Gość: malamisia IP: *.centertel.pl 28.08.08, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.gprs.plus.pl 28.08.08, 21:16 Dziś otworzyli na ul.Tuwima. W październiku na ul.Wilczyńskiego drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha... Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 29.08.08, 07:34 I dlatego modernizują ul.Wilczyńskiego?. Odpowiedz Link Zgłoś
balsaminka Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? 29.08.08, 07:40 Dla czego " w koncu"? Ta siec osiedlowych sklepikow jest gorzej oceniana niz Biedronka. Za badziewie, ktore tam sprzdaja. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? 29.08.08, 09:15 "Malamisia" jeśli reklamujesz ten badziew w taki sposób że wrzucasz "nibypytania" na forum to powiem Ci że to jest ryzykowna reklama bo ludzie nie mają najlepszego zdania o tej sieci. Możesz więc przeczytać różne rzeczy - niekoniecznie pochlebne... :) Polecam jednak żywienie się nie w supermarketach a na bazarach gdzie jeszcze można kupić produkty, tanie, świeże, niemodyfikowane genetycznie i bez benzoesanu sodu... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamisia Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 29.08.08, 17:44 matko kochana, wcale nie reklamuję.Mieszkam w Olsztynie od niedawna ,dlatego pytam. Napisałam w końcu bo coś tam słyszałam o problemach z budowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamisia Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 29.08.08, 17:56 Napisałam "w końcu" bo cos tam słyszałam o aferze z budowaniem i nie wiedziałam jaki jest finał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.08.08, 10:09 Jeżeli poziom reklamy jest na takim pozioemie to ciekawe co jest w srodku? Gazetka reklamowa Lidla była adresowana do debilów: banany tańsze o 33% ale bez podania ceny. Czyli zapowiada się ciekawie, nic tylko czekać na robaki w mące i sprawy sądowe za mobbing i katorgę pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuzynka Kapucynka. Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 29.08.08, 10:35 Jeśli tanie banany!to może w pobliżu jakieś Pawiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 13:16 Lidl sprzedaje produkty bardzo niskiej jakości. Zdarzyło mi się jeść ptasie mleczko z tego sklepu. Ochyda. Sok trzeba było na wszelki wypadek wylać bo był mętny i miał smak niezgodny z opisem na pudełku - miał być jabłkowy a smakował jak gruszka... Nawet durny notes miał krzywe kratki. No dno. Szmira i kaszana. NIe wiem jak można nie móc się doczekać otwarcia tego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LDKA od Rudego Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 29.08.08, 13:26 Widocznie sok był nie z tego ptaka!być może dlatego miał smak gruchy! Swoje cenne uwagi zapisz w notesie,może też być krzywo!U nas zawsze świeże produkty Sooomm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirxx Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.ols.vectranet.pl 29.08.08, 13:57 małe zakupy zrobione. banany z costa ryki za 1,99 (normalne, świeże) pączki skądś za 0,59 (ok, ale pewnie tylko na otwarcie tak taniusio) krem czekoladowy Bellarom za 6 cośtam (polecam nie kupować! słodkie i tyle, bleee:/) miejsce na rowery zaplanowane, ale stojaki śmiesznie niepraktyczne. nic dziwnego, że większość z około 20 zroweryzowanych osób wybierało przypięcie sprzętu po prostu do barierek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intymny Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 29.08.08, 14:03 Już lecę! szczególnie ten krem mnie zainteresował!może upiększy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamisia Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 29.08.08, 17:54 Reagujecie niezwykle nerwowo. Normalnie jestem zaskoczona . Dla mnie to normalne pytanie. W Lidlu kupowałam najczęściej chemię .Warzywa i owoce mam z własnego ogrodu :) Także dziękuję za polecany bazar ;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: 81.190.136.* 29.08.08, 19:45 Kolejny dowód na debilizm ludzi z Lidla. Wystarczy popatrzeć na adresy IP powyższych wiadomości, połowa to centertel, taki sam na autora wątka. Czy to przypadkowy przypadek? Napisz coś jeszcze o telewizorze za 999zł. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? 29.08.08, 21:08 A ja Wam mówię że wywalą Was z roboty szefowie Lidla jeśli przeczytają jak prymitywną reklamę tu uskuteczniacie :) :) :) Ja bym pognał takich disco-polowców bo firmie zaszczytu nie przynosicie:) :) :) Jaki jest email do zarządu Lidla??? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamisia Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 03.09.08, 09:26 Mam IP z Centertela , ponieważ mam internet z ORANGE. :D :D Sugerujesz zmowę ORANGE z LIDLEM? :D Matko ,dawno się tak nie uśmiałam.. A termin "Disco-polowców" jest określeniem nader pociesznym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 03.09.08, 10:04 Wszystko pani przez Masonów! Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? 03.09.08, 18:04 :) :) :) Gorzej jak Lidl zamiast z Orange porozmawia z Tobą... :) :) :) Tak czy siak nie wyglądasz na osobę stęsknioną za najbardziej potrzebną rzeczą na świecie - sklepem Lidl... :) :) :) A może znasz jakieś lepsze sklepy??? Ciekawe co wytypujesz... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.range81-151.btcentralplus.com 03.09.08, 19:37 Lidl wcale nie jest taki zly i nie ma co go porownywac do takiego szajsu jak biedronka czy spolem.Lidl jest niemieckim sklepem i czesto sprzedawanych jest tam duzo wyrobow niemieckich .Nie wiem jak bedzie tutaj ale w innych sam sprawdzilem a te sa naprawde dobre.Wedliny,sery,slodycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamisia Oczywiście ,że znam lepsze sklepy niż LIdl IP: *.centertel.pl 03.09.08, 20:58 Mięso wędliny kupuję w Raście, większe zakupy robię w Makro lub w Tesco .Czasem robię zakupy w Biedronce (ma całkiem dobre soki)lub Niezapominajce.Najczęściej robię zakupy tam gdzie jest mi bliżej ,wygodniej lub kierują mną inne RACJONALNE przesłanki. eon.1 napisał: > :) :) :) > Gorzej jak Lidl zamiast z Orange porozmawia z Tobą... :) :) :) > Tak czy siak nie wyglądasz na osobę stęsknioną za najbardziej potrzebną rzeczą > na świecie - sklepem Lidl... :) :) :) Wiesz co ,Leonie? Normalnie Ci współczuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Oczywiście ,że znam lepsze sklepy niż LIdl 03.09.08, 23:01 Only Błękitek :) :) :) Na przekór Światowemu, który nie poważa PSS Społem :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamisia Czy Leon W KONCU zrozumie? IP: 91.94.150.* 04.09.08, 08:03 Użyłam terminu " w końcu " :o Po dokładnej analizie wątku doszłam do wniosku,że to Leon reklamuje LIDL. Sugeruje już to pierwsza litera jego nicku "L" To nie może być przypadek! Zadałam krótkie pytanie i liczyłam na krótką odpowiedź ale na zarzuty Leona musiałam zareagować i tak wątek urósł do niepotrzebnych rozmiarów. Wszyscy już wiemy ,że jesteś z NIMI w zmowie.Pora żebyś zrozumiał,że zostałeś zdekonspirowany. Moja rada: zmień nick na NEON to może zajarzysz :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sool Re: Oczywiście ,że znam lepsze sklepy niż LIdl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 14:28 chyba Rastu już nie ma :( teraz BOMI rules :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Lidl w końcu? IP: *.olsztyn.mm.pl 05.09.08, 14:57 Gość portalu: malamisia zapytala: > Czy w Olsztynie jest w końcu LIDL? A gdzie jest w Olsztynie koniec? I który koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malamisia Koniec Olsztyna jest na ulicy Tuwima :D IP: *.centertel.pl 06.09.08, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willmann Re: Koniec Olsztyna jest na ulicy Tuwima :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 15:39 To już koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Koniec Olsztyna jest na ulicy Tuwima :D IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.08, 23:15 Trochę daleko tam jechać, mógłby Lidl być w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin Lidl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 12:44 a wiecie, czy można kupić w Lidlu worki próżniowe? w niedzielę Lidl jest czynny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: Lidl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 08:51 Tak. Są tam także butle tlenowe i batyskafy. Wszystko za jedyne 9,99. W niedziele nawet taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin Re: Lidl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 19:31 ale ja pytałam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewus Re: Lidl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 16:47 www.youtube.com/watch?v=zXRzK7Sf4iQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosze Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 13:17 Szoke! Fasolka po bretonsku z Lidla zdobyla Grand Prix de Gourmets w Paryzu!!! Jestem dumnym posiadaczem 2 sloikow tego lukulusowego skarbu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 02:40 Chyba zapędziłaś się w tym wszystkim i nie bardzo wiesz, jak z tego wybrnąć. Jedno jest pewne, że reklama na forum po prostu nie udała się i nie ma co nad tym dyskutować. A co do sklepów LIDL, to takie dawne nasze PDT-y niekoniecznie tylko z przemysłówką. Jeden z konkurentów więcej na terenie miasta dla istniejących supermarketów wcale nie zaszkodzi a pomoże. Oczywiście pod warunkiem, że kierowqnictwo tej placówki dotrzyma kroku wymogom rynku nie tego typu reklamą na forum a konkurencyjnym zaopatrzeniem i godziwą ceną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geopolityczny Jest i mam go na końcu ... języka IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.09, 17:40 Byłem. Kupiłem bułkę tartą, bo wypada coś kupić. Więcej nie pójdę. Zakupy tam to jest utrzymywanie niemieckiego przemysłu. Nawet metek nikt nie tłumaczy. Na chama sprzedaje się niemieckie produkty. Inne sklepy to przynajmniej starają się i znaczą polskie produkty. Niemiec natomiast leci z nami ... jak zwykle. Nic dziwnego, że w kieszeni coś mi się otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 11:21 Tam jest naprawdę tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobojętniały W jakim końcu? Normalnie jest! IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.09, 13:49 Cały ten temat świadczy o tym, że silne jest lobby reklamiarskie i lobby proniemieckie. Dla chleba Panie! Dla chleba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Małe sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 02:23 Gość portalu: zobojętniały napisał(a): > Cały ten temat świadczy o tym, że silne jest lobby reklamiarskie i > lobby proniemieckie. Dla chleba Panie! Dla chleba! Wszystko by było lege artis po linii i na bazie, gdyby nie mały szczegół polegający na tym, że LIDL jest firmą duńską :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziejdociekliwy Posłuchaj gwiazdeczko! IP: *.olsztyn.mm.pl 29.05.09, 08:21 A Ty stosunki własnościowe ustaliłeś na podstawie: 1.KRSu i miejsca zarejestrowania firmy? 2.Pochodzenia kapitału założycielskiego? 3.Narodowości akcjonariuszy i kapitału większościowego? 4.Kraju wytworzenia produktów sprzedawanych w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Posłuchaj gwiazdeczko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:12 Oficjalnie LiDL Polska Sp. z o.o. Spółka komandytowa (sięgnij do ich stron www). Możliwe, że jest to także spółka komandytowo-akcyjna. Taka organizacja z kolei sugeruje, iż Wspólnicy spółki z o.o. mają udziały w spółce komandytowej (chodzi tu przede wszystkim o możliwości wypłaty większych dywidend). Takich spółek na terenie kraju jest zresztą więcej a LIDL jest tylko jedną z nich. W skład grupy kapitałowej tej firmy wchodzą: firma Sobieski Sp. z o.o., cztery zakłady produkcyjne w Polsce oraz zakład produkcyjny Vilniaus Degtine w Wilnie. Z kolei Grupa Sobieski wchodzi w skład francuskiej grupy kapitałowej Belvedere, która obecnie jest najszybciej rozwijającą się grupą w sektorze napojów wysokoprocentowych w Europie. W skład grupy kapitałowej Belvedere wchodzi... itd. Wprawdzie początki działalności LIDL sięgają okresu międzywojennego w Niemczech, obecnie posiada sklepy chyba we wszystkich krajach Europy. Sugestie swoje zawarte powyżej oparłem głównie na informacjach przypadkowo uzyskanych parę lat temu podczas pobytu w Danii dowiadując się o zamiarach ekspansji tej firmy na tereny Polski, do których zresztą nie przywiązywałem wagi. Stąd moje takie a nie inne skojarzenie. Skąd ludzie w Danii posiadali takie informacjew okresie, kiedy w Polsce na temat LIDL jeszcze nie było nic słychać na prawdę nie wiem i nie dociekałem. Chociaż w tak postawionej dyskusji mogło by być to dosyć ciekawym jej uzupełnieniem. Wybacz, ale formy organizacji przepływu kapitałowego między firmami w UE nie są moją domeną i z pełną swobodą możesz zarówno uzupełnić moją wypowiedź jak i podjąć się dalszej krytyki wskazując bardziej profesjonalnie historię tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżake Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:37 miałem na kolacje fasolke po bretońsku z lidla i 2 tyskie! jest dobrze! mądry polak po szamaniu ! ps stolec murowany za góra 40-50 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.05.09, 08:26 W Lidlu nie jest tak tanio, jak się reklamują, ale za pensję minimalną można się wyżywić. Widać wysiłki w kierunku dostarczania towaru stosunkowo dobrej jakości po niewygórowanych cenach. Najprzyjaźniejsze jest Tesco. Niestety, zmniejszyła się liczba rzeczywistych promocji, tańsze towary ostatnio podrożały. Dobry czas na odchudzanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.ovh.net 13.08.09, 19:12 Muszę wam powiedzieć, że Lidl to jednak dobry sklep z dobrymi jakościowo produktami. Np. ser topiony firmy Tennery- zajeebisty, lepszy niż Hochland. Dobre mają pierniki, coś w stylu batonika. Dobre chipsy. Poza tym wiele markowych produktów jak np. Pepsi. A i bym zapomniał o zayebistych jakościowo i bardzo tanich pistacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluge Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.kimsufi.com 12.08.09, 10:40 www.iwoman.pl/na-serio/inews/entertainment;shopping;czyli;jak;miec;frajde;z;zakupow,15 9,0,456863.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clerk Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:40 shop till you drop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.09, 07:08 Lidl to bardzo słaba firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 23:13 mają lepszy towar i tańszy niż w biedronce, do tego bardzo miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Lidla W Olsztynie sa juz trzy Lidle IP: *.wbp.olsztyn.pl 28.05.11, 10:58 Kupuje w tym przy Baltyckiej.Zero kolejek.Najnizsze ceny.Najszersza oferta.Najlepsze piwo,bo z Niemiec/tansze od polskiego/. Czego wymagac wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: W Olsztynie sa juz trzy Lidle IP: *.1and1.pl 28.10.11, 22:35 żeby pieczywo tylko lepsze mieli, bo te ich bułki chyba gorsze niż w biedronce, a o chlebie szkoda nawet gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: W Olsztynie sa juz trzy Lidle IP: *.play-internet.pl 11.01.15, 10:27 na tuwima wypiekają na miejscu i pieczywo jest spoko teraz, zwłaszcza chętnie kupuję ciabattę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: W Olsztynie sa juz trzy Lidle IP: *.free.aero2.net.pl 11.01.15, 10:58 Taaa głęboko mrożony plastik z ulepszaczem...Pychotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lx Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: 78.46.255.* 07.09.09, 14:13 forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?t=297 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 14:14 kupuję w lidlu piernik w proszku, nie ma mozliwości, żeby nie wyszedł, a wyrasta rzeczywiscie przepięknie i jest smaczny, dobre są też spody tortowe-czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frderyk Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.centertel.pl 03.01.10, 20:06 poświąteczna wyprzedaż? wiadomosci.onet.pl/2104517,12,wpadka_dilerow_-_paczki_z_heroina_trafily_do_lidla,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: 188.33.12.* 21.04.10, 23:14 supermarket.blox.pl/2010/04/Szampan-od-Lidla-bije-w-slepym-tescie-najbardziej.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 11:52 nie ma koszyków do ręki i żeby zrobić mniejsze zakupy, trzeba wjeżdżać wielgachnym wózkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.09.10, 13:28 Na bałtyckiej obok ekonomika niedługo otwierają Lidl ma być całodobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijący Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 21:34 mocny okocim w lidlu po 1.77, dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijący Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 16:40 ballantine's finest 0.75 l 39.77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Czy w Olsztynie jest już w końcu LIDL? IP: *.santrex.net 01.06.11, 10:49 Ale żeby nawet jednej lodówki na piwo nie było... Odpowiedz Link Zgłoś