Gość: kingae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 11:14 Witam. Czy ktoś mógłby polecic mi dobrego alergologa prywatnie w olsztynie dla mojej córci. Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 03:52 dr Rybicka lub Welenc, ale nie wiem, gdzie przyjmuja Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: alergolog 11.05.07, 10:04 a czemu prywatnie? dużo dobrego słyszałem o Zakrzewskiej z przychodni na dworcowej, ja chodze do Jasińskiego do Polikliniki i on tez dobrze o niej mówił, a Rybicka to stara baba z inne epoki, Welenc to przede wszystkim dermatolog, alergia to żadna choroba zakaźna, że ma dziecko katar czy boli gardło, to przezyje do wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: alergolog 11.05.07, 10:06 prusak75 napisał: > ja chodze do Jasińskiego do Polikliniki ja również:) innych nie znam, więc nie wiem kto najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: alergolog 11.05.07, 10:11 nie miałem kontaktu tylko z Zakrzweską, ale sporo lekarzy mówiło że jest niezła, dodatkowo jako jedyna w Olsztynie odczula w warunkach klinicznych, a jak Ci się podoba Jassiński? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: alergolog 11.05.07, 10:15 nie do końca w moim typie;))) tak serio, to wydaje mi się, że jest w porządku. tyle że to dopiero początek mojej alergicznej przygody, dopiero dwie czy trzy wizyty za mną. pora zapisać się na następną. Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: alergolog 11.05.07, 10:23 moim zdaniem w obyciu jest trochę szorstki, zwłaszcza przy pierwszych wizytach, ale ja na to uwagi nie zwracam, obecnie się odczulam u niego a to trochę trwa :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: alergolog 11.05.07, 11:34 coś jest z tą szorstkością, ale w tych przypadkach kiedy byłem jakoś po paru minutach mu przechodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka9621 Re: alergolog IP: 88.156.63.* 11.05.07, 10:44 alergia to żadna choroba zakaźna, że ma dziecko katar czy boli > gardło, to przezyje do wizyty prusak, ty idioto! Nieleczona a później źle leczona alergia w dzieciństwie skończyła się u mnie astmą,chorobą zatok i poważną operacją w Warszawie. Pani dr Rybicka uratowała mi życie.Szkoda tylko,że tak późno do Niej trafiłam(15lat),bo nie przyjmuje dzieci. Jest jedną z niewielu, w gronie lekarskim w tym mieście, która się wciąż dokształca. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: alergolog 11.05.07, 10:57 astam w ciągu tygodnia? to ciekawe, niestety Twoi rodzice oblali egzamin z wychowania córki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka9621 Re: alergolog IP: 88.156.63.* 11.05.07, 11:25 Nie rozumiem. Nie powiedziałam,że w ciągu tygodnia. Dolegliwości zaczęły się w trzecim roku życia, mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: alergolog 11.05.07, 11:33 chodzi mu o to, że nie zachorowałaś na astmę w tydzień po wystąpieniu objawów alergii, że musiało dojść widocznie do jakiegoś zaniedbania:( przykra sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka9621 Re: alergolog IP: 88.156.63.* 11.05.07, 11:43 To też właśnie o tym mówię. I przy myśleniu typu 'że ma dziecko katar czy boli > gardło, to przezyje do wizyty' niezwykle łatwo o zaniedbanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiak Re: alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 09:15 Z pewnościa moge polecic Ci Pania Welenc, jezeli chcesz isc prywatnie, a jeżeli nie to na Dworcowej Pani Zakrzewska jest tez moim zdaniem bardzo dobrym lekarzem :) ale tam szybko to sie nie dostaniesz raczej wiec pozostaje dr. Welenc, a przyjmuje ona kolo ronda Bema bynajmniej kiedys tam przyjmowala jakies 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 2 Re: alergolog IP: *.makronet.pl 13.05.07, 19:52 Polecam dra Klementowskiego. Leczy dwoje moich dzieci, są efekty. Przyjmuje na ul. Dworcowej podaję telefon 089 5399595. Jest naprawde dobrym specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: alergolog IP: *.acn.waw.pl 13.05.07, 23:23 zdecydowanie Piotr Klementowski. b. dobry fachowiec, z wiedzą nie tylko nt. alergologii. Odpowiedz Link Zgłoś