Re: olsztynska tvp podupada IP: *.160.229.176.olsznet.ec.pl 14.04.07, 19:28
          Cztery konie, jeden wóz
          Konie maścią nie dobrane
          Zimą upał, latem mróz
          Pory roku pogniewane
          Dzień wśród nocy, noc za dnia
          Mucha w cieście, Słońce w ogniu
          Jedna zupa, grzyby dwa
          Postawiony dom na głowie

Awantura już gotowa
    • Gość: widzka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:21
      zaczęli podpisywać słynnego dziada z kijem jako Św. Jakuba. Całe szczęście, bo
      juz myślałam że to wychodzący z pracy dyrektor albo św.Igor
      • Gość: fuga Re: olsztynska tvp podupada IP: *.tktelekom.pl 14.04.07, 21:34
        Widzko masz racje co do dziada na planszy z logo.Znajomi śmieją się,że biedę
        regionu promuje u nas nawet telewizja żebrakiem z kijem /do ewentualnych
        moherków wiem kim był Jakub/.Sw.Igor wcale nie jest taki święty,na jakiego
        wygląda,niezłe z niego diablątko;-)
        • Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.07, 23:20
          Opowiadacie ... A mnie poczciwy dziad z kijem się podoba . W koncu to patron
          współpracowników telewizji olsztyńskiej . Chichotem jest nawet to że twórca tej
          planszy jest "dziadem" ,- w porównaniu z Rubikiem który za napisanie kilku nut
          dla TVP zainkasował kilkadziesiąt razy więcej . Tyle że Rubik dostał zlecenie
          po znajomości a twórca "dziada z kijem" startował w konkursie .
          • Gość: widzka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 00:25
            no to pewnie był jedynym startującym. A do św. Igora pasuje , no nie?
            Zwróć uwagę, że zaczęli podpisywać. Widocznie było sporo pomyłek. A to z tym ,
            a to z tamtym. Postanowili jakoś to wyjaśnić.
            Dobrze , że nie przyszło im do głowy żeby przedstawić na planszy boginię Łynę,
            to by było...
            • Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.07, 13:55
              ...by było jeszcze czerwone kółko na planszy w prawym górnym rogu i kłopot bo
              czerwone kółko na czerwonej planszy ... . Ale warto pomyśleć może dzadka
              połaczyć z Łyną ? - tylko że dziadek to dzaidek ale ten kij ?
              • Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 14:59
                dziad z kijem - no cóż - jak jeszcze był na zielono - to ok- a jak juz zrobili
                tvp3 na czerwono - to olabaoga ;-)
                • Gość: kolo Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:42
                  A Pani redaktor Jolancie W. zawiasy się już skończyły ? 4 władza sami
                  nieudacznicy i przestępcy hehe
                • Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.07, 15:08
                  Ach te kobiety ! A gdzie stałość uczuć ? Jak Dziad w PSLu to cacy a jak
                  przeszedł do czerwonych to już się marzy młodszy , lepszy model ?
                  • Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:46
                    stałość uczuć zachowana ;) - chodz kobiety zmienne sa - i tak bede twierdzić ,
                    że obecna tvp3 - olsztyńska - jest o niebo!!lepsza niż inne tvp3 w Polsce - a ,
                    że czerwona plansza - hyhyhyh - władza ma sie zmienić - cos skrzecza w Wa-wie o
                    nowych wyborach :) - może to takie przygotowanie TVP3 ???- WWa-wie pomysleli i
                    wymyślili :)a co do kolegi , który pisze poniżej - taaaakkkk godło ma tło
                    niebieskieeeeee :) - my nie o tym :)
                • generallo Re: olsztynska tvp podupada 16.04.07, 16:56
                  W herbie Olsztna macie niebieskie tło,
                  a nie zielone albo czerwone :(
                  • Gość: Suflerek Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:41
                    Uwaga, Forumowicze! Lulek na miejsce JK może być zasłoną dymną, bo do skoku na
                    fotel dyrektora TVP3 Olsztyn czai się niejaki Tomasz Kuc, prezes Radia Olsztyn,
                    zdemaskowany zresztą onegdaj na tym forum. Radio to miał być dla niego poligon
                    doświadczalny. Trzymajcie rękę na pulsie.
                    • Gość: dopler Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 17.04.07, 07:31
                      > Uwaga, Forumowicze! Lulek na miejsce JK może być zasłoną dymną, bo do skoku na
                      > fotel dyrektora TVP3 Olsztyn czai się niejaki Tomasz Kuc, prezes Radia Olsztyn,

Pewnie dla wszystkich byłoby to najlepsze rozwiązanie, bo gość na telewizji może
                      się znać. Najbardziej ucieszy się poseł Aszkiełowicz, który odzyska to co mu
                      obiecano, czyli fotel prezesa radia.
                      • Gość: dfdbfdbs Re: olsztynska tvp podupada IP: 217.153.187.* 17.04.07, 10:56
                        Przed olsztyńskim sądem kolejny raz stanie syn warmińsko- mazurskiego posła
                        Samoobrony Łukasz A., który razem z kolegą odpowiada za pobicie.

Według prokuratury w kwietniu ubiegłego roku w Gołogórze koło Olsztyna
                        zaczepili oni bez powodu młodego człowieka, pobili go i skopali. Prokurator
                        wnioskuje o skazanie Łukasza A. i jego kolegi na 10 miesięcy więzienia w
                        zawieszeniu na 3 lata i 600 złotych grzywny.
                      • Gość: maciek Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.mm.pl 17.04.07, 18:17
                        Kuc - buhahaha. Przepraszam - może się zna to dobre stwierdzenie.Może :)
                        Polecam zatem

ww6.tvp.pl/View?Cat=4574&id=344986
                    • Gość: cicho_ciemny Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.07, 19:05
                      Ani Lulek , ani Kuc , ani Aszkiełowicz! Nóż w plecy zawsze wbija przyjaciel .
    • Gość: brukowiec Re: olsztynska tvp podupada IP: 213.76.233.* 18.04.07, 17:13
      ojoj! Co to się działo dziś na "Okaż serce" o 16.50 - chyba się dysk zaciął .
      • Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:29
        oj... juz przestancie sie czepiac
        • Gość: znowu_ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.07, 18:58
          Jak tu przestać skoro dziś jeszce większa plama . Znowu emitentom trafił się
          tempy wspóółracownik?
          • Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:41
            "znowu" ? o kogo chodzi tym razem ?
            • Gość: JA Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:13
              Paweł, właśnie jak to "znowu"? masz chyba na myśli siebie jako tego poprzedniego i
              i Twoje super emisje?
              • Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 01:22
                jeśli chodzi o mnie , to ja nie emitowałem, i nie jestem Paweł
              • Gość: znowu_ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.04.07, 01:59
                Wiedzialem że Wam ich brakuje ! Ale proszę nie mówić juz dyrektorowi że znowu
                kable poprzełączałem i musieliście wszystko poskładać do kupy !A zresztą , poza
                oczami i tak d... każdemu obrabiacie ...
    • Gość: kobietka Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 05:32
      dwa watki o tvp3 ???? no prosze :)
      • Gość: toleda Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:09
        Nasz Asia zapomniala wczoraj w wiadomosciach o 19.30 powiedziec ze w tvp3
        olsztyn tez lamane sa przepisy. Asiu, Ty jestes blizej gory. Daj im znac co tu u
        nas slychac
        • Gość: ja Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.04.07, 01:41
          Nie są łamane tylko nieco inaczej interpretowane . Bo Wy to chcecie aby TVP
          była małą firmą a dyrektor zwyczajnym dyrektorem , a przecież TVP to jest
          wielki holding grupujący wiele firm tworzących jedno wspólne DZIEŁO - czyli
          wieczorne informacje ! Status dyrektora też jest wtedy wyższy bo co innego
          zarządzać mała firmą a co innego holdingiem !
        • Gość: magnat Re: olsztynska tvp podupada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 11:41
          Panie dyrektorze fachowcy uciekaja od pana, uciekl robert el, uciekl piotr zd,
          uciekl daniel n, uciekla asia g, uciekl cezar, ucieka prowadzacy 2 strony,
          kolejnym jest maciej w (a lista sie nie konczy) - czas dume swa schowac i
          przyznac sie do popelnionych bledow
          • Gość: jason Re: olsztynska tvp podupada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 13:38
            daniel n - fachowiec - ha ha ha !
            przyszła jakaś nowa - ha ha ha ! będzie zabawnie
            • Gość: sonko Re: olsztynska tvp podupada IP: 88.156.63.* 29.04.07, 19:35
              A może to specjalnie dyrektor zniechęca ludzi do pracy, żeby wymienić ich na
              nowych? Może byli słabi? Może konkurencyjne anteny padły ofiarą spisku pana K.,
              który podrzuca im jak kukułcze jajo swoje "gwiazdy", żeby obniżyć ich jakość, a
              sam korzystając ze swego doświadczenia i menedżerskiego oka wykreuje
              prawdziwe "twarze TVP3 Olsztyn"?? Takie, na które nie będzie się narzekało na
              forum. Może to Wy, drodzy forumowicze, wysłaliście "fachowców" z Olsztyna w
              otchłań TVN-u, POLSAT-u i Wiadomości swoją krytyką? Skoro są tacy beznadziejni,
              kto ich tam przyjął? Nieważne, może to Wy poprawicie w końcu jakość TVP3
              Olsztyn?
              • Gość: gość Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.07, 21:26
                Czas zmian nadchodzi - nowy szef już wyznaczony ! Zobaczymy czy okaże się
                lepszy . "BABA" z wozu - koniom lżej .
          • Gość: jeden_z_kolejnych Re: olsztynska tvp podupada IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.07, 21:34
            Ale zostaje AS - więc TV przetrwa !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka