Gość: TTJ Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:36 pl.youtube.com/watch?v=uVgXXXu5CbA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalet Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 24.05.08, 21:17 www.smog.pl/wideo/18134/lwice_kontra_jezozwierz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTJ Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 21:06 www.flickr.com/photos/kt/8657437/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez maskowania Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 21:24 Por. komentarz "j.szostek": jszmit.gazetaolsztynska.wm.pl/?txt=647 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:44 proszę o nie interpretowanie moich wypowiedzi w sposób odbiegający od intencji. Niech każdy odczytuje po swojemu, ale wnioski proszę pozostawić sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czy to nie tam Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:56 "...władzę w mieście będzie sprawował TW Jeż na dodatek dyletant do kwadratu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz Re: Kim jest "Jeż"? IP: 83.238.101.* 26.05.08, 09:17 dowolna interpretacja wpisu dozwolona, a z wnioskami trzeba poczekać do czwartkowej "debaty" w Radio Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 26.05.08, 20:44 To kto teraz będzie rządził miastem jak wypieprzycie jeża? j.sz.? "Daj mi rząd dusz... Zaklinam, daj mi władzę - jedna część jej licha, Część tego, co na ziemi osiągnęła pycha, Z tą jedną cząstką ileż ja bym szczęścia stworzył!..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reket Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:49 Tylko czesiu może to na p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wiesz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:43 Violu Jeża ??? Och to może być bolesne, chociaż może niektórzy to lubią, co TY o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 27.05.08, 08:51 czester już w celi a jeżu rozjechany za 2 dni bedzię... ale gdyby jeżem i czesterem sobie dupy nie zawracać ile by można było zrobić dla miasta do tej pory ale dobrze że się tak stanie że i czestera i jeża się pozbędziemy ale drodzy userzy forum kurdę pieprzenie kotka do okoła młotka zarzeproszeniem nic nie da te cwioki tzn czes i jeżu chcą żebyśbyśmy o nich gadali to im poprawia ciśnienie. kurde czy nasze życie tzn olsztyna i GO składa się 2 strony z cesztera 2 strony z ratszowej smiecio dziennikarsiej przedukowanej infolini i 3 strony że AZS trochę gorzej gra i tak wkółko i wkółko a naprawdę piszmy o nas kto kogo w jaki sposób robi a co my wszyscy jestesmy dla siebie dobrzy piszmy tez o dobrych rzeczach ale zwykłego człowieka tzn cwianiaczka olsztynskiego bo tak wszyscy się tu wychowali no i pozatym piszmy że ogólnie nic tu ciekawego się nie dzieje a nie co wydanie albo na forum to samo co wejdę nudą zawiewa...................ziew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszyscy Re: Kim jest "Jeż"? IP: 83.238.101.* 27.05.08, 13:08 na tym forum i Ci którzy szepcą w ratuszu O TW Jeżu wskazują na Tomasza Głażewskiego wiceprezydenta Olsztyna. Ten przyjął metodę "na niemowę", chociaż zna treść oskarzeń, a przecież wystarczyłoby tylko zająć w tej sprawie jakieś stanowisko i powiedzieć - NIE nie byłem Jeżem, albo Tak To jabyłem Jeżem i ... nie wstydzę się tego, bo robiłem to np. dla dobra Socjalistycznej Ojczyzny, PO to by ludziom /patrz MNIE/ żyło się lepiej. Brałem /lub nie/ za to kasę i wszystko gra. a swoją drogą Ciekawe jak wygląda oświadczenie lustracyjne TW Jeża ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:14 Jeż milczy - widocznie nie tylko na niemowę, ale też na rozmydlenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 27.05.08, 22:07 do "no wiesz": tobie tylko dupy w głowie i władza. Prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Sz znów nadaje J.Sz dale nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.struegel.net 27.05.08, 22:35 Nadaje i nadaje...pod róznymi nickami - szefowie zadowoleni z efektów pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: J.Sz dale nadaje - IP 83.238.101.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:56 Będzie audycja i co dalej? Nawet, gdyby te wszystkie domysły się potwierdziły? Czy liczycie, że coś się zmieni, że będzie jakaś reakcja? Przecież zawsze może powiedzieć, że nikomu nie szkodził, lub że materiały sfabrykowało SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz jednak nierozgarnięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:18 osobnik Jeż /nie mylić z Jerzym, co to na wieży/ się jeży , że info się szerzy, ale coż Jeżu, taki los zwierzy, co wcześniej z Jeży, teraz zrzuciwszy kolce, chciałyby zostać............................. LWEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debata Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 19:48 o Jeżu w Radio Olsztyn jednak jutro o godz. 17,15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekamy Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 23:21 Blisko, coraz bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????!!!!!!!!!! Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 02:13 Czy to już dzisiaj ten dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybyszewski Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 19:34 He, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim jest? Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 19:49 Teraz już wiemy! Dopiero teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata z Reszla Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:24 Cała Polska wie. Dzięki samemu "Jeżowi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorowerzysta Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 17:04 To się nazywa nowoczesny marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 00:35 A jeśli to kto inny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 21:59 I co w końcu ustalono? Kim jest "Jeż", czy raczej kto jest "Jeżem"? A może tu chodziło o "Jerzego" - tego co już siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biogaz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 22:24 Przechodzony temat. Czas na nowy skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak sobie pytam Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:23 Czy "TW" to inaczej "szpicel"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:08 Najstarszy zawód męski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkot Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:13 Cieśla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 22:45 Ladacznica męska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 09:26 no i coś wiadomo co z tym Jeżem - Chodzi o Głażewskiego, czy innego cwaniaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniacy Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.gprs.plus.pl 19.06.08, 19:01 zgnile miasto, ze zgnilym i niekompetentnym zarzadem! ("jez") Niestety nie bedzie lepiej bo ochote na ten urzad ma gorecki. Juz czysci przedpole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.08, 19:11 Uważaj, bo się dowiesz.POparpańcy w władzy, nie przyznają się że mają takich jeży w swoich szeregach.Gratulacje dla ich wyborców . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 07:01 TW Jeż = Tomasz Głażewski = dyletanta na urzędzie = olsztyn Polska C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 20.06.08, 21:17 Bez Reakcji PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Brzechwa Jeż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 18:47 Idzie jeż, idzie jeż, Może ciebie pokłuć też! Pyta wróbel: "Panie jeżu, Co to pan ma na kołnierzu?" "Mam ja igły, ostre igły, Bo mnie wróble nie ostrzygły!" Idzie jeż, idzie jeż, Może ciebie pokłuć też! Zoczył jeża młody szczygieł: "Po co panu tyle igieł?" "Mam ja igły, ostre igły, Żeby kłuć niegrzeczne szczygły!" Sroka też ma kłopot świeży: "Po co pan się tak najeżył?" "Mam ja igły, ostre igły, Będę z igieł robił widły!" Wzięła sroka nogi za pas: "Tyle wideł! Taki zapas!" W dziesięć chwil już była na wsi: "Ludzie moi najłaskawsi, Otwierajcie drzwi sosnowe, Dostaniecie widły nowe!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratuszyńska Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:04 Burza przeszła bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Kim jest "Jeż"? IP: 94.76.196.* 05.03.09, 19:05 jszmit.gazetaolsztynska.wm.pl/?txt=1099 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyena Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:13 mały jeżyk przebiera nóżkami do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 11:02 niestety głażewski i jemu POdobni w olsztyńskiej PO uznają, ze najlepiej milczeć, kiedy prawda niewygodna. Inna metoda zniszczyć tych, którzy tę prawdę głoszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 11:25 Czyżby czyszczenie…? O zakończonym sukcesem spotkaniu – tj. pozyskaniem „Jeża” do kontaktów z SB –, miał Kuciński powiadomić w specjalnym „Raporcie” kierownictwo Wydziału III SB14. Na odnalezionych w esbeckiej teczce Głażewskiego dokumentach odnajdujemy jednak ślady nanoszenia, być może znacznie później, pewnych uzupełnień i poprawek. Właśnie w tekście „Informacji operacyjnych powstałych z rozmowy z „Jeżem”„, zdania napisane na maszynie były odręcznie przerabiane. Polecam naszym czytelnikom, by każdy z nich przeczytał obie wersje zdania odnalezionego w esbeckiej teczce Tomasza Głażewskiego i sam stwierdził, które jest prawdziwe, tzn., które ma logiczny sens. Zdanie oryginalne: „Przedstawić w Raporcie do władz Kierownictwa Wydziału fakt rozmowy i pozyskania wymienionego jako tajnego współpracownika”. Zdanie przerobione: „Przedstawić w Raporcie do władz Kierownictwa Wydziału fakt rozmowy i pozyskania wymienionego jako kandydata na tajnego współpracownika”15. (Ilustracja nr 3), (Ilustracja nr 4) Dodać trzeba, że Służba Bezpieczeństwa mogła pozyskać jedynie tajnego współpracownika. Nie mogła za to pozyskać kandydata na tajnego współpracownika, gdyż tym w mniemaniu policji politycznej był w PRL każdy obywatel. W dokumentach dotyczących Tomasza Głażewskiego naniesione są robione odręcznie, tj. Piórem, jeszcze innego rodzaju poprawki. Na przykład w „Informacji operacyjnej”, gdzie podane jest źródło informacji, czyli „TW ps. „Jeż”„, słowo „TW” (czyli tajny współpracownik) przerobione zostało na „KTW” (kandydat na tajnego współpracownika). Sam nagłówek dokumentu: „Informacja operacyjna /z rozmowy z TW »Jeż«/” też przerobiony jest na „Informacja operacyjna /z rozmowy z KTW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.08, 17:42 Jeż to chyba taki zwierz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławoj Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 19:20 podobno odkryli nowe teczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Kim jest "Jeż"? IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.08, 16:11 i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś