Gość: czarnyadam IP: 195.115.131.* 20.08.03, 15:39 Przepraszam za swoja nieobecnosc, lecz nie miałem czasu. Nie zniknę na rok jak ostatnio :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 20.08.03, 18:31 Czesc XXVIII - niezle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 21:21 Witam i o zdrowie pytam czarnegoadama !;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 21.08.03, 07:06 Witam ranne ptaszki! Dzien zapowiada sie tradycyjnie mily, jak to w Pieknym Olsztynie! :-) Dzis nad Lyna szantowanie- moze zajzysz czarnyadamie? i inni oczywiscie tez! W niedziele mam wejsciowke na siatkowke, (cos mi sie rymi) na 14,00 i 17,00 popatrzymy! Memorial Huberta Wagnera. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 21.08.03, 14:43 no to zesmy pogadali! :-( moze jednak nie bylo hasla "ostatni gasi swiatlo?" przegapilem cos?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 21:38 zapalam swiatełko - pstryk zbyszek , ja też mam wejściówkę na mecze tylko że o 23.00 w tv na 3 ustaw sie blisko kamer i machaj ręką, mozesz posyłac buziaki, będzie milej. Weż też brygadę forumowską, niech lustro się rozerwie, a my będziemy obserwować widownię. Co tam dziewczynki - może jakieś zadanie przygotujwemy dla czarnedoadama by się nie nudził ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 22.08.03, 01:14 Zadanie? A myslisz, ze sie nudzi? :) Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 22.08.03, 07:06 Witam! Bede w niedziele przy samym boisku, na samym dole hali, na krzeselkach. Moze do zobaczenia! Bylem w eNce, cisza. Wczorajsze szantowanie spokojne, bez porywow, teatr z Krakowa tez mnie nie zachwycil, (trzydniowka teatralna) ale ludzi bylo duzo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 22.08.03, 07:24 Ale muzyka w spektaklu teatralnym była ciekawa. :))) Rita nic z tego nie lubię siatkówki. Lubię tylko patrzeć na plażową jak gra Zbyszkowa ekipa. W szkole siatkkówka dla mnie to było cos okropnego, wolałam kosza. Ogladać sportów wszelkiego rodzaju też nie lubię. A tak w ogóle TV w lecie? Jest tyle innych atrakcji. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 22.08.03, 07:25 Za tydzień w sobotę w eNce będzie głośno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 22.08.03, 09:04 E Zbyszek zazdroszcze Ci, ja poki co stoje słabo finansowoaby pojawic sie na takiej imprezie chociaz chcialbym. W Siatkowke zawsze lubilem grac i na AZS chodizlem - rodzice kolegi pracują w PZU i mam bilety za friko a ten sezon moze byc ciekawy. Ale poki co Memoriał jest najwazniejszy - licze na jakąś relacje :) Kibicuje Polcse i Holandii :P Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 22.08.03, 10:18 Ja tez mam "okazyjnie" wejsciowke na 2 mecze niedzielne. W niedziele bede na meczu Polska- Holandia,(o 17,00) jednak bede kibicowal naszym. Od wrzesnia gramy na hali w siatke, moze bedzie wakat, zainteresowany? Poniedzialki i czwartki 20,00-21,40 Tak muzyka teatru w fosie byla interesujaca, ale nastawilem sie na bardziej interesujaca calosc. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 22.08.03, 11:48 zbyszek07 napisał: > Od wrzesnia gramy na hali w siatke, moze bedzie wakat, zainteresowany? > Poniedzialki i czwartki 20,00-21,40 > :-) hmm pewnie ze zainteresowany, jakbym poznal szczegoly to czemu nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf korekta IP: *.acn.waw.pl 22.08.03, 13:16 Gość portalu: czarnyadam napisał(a): > Przepraszam za swoja nieobecnosc, lecz nie miałem czasu. Nie zniknę na rok > jak ostatnio :-))) nie zniknę na rok jak rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 sobotni Olsztyn 23.08.03, 17:04 Witam sobotni Olsztyn:) Mam nadzieje, ze pogoda dopisuje, usmiechy na twarzach i sie szykujecie na jakies wieczorne wyjscie. Jesli tak - to zycze milej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: sobotni Olsztyn 24.08.03, 04:50 Teraz to juz pewnie poszli do lozeczek po udanej imprezie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: sobotni Olsztyn 25.08.03, 02:28 ale ze sie w ogole dzisiaj nie pojawili? niezla byla impreza;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Olsztyn jest piękny 25.08.03, 08:31 Wczoraj padało :( Nie mogło to być z pogodą tak jak dzisiaj? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny 25.08.03, 11:08 Witam! Swietnie wczoraj trafilem, dwa mecze po piec setow, bylo na co popatrzec. Kibicowanie pomoglo- wygralismy. lecart- zajzyj do poczty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny 26.08.03, 07:13 Słońce wyszło, chłodno, juz pachnie jesienią :( Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny 26.08.03, 13:13 JAK TO JEST Z TYM SPOTKANIEM? Bo niektórzy sobie na ucho mówią, że nie będą, niektórzy, że bedą. Może byśmy tak coś konkretnego ustalili, mmm? Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny 26.08.03, 13:57 Rzeczywiscie, cos by sie przydalo ustalic. Ale ja nie zauwazylam zadnych szeptanek. Swoja obecnosc potwierdzam. Pozdrawiam mocno zaspana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny 26.08.03, 14:26 Znaczy 6go w sobote. Czy nie takie sa ustalenia? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 26.08.03, 14:52 wydawało mi się, że to raczej propozycja. Angeli może nie być. Zbyszek ma żagle. Nade mną wisi urlop, jeśli wylot bedzie w sobotę albo niedzielę to też nici, niestety... Ale na razie jeszcze nie wiem czy i dokąd lecę. A nawet nie wiem kiedy... Wszystko na wodzie pisane a sytuacja się zmienia jak w kalejdoskopie. Krucabomba, może być mało ludzi a przyjezdnych wcale - poza Tobą :( Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny 26.08.03, 14:57 Holender, niefajnie. Jak to bez gospodyni?? Trzeba bedzie przelozyc sprawe, albo dokladnie wybadac kto bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 26.08.03, 15:01 ja na 50% bo może będę musiała wyjechać już w piątek wieczorem albo w sobotę a może dopiero w następnym tygodniu, samolot nie poczeka a że wezmę last minute to jeszcze nic nie wiem bo to zależy od sytuacji w mojej firmie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oda do Brendy*** dla wszystkich IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 21:41 Oda do Brendy*** Spraw , żeby nie ustała by wiecznie trwała moja miłość do Olsztyna ona jak piękna roślina wymaga dbania i podlewania sud swoje zdjęcia wsadza i wzrok nasz osładza oso wierszami przyprawi zbyszek na Łynę nas wyprawi tafla lustra nas ukoi eNka piwem nas napoi koza Olsztyn usportawa o tenisie ciągle mówia being, thor_tr i lecart wiedzą że dziewczynki są za miedzą inka , mika i andulka już szykują spotkań kilka żeby ogień podtrzymywać by w Olsztynie częściej bywać brzoza dzień dobry powie i wszystko się o nim dowie bpkw też nie zawiedzie i forumowiczów zawiezie czarnyadamie to jest czyn by dom zasiedlić to już wyczyn kłopot z jednym nikiem mamy jd - jest niedorymowany może odę skończy ktoś i pojawi się nowy gość Olsztyn Piękny jest gościnny taki sympatyczny i niewinny symbolem jego jest Lady otwórz więc mocne Brendy*** I wypij Piękny Olsztynie Niech żywot twój nie minie ! Za zdrowie .......... ! Nikt tego nie zrozumie póki nie zasmakuje taka melancholia mnie naszła, takie myśli o Olsztynie Pięknym przy lampce ......... wypije ktoś ze mną, taki wieczorny koniaczek nikomu nie zaszkodzi pozdrawiam rita Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 27.08.03, 08:19 A ja tak się cieszyłam, że bedzie spotkanie :( Też mam coś zaplanowane i komus powiedziałam, wtedy nie mogę bo....wtedy nie mogę bo ..., jak powiem, że 6 mogę , bo nie będzie spotkania, a będzie itd. Bardzo bym chciała być na spotkaniu kiedy by ono nie było ale sorry jak mi wypadnie to co mam planowane (też się wyjaśni pewnie w ostatniej chwili)nie będę przekładać, jak wypadnie na zjazd, to mnie po prostu nie bedzie. Żadnych deklaracji nie składam. Smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 27.08.03, 09:31 Witam z rana! To juz jesien, i jesienne smuteczki. Jutro nad Lyna szanty i piesni szuwarowo- bagienne. Moze sie spotkamy? posiedzimy, pospiewamy... zlocistego napoju wypijemy, nastepny wypad zaplanujemy... jeszcze zagle, grzyby, rowery. Wiecej ruchu! mi by sie tez przydalo... jesli mam byc szczery. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 27.08.03, 09:41 To na Warmii już są grzyby??? Byłam w niedzielę w podwarszawskim lesie, żadnego grzyba, nawet psiaków... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 27.08.03, 10:02 Z powodu suszy grzybow sie nie przewiduje, - ale kto broni ich szukac ?!? "nie o to chodzi by zlapac kroliczka, ale by gonic go" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 27.08.03, 10:04 a ja bylem w sobote w podwarszawskim lesie (Plonsk):) tez sucho - ale jeszcze nic nie jest powiedziane! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 27.08.03, 14:52 Ja też chcę na rowery, zabierzcie mnie, będę grzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 07:26 Słońce wyszło, dziś ostatnie szantowanie, mam nadzieję, że bedzie pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 10:26 Zapewne nie ostatnie! Przejdziemy pod dach, do klubow, na jesienno- zimowe spiewanie. -ale wczesniej jeszcze pozeglujemy! Na rowery oczywiscie! No chyba ze bedzie ulewa. Dzis swieci sloneczko, moze do wieczora wytrzyma! Widze ze towarzystwo forumowe sie rozsypalo po urlopach, jakos pusto tu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 20:34 Pozostaje miec nadzieje, ze niedlugo wroca. A na razie niech sobie pouzywaja;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 21:34 Witam Piękny Olsztyn - co słychać ? Jak idą prace przy Wysokiej Bramie ? Inka jedzie na inspekcje Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 21:39 Haha, swietnie to Rita ujelas:) Wlasnie - prosze wszysto doprowadzic do stanu, ktory nie przyprawi mnie o zawal. Pan Malkowski proszony jest o niewychodzenie na ulice...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 21:57 Pan Malkowski urzeduje w Zamku - to tamte rejony omijaj. Inka - moze ty będziesz odważna i napiszesz na sukience Wysokiej Bramy - Olsztyn jest piękny - weż ze sobą czerwoną farbę. My cię będziemy ochraniać ;-)) Będzie to pierwsza reklama i jeszcze połóż kapelusz na datki za tą reklamę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 22:02 Rita, chetnie, nawet sobie wczoraj dobry kapelusz kupialam i po spotkaniu w eNce nie wykluczam akcji:) Tylko czy Wysoka B. nie jest przypadkiem filmowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 22:14 to jeszcze lepiej, napisać ci pozwolenie na reklamę - masz ją na pismie Zezwala się na reklamę Olsztyna pięknego na Wysokiej Bramie podpisano Pan Majchrowski Prezydent Miasta teraz możesz przystąpić do dzieła w świetle kamer Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 22:19 dobre Rita:) A wolalbys Majchrowskiego w Olsztynie? A moze lepiej nie politykowac... Nie lubie swiatel kamer ani blysku fleszy, ale dla Olsztyna Pieknego sie poswiece:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 22:24 to chyba wszystko jedno , ale dziś u nas Majchrowski miał kłopot na sesji i prawie sie nie pobili o Boya ŻELEŃSKIEGO - chcą usunąć jego pomnik , Kraków nie lepszy od Olsztyna - tyle , że są reklamy na zabydkach w czsie remontu , a tu sami musimy reklamować Olsztyn Piękny Pamiętaj farba spry koloru czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 22:30 Rita, ja już nie mogę, kiedy czytam o kolejnych posunięciach pana M. i jego niektórych urzędników... Toż to towarzystwo jest obyrtnięte o 180 stopni od normalności... Czym to nieszczęsne acz piękne miasto zasłużyło na taka dolę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 22:36 hahaha pisalam o Krakowie gdzie radni sie pobili, ale czy ono jest takie nieszczęsne ? ;-))))) Małkowski i Majchrowski to są obydwoje prezydenci Miast . Jeden z Krakowa drugi z Olsztyna. Ale tą wichurę to zrobili LPR Pozdrów ode mnie poranny Olsztyn jak ich zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 28.08.03, 22:41 Ja o tym nieszczęsnym łańcuchu dla Małkowskiego myślałam i o jakiejś kolejnej sprawie co to przeszła koło nosa Olsztyniakom, bo urzędnicy znowu termin przespali, acha, tańsze bilety na komunikację. Codziennie coś... Zresztą, po co się tak pienię, u mnie w Wawie podobnie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 29.08.03, 07:13 Witam z rana piekne panie! Czy ktos cos wie o czarnymadamie? Jakos znowu przepadl!? Na Wysokiej Bramie mala reklama jakiejs pizzerni. Tramwaj za malo widoczny przez flagi i reklamy, z tylu Wysoka w sukience.... pozaslaniane wszystko. lustracja!? - przez jakis czas Wysoka Brama byla wiezieniem, moze to dlatego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 29.08.03, 07:27 Wczoraj szantowanie suuuper. Śpiewy, tańce, szaleństwa. Najbardziej szalał oczywiście Zbyszek. Ale ciiii, nie mówcie, że Wam powiedziałam, bo mnie zamorduje. ;oP Cały czas mam w uszach wczorajsze spiewy: "I znów bijatyka i znów bijatyka, i znów bijatyka cały dzień..." Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 29.08.03, 07:29 No ładnie!!! Bijatyka waćpani zaimponowała !!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 29.08.03, 10:18 "....i ona taka w tej bialej sukience, jak piekny ptak, ktory zapiera w piersi dech. Chwycilem mocno jej obie rece Oczarowany, zasluchany w slodki smiech. i cala w zaglach jak w bialej sukience, jak piekny ptak, ktory zapiera w piersi dech. Chwycilem mocno ster w obie rece, i zeglowalem zasluchany w fali spiew...." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 22:11 Piękne są te szantowania, mozna by jeszcze poszantować, szkoda , że weekend przerywa tak piękną imprezkę w Olsztynie pięknym. Współczuję wam pogody, aż nie wierzę by tak zimno było u was, kiedy ja mam 40 stopni w słońcu i padam z upału. Wychodze z domu a tu gorące powietrze bucha na mnie - anomalia. milego weekendu życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXVIII 29.08.03, 22:28 Wieczór w Wawie gorący jak w czerwcu - fakt anomalia. Jutro pewnie będzie chłodniej a pojutrze wręcz zimno :( Uważajcie, w taką zmienną pogodę najłatwiej się przeziębić. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Wspomnienia 29.08.03, 22:45 Właśnie oglądałam po raz kolejny zdjęcia ze Zjazdu lipcowego i sie rozczuliłam, chlip, chlip. Moja obsesja olsztyńska przybiera niebezpieczne rozmiary, oglądam jakąś fotkę miasta, nawet z początku XX wieku i wiem co to i gdzie. Tylko z Zatorzem kiepsko mi idzie, Jakubowo trochę lepiej. Dzięki detrtus, dzięki bpkw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Wspomnienia 30.08.03, 08:17 Andulko - powinnas wystapic w jakiejs Wielkiej Grze albo innym teleturnieju tematycznym. Mysle jednak, ze "w tym temacie" teleturniejów nie organizują:( A moze tak ktos pomyslalby o konkursie zwiazanym z Olsztynem: jego historia i dniem dzisiejszym. Moze GO albo inne medium? W kazdym razie Andulka mialaby gwarantowane miejsce na podium:))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 30.08.03, 19:46 Witam ponownie z Olsztyna:-))) Bardzo miło było nad morzem,to i dwa tygodnie zleciały piorunem.Czasu nie zmarnowałem.Było trochę słoneczka,woda była niesamowicie ciepła,no i pofalowana:-)))) Rito,widzę że zostałaś 40000.Gratuluję Tobie bardzo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 21:35 thor_tr - nie bądż taki skromny- były tam opalone dziewczyny ? - to się liczy u ciebie bardziej niż zabytki;-) Na przywitanie masz piosenkę - znasz to ? Jutro możemy być szczęsliwi jutro możemy tacy być jutro mogło by być w tej chwili gdyby wogóle mogło być Oglądałeś już z bliska naszą Bramę w sukience - kończą prace ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 31.08.03, 17:58 Ha.Dziewczyny.Co się napatrzyłem to moje.Jedno jest pewne-Polki są najładniejsze na świecie:-))) Wysokiej Bramy jeszcze nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 31.08.03, 20:00 A olsztynianki to juz najbardziej:))) OLSZTYN JEST PIEKNY!!! I pisze to juz z olsztynskiej perspektywy:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 21:33 Inka - a z jakiej dzielnicy nadajesz ? Możesz przeprowadzić transmisję z Wysokiej Bramy oraz z Krzywego nie omijając Długiego. Do soboty daleko, możesz spotkać sie ze zbyszkiem na rowerze,bo już ponoć będzie żeglował. Najlepiej jak znajdziesz czarnegoadama i przyprowadzisz na wątek, również zaczyna znikać. Wyśli list gończy za nim ;-)))))) Witam i poranny Olsztyna - uważajcie, żebyście się nie potkneli o Inkę, gdzieś sie tam kręci Zbyszek- włóż jakiąś piosenkę żeglarską póki sezon pozdrówka dla was - to już poniedziałek, tornistry na plecy i do szkoły - milo powspominać te czasy. Mamuśka mnie prowadziła za rączkę do I-IV kl sz.post nr 3. A wiecie co miałam w tornistrze - pamiętnik, który do dziś posiadam, pamiętnik ze szkoly z Olsztyna. To była moda No to trzymajcie ten poniedziałek za rogi i nie dajcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 01.09.03, 08:04 Hejka, wycieczka rowerowa w niedzielę była super, pogoda się rozgrzała słoneczko grzało i nawet sobie w Jełguniu ze Zbyszkiem popływaliśmy. Ja to chyba już ostatni raz :( Potem znowu jazda i ognisko nad jeziorem Ustrych i hejka do domu. Padało trochę, to staliśmy w lesie i w ogóle super. Nawet pupa nie boli. :) Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 01.09.03, 10:38 Witam z rana! A dzis bede zajadal wczoraj zebrane (z rowerow) grzybki! Bylo milo, woda w tych lesnych jeziorach jak krysztal. Zrobilismy ok 40 km, to jak widac zadna odleglosc. Widzielismy orly, a moze to byl ich cien.... No i lustra kajakarz sie znalazl! :-) Dzis rano widzialem jak ladowali na platforme TRAMWAJ, pozostanie tylko Wysoka -w sukience, podobno do listopada. -a na zime jej zdejma??? zmarznie bidulka! Dzis zaczynamy siatkowke... nareszcie lecart- pamietasz? :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 21:30 Hej i ja was pozdrawiam, miło czytać tak radosnych ludzi. Jednak weekend w Olsztynie musi być piekny, wszyscy zadowoleni. Czy uroczyście pożegnano nasz tramwaj , czy wielkie były płacze i szlochania. Ciekawe co teraz postawią na to miejsce. Są jakieś propozycje ? Mało coś nas jest i wybór potwora jezior cięzko przeprowadzić - moze przedłużymu konkurs do kończa wrzesnia. Ja mam juz faworyta. Wybrany potwór będzie musiał wypić potworną ilość piwa jak smok wawelski. trzymajcie się wody i wypływajcie na powierzchnię czy to były rowerowe kurki ? hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 02.09.03, 07:14 Witam! Byla kania, kozlaki, kurki, i HUBA jadalna! Jakos przezylem. Te hube jadlem tez na splywie Krutynia, pychota. Po tramwaju ani sladu, Wysoka stoi samotna w deszczu. Wczoraj wreszcie siatkoweczka sie zaczela. Wczoraj tez byl super koncert kapel rockowych z Olsztyna. Nie bylem, ale podobno super impreza. Osztyn jest piekny! (tylko trzeba wyjsc z domu zeby Go zobaczyc!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 02.09.03, 07:39 Witam. Ano trzeba wyjść ale pogoda paskudna, to się nie chce z domu wychodzić. Cieszę się , że mój kajakarz się znalazł, a już myślałam, że naprawde mu źle drogę pokazałam ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 02.09.03, 14:36 O mnie się raczej ciężko potknąć:))) Nadaje z różnych punktów. Przepraszam za ewentualne literówki, dopiero się na nowo przyzwyczajam do polskich znaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 21:36 Już jesień , zaczniemy chyba szantować, trochę wieje chłodem w Olsztynie Pieknym. Chciałoby się zaśpiewać znaną piosenkę : mało nas, mało nas do pieczenia chleba ciebie tu, ciebie tu ciebie tu potrzeba - pamiętacie tą piosenkę z przedszkola ? Inka - jak się czujesz w Olsztynie ? Czuć powiew żagli ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 02.09.03, 21:54 A co z Polską,złotą-tzn. z ciepłą jesienią?Ja tam liczę jeszcze na babie lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 21:59 Przewiduję tylko dobre wiatry dla Olsztyna - jeszcze tam żeglują, niech im słoneczko świeci. thor_tr jak tam twoja twórczość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 22:12 a being ? Co jest z beingiem, gdzieś sie zawieruszył i nie daje śladu . Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 02.09.03, 22:12 Odkładam ją na deszczową ,brzydką pogodę. Jestem teraz trochę zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 22:54 nic nie odkładaj tylko spiewj szanty - czas na żeglarstwo warmińsko-mazurskie Pewnie to znacie - napewno znacie z tym , że nie napewno , to może sobie przypomnicie kończy się lato i kończy się żeglowanie więc : Już lato więc elegancki porzucam świat I czuję się jak bym miał znowu naście lat I lecę tam, gdzie żeglarzy barwny tłok Bo nie widziałem moich marzeń przecież przez cały rok A w Mikołajkach mnie czeka wrażeń moc W tawernie lecą fajne szanty przez całą noc I każdy znajdzie tu dla siebie ciepły kąt I nie ma takiej siły, która by mnie przegnała stąd Hej, hej, hej Mazury fajnie, że Mimo wszelkich przeciwności trzymacie się Hej, hej, hej Mazury kocham was Modre wody, złote piaski, zielony las Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 03.09.03, 07:40 Szantowanie super i "Biała Sukienka" i "Morskie pogody" no i moja "Bijatyka" akurat na wyjście do domu :) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 03.09.03, 08:47 Tak.... w Pieknym Olsztynie jest pieknie.... jesli sie chce urode miejsca zauwazyc, i mile spedzic czas. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 03.09.03, 10:08 Nie byłam jeszcze nad żadnym jeziorem, ale wczoraj wyrałam się na długi spacer po jakże przyjemnym os. Jaroty. Szeroka gama zapachów, ale żagli niestety nie wyczułam. Biegam po Olsztynie i patrzę jaki on stary, dobry. Nawet widok różnistych szkarad, krzywych chodników i strażników miejskich stojących bezczynnie pod Ratuszem mnie rozrzewnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:43 Inka , czy czujesz tam moje zapachy, powinny tam leżeć, leżą od iluś tam lat i jeszcze sie nie przeterminowały. Jak dotkniesz Wysokiej Bramy to powinny zaświecić ci sie palce, tak to wszystko naładowałam ostatnio energią. Jak możesz to doładuj akumulatory, może i prace będą szły energiczniej. Pamiętaj o tych grzybkach pod Arkadami , tylko kurki, bo inne ponoć są halucygenne . Słyszałaś ponoć zbyszek postawił je na zjeżdzie, oso w dobranocce tak twierdzi. Więc uważaj w tej eNce - szczegolnie na grzybki halogenowe. Witaj piekny Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 03.09.03, 22:23 Olsztyn jest piękny, ale dziś zupełnie nie mam czasu na pogaduchy - przytłoczyl mnie domowy obrządek. W każdym razie na sobotnią imprezę w eNce się szykuję - hotel zarezerwowałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 22:55 Czy bpkw jest zawiodomiony o spotkaniu, coś i jego nie ma na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 03.09.03, 23:06 Zawiadomiony. Do Olsztyna ściągnie pewnie niebawem ale na razie mieszka na dzialce. Na razie na forum nadaje tylko wtedy,kiedy wpada do domu podlać kwiatki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Kiedy jest spotkanie? IP: 195.115.131.* 04.09.03, 09:30 Może jednak uda mi sie dotrzeć. Mam swoje zdjęcie z córka z nad morza. Kto chce? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Kiedy jest spotkanie? 04.09.03, 09:36 Witam! Jesli mozesz przeslij do mnie na poczte, na spotkaniu nie bede to moze chociaz tak. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Kiedy jest spotkanie? 04.09.03, 10:56 Mnie też prześlij, proszę. A w ogóle, gdzie się znowu podziewaleś, przepadłeś na kolejne dwa tygodnie ?? A spotkanie w sobotę ok 19.00. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Kiedy jest spotkanie? 04.09.03, 11:28 Będę!! Mało piszę, za to pracy mam wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Re: Kiedy jest spotkanie? IP: 195.115.131.* 04.09.03, 14:15 Ja tez mało piszę bo mam bardzo duzo pracy. Stąd moja ponowna długa nieobecność. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Kiedy jest spotkanie? 04.09.03, 15:00 Jeszcze żyje, andulko jak dostaniesz foto to mi wrzuć na krótką pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kiedy jest spotkanie? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 22:30 Fajowo jest na Mazurach każdy wie Zapraszam was przekonajcie sami się Zapraszam w dobrą pogodę, jak i złą Bo ukochane me Mazury to mój drugi dom Ahoj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Dzisiaj jestem pierwszy :-) IP: 195.115.131.* 05.09.03, 08:46 Pozdrawiam wszystkich miłośników tego wątku. Może dzisiaj będe miał wiecej czasu na pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny 05.09.03, 13:02 Ja również pozdrawiam Wszystkich i życzę Wam udanego spotkania. Szkoda, że mnie nie będzie :( Ale pomyślę o Was. Do miłego. Pozdrówka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:55 ja nie tylko pozdrawiam Olsztyn ale postawię pytanie, o czym chcielibyście moi drodzy porozmawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 05.09.03, 21:56 Pogadamy pewnie o sobie głównie (ze szczególnym uwzględnieniem nieobecnych, nie żeby obgadywać tylko żeby duchem pobyli z nami ) a resztę dyskusji pewnie zdominuje niepiękny Olsztyn, zwłaszcza jeśli przybędą trzeźwokrytyczni Hakenbu i Ol4... Ciekawam, czy pojawią się czarnyadam, Ed i detritus. Bo Zbyszka, lustra, lecarta i kozy nie będzie :( Powinni być: angela, inka, bpkw, thor, oso no i ja. Kto jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:16 to i tak dobrze, bo widząc po forum to pustki, jakby zaraza była, co sie dzieje ? Pewnie zmęczeni po urlopach Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 05.09.03, 22:30 Ja tam żywczyk jestem bo jeszcze nie byłam na urlopie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:35 i nie idż - widzisz jak wyglądają ludzie po urlopie ;-))))))))są małomówni , tęskniąc jeszcze za dziewczynami z plaży i poszumem fal Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 05.09.03, 22:39 Pójdę, pójdę, bo już się przewracam i zaczynam nie panować nad sprawami w pracy - w ubiegłym roku też nie miałam urlopu, uzbierało mi się dni z dwóch lat. A za dziewczynami nie tęsknię zbytnio ;))) No, może za Tobą i lustrem bo Was nie będzie jutro :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 21:12 zabawa trwa, a Olsztyn jest jak jest i czeka na chętnych chcących rozmawiać podrawiam cię Olsztynie Piękny - bywaj zdrów ! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 07.09.03, 21:49 Zdrów,zdrów.Wiesz,Wysoka Brama szczelnie opakowana,chyba czeka już na Gwiazdkę.Robi sobie facelifting pięknisia;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 21:59 pewnie śliczna będzie jak nasza Lady :-))))))))) jeszcze ma sukieneczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:01 i kolejna seteczka gorzkiejżolądkowej - na zdrowie ! prosimy czarnegoadama o założenie kolejnej części - niech sie wiedzie ! a może tą Wysoką Bramę tylko ubrano na zimę , a nie remontują Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 08.09.03, 22:01 Ma,ma.To musi chwilkę potrwać. Mamy seteczkę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:05 czego masz seteczkę tej gorzkiej, jest okazja boję sie tej pełni księżyca, za wszystkie błędy z góry przepraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 08.09.03, 22:09 :-) Pewnie,że jest okazja.Jutro TdP zajedzie do Olsztyna.Jak będziesz oglądała relację to może mnie wypatrzysz,może też innych forumowiczów. Chyba odkurzę swój rower;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:12 poważnie , z Gdańska do Olsztyna taka trasa - pamiętam jeszcze Wyścig Pokoju w Olsztynie pewnie idziesz - kibicujesz komuś ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 08.09.03, 22:16 Nie kibicuję konkretnej osobie,ale miło będzie zobaczyć elitę tego sportu w OLu. Meta będzie przy Urani,a to niedaleko mnie.Zapraszam więc na teleherbatkę lub telekawę.No może jeszcze na coś tele% ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:19 poproszę Paulinę by do ciebie wykręciła - jaki numer ? nie pomyślałeś o instalacji kamery a jak z egzaminami - wszystkie zdane ? - jakieś stypendium naukowe sie szykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 08.09.03, 22:24 Za jakiś czas będę wymieniał sprzęcik i może zostanie jeszcze na kamerkę. Z egzaminami jest ok.Został jeden,a to z takiego powodu,że profesor wpadł pod auto w czerwcu. 606652544:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:28 a jednak ona ci sie podoba - poczekaj do II Zjazdu - będę ją pilnować, by za Olsztyn wyszła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:37 szkoda, że nie jest Średniowiecze - już bym ją tam zostawiła a co do szkoły to jestem za karą chłosty jak mówił JKM , a nie kary więzienia dla młodych - pamięatsz jak wszdzili chłopaka za podrobienie legitymacji na dwa miesiące do paki ? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny 09.09.03, 08:37 Witam Wszystkich serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny 09.09.03, 14:51 Thor - przykro mi z powodu Twojego zwierzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 09.09.03, 15:15 Lustroo dziękuję. Teraz już lecę na TdP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII IP: *.skane.se 10.09.03, 05:50 Gość portalu: czarnyadam napisał(a): > Przepraszam za swoja nieobecnosc, lecz nie miałem czasu. Nie zniknę na rok > jak ostatnio :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.XXVIII 10.09.03, 07:32 Witam w ten piekny słoneczny poranek w pieknym Olsztynie :o) Odpowiedz Link Zgłoś