Gość: agata IP: *.tktelekom.pl 11.04.07, 14:54 czy ktoś z was może mi polecić doswiadczonego stolarza który podjąłby się zaprojektowania i zrobienia schodów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: schody - stolarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 15:45 ja moglbym zrobic, ale w szkole mialem zle stopnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad_stolarza Re: schody - stolarz IP: *.ols.vectranet.pl 11.04.07, 16:09 Daj mi mail to podam ci namiary na dobrego stolarza który praktycznie specjalizuje się w schodach.Wbrew temu jak wygląda ich warsztat robią ekstra schody.Mają katalogi zdjęćwykonanych przez nich projektów.Co prawda nie jestem w stanie powiedzieć o terminach bo roboty mają sporo.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: schody - stolarz IP: *.tktelekom.pl 11.04.07, 17:12 drabinska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: schody - stolarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:48 Mam kontakt do bardzo dobrego fachowca od schodów. Wykonał w moim byłym (bo je sprzedałem) mieszkaniu schody bukowe. Użytkowałem je 10 lat i sprawowały się extra. Służę numerem tel. Mój mail: 6mirek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: schody - stolarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:45 ul. Polna Tokajuk - robi wszystko przez wiele lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: schody - stolarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 09:43 tak, tak od wielu lat partoli robotę i jest nieterminowy, miałem okazję doświadczyć samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: schody - stolarz IP: 217.97.159.* 13.04.07, 10:55 polecam zakład stolarski z Barczewa bardzo dobrzy fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś