Gość: Joasia IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 07:56 Co sądzicie o dyrektorce Liceum Akademickiego z ul. Lubelskiej. Nazywa się Marzena Tymińska. Czy jest wporządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joasia Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 07:57 Przepraszam, to jest na Bałtyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama ucznia Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:30 Tak jest w porządku. Co za dziwne pytanie na forum z podaniem nazwiska??! Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego 05.07.07, 19:09 A to liceum to podziemie czy publiczna szkoła? od kiedy nazwisko dyrektora jakiejkolwiek szkoły jest utajnione? ten post napisała chyba w/w z nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:19 Chodzi tu zapewne o podejrzenie intryganctwa. Rzeczywiście co to za pytanie czy jest w porządku...? Wiadomo że w tym kraju malkontentów nie brakuje i każde nazwisko tu podane będzie zarówno gloryfikowane jak i opluwane więc myślę że taka forma zadawania pytania jest trochę manipulacyjna - to moje zdanie i moje odczucie :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
balsaminka Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego 05.07.07, 21:42 Nie wypowiem sie, bo na samo brzmienie tego nazwiska (odnosnie tej osoby) robi mi sie niedobrze. Dorzuce tylko delikatne slowo: ....... e..szkoda nawet slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:04 balsaminko jak zwykle piszesz co ci do głowy wpadnie przez przypadek. myśleć, myśleć, myśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 22:39 a czy pani joasia jest w porządku? a może poda tu swoje nazwisko, wtedy wszyscy będą wiedzieli kto jest kim i się zastanowimy kto jest bardziej w porządku a kto mniej... widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje wyładować na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do joasi Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:35 a czy pani joasia jest w porządku? a może poda tu swoje nazwisko, wtedy wszyscy będą wiedzieli kto jest kim i się zastanowimy kto jest bardziej w porządku a kto mniej... widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje wyładować na forum to jednak nie było zwykłe pytanie joasi, ale wredna i brudna prowokacja, wstyd, może josia teraz będzie miała cywilną odwagę podac swoje imie i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budrys Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.07, 07:12 Ginekolog Andrzej Kawka - Czesław Małkowski i inni. Czy to nie są nazwiska? Co chwile tu padają. Jak się jest osobą publiczną to chyba normalne, że się o nich nie mówi Pan X i Pani X. Pani Tymińska jest mamą mojego kumpla i pozwala mu na długie włosy i kolczyki na twarzy a w swojej szkole goni dziewczyny za kolczyki w uszach. To chyba coś nie dokońca jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam do anonima IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.07, 07:48 "widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje wyładować na forum" a Ty skąd wiesz, że to pisze osoba sfrustrowana, która odniosła porazkę? Ja tego nigdzie nie wyczytałem. Joasia zadała tylko pytanie. Zdjęcie dyretorki ukazało się w gazecie olsztyńskiej w środe, może dlatego padło to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 07:00 Gość portalu: Aga napisał(a): > widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje > wyładować na forum. Z jaką znowu porażką?? Co Ty pleciesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryka Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.gdynia.mm.pl 10.07.07, 21:01 Jest super, najwspanialsza osoba we wszechświecie, pozwala na wszystko i w ogóle:P Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego 11.07.07, 00:27 ta pani jest osoba publiczna i jako taka musi sobie zdawać sprawę z tego że wszelkie jej dzialania będa widoczne - zwłaszcza te ktore moga zostac napiętnowane prawda? Ja sama osobiście pomagalam mamie jednego dziecka ,które w dziwny sposob zniknęło z zapisów po tym jak pojawiły sie dzieci "lepszych rodziców". Nie znam do końca tej Pani i nie chce się źle lub dobrze wypowiadać. na jej temat. Czy jej slynne slowa " Ja tu rządzę, to moja szkoła" - to chyba nie są slowa osoby o wysokim mniemaniu o sobie. Raczej sfrustriowanej i zakompleksionej, pelnej wewnętrznej zlości i żalu. I wiele wskazuje na to że tak wlaśnie jest....Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.eranet.pl 11.07.07, 07:26 Luna przeczytaj jeszcze raz swój post. Piszesz, że nie będziesz się wypowiadała o tej Pani ani źle ani dobrze, po czym jedziesz po niej po całości. Stara i sprawdzona metoda. Kiedyś stosowały ją komuchy teraz PiSdzielcy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś