Dodaj do ulubionych

wolna interesująca kobieta poszukiwana

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:46
Gdzie można spotkać w Olsztynie wolną, atrakcyjną (atrakcyjność to rzecz
względna) kobietę w celu bliższego poznania się?
Obserwuj wątek
    • Gość: ida Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:25
      Wszystko zależy od tego na jakim typie kobiety Ci zależy :)

I tak na przykład...

Jeśli szukasz studentki polecam UWM,
      jesli ma to być ktoś w stylu "śliczna, młoda + niekoniecznie mistrzyni
      intelektu"- Klub 22, Euforia,
      Jesli wolisz intelektualistki zawsze mozesz się przejść np do biblioteki...

Jakkolwiek najbliższa prawdy byłaby odpowiedź, że atrakcyjne kobeity można
      spotkać prawie wszędzie :)

życzę powodzenia w szukaniu,

Trzymam kciuki :)
      • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:32
        Gość portalu: ida napisał(a):

> Wszystko zależy od tego na jakim typie kobiety Ci zależy :)
        >
        > I tak na przykład...
        >
        > Jeśli szukasz studentki polecam UWM,

Preferuję raczej kobiety już po studiach. Mniejsza różnica wieku, większa
        platforma porozumienia.

> jesli ma to być ktoś w stylu "śliczna, młoda + niekoniecznie mistrzyni
        > intelektu"- Klub 22, Euforia,

Zdecydowanie odpada :(

> Jesli wolisz intelektualistki zawsze mozesz się przejść np do biblioteki...

zdecydowanie wolę intelektualistki. No tak, tylko co dalej? Mam sie do niej w
        bibliotece dosiadać i zaczynać rozmowę? Przeciez tam się nie rozmawia ;)

>
        > Jakkolwiek najbliższa prawdy byłaby odpowiedź, że atrakcyjne kobeity można
        > spotkać prawie wszędzie :)

Mimo wszystko można spotkać wszędzie a z drugiej strony jednak mimo wszystko
        trudno znaleźć.

>
        > życzę powodzenia w szukaniu,
        >

Dziękuję bardzo :))

> Trzymam kciuki :)

:)
        • Gość: Helmi Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:10
          Z tego co pamiętam to siedzą w domach i narzekają, że nie mogą spotkać fajnego
          faceta. W takim przypadku możesz się zająć handlem obnośnym, podobno każdy
          pretekst jest dobry. W każdym razie życzę powodzenia.
          • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:56
            Gość portalu: Helmi napisał(a):

> Z tego co pamiętam to siedzą w domach i narzekają, że nie mogą spotkać
            fajnego
            > faceta.

I chyba tu tkwi problem :(

W takim przypadku możesz się zająć handlem obnośnym, podobno każdy
            > pretekst jest dobry. W każdym razie życzę powodzenia.

O byciu domokrążcą nie pomyślałem.
            pzdr
          • Gość: ruda Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.07, 18:19
            > Z tego co pamiętam to siedzą w domach i narzekają, że nie mogą spotkać
            fajnego
            > faceta.

coś w tym chyba jest...
            Ale gdzie go znaleźć? Do Euforii, tudzież "22" nie pójdę - nie ta liga.
            Sąsiedzi mają żony, dawni przyjaciele, jak żon nie mają, to przecież z kumplem
            jakoś nie tak... Hydraulikom daleko do tego ze słynnego plakatu...
            Na ulicy? Cóż, nie mam pomysłu... Na stłuczkę? To działa tylko w reklamie - od
            współczesnego genlemana spodziewam się, że szybciej mnie nazwyzywa, niż na kawę
            zaprosi.
            Serwisy randkowe? Też raczej odpadają - tam nikt nie jest sobą. Ja też pewnie
            nie byłabym sobą. Napiszę, że mam dziecko i bagaż bycia kiedyś żoną- 99%
            pominie mój anons. Pozostały 1% to anioły o gołębim sercu, ale mikrej posturze
            (a wygląd jednak jest ważny...dość ważny...). Ukryję prawdę o dziecku i
            rozwodzie - skłamię.
            Dlatego ja całkiem atrakcyjna, wesoła, wykształcona, znająca języki, niezależna
            finansowo będę nadal siedziała w domu z nadzieją, że ten KTOŚ przecież do
            cholery gdzieś musi być - to kwestia czasu ... i przypadku - a w ten właśnie
            wierzę i na niego czekam...
        • Gość: ida Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:47
          >Preferuję raczej kobiety już po studiach. Mniejsza różnica wieku, większa
          > platforma porozumienia.

Takie trudniej "wychować" a przy tym- zazwyczaj- z młodszymi łatwiej o
          kompromis (chociaż nie to, żebym zachęcała Cię do poszukiwań wśród Kobiet przed
          studiami ;) )

>zdecydowanie wolę intelektualistki. No tak, tylko co dalej? Mam sie do niej w
          > bibliotece dosiadać i zaczynać rozmowę? Przeciez tam się nie rozmawia ;)

Oooo dla chcącego nic trudnego, nie uważasz?? Poza tym zawsze można
          porozmawiać "tuż po" wyjściu z biblioteki... Na przykład o świeżo wypożyczonej
          lekturze :)

> Mimo wszystko można spotkać wszędzie a z drugiej strony jednak mimo wszystko
          > trudno znaleźć

A może nie sytarczająco się do tego przykładasz?? Masz posiadasz zbyt duże
          wymagania?? Powodów mogą być tysiące.

A póki co w dalszym ciągu trzymam za Ciebie kciuki Młody Prawniku

Ida (również prawnik hihi) :)
          • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:18
            Gość portalu: ida napisał(a):

> >Preferuję raczej kobiety już po studiach. Mniejsza różnica wieku, większa
            > > platforma porozumienia.
            >
            > Takie trudniej "wychować" a przy tym- zazwyczaj- z młodszymi łatwiej o
            > kompromis (chociaż nie to, żebym zachęcała Cię do poszukiwań wśród Kobiet
            przed
            >
            > studiami ;) )

Tu nie chodzi o wychowanie bo preferuję związki typowo partnerskie, czyli
            jeżeli już to wychowujemy się wspólnie a kompromis niezależnie od wieku to
            podstawa. Zresztą nie skreślam młodszych kobiet ponieważ jeżeli chodzio o
            uczucia nie ma tu żadnych reguł :)

>
            > >zdecydowanie wolę intelektualistki. No tak, tylko co dalej? Mam sie do nie
            > j w
            > > bibliotece dosiadać i zaczynać rozmowę? Przeciez tam się nie rozmawia ;)
            >
            > Oooo dla chcącego nic trudnego, nie uważasz?? Poza tym zawsze można
            > porozmawiać "tuż po" wyjściu z biblioteki... Na przykład o świeżo
            wypożyczonej
            > lekturze :)

No może w sumie masz rację. Tego nie próbowałema może warto.

>
            > > Mimo wszystko można spotkać wszędzie a z drugiej strony jednak mimo wszys
            > tko
            > > trudno znaleźć
            >
            > A może nie sytarczająco się do tego przykładasz?? Masz posiadasz zbyt duże
            > wymagania?? Powodów mogą być tysiące.

Co do przykładania to się przykładam z tym, że pracując nie pozostaje za dużo
            czasu na poszukiwania.

>
            > A póki co w dalszym ciągu trzymam za Ciebie kciuki Młody Prawniku
            >
            > Ida (również prawnik hihi) :)

Pozdrawiam wszystkich prawników :))
    • Gość: Orzechowski w burdelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:15
      j/w
      • Gość: Giertychol Re: porzeczkowa IP: *.eranet.pl 18.04.07, 16:41
        Jest takie znane miejsce na ulicy porzeczkowej :)
        • Gość: G Re: porzeczkowa IP: *.olsztyn.mm.pl 18.04.07, 16:52
          Na Radiowej lub Zolnierskiej.....
          • Gość: Giertychol Re: porzeczkowa IP: 213.158.196.* 18.04.07, 17:10
            Dzisiaj widziałem fajną 30 - tkę przy drodze nr 7 za Olsztynkiem :)
            • Gość: ona po 30 Re: porzeczkowa IP: 88.156.63.* 18.04.07, 17:23
              jeju jacy wy jestescie płytcy!!!! burdel, droga ble ble ble....tylko jednen
              problem macie faceci?
              A moze jacys sami niedowartosciowani...
            • Gość: Aga dziewczyna IP: *.tktelekom.pl 18.04.07, 17:24
              Skąd wiesz że 30-tk jak tylko widziałeś?;)
              • Gość: Giertychol Re: dziewczyna IP: *.eranet.pl 18.04.07, 17:41
                Cóż, wzrok mam bystry a lico rumiane :)
                • Gość: 30-latek Re: dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:28
                  Odpowiadasz na :

Gość portalu: Giertychol napisał(a):

> Cóż, wzrok mam bystry a lico rumiane :)

Jeżeli już żartujesz kolego to napisz coś śmiesznego i na poziomie a nie
                  emanujesz tępą głupotą na forum.
            • Gość: 30-latek Re: porzeczkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 07:38
              Dlaczego sądzicie, że panie zajmujące się tą profesją są wolne?
    • Gość: Aga Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.tktelekom.pl 18.04.07, 17:25
      napisz cos wiecej o sobie!
      • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:30
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> napisz cos wiecej o sobie!

Z tym nie ma żadnego problemu Aguniu. Zapraszam na priv.
        • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:35
          Gość portalu: 30-latek napisał(a):

> Gość portalu: Aga napisał(a):
          >
          > > napisz cos wiecej o sobie!

W skrócie mogę napisać o sobie, że jestem prawnikiem mogącym wiele zaoferować
          kobiecie. Acha chodzi mi o dłuższy, poważny związek.
          pzdr
          • Gość: Aga Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.tktelekom.pl 18.04.07, 19:46
            Jedno już nas "łączy" - wykształcenie, w czerwcu skończyłam prawo.
            • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:20

> Jedno już nas "łączy" - wykształcenie, w czerwcu skończyłam prawo.

Być może łączy nas coś więcej, jeśli masz ochotę poklikać czasami w wolnych
              chwilach mogę podać Ci GG numer :) Dla mnie u kobiety liczy sie przede wszystkim
              intelekt.
              pozdrawiam
              • Gość: Grucha Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.eranet.pl 18.04.07, 20:24
                A może mały trójkącik, zgodny z wykształceniem :)
                Żartowałem oczywiście
                • Gość: blondynka Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.ols.vectranet.pl 18.04.07, 20:37
                  30-latek prowadzi jakąs gierkę intelektualną. Na forum GW szukasz westchnień?
                  Pierwszy facet, który u kobiety zachwyca sie intelektem. Musisz być
                  zakompleksiony, albo jakiś inny zwichniety hipokryta.
                  • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:35
                    Gość portalu: blondynka napisał(a):

> 30-latek prowadzi jakąs gierkę intelektualną.

Od razu widać, że blondynką jesteś.

Na forum GW szukasz westchnień?

Jakich znowu westchnień? Ciekawie oceniasz chęć poznania 2 osoby.

> Pierwszy facet, który u kobiety zachwyca sie intelektem.

Przykro mi, że trafiasz na facetów którzy w Twoim wypadku zachwyca się czymś innym.

Musisz być
                    > zakompleksiony, albo jakiś inny zwichniety hipokryta.

Dziwny z Ciebie człowiek, oceniasz ludzi w ogóle ich nie znając. Typowy netowy
                    znawca oceniający ludzi - dziecko neostrady.
              • Gość: Aga Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.tktelekom.pl 18.04.07, 20:36
                to podaj gg
                • Gość: blondynka Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.ols.vectranet.pl 18.04.07, 20:39
                  Dziewczyny, nie róbcie z siebie kretynek.
                  • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:37
                    Gość portalu: blondynka napisał(a):

> Dziewczyny, nie róbcie z siebie kretynek.

Przede wszystkim nie rób kretynki z siebie na tym forum.
                • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:36

> to podaj gg

1121596
                  pozdrawiam
    • Gość: 526985 Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 00:36
      do 30-latka - nie chcę się mądrzyć, ale internet bywa bardzo zdradziecki, sama
      się o tym przekonałam, bo przerabiałam znajomości internetowe i wychodziłam z
      nich trochę poturbowana emocjonalnie, ale może będziesz miał więcej
      szczęścia. :-)
      Pozdrawiam
      • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 06:31
        Masz rację, że trzeba bardzo uważać na znajomości zawierane w internecie. A to,
        że jednak mimo wszystko oraz więcej osób się poznaje to znak nowych (ale czy
        lepszych?) czasów.
        pozdrawiam
        • Gość: 526985 Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:21
          Zgadzam się, że coraz więcej ludzi poznaje się w internecie, w końcu każde
          pokolenie ma swoje sposoby. :-) Dlatego też kiedyś spróbowałam i może kiedyś
          znowu się zdecyduję, ale powiem tylko, że koniec boli tak samo, niezależnie od
          tego jaki był początek. Żeby nie kończyć pesymistycznie, Tobie życzę abyś miał
          więcej szczęścia.
        • Gość: 526985 Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:23
          A tak z ciekawości dlaczego forum "od wszystkiego", a nie jakiś
          portal "randkowy"??
          • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:36
            Gość portalu: 526985 napisał(a):

> A tak z ciekawości dlaczego forum "od wszystkiego", a nie jakiś
            > portal "randkowy"??

Dlaczego? Sam nie wiem. Może dlatego, że jednak forum od wszystkiego czyta sporo
            kobiet, które są wolne i też szukają kogoś na stałe.
            Wbrew pozorom znależć kogoś wartościowego nie jest prostą sprawą.
            pozdrawiam
            • Gość: 526985 Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:14
              .......Wbrew pozorom znależć kogoś wartościowego nie jest prostą sprawą.

Znam to, niby jest się wśród ludzi, ale tak naprawdę okazuje się to tylko tak
              na teraz, bo jesteśmy sobie wzajemnie potrzebni, bo trudno nie należeć do
              żadnej grupy i być samotną wyspą..... Ale tak naprawdę znalezienie kogoś
              wartościowego, takiego z kim można rozmawiać, w jego towarzystwie czuć się
              bezpiecznie, nie grać przed nim i przed sobą jest bardzo trudne. Może to
              głupie, ale ciągle mam nadzieję, że mimo wszystko teoria o dwóch połówkach
              jabłek jest prawdziwa, dlatego trzeba ją szukać wszelkimi możliwymi
              sposobami....
              Pozdrawiam i życzę szczęścia
              • Gość: 30-latek Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 12:46
                Wierzę w to, że teoria o połówkach jabłka jest prawdziwa natomiast nie wierzę w
                teorię, że przeciwieństwa się przyciągają.
                • Gość: 526985 Re: wolna interesująca kobieta poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:43
                  Bo teoria o przyciągających się przeciwieństwach w życiu jest głupotą, to nie
                  są prawa fizyki, życie jest dużo ciekawsze. :-) Zresztą chyba ktoś kto
                  twierdzi, że przeciwieństwa się przyciągają jest chyba niepoważny, bo ja nie
                  widzę możliwości bycia z kimś, kto ma temperament zupełnie odmienny od mojego.
    • romanticca internetowe znajomości 19.04.07, 16:51
      30-latku i Ago mam nadzieję, że coś z tego będzie :) Sama poznałam meża przez
      internet (5 lat temu) i jest super :) - choć ryzyko na pewno zawsze istnieje,
      ale myślę, że jest właśnie większe na forach "randkowych". My "polubiliśmy się"
      gadając o filmie :)
      Powodzenia!!!
      • Gość: umtarara Uważaj Aga !! IP: *.olsztyn.mm.pl 19.04.07, 17:07
        Ten 30-latek to może być pijak, Tulipan lub zboczeniec; albo nie daj Boże
        polityk jakiś.
        Pełno ich teraz wszędzie.
        • Gość: 30-latek Re: Uważaj Aga !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:06
          Gość portalu: umtarara napisał(a):

> Ten 30-latek to może być pijak, Tulipan lub zboczeniec; albo nie daj Boże
          > polityk jakiś.
          > Pełno ich teraz wszędzie.

Pełno ich było zawsze. Poza tym z kobietami też różnie bywa.
          pozdrawiam
          • Gość: kolo portal ilove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 13:53
            na portalu randkowym www.ilove.pl wrzuc w wyszukiwarke olsztyn a ujrzysz tabun
            dziewczyn, samotnych rozwódek, napalonych nastolatek itp.
            Jest tam taka jedna o nicku: .... , która pisze o sobie, że lubi teatr a była
            raz w życiu w teatrze, pisze, że lubi spotkania z przyjaciółmi a zaraz potem
            zaprzecza sobie stwierdzając, że nie wie co to prawdziwa przyjaźń ... boki
            zrywać z tych panienek
            • Gość: Aga-ta do kolo IP: *.tktelekom.pl 22.04.07, 14:10
              to zobacz co faceci wypisuja - również niezły ubaw
            • Gość: kolo Re: portal ilove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:43
              portal ten to chyba powstal dla hecy, bo nikt normalny przeciez nie szuka
              milosci w necie
              • Gość: 30-latek Re: portal ilove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 15:03
                Gość portalu: kolo napisał(a):

> portal ten to chyba powstal dla hecy, bo nikt normalny przeciez nie szuka
                > milosci w necie

Dużo masz w tym racji. Sam znam dobrze kilka kobiet, które ogłaszają się na
                ilove i w sumie kreują się na osoby, którymi nie sa w istocie. Ale to chyba
                podobnie jest jak z reklamą, jak czegoś nie ubarwimy to jako produkt gorszy
                nikt nas nie wybierze.
                A co do miłości w necie to tu raczej w moim przypadku nie chodzi o jej
                znalezienie właśnie w necie. Chodzi raczej o poznanie potencjalnych osób do
                bliższego poznania się w ewentualnym realu. Coś więcej może dopiero zdarzyć się
                w po realnym spotkaniu się. I wtedy albo zaiskrzy albo nie. Również od tego
                momentu mamy do czynienia z normalnym a nie wirtualnym związkiem.
                pozdrawiam
                • Gość: agusia Re: portal ilove IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.07, 16:02
                  weszłam tam właśnie po lekturze tego forum i zobaczyłam profil swojego eksa. tak
                  zupełnie niechcący wpadłam na jego fotę i całą resztę. a teraz klucha w gardle,
                  bo chyba ciągle nie pogodziłam się z naszym rozstaniem :.(
                  • Gość: 30-latek Re: portal ilove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:42
                    Gość portalu: agusia napisał(a):

> weszłam tam właśnie po lekturze tego forum i zobaczyłam profil swojego eksa. ta
                    > k
                    > zupełnie niechcący wpadłam na jego fotę i całą resztę. a teraz klucha w gardle,
                    > bo chyba ciągle nie pogodziłam się z naszym rozstaniem :.(

Nie przejmuj się, moja była też tam jest. Jak widać ,po naszym rozstaniu nie
                    udało się jej znaleźć nikogo na dłużej. Ciekawy zresztą opis profilu ma,
                    niewiele mający wspólnego z rzeczywistością.
                    pozdrawiam
                    • balsaminka Re: portal ilove 22.04.07, 16:44
                      az tam zajrze z ciekawosci.
                    • Gość: agusia Re: portal ilove IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.07, 17:39
                      mój były ma opis całkiem normalny, bo... fajny z niego facet :) gdyby nie ta
                      cholerna Anglia pewnie wciąż bylibyśmy razem! no ale cóż, odległość zabiła to,
                      co było między nami. trzeba żyć dalej i znaleźć sobie kogoś nowego (tylko, jak
                      to zrobić jak się nie ma czasu na nic innego niż praca i sen?); może umieszczę
                      się tam gdzieś koło niego ;)
                      • Gość: 30+latek Re: portal ilove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:05
                        Gość portalu: agusia napisał(a):

trzeba żyć dalej i znaleźć sobie kogoś nowego (tylko, jak
                        > to zrobić jak się nie ma czasu na nic innego niż praca i sen?)

Oto jest pytanie :)))
                        • Gość: kioton Re: portal ilove IP: *.ols.vectranet.pl 22.04.07, 18:16
                          Dobrze że wszechobecny konsumpcjonizm nie zabił jeszcze do końca w ludziach
                          romantyzmu.
                          • Gość: kolo Re: portal ilove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:41
                            30latek i Aga na co czekacie? ja juz was widze razem na kawie, jutro najlepiej.
                            Szkoda czasu na pisanie, do dzieła :) dajcie znaka jak wam poszło
                            • Gość: Aniag Re: portal ilove IP: 88.156.63.* 22.04.07, 21:33
                              Witaj, ja mojego męża też poznałam przez ogłoszenie, w dodatku ja je dałam.
                              Myślę, że każdy ma tą drugą połówkę i trzeba szukać, nie martw się, na pewno
                              znajdziesz swoją panią tylko nie zniechęcaj się.Nie wszystkie kobiety są złe te
                              z ogłoszeń, tylko trzeba mieć oczy "otwarte" przy tym.Z mężem jesteśmy po
                              ślubie cztery lata, może nie zawsze układa się super ale wiem , że to mój
                              prawdziwy przyjaciel na dobre i złe.Pozdrawiam serdecznie.Życzę Ci powodzenia.
                          • Gość: dana Re: portal ilove IP: 88.156.63.* 23.04.07, 23:03
                            samo zycie.....
    • Gość: Maja28 Re: wolny interesujący mężczyzna poszukiwany IP: *.uwm.edu.pl 25.04.07, 08:41
      To może nadszedł czas by zaczać poszukiwania wolnych interesujących mężczyzn?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka