Dodaj do ulubionych

Korzystna drukarnia

30.06.07, 00:28
Szukam korzystnej drukarni w Olsztynie lub okolicy dla książki o parafii
Klebark. Około 400 stron, z 200 zdjęciami, dokumentami i mapami czarno-białe.
na końcu galeria zdjęć 16 stron w kolorze. Format A5 lub B5, normalna
okładka, papier 120g/m2. Skład będzie przygotowany, tzn. Spis treści, opis
zdjęć i miejsce na zdjęcia będzie przygotowane. Wszystko w formacie PDF na
płycie CD. Koszt litografii i druku 1200 egz.?
mendrina@tlen.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: lak Re: Korzystna drukarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:42
      człowieku
      zlituj sie
      na forum szukasz drukarni?
      litości może jeszcze samochód chcesz kupić?
      dzwon do drukarni niech ci osobiscie powiedz ile chcą a nie tu glowe zawracasz.
      co, nie znasz telefonow do drukarni?
      kto ci przygotowywal sklad?
      nie stac cie na 5000zł na druk? szukasz taniej? moze w arabii saudyjskiej
      poszukaj - na forum turystyka!
      • Gość: loco Re: Korzystna drukarnia IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.07, 02:01
        To teraz jasne, dlaczego nereus nawoluje do wycinania drzew... Dużo jeszcze
        masz tych książek do wydrukowania?
        • Gość: tt Re: Korzystna drukarnia IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.07, 05:36
          Popieram ciebie -lak-niechce sobie zadac trudu i sam poszukac tylko idzie na
          latwizne.
          • Gość: Hana Re: Korzystna drukarnia IP: *.ols.vectranet.pl 30.06.07, 09:29
            Nereus,wymyśl coś innego.Co 2-3 tyg.szukasz drukarni,tu nie biuro ogłoszeń.
            • nereus1 Re: Korzystna drukarnia 01.07.07, 00:42
              Przekażcie te swoje głupie rady w waszej rodzinie, a ja oczekują odpowiedzi
              fachowców. Jasne!!
              • Gość: baba Re: Korzystna drukarnia IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.07, 10:04
                Fachowcy czekają ale w swoich zakładach,a nie tutaj.JASNE????
                • nereus1 Re: Korzystna drukarnia 01.07.07, 21:42
                  Ja o takie rady nie prosiłem. Przed udzieleniem głupio-mądrych rad zalecam
                  przeczytać moje zapytanie. Jasne!
                  • Gość: baba Re: Korzystna drukarnia IP: *.ols.vectranet.pl 02.07.07, 08:56
                    SAM SOBIE CZYTAJ SWOJE ZAPYTANIA,jeśli jeszcze ciągle je masz.
                    • nereus1 Re: Korzystna drukarnia 02.07.07, 21:31
                      Nie czekam na fachowców, tylko na zalecenie mi korzystnej i dobrej drukarni!
                      • Gość: Leon Re: Korzystna drukarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:33
                        Jeśli któryś z drukarzy przeczyta co tam nasmarowałeś to pewnie nie będzie
                        chciał tego drukować za jakąkolwiek cenę. Aha i jeszcze jedno - jubileusz do
                        obchodów którego nawoływałeś był żałosny... Kilka osób i zero zinteresowania.
                        Wami niemcami jakoś my polacy nie interesujemy się - ani Wami ani Waszymi
                        problemami wydawniczymi... ;) :) :) Wracaj więc za Odre i tam drukuj swoje
                        historie - nikt tu nie kupi od Ciebie tych wypocin.
                        • nereus1 Re: Korzystna drukarnia 03.07.07, 00:07
                          Głupio-mądrym zalecam forę zdrowie psychiczne!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Leon Re: Korzystna drukarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:26
                            A faszystom? Co byś zalecił?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka