Gość: Rudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:32 www.dziennik.pl/nauka/article221712/Korniki_zabijaja_polskie_lasy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nichols Re: Korniki zabijają polskie lasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 11:06 www.pogonowski.com/Slowniki/ang-pol/ang_pol.php?searchWORD=spruce "Spruce" - bo z Prus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberts Re: Korniki zabijają polskie lasy IP: *.uwm.edu.pl 21.08.08, 11:58 Te korniki są zrzucane przez amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Korniki zabijają polskie lasy 21.08.08, 14:07 Następny dziennikarski popis :)) www.korniki.pl/ pl.wikipedia.org/wiki/Kornikowate www.wigry.win.pl/kwartalnik/nr12_korniki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Smradzyk Re: Korniki zabijają polskie lasy IP: *.centertel.pl 04.09.08, 11:02 Najpierw Grzyb,póżniej kornik! Tym szlakiem podążaj! Znawco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudnicki Ogólne postępowanie w d-stanach świerkowych zagroż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 10:43 aktua.republika.pl/korniki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Korniki zabijają polskie lasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 16:34 Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gazety widząc oczami myśli padające lasy. Dom wyrzucam – dąb pada. Turystykę – lipa. Komunikaty – świerki jak zimowe kwiaty. Auto – moto – jak maszty upadają sosny. Supermarket – to modrzew, klon – nieruchomości. Mój komputer i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca bonsai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 10:40 expertia.pl/strefa/blog/baca/2008/nov/3/moja-przygoda-z-bonsai Odpowiedz Link Zgłoś