Dodaj do ulubionych

Dyrektorka Liceum Akademickiego

IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 07:56
Co sądzicie o dyrektorce Liceum Akademickiego z ul. Lubelskiej. Nazywa się
Marzena Tymińska. Czy jest wporządku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Joasia Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 07:57
      Przepraszam, to jest na Bałtyckiej
      • Gość: mama ucznia Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:30
        Tak jest w porządku. Co za dziwne pytanie na forum z podaniem nazwiska??!
        • bystra2000 Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego 05.07.07, 19:09
          A to liceum to podziemie czy publiczna
          szkoła? od kiedy nazwisko dyrektora jakiejkolwiek
          szkoły jest utajnione?
          ten post napisała chyba w/w z nazwiska
          • Gość: Leon Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:19
            Chodzi tu zapewne o podejrzenie intryganctwa. Rzeczywiście co to za pytanie czy
            jest w porządku...? Wiadomo że w tym kraju malkontentów nie brakuje i każde
            nazwisko tu podane będzie zarówno gloryfikowane jak i opluwane więc myślę że
            taka forma zadawania pytania jest trochę manipulacyjna - to moje zdanie i moje
            odczucie :) :)
            • balsaminka Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego 05.07.07, 21:42
              Nie wypowiem sie, bo na samo brzmienie tego nazwiska (odnosnie tej osoby) robi
              mi sie niedobrze.
              Dorzuce tylko delikatne slowo: ....... e..szkoda nawet slow.
              • Gość: sympatyk Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:04

balsaminko jak zwykle piszesz co ci do głowy wpadnie przez przypadek. myśleć,
                myśleć, myśleć....
    • Gość: Aga Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 22:39
      a czy pani joasia jest w porządku? a może poda tu swoje nazwisko, wtedy wszyscy
      będą wiedzieli kto jest kim i się zastanowimy kto jest bardziej w porządku a kto
      mniej...
      widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje
      wyładować na forum
      • Gość: do joasi Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:35
        a czy pani joasia jest w porządku? a może poda tu swoje nazwisko, wtedy wszyscy
        będą wiedzieli kto jest kim i się zastanowimy kto jest bardziej w porządku a kto
        mniej...
        widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje
        wyładować na forum

to jednak nie było zwykłe pytanie joasi, ale wredna i brudna prowokacja, wstyd,
        może josia teraz będzie miała cywilną odwagę podac swoje imie i nazwisko.
        • Gość: Budrys Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.07, 07:12
          Ginekolog Andrzej Kawka - Czesław Małkowski i inni.
          Czy to nie są nazwiska? Co chwile tu padają. Jak się jest osobą publiczną to
          chyba normalne, że się o nich nie mówi Pan X i Pani X.
          Pani Tymińska jest mamą mojego kumpla i pozwala mu na długie włosy i kolczyki
          na twarzy a w swojej szkole goni dziewczyny za kolczyki w uszach. To chyba coś
          nie dokońca jest ok.
        • Gość: Adam do anonima IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.07, 07:48
          "widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje
          wyładować na forum" a Ty skąd wiesz, że to pisze osoba sfrustrowana, która
          odniosła porazkę? Ja tego nigdzie nie wyczytałem. Joasia zadała tylko pytanie.
          Zdjęcie dyretorki ukazało się w gazecie olsztyńskiej w środe, może dlatego
          padło to pytanie?
      • Gość: guest Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 07:00
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> widać niektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i muszą swoje frustracje
        > wyładować na forum.

Z jaką znowu porażką?? Co Ty pleciesz?
    • Gość: papryka Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.gdynia.mm.pl 10.07.07, 21:01
      Jest super, najwspanialsza osoba we wszechświecie, pozwala na wszystko i w ogóle:P
      • luna37 Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego 11.07.07, 00:27
        ta pani jest osoba publiczna i jako taka musi sobie zdawać sprawę z tego że
        wszelkie jej dzialania będa widoczne - zwłaszcza te ktore moga zostac
        napiętnowane prawda? Ja sama osobiście pomagalam mamie jednego dziecka ,które w
        dziwny sposob zniknęło z zapisów po tym jak pojawiły sie dzieci "lepszych
        rodziców". Nie znam do końca tej Pani i nie chce się źle lub dobrze wypowiadać.
        na jej temat. Czy jej slynne slowa " Ja tu rządzę, to moja szkoła" - to chyba
        nie są slowa osoby o wysokim mniemaniu o sobie. Raczej sfrustriowanej i
        zakompleksionej, pelnej wewnętrznej zlości i żalu. I wiele wskazuje na to że
        tak wlaśnie jest....Prawda?
        • Gość: Grucha Re: Dyrektorka Liceum Akademickiego IP: *.eranet.pl 11.07.07, 07:26
          Luna przeczytaj jeszcze raz swój post. Piszesz, że nie będziesz się wypowiadała
          o tej Pani ani źle ani dobrze, po czym jedziesz po niej po całości. Stara i
          sprawdzona metoda. Kiedyś stosowały ją komuchy teraz PiSdzielcy.
          Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka