Gość: panna nikt IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.08.03, 21:17 Wiadomo że co 2 głowy to nie jedna a 26 głów to dopiero...;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bob Re: Ludzie wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 22:33 mam nadzieje ze te scierwa zaplaca za to co wyrabiaja i do czego doprowadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theedge Re: komuchy IP: *.tvk.tpsa.pl 24.08.03, 17:39 A obiecywali przedy wyborami ograniczyc biurokracje. Ktos ma jeszcze watpliwosci ile jest warte slowo ezeldowca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: komuchy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 18:32 No to teraz zostaje chyba tylko głos na Samąbronę (Boże broń). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: komuchy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 20:30 Ja mam dość narzekań na władzę: "nie wina osła, że go wybrali na posła..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Ludzie wojewody IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 03:06 Rozumiem, ze kumpli z sld trzeba wspierać, ale co robia tam byli ( do niedawna ) działacze AWS ???? Wojewodo z SLD ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theeedge Re: Ludzie wojewody IP: *.tvk.tpsa.pl 25.08.03, 07:28 AWS to dokladnie to samo co SLD czyli socjalisci. Jedyna, zupelnie zreszta nieistotna roznica jest ich "oficjalny" stosunek do wiary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Ludzie wojewody 25.08.03, 17:09 Gość portalu: SLD napisał(a): > Rozumiem, ze kumpli z sld trzeba wspierać, ale co robia tam byli ( do > niedawna ) działacze AWS ???? Wojewodo z SLD ??? No to juz przynajmniej będzie wiadomo z dyzym wyprzedzenie kogo wojewoda zwolni w reakcji na ten artykuł. Ale, że Capiga tak dlugo tam sie utrzyma to nie przypuszczałem. CO to za gość........ Buuuuuuuuuuu....... Ale wynika z tego, że wojewoda się nie wstydzi, że niektórzy ludzie, na czele z Z. Zemanowiczem, pierwszym piewcą PRL i prześladowcą z lat 80-tych, są w jego paczce. Odpowiedz Link Zgłoś