Gość: olek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 19:39 Witam Będę wdzięczny za informację gdzie w Olsztynie naprawiają cyfrowe aparaty fotograficzne. Obiektyw się nie wysuwa :( pozdrawiam, dziękując za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:49 Też kiedyś o to pytałam, nikt nic nie wie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.ols.vectranet.pl 12.05.08, 20:44 Zależy jakiej masz firmy. Większość firm naprawiają na Koloni Mazurkiej. Nie wiem jaka to ulica ale jak miniesz skrzyżowanie koło byłego Rolnika i jedziesz w stronę Skandy to zaraz na następnym skrzyżowaniu na rogu jest taki nieduży z wyglądu serwis( na pewno go zobaczysz) Napawiają tam większość marek. I zaraz obok jest serwis Panasonika. A Casio naprawiają w sklepie Casio z zegarkami na przeciwko Tomka koło wysokiej bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag. Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.08, 18:29 Mam ten sam problem. Niewysuwający się, przekrzywiony obiektyw. Wymiana obiektywu to 70% wartosci aparatu. Jedynym ratunkiem jest naprawa, bądz nowy aparat. Ja spróbuję u p. Janusza Karwasza ;] Odpowiedz Link Zgłoś