Dodaj do ulubionych

Zadanie dla Służb

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:39
Mam ostre starcie z pewną instytucją finansową udzielającą kredytów na
przedziwnych warunkach (np. nie można rat spłacać przelewem bankowym, tylko do
ręki). Chciałem o tym napisać na Forum. Dałem temu tytuł „Poszkodowani przez
P… łączcie się!”. Na Forum jest chyba jakiś „filtr”, bo nie zapisywało się.
Chciałbym, by sprawdzono, czy to już korupcja, czy „porozumienie w dobrej
sprawie”.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hemerytka Re: Zadanie dla Służb IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.07, 14:18
      Nie do wiary. Porozumieniem w dobrej sprawie na pewno nie jest. Ta instytucja
      zwana przez Ciebie finansową nie może być uczciwa,jeśli nawet swojego konta nie
      ma.Należy to sprawdzić,tylko gdzie?
    • Gość: WILEM Re: Zadanie dla Służb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 07:01
      Domyślam się jankielu, że chciałeś dop… odrobinę Providentowi. I słusznie, ale
      pamiętaj, że z pieniędzmi nie wygrasz nigdy. Jedyna rada – nie bierz kredytów i
      innym to odradzaj, jeśli oczywiście nie masz duszy bankowca, tzn. nie użyjesz
      pożyczonych pieniędzy do zgnojenia innych. To po prostu jest inna forma
      piramidy. Oszczędzaj a dopiero potem kupuj cokolwiek. Niech Ci zawsze towarzyszy
      sprawa olsztyńskiego biznesmena, który włożył własne pieniądze, zapożyczył się w
      banku i budował hotel. Gdy był na ukończeniu ktoś zapragnął jego hotelu a bank
      mu w tym pomógł – zażądał całej spłaty kredytu. Facet ugotowany – nie ma nic.
      Ja też mam złe doświadczenia, ale z prawdziwym bankiem. Napisałem coś na tym
      forum i na forum ogólnopolskim. Wpis na stronie głównej widniał 43 minuty.
      Został zepchnięty przez różne pieski (był Azor i burek i inne) nowymi wpisami o
      pogodzie i o tzw. d. Maryni. Być może przypadek, ale wątpię.
      Pozdro!
      • Gość: Rumcajs Re: Zadanie dla Służb IP: *.ols.vectranet.pl 27.10.07, 10:19
        Nigdy nie pożyczałem od Providenta ale słyszałem,że są okropni.Nie
        wiedziałem tylko,że im się pieniądze w ratach zwraca do ręki a nie
        na konto.Unikam jak ognia takich "firm" .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka