Gość: ak IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.03, 19:17 Na szybkiego wstawiłem to co dostałem od Andulki. Na pierwszy ogień musi zgłodniałym wystarczyć. home.tiscali.de/rootebene/ Ciąg dalszy nie wykluczony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lecart Re: Fotki z N-ki 10.07.03, 19:39 bosze :) ja oczy normlanie ni mam na tych zdjeciach :) hyhy ciekawe dlaczego? :P Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Fotki z N-ki 10.07.03, 19:43 ak-super,prosze tylko z gory o nieumieszczanie jednego zdjęcia- tzw"rozwodoweg",mam nadzieje ze nie poszło w swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Fotki z N-ki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.03, 20:42 Nawet jeśli dostanę to nie zamieszczę. Mam nadzieję, bo w końcu trudno ocenić. Dla jednego może być jajcarskie, dla innego rozwodowe. Z tego punktu widzenia musi być to nie zła fota, bo na sztywniaków mi nie wyglądacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Fotki z N-ki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 21:11 naga prawda, nie panowałam na tej imprezie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Fotki z N-ki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.03, 21:54 Nieopanowana? naga ? Rita, Rita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Fotki z N-ki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 22:06 ak- rok minął od Twojej wizyty w Krakowie i widzisz..... wylądowałam w Olsztynie. Żałuj , że nie byłeś - to se ne wrati ! A było wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Fotki z N-ki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.03, 22:14 Moze zaznaczycie kto kim jest, tak naprawde to mysle, ze tylko Pauline rozpoznac potrafie , ale chyba tylko z powodu jej wieku. Napewno sie kilku o nia staralo, albo? pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Fotki z N-ki 11.07.03, 01:36 Gość portalu: ak napisał(a): > Nawet jeśli dostanę to nie zamieszczę. Mam nadzieję, bo w > końcu trudno ocenić. Dla jednego może być jajcarskie, dla > innego rozwodowe. Z tego punktu widzenia musi być to nie > zła fota, bo na sztywniaków mi nie wyglądacie :))) I sztywniakami nie jesteśmy,ale jak zobaczys z to sam stwierdzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Fotki z N-ki IP: *.vit.de / 172.16.2.* 11.07.03, 06:38 No to oczekuję na litościwą duszę, która mi to podeśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Fotki z N-ki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.03, 00:23 Hej Duszo, co z Tobą? Nikt nic nowego nie przysłał Du.. zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Fotki z N-ki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 08:58 ak - nie wiem gdzie zażalenie napisać, ale ja mam tylko jedno zdjęcie przysłane przez oso gdzie jest Andulka, bpkw i oso i to wszystko. Dziękuję za to co pokazałeś, chociaż nie ma najważniejszego zdjęcia , zdjęcia naszej Lady i podpisów ;-)))))) pozdrawiam słonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Fotki z N-ki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:11 już mam fotki , przysłała Angela, której dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Fotki z N-ki 12.07.03, 21:56 Jak wrócę do domku to Ci prześlę (są spakowane zipem i jest troszeczkę tego), niestety będzie się dośc długo ściągać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Fotki z N-ki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:59 oso - nie , mam mało miejsca na poczcie , Angela mi juz przysłała, odbierz swoją pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Fotki z N-ki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.03, 00:03 No to jeszcze sprawdz czego Ci brakuje. Sa nowe strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Fotki z N-ki - hmmm... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 01:11 Na tych fotkach niektóre postacie wydają mi się jakoś dziwnie znajome :). Pozdrawiam nie tylko tych na zdjęciach :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Fotki z N-ki - hmmm... 13.07.03, 01:19 I ja pozdrawiam,wreszcie zobaczyłam fotke na ktorej to i ja pije sławetnego szmpana "BRZOZY" Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Fotki z N-ki - hmmm... 13.07.03, 02:43 Szampan Brzozy byl the best - nawet ja sie napilam, choc przyjechalam samochodem! Zaraz zaraz, a czy mysmy podziekowali Brzozie za szampana????? Nie przypominam sobie... czyzby takie potworne niedopatrzenie???? Tak czy inaczej - Brzoza, dzieki!!! Tylko szkoda, ze Ciebie nie bylo - tak sie cieszylam na mysl o stanieciu z Toba "face to face" i nic nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Fotki z N-ki - hmmm... 13.07.03, 09:38 Ed, czy w związku z tym znowu wybierasz się na spacer ? ;))) Pytam wprawdzie nie w swoim imieniu i nieupoważniona, alem ciekawa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Fotki z N-ki - hmmm... 13.07.03, 22:49 ale sie ich namnozyło i nowki są-ojoj yhm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Fotki z N-ki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 22:29 ak - dziękuję za włożenie zdjęć do swojej strony, ty masz mistrzowską rękę do wkładania zdjęć ;-) oso - rownież dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś