Gość: lokals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 00:30 praptak2 mreck alfik45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mreck Re: Katalog mongołów elbląskich 09.09.08, 08:12 jeszcze wykaz książek do spalenia poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 09.09.08, 08:56 mreck za tępy upór w robieniu z siebie wała powinien być pierwszy, praptak to tylko nadaktywny głupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokas do Dziury Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.centertel.pl 09.09.08, 09:31 Lokals !reprezentant Olsztyńskiej Syfdziury Internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o,lala Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 11:48 "ab" , "~~" Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich 09.09.08, 11:49 O nie Torunia nie ma co w to mieszać. Antagonizowanie sytuacji z Toruniem to zagrywka elbląskich mongołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 12:02 > O nie Torunia nie ma co w to mieszać. Antagonizowanie sytuacji z > Toruniem to zagrywka elbląskich mongołów. Jasne Ol4 ;) To my wam podsuwamy niedorzeczne pomysły plucia na Toruń, UMK i próbujemy dla Olsztyna "zdobyć" Kopernika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o,lala Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 12:21 <próbujemy dla Olsztyna "zdobyć" Kopernika ;) > Kopernika nie trzeba zdobywać ,bo on nigdy NIE BYŁ związany z Toruniem .O czym dowodzi jego życiorys.Urodził się tam ,rodzice którzy krótko przed jego narodzinami tam osiedli wkrótce zmarli i sierotą w wieku kilku lat musiaL zająć się krewny zamieszkały poza tym krzyżackim miastem .Mikołaj,pomimo iż żył 73 lata nigdy więcej NIE odwiedził Torunia.Wolał zająć się m.in. wsiami podolsztyńskimi. O czym więc człowiecze ty mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o,lala Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 12:09 ol4 napisał: > O nie Torunia nie ma co w to mieszać. Antagonizowanie sytuacji z > Toruniem to zagrywka elbląskich mongołów. Podoba ci się hipokryzja toruńska? Przecież ci dwaj wymienieni to torunianie ,nie ma co się oszukiwać. Oni wspomagają mongołów elbląskich bo mają w tym interes-dołożenie Olsztynowi .Nie ma już co podkradać z Bydgoszczy czy sąsiednich miast i miasteczek próbują złowić co nieco z Olsztyna i Warmii. Choćby czaszkę M. Kopernika ,czy chętnych do studiowania w podupadającym molochu prl-owskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Katalog mongołów elbląskich 09.09.08, 12:36 lala,,, na forum el-bąka padly slowa, o kreciej robocie polegajacej na napuszczeniu nas na Toruń. Ja tam do Torunia nic nie mam, oczywiste jest to, ze miasto ładniejsze od Olsztyna i lepiej sie rozwijajace. Trzeba sie z tym pogodzic i tyle. A szczucie, które uprawiaja mongoły jak ab, mreck i praptak2 to po prostu typowa taktyka tej żałosnej zgrai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 12:55 > lala,,, na forum el-bąka padly slowa, o kreciej robocie polegajacej > na napuszczeniu nas na Toruń. Ja tam do Torunia nic nie mam, > oczywiste jest to, ze miasto ładniejsze od Olsztyna i lepiej sie > rozwijajace. Trzeba sie z tym pogodzic i tyle. A szczucie, które > uprawiaja mongoły jak ab, mreck i praptak2 to po prostu typowa > taktyka tej żałosnej zgrai. No taaak.. czyli olsztynianie są aż tak żałośnie naiwni, że dali się napuścić? :) I jeszcze jedno - gdzie tu zysk zgrai (w tym i mój) - że ośmieszycie się dodatkowo w stosunku do Torunia? Oj Ol4 - miałem o Tobie lepsze zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o,lala Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 13:04 <I jeszcze jedno - gdzie tu zysk zgrai (w tym i mój) - że ośmieszycie się dodatkowo w stosunku do Torunia?> Toruń juz sam się ośmiesza na arenie polskiej i światowej. Żadne forum nie odbierze mu palmy pierszeństwa w tej dziedzinie.Tobie również w szerzeniu półprawd ,"odwracaniu kota ogonem" i najzwyklejszych kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwaniuk Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.centertel.pl 09.09.08, 13:09 Elbląg już kopie Mierzeję!i wtedy przyłączą Go do Pomorza!a wy wylądujecie w woj.Toruńskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 13:27 > Toruń juz sam się ośmiesza na arenie polskiej i światowej. > Żadne forum nie odbierze mu palmy pierszeństwa w tej > dziedzinie.Tobie również w szerzeniu półprawd ,"odwracaniu kota > ogonem" i najzwyklejszych kłamstw. Dobra.. raz przestań pierniczyć i daj kilka KONKRETNYCH przykładów moich półprawd i kłamstw - i przykłady ośmieszania się Torunia na - jak to ładnie ująłeś - arenie polskiej i międzynarodowej :) - Tylko błagam... nie cytuj wycinków z forum :) - w przypadku Torunia rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o,lala Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 15:13 > > Dobra.. raz przestań pierniczyć i daj kilka KONKRETNYCH przykładów moich > półprawd i kłamstw - i przykłady ośmieszania się Torunia na - jak to ładnie > ująłeś - arenie polskiej i międzynarodowej :) - Tylko błagam... nie cytuj > wycinków z forum :) - w przypadku Torunia rzecz jasna ;) Szkoda słów i przykładów ,skoro i tak nic nie trafia. Zakuty łeb pozostanie zawsze jedynie ZAKUTYM łbem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich + toruńskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 16:52 > Szkoda słów i przykładów ,skoro i tak nic nie trafia. > Zakuty łeb pozostanie zawsze jedynie ZAKUTYM łbem!!! Klasyka ;) Nie potrafisz - demagogia i plucie - jedyne czym potrafisz się wykazać - w sumie nie spodziewałem się cudów ;) Pozdrawiam Olsztyn i jego normalnych mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ o,lala IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 17:38 Żeby nie było wątpliwości - nie spodziewałem się od Ciebie odpowiedzi innej niż tekst o zakutych łbach itp... Tak więc kolego - nie rozczarowałeś mnie - trzymaj ten poziom - a "dyskusja" z Tobą zawsze sprawi mi przyjemność ;) Kmiocie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i kto to mówi? Re: o,lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 17:56 i kto to mówi?Krzyżak z toruniewa podszywający się pod mongoła z Elbląga. Czego jednak można się spodziewać po oszołomie z miasta które ukradło M. Kopernika ,jego najsłynniejszy mieszkaniec naciąga zagubionych ludzi ,rozwala KK ,a ten jeszcze innych nazywa złodziejami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: o,lala IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 18:05 > i kto to mówi?Krzyżak z toruniewa podszywający się pod mongoła z > Elbląga. Czego jednak można się spodziewać po oszołomie z miasta > które ukradło M. Kopernika ,jego najsłynniejszy mieszkaniec naciąga > zagubionych ludzi ,rozwala KK ,a ten jeszcze innych nazywa > złodziejami? No ba ;) Jak zwykle - merytorycznie i na temat :) Tak trzymać chłopaki ;) P.S. i mongoł i krzyżak z olsztyńskich ust traktuję jako komplement ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i kto to mówi? Re: o,lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 18:54 Na jaki temat chcesz dyskutować wredny krzyżaku? Przecież do ciebie żadne fakty nie docierają. Nigdy nie przyznasz się do tego ,że torunianie przypisli jedynie sobie M. Kopernika, że nazywanie Torunia grodem Kopernika ta zwykłe kłamstwo. Nie przynasz się ,że na własne życzenie sprawiliście sobie o. inwestora oczekując na korzyści płynące z tego tytułu. Wystarczy wspomnieć zażyłe stosunki łączące Rydzyka z prezydentem miasta ,posłami wszelkich partii ,sld-J.Wenderlich,PO- Lenz,Karpiński,marszałek z PO Całbecki,no i oczywiście PIS. Co innego mówi się oficjalnie a co innego robi. To tylko nieliczne przypadki dobitnie wskazujące na to ,że torunianie to sprzedajny narodek dla poklasku, korzyści materialnych skłonny jest do zachowań nie mających nic wspólnego z cywilizacją zachodnią.Do tego dochodzi ta cała propaganda z turystyką i wyjątkowymi zabytkami. Tymczasem jak pokazują realia "król jest nagi". Stawianie pomniczków pieskom, kotkom, osiołkom i inne tego typu atrakcje to po prostu kpina z turystów .Narażacie ludzi na wydatki nie mając nic godnego uwagi a tym bardziej wyjątkowego do pokazania.Chcesz więcej takich przykładów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: o,lala IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 20:10 > Na jaki temat chcesz dyskutować wredny krzyżaku? Przecież do ciebie > żadne fakty nie docierają. > Nigdy nie przyznasz się do tego ,że torunianie przypisli jedynie > sobie M. Kopernika, że nazywanie Torunia grodem Kopernika ta zwykłe > kłamstwo. Kłamstwo? Raczej marketing - dobrze wykorzystana okoliczność - i to nie w czasach PRL-u a duuużo dawniej. i jakkolwiek wysoko byś nie skakał i jak głośno nie szczekał to tej historii nie "odbrązowisz" - najgłośniejsze nawet ujadanie - ba uchwała parlamentu nie spowoduje, że za kilka lat w Polsce i na świecie będzie funkcjonował Olsztyn - gród Kopernika. I tu rodzi się pytanie - dlaczego taka a nie inna decyzja władz miejskich czy to obecnych czy przeszłych powoduje, że próbujesz w smole zanurzyć i w pierzu wytarzać mieszkańców Torunia? Czy życzyłbyś sobie aby olsztynian nazywano w Polsce i na świecie - ratuszowymi jeb...? > Nie przynasz się ,że na własne życzenie sprawiliście sobie o. > inwestora oczekując na korzyści płynące z tego tytułu. Wystarczy > wspomnieć zażyłe stosunki łączące Rydzyka z prezydentem > miasta ,posłami wszelkich partii ,sld-J.Wenderlich,PO- > Lenz,Karpiński,marszałek z PO Całbecki,no i oczywiście PIS. Nikt sobie o. inwestora nie sprawił - "Po powrocie do Polski (1991) założył w Toruniu Radio Maryja (w dokumentach przedstawionych KRRiT figuruje jako "jednoosobowy organ nadzorczy, jednoosobowy organ zarządzający i jednoosobowy organ kontrolny"), zainicjował powstanie gazety codziennej Nasz Dziennik, a kilka lat później powołał także Wyższą Szkołę Kultury Społecznej i Medialnej, której był rektorem, oraz Telewizję Trwam." - jakie widzisz korzyści w istnieniu takiego wrzoda w jakimkolwiek mieście? Znając jego chęć do dzielenia się kasą - ani wpływy podatkowe ani z pielgrzymek nie są w stanie zrównoważyć odium związanego z tą stacją. Jak już wcześniej pisałem gdyby o.o. Redemptoryści mieli kaprys zakładać klasztor na głębokiej prowincji być może nadajniki RM wyrosłyby najpierw w Olsztynie - Wtedy dopiero powstałoby coś :) JCM + o. inwestor - sam pomyśl... z cegiełek na stocznię może powstałby suchy dok w Olsztynie ;) > torunianie to sprzedajny narodek dla poklasku, korzyści materialnych > skłonny jest do zachowań nie mających nic wspólnego z cywilizacją > zachodnią.Do tego dochodzi ta cała propaganda z turystyką i > wyjątkowymi zabytkami. Chamskie określenie używane przez małych ludzi - szermowanie cywilizacją zachodnią przez człowieka wschodu - śmieszne ;), a co do propagandy z wyjątkowymi zabytkami - na tyle skuteczna była to propaganda, że UNICEF dał sie nabrać i wciągnął na listę światowego dziedzictwa kultury, ot taki pikuś ;) > Stawianie pomniczków pieskom, kotkom, osiołkom i inne tego typu > atrakcje to po prostu kpina z turystów .Narażacie ludzi na wydatki > nie mając nic godnego uwagi a tym bardziej wyjątkowego do > pokazania.Chcesz więcej takich przykładów ? Niepostawienie ani jednej publicznej toalety na tzw Starym Mieście w Olsztynie to dopiero jest kpina z turystów, narażanie ich na podłe żarcie, zaczepki pijanych czy widok meneli śpiących w piękny słoneczny dzień na czymś w rodzaju estrady stojącej na czymś w rodzaju rynku... - bez komentarza. Widzisz słomkę w czyimś oku a belki we własnym nie dostrzegasz... JCM, afery spółdzielcze, chybione inwestycje a właściwie ich brak - przykłady upadku miasta można garściami czerpać z Waszego forum. Do tego przejawiająca sie na tym forum brzydka zawiść, złość - zwłaszcza w stosunku do lepszych. Pretensje do metropolii, pretensje, że w Elblągu dworzec remontować będą, że jakaś instytucja z "wojewódzki" w nazwie nie będzie w Olsztynie, że ktoś więcej dostał a powinien Olsztyn, że... ciągnąć można długo. I tak.. chcę więcej przykładów - zwłaszcza proszę o zarzucane mi półprawdy i kłamstwa. Pozdrawiam z mniejszego ale o ileż piękniejszego Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o,lala Re: o,lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:37 No i sam sobie odpowiedziałeś. Szkoda czasu na dyskusję z tobą. Kłamstwa nazywasz marketingiem, nie przyznajesz się do darowania działki a póżniej sprzedania za grosze przez władze Torunia portu drzewnego o. inwestoroai, nie ustosunkowujesz się do zarzutów wypominając grzechy innym.Na temat meneli lepiej zamilcz ,bo akurat w tej dziedzinie Toruń również jest prymusem .Wystarczy przypomnieć sobie ich zachowanie pokazywane w TVN. No i jeszcze jedno,nie bronię Małkowskiego.Jednak jego niestosowne zachowanie to kropla w rzece wobec poczynań najsłynniejszego toruniania.Ogólnie twoja odpowiedż to wielkie ble,ble ,ble i dalsze półprawdy wynikające z braku wiedzy czy po prostu kłamstwa ,obłudy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: o,lala IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 20:48 Nie nazywam kradzieży marketingiem... Co Ci ukradziono? Kopernika? Próbujesz zakosić dobro niematerialne, które ktoś już zakosił.. Bo co, bo okraść złodzieja to nie grzech? O co Ty i Tobie podobni walczysz? o miano gród Kopernika? O prawdę? Przewały z działkami? A gdzie ich do cholery nie ma - większe mniejsze - ale pyskaty człowieczku - wara Ci od utożsamiania społeczeństwa z aferami i aferzystami - z zasady jest tak, że na aferach zarabiają nieliczni kosztem licznych. Nie ustosunkowuję się do afer toruńskich bo nie jestem z Torunia - poza tym ustosunkowywać to się mogę do zakutego łba krzyżackiego bo takimi argumentami operujesz ;) Cudze grzechy zaczynasz dopiero wyciągać ;) Pręż się dalej i pluj, niewiele poza tym potrafisz, poza oczywiście wypominaniem grzechów innym - pozwolę sobie zacytować Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: o,lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 21:05 Lalka przestan pie..c. Jakis mongoł elbląski cie podpuszcza a ty jedziesz na ten bogu ducha winny torun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: o,lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:56 Gość portalu: lokals napisał(a): > Lalka przestan pie..c. Jakis mongoł elbląski cie podpuszcza a ty jedziesz na > ten bogu ducha winny torun. Sądzisz,że toruń jest też coś winnien Bogu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: o,lala IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 08:22 Bogu ducha a Olsztynowi Kopernika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: malo tych mongolow:( 09.09.08, 09:46 kiedys wiecej ich chyna bylo? musze czesciej zagladac na forum Olsztyna:) moze kogos dopisze? Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: malo tych mongolow:( 09.09.08, 20:50 Dajmy spokój z tym Toruniem. Od A do Z jest to intryga elbąskich mongołów< Nie mogą występować w elbląskich garniturach bo Elbląg to nie ta liga co Toruń więc się poprzebierali. W końcu kilku z nich w Toruniu studiuje i co nieco o tym mieście wiedzą... :) Natomiast ten temat jak rozumiem jest powszechnym spisem fauny i flory województwa Warmińsko-Mazurskiego... :) Naczelne miejsce należy się tu elbląskim mongołom ... z tym się akurat zgadzam :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymongoł Re: mongoły won z Olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:44 Ponoć wielki mongoł mreck sie zywi surowym mięsem i załatwia pod siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: malo tych mongolow:( 09.09.08, 22:33 drzewo ewolucyjne ma powykrecane konary. Mongoły elbląskie, jak łaskawie sklasyfikowałeś, olsztyński półbogu, są wg ciebie na czele fauny i flory szuwarowobagiennej błtomazi. Lecz do fauny zaliczaja się także olsztyńskie przebizadki uporki. Te klasyfikuje się na równi ze ścierwojadami i padlinożercami. Główny przedstawiciel: leon i jego ponóżek ol4, że o tym tęgoryjcu jadolu nie wspomnę. bawcie się dobrze chłopaki, bo CJM jak nic wygra te wasze smętne referendum, i nieźle wam potem przy... baj. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: malo tych mongolow:( 09.09.08, 22:42 a poszedł ty świński cycku do siebie , s.ierdalaj opanowanym do perfekcji świńskim truchtem tępaku do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: malo tych mongolow:( 09.09.08, 22:46 Co Ty byś zrobił bez tego forum... Przestałeś być zabawny "na plaży"... :)Tam przecież kiedyś brylowałeś... :) Potraciłeś znajomych ... Nikt z Tobą nie chce już trzymać... :) Pozostało odwetowe leczenie kompleksów "w mieście" któremu się bardziej poszczęściło niż Twojemu miastu... Zastanowiłeś się tylko dlaczego Elblągowi się nie powiodło? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: malo tych mongolow:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:53 ale ty jesteś jednak prymitywny mrecku!!Zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: malo tych mongolow:( 09.09.08, 23:01 Ubeckie metody leon? Godne rodowodu tfojego mniasta. Weźcie się z jadolem utopcie w krzywym. Może się wyprostuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfojego mniasta Re: malo tych mongolow:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 23:05 mreck napisał-Godne rodowodu tfojego mniasta. Litości mruczku co sie z tobą dzieje? Stajesz się wtórnym analfabetą? Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: malo tych mongolow:( 10.09.08, 10:08 Cóż naród w Elblągu prostacki to i dowcip niewyszukany... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: malo tych mongolow:( IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 10:21 Jakie forum taki dowcip - nie można za mocno odstawać bo do wielu nie dotrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: malo tych mongolow:( 10.09.08, 10:40 Nie można bo się nie potrafi...:) Nie dlatego że się tak chce tylko dlatego że nie można... :) : ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: malo tych mongolow:( IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 10:45 Jasne Leoś, wzlecieć na takie wyżyny jak te, na których szybujesz to niewielu potrafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 elbląskie mongoły 10.09.08, 10:52 Akurat na takich elbląskich mongołów jak ty leoś jest w sam raz. Kasuje was na tyle ładnie, ze czesc juz sie wycofała do swoich jurt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: elbląskie mongoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 11:05 Bełkot leona owszem, zniechęca ;) ale dopóki trzyma się tematów typu ciucholand na Kołobrzeskiej da się go strawić ;) Ciebie też zresztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: elbląskie mongoły 10.09.08, 12:16 może mi mongole napiszesz co robisz u siebie w domu w jeblągu z nieproszonymi gośćmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: elbląskie mongoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 12:27 Ehhh dziecię internetu ;) Czujesz tu się u siebie? Ja też ;) Zabawne nie??? :) W odróżnieniu od Ciebie mam szacunek do swoich adwersarzy (uważaj trudne słowo ;) Skoro wątek dotyczy elbląskich mongołów to jestem tu jak najbardziej u siebie - czy też Ty możesz pisać co Ci przyjdzie do głowy (w co wątpię - raczej cytujesz) a ja nie mogę udzielić Ci repliki (też trudne słowo). Daruj ale zaniżasz i tak niski poziom tej "dyskusji" ;) Pozdrawiam słonecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: elbląskie mongoły 10.09.08, 12:34 jestem u siebie, a ty burku przypominasz nawalonego chama próbującego włamać się do czyjegoś mieszkania, racz podążyć świńskim truchtem do swej zagrody, nikt cie tu nie zapraszał ani nie zachęcał do zaczepiania nas, zrozumiał mongoł? nie odpowiedziałeś mi na wczesniejsze pytanie co taki mongoł jebjaski robi z nieproszonym gościem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: elbląskie mongoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 12:42 Sam wątek jest zaczepką.. :) Ale to za trudne dla Ciebie ;), więc pomińmy to.. :) A co do Twojego pytania ;) Gość w dom, Bóg w dom.. nie znacie tego w Olsztynie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: elbląskie mongoły 10.09.08, 12:56 od kiedy to chamski mongoł obrażający gospodarzy jest Bogiem? nie mam nic przeciw normalnym , rozsądnie piszącym tu elblążanom (jest ich wielu i ich pozdrawiam), mam w tym mieście również przyjaciół, nie rozumiem natomiast mongołów z jebląga obrażających nas na naszym forum, zaznaczam ,że słowa "mongoł" i "jebląg" uzywane są jako przeciwwaga waszych chamskich postów, macie swoje forum i to powinien być wentyl waszych frustracji my tam nie włazimy z buciorami , ale jeżeli przegniecie to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: elbląskie mongoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 13:08 > od kiedy to chamski mongoł obrażający gospodarzy jest Bogiem? Czytanie ze zrozumieniem - szkoła podstawowa :) nie > mam nic przeciw normalnym , rozsądnie piszącym tu elblążanom (jest > ich wielu i ich pozdrawiam), mam w tym mieście również przyjaciół, > nie rozumiem natomiast mongołów z jebląga obrażających nas na naszym > forum, zaznaczam ,że słowa "mongoł" i "jebląg" uzywane są jako > przeciwwaga waszych chamskich postów, macie swoje forum i to > powinien być wentyl waszych frustracji my tam nie włazimy z > buciorami , ale jeżeli przegniecie to kto wie... Zacytuj moją chamską wypowiedź :) Z przyjemnością poczekam - nawet na przykład w którym Cię obrażam... nawet jeśli to zrobiłem to na tyle delikatnie, że nie zauważyłeś :) Natomiast poziom Twoich wypowiedzi.. hmmmm z takich "ust" - i mongoł i jebląg traktuję jako miły komplement - nie wnosi nic do rozmowy, ale lepsze to niż twoje "normalne" inwektywy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: elbląskie mongoły 10.09.08, 13:26 oj chyba mongoły przysłały jakiegos niemongoła, to wyraznie inna taktyka... Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: elbląskie mongoły 10.09.08, 14:53 niezrozumiałe są dla mnie intencje tego pisarza, bo ładuje nam się bezceremonialnie na forum jak do siebie, pisze to co inne mongoły tylko innym językiem ,poucza i krytykuje a kiedy go pytamy o przyczynę tej miłej wizyty nie odpowiada, z pewnością mreck i głuptak mają na ten temat swoją teorię, ale oni chociaż się logują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: elbląskie mongoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 15:04 I widzisz yadol? To działa.. Jedno zdanie - wprawdzie bez kropek i dużych liter ale i bez inwektyw - jak wiesz określenie mongoł uważam za komplement :) Szlifujesz styl pomału.. :) Z ciebie jeszcze niezły brylant będzie - wystarczy z Tobą rozmawiać po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 16:48 Nie dyskutuj z "~~" Tor-uńskim jaskiniowcem ,bo ściągnie cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 17:00 > Nie dyskutuj z "~~" Tor-uńskim jaskiniowcem ,bo ściągnie cię do > swojego poziomu i pokona doświadczeniem dobre, dobre ;) znaczy się czytasz sygnatury :) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re:Tor=głupiec po niemiecku 10.09.08, 18:25 Nic w tym "~~" nie widzę prócz starannie ułożonej fryzury ... :) Nazwijmy go Elvis... :) Znajomość forum i swoboda poruszania się po nim wskazuje raczej na starego elbląskiego wyjadacza po odwyku... :) Tak więc staromongolskie kęsim kęsim Elvis jest nie tyle symbolem co hymnem dla Waszych działań i starań o przeniesienie Urzędu Marszałkowskiego na to zadupie... :) :) :) Jutro udaję się na Kołobrzeską do ciucholandu... :) potrzebujesz coś na zimę??? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 18:42 Odwyk? Leonie nie poznaję - wyszukiwania nie używasz? Nie udzielałem sie na forum - z daleka i z odrazą tylko śledziłem "wątki" na tym "forum" - powiem Ci szczerze i bezpośrednio - wali mnie gdzie będzie Urząd Marszałkowski, czy stolica tego województwa, jakie towery sobie postawicie i jakich odkryć dokonają archeolodzy w Waszym mieście, czy Małkowski wsadzał czy nie wsadzał i komu - nie znoszę tylko Waszego małomiasteczkowego zakłamania i obłudy, zadęcia i plucia wokół... czy dotyczyć to będzie Elbląga czy też Torunia, Białegostoku czy Warszawy... kiśnijcie we własnym sosie - gejzeru z tego nie będzie, ale odrobina cywilnej odwagi nikomu nie zaszkodziła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plećpleciugo Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 18:57 "Waszego małomiasteczkowego zakłamania i obłudy, zadęcia i plucia wokół... czy dotyczyć to będzie Elbląga czy też Torunia, Białegostoku czy.." Eh, prymitywie toruński,mógłbyś się nieco wysilić a nie przypisywać /i przepisywać bez żenady / cech swojego krzyżackiego grajdoła innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 19:00 Ciebie Leon to nie nuży?. Logować się, wylogowywać, zmieniać nicki, pamiętać o zmianie stylu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plećpleciugo Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:06 Gość portalu: ~~ napisał(a): > Ciebie Leon to nie nuży?. Logować się, wylogowywać, zmieniać nicki, pamiętać o > zmianie stylu? :) Nie osądzaj wszyskich wg siebie, ciemnogrodzianinie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 19:15 Czyli klasycznie, pełne garście błota i na trzy-cztery rzucamy co? ;) Zawsze coś zostanie - nieprawdaż? A może skoro już jakiś olsztyński orzeł (a zakładam, że Ty - podobny styl i inwencja w wymyślaniu nicków) założył taki wątek to może "podyskutujmy" "merytorycznie"? :) Tak raz przypadkiem bez inwektyw i obrażania? Czy się nie da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plećpleciugo Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:11 Ty i merytoryczna dyskusja to dwie sprzeczności. Inwektywy powiadasz? Najpierw sam zaczynasz ubliżasz a teraz czujesz się obrażony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re:Tor=głupiec po niemiecku IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 21:23 A czym ubliżyłem Tobie lub innym? Nie będę prosił o przykład bo i tak się nie doczekam. I nie, nie czuję sie obrażony - proponowałem tylko byś nie prowadził wymiany zdań w sposób w jaki właśnie ją prowadzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.08, 19:00 Kiedyś byli jeszcze koledzy z końcówką el. Ale podrosli trochę i wyjechali na studia. I już się nie pojawiają. Na naszych mongołów też przyjdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 10.09.08, 20:25 zadziwia mnie ta zawziętość, poczucie wyższości, z góry założona słuszność ich mongolskich teorii, kiedyś mocno walczyłem z leonem o lepsze traktowanie tych "gości", teraz wiem , że on miał rację , z zapałem godnym lepszej sprawy (tu nieswojej) dyskutują, obrażają, komentują, porównują, wyśmiewają przez nikogo o to nie proszeni ani tu nie zapraszani, bezdomne sierotki? to już nie ma co naprawiać w Elblągu? świnki do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 20:32 yadol to jeden wielki kompleks. w koncu nieźle im dalismy popalic z tym wojewodztwem :-) a tak poza tym sadzac po stylu to raczej prosci ludzie, bez wyksztalcenia, a tacy sa najbardziej zapalczywi i szowinistyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 10.09.08, 20:41 mreck jest raczej garbaty i to w wielu miejscach prostak jeden Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 10.09.08, 20:44 gościa o tajemniczym ~~ nazwijmy "wąsiki Chaplina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 21:25 No no Yadol... duże litery, żadnych obraźliwych określeń - zmieniasz się w oczach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Katalog mongołów elbląskich 10.09.08, 21:57 A ja nie zmieniam nicków a tu się zdziwisz... :) Martwi mnie tylko bezkres Waszej elbląskiej impertynencji. Edyta Stainbach to przy Was Matka Teresa... :) To co robicie by zwrócić na siebie uwagę jest już niezłą rozrywką na tym forum. Może to i dobrze- produkujcie się bo akurat na elbląskim forum wieje nudą i gierkowską propagandą sukcesu. Z tym że: odrobina przyzwoitości i po prostu wypad do siebie :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 22:04 No tak... nie pozostaje mi nic innego jak podkulić ogon i do budy? ;) Eeeee chyba jeszcze trochę posiedzę ;) Może gdybyś użył grzeczniejszej formy to bym się zastanowił... ;) Erica nie Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez wąsika Re:Do toruńskiego mongoła musi należeć ostat.zdani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:43 Upierdliwy gość !!!Szuka ,węszy a nóż znajdzie jakiś włos M. Kopernika i przyśle słynnych naukowców wraz z władzami w celu przetransportowania do miasta Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re:Do toruńskiego mongoła musi należeć ostat.zdan IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 22:46 > Upierdliwy gość !!!Szuka ,węszy a nóż znajdzie jakiś włos > M. Kopernika i przyśle słynnych naukowców wraz z władzami w celu > przetransportowania do miasta Rydzyka. Noża nie szukam, ale a nuż, nóż Kopernika znajdę ;) ---- Kopernik w Toruniu się JEDYNIE urodził!!! Dobrej nocy życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol "wąsiki Chaplina "pokazały mongolskie pochodzenie 10.09.08, 22:59 bo jak inaczej nazwać tak impertynencką odpowiedź nieproszonego gościa , który śmierdzi jak nadpsuta ryba, a mówi "jeszcze tu posiedzę" Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: "wąsiki Chaplina "pokazały mongolskie pochodz 11.09.08, 00:26 W sumie Elvis czy Chaplin nie jest taki zły... :) Poza nieopanowanym cynizmem to raczej mu wiele nie brakuje... zdolności językowe ma na całkiem przyzwoitym poziomie. Aż nie wierzę ze z Elbląga :) :) :) Erica mówisz nie Edyta... Możliwe i nie Stainbach tylko Steinbach... :) To pewnie przez Edytę Stein... Ta z kolei zasługuje na szacunek nie tylko katolików ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: "wąsiki Chaplina "pokazały mongolskie pochodz IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 06:54 Zaplułem się ze szczęścia o poranku Leonie ;) Dobrze, że kawy jeszcze nie piję bo jak nic bym wylał... ;) Coś widzę, że łagodniejesz, ostrze riposty tępieje ;), a ja czuję się jakoś nijako... Może to starość? Może zaczyna wiać nudą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: "wąsiki Chaplina "pokazały mongolskie pochodz IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 06:59 > bo jak inaczej nazwać tak impertynencką odpowiedź nieproszonego gościa , który > śmierdzi jak nadpsuta ryba, a mówi "jeszcze tu posiedzę" To jest właśnie przykład impertynencji Yadol, a nie moja wypowiedź ;) "forum (V) znaczenie: 1. spotkanie (lub miejsce spotkania) poświęcone otwartej dyskusji na ważne tematy" chcesz ograniczać moją wolność wypowiedzi, ze względu na moje mongolskie pochodzenie? --- Kopernik się w Toruniu JEDYNIE urodził!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-24 Re: "wąsiki Chaplina ",może raczej "piersi Lolity" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 08:25 Sądzę,że to jest kobieta z Torunia. Dlatego ,zamiast "wąsików Chaplina" mogą być "piersi Lolity" lub "pośladki Nany". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: "wąsiki Chaplina ",może raczej "piersi Lolity IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 08:54 Mów mi po prostu mongoł :) Tobie krócej a mi równie miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 14:16 Kiedyś był generallo vel. genitalio. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 15:19 J24 a wiesz że też tak pomyślałem... że to kobieta... :) Zdecydowanie za mało testosteronu i ta łagodność, stonowanie, dystans żeby nie rzec dostojeństwo- jak nic kobietą mi to pachnie :) W więzieniu nie siedzę więc nie mam zbyt wyczulonego "niucha" ale kichawa mi podpowiada że kobieta jak nic :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 15:24 > J24 a wiesz że też tak pomyślałem... że to kobieta... :) > Zdecydowanie za mało testosteronu i ta łagodność, stonowanie, > dystans żeby nie rzec dostojeństwo- jak nic kobietą mi to pachnie :) > W więzieniu nie siedzę więc nie mam zbyt wyczulonego "niucha" ale > kichawa mi podpowiada że kobieta jak nic :) :) :) Chyba mnie Leoś jednak nie sprowokujesz do zachowania potwierdzającego Twoją opinię :) Zaś kichawa Cię zawodzi, nie tylko ona zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 18:27 Nie wstydź się ;) Kopernik przecież tez była kobietą... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:58 leon nie podrywaj jej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 19:28 Ehhhh chłopaki.. jakie to znamienne dla pewnych wschodnich kultur:) Sprowadzenie przeciwnika do roli kobiety ;) Wybacz Leon ale tego się po Tobie nie spodziewałem.. ;) Metoda - ja nikogo nie widzę to jestem niewidzialny? :) Żal ;) Aż się po internetowemu odezwę. Pozdrawiam Cię, marnie opłacany, ale ambitny urzędniku olsztyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >> Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:54 Oj elvis nie oceniaj zarobkow leona bo chyba oczywiste, ze tego nie zweryfikujemy, wiec ten argument jest zupelnie dziecinny. A ja wrecz wierze, ze leon zarabia kilka razy tyle co ty i twoi fąfle z el-bąka Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:06 leon daj spokój, nie podrywaj jej tej przekornej kobiety, ona też mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 20:11 yadol napisał: > leon daj spokój, nie podrywaj jej tej przekornej kobiety, ona też mi się podoba Yadol.. nawet Twój upośledzony dowcip sprawia mi pewną satysfakcję.. Znaczy czytasz i myślisz.. :) Tak trzymaj chłopaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 20:09 > Oj elvis nie oceniaj zarobkow leona bo chyba oczywiste, ze tego nie > zweryfikujemy, wiec ten argument jest zupelnie dziecinny. A ja wrecz wierze, ze > leon zarabia kilka razy tyle co ty i twoi fąfle z el-bąka Ale jakkolwiek dobrze Leon nie zarabia - parę godzin dziennie taplania się w tym Waszym(naszym) błotku.. to nie jest tego warte.. nawet z pensja wiceprezydenta... zły dotyk boli całe życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:20 a nie mówiłem , że przekorna bestia, nawet o błotku coś wspomina,to już lekka perwersja zważywszy na kontekst, a pisząc do mnie czule"chłopaku" dodać mi chce sił witalnych, staraj się staraj dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 20:24 yadol napisał: > a nie mówiłem , że przekorna bestia, nawet o błotku coś wspomina,to już lekka perwersja zważywszy na kontekst, a pisząc do mnie czule "chłopaku" dodać mi chce sił witalnych, staraj się staraj dziewczyno Ehhhh widzę, że Leon trzyma rękę na pulsie ;) Podyktował przez telefon czy na gadu dostałeś? Nie wiem jak Was ale mnie to bawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:26 nas jeszcze bardziej, smutna dzieweczko Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:29 a nie pora już do domku grzeczna panienko, późno jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 20:31 Fakt.. buziaki Yadol ;) w zapryszczały policzek.. i pozdrów Leosia ;) Jego szczególnie czule ściskam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:32 to dobranoc , żegnamy panienkę bez żalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.08, 20:38 Mongoły wysłali chyba mamę do walki bo mamy niespodziewany wylew dłuższych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:41 dwaj starcy podgladali Zuzannę w kąpieli, chcieli ją postraszyć, tylko czym nie mieli. dwa olszyńskie pedzie podniecaja się nie zdrowo. uważajcie bo was Tusk chemicznie wykastruje. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:45 obudziła się menda garbata, wytrzeźwiałeś czy dopiero zaczynasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 20:51 impotentencie, ślinisz się na myśl o ~~, a może to ja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 21:34 już sie nawalił , przynosisz wstyd Elblągowi mendo, wszystkim co robisz chcesz udowodnić , że to miasto takich chamskich przygłupów jak ty, my jednak mamy nadzieję , że tak nie jest więc won świnko do zagrody Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 21:44 Mreck wypocił "impotentencie, ślinisz się na myśl o ~~, a może to ja? :) " Chciałbyś... :) To nie Twój poziom Mreck. Przykre- ale Twój rozwój zatrzymał się na prostackich dowcipach i rymach częstochowskich... :) Połowy niuansów w tekstach Elvisa nie jesteś w stanie zrozumieć... :) Choćby o "złym dotyku" :) :) :) To bardzo pasuje mi do Ciebie. Ale opowiadaj Mreck co tam za Garbem Elbląskim słychać? Upiłeś się- widzimy to.. Pewnie wytrzeźwiejesz jeszcze w tym miesiącu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 21:47 zapluła się wyraźnie ta garbata w kilku miejscach menda Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 22:01 zostawcie elvisa w spokoju. ogolnie nie uzywa wulgaryzmów, nie obraz zbytnio nikogo, jest calkiem nieglup jak na elbląg. to naprawde mile, bo typowe mongoły z elbląga to potrafią tylko "głupi jesteś" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 22:07 Ale to było do Mrecka, który chciałby uchodzić za Elvisa :) Niestety wieprz nie nauczy się nigdy fruwać a że i szkół tam brak więc prawdą go jak obuchem... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Katalog mongołów elbląskich 11.09.08, 22:19 mrecka to nawet w Elblągu nie lubią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 07:00 Zdziwisz się ale niektórzy Mrecka szanują :) Dzień dobry robaczki... i robale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Katalog mongołów elbląskich 12.09.08, 08:14 chyba brakuje wam tam dobrych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 08:24 yadol napisał: > chyba brakuje wam tam dobrych lekarzy Nie możemy się doczekać fachowców po medycynie na UWM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopicewicz Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:14 Gość portalu: ~~ napisał(a): > yadol napisał: > > > chyba brakuje wam tam dobrych lekarzy > > Nie możemy się doczekać fachowców po medycynie na UWM ;) E,tam,"najlepsi" są lekarze historycy po UMK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Katalog mongołów elbląskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 09:21 kopę lat Krakus - co tam słychać nowego? Ustaliłeś już jakie kwiaty wręczano w Toruniu wermachtowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopicewicz Re: Do mongołki z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:30 Gość portalu: ~~ napisał(a): > kopę lat Krakus - co tam słychać nowego? Ustaliłeś już jakie kwiaty wręczano w > Toruniu wermachtowi? Niewygodny temat? Trzeba było nie zaczynać podjazdów pod UWM skoro siebie w rydzykowie obłuda ,kłamstwa,nauka często na poziomie szkoły średniej,oszukiwanie studentów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Do mongołki z Torunia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 09:32 Dlaczego niewygodny temat? Przecież sam go wyciągnąłem znowu na wierzch. Dawaj źródła.. chyba już przecież znalazłeś prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopicewicz Re: Do mongołki z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:42 "Nie możemy się doczekać fachowców po medycynie na UWM ;) " No wyciągnęłaś ale dalej nie chcesz ciągnąć. Zamieniłaś na wehrmachtowców . A co z medykami i nie tylko po UMK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Do mongołki z Torunia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 09:50 Ty naprawdę jesteś prymitywny wiesz? Wręcz boleśnie prymitywny ;) Nawet nie chce mi się tłumaczyć Ci co to żart :) Nie będziesz w stanie zrozumieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 elbląskie mongoły 12.09.08, 09:54 elvis nie przezywaj tak. zajmij sie jakas robota, a nie spedzasz cale dnie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: elbląskie mongoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 09:56 Przeszkadzam Ci? Nie chyba ;) Jak coś to sorry ale nudzę się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: elbląskie mongoły 12.09.08, 09:59 a może ponudziłbyś się na forum elbląskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: elbląskie mongoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 10:02 Raczej nie, ale miło, że pytasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopicewicz Re: Do mongołki z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 10:02 Gość portalu: ~~ napisał(a): > Ty naprawdę jesteś prymitywny wiesz? Wręcz boleśnie prymitywny ;) Nawet nie chc > e > mi się tłumaczyć Ci co to żart :) Nie będziesz w stanie zrozumieć ;) Ależ dlaczego wszystko rozumiem. Wszyscy poza absolwentami UMK w Toruniu to prymitywni ludzie. Tak przynajmniej uważają najbardziej wyjątkowi z nich ,tzn.nie dość,że absolwent UMK to jeszcze rodowity torunianin. Żeby się o tym przekonać mongołko wystarczy przejrzeć stronę Urzędu Miasta w Toruniu i podaną tam charakterystykę władz i radnych.Tam masz popis waszego "nie" oszołomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Do mongołki z Torunia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 10:30 Nie jest w stanie zmieścić Ci się w głowie, że ktoś kto nie jest z Torunia, nie będący absolwentem UMK może nie trawić Twoich tekstów? Oszołom to mało powiedziane - Ty jesteś czystej wody paranoik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopicewicz Re: Do mongołki z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 10:49 ~~napisała:"Dziwi mnie tylko tak zapiekła złość i nienawiść w stosunku do Torunia, podobnie jak do Elbląga - ale to inna historia. Reasumując - cokolwiek i ktokolwiek napisze coś na ten temat na tym forum - nie odpuszczę sobie i możesz liczyć na moje trzy grosze." i dalej:"Ty jesteś czystej wody paranoik :)" Ty w takim razie paranoik brudnej wody? Jakież to typowe dla hipokrytów ,przyparty to muru zmienia temat lub zaczyna popisywać się toruniewską kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Do mongołki z Torunia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 11:04 A czym Ty mnie przyparłeś do muru? Fakt, z takim zaślepieniem nie ma co dyskutować, co nie znaczy, że nie skomentuję od czasu do czasu Twojego bełkotu. ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Do mongołki z Torunia 12.09.08, 17:11 Jak patrzę na Elvisa to przypominają mi się pierwsze lata gdy trollowałem na elbląskim forum. "Kulturę słowa" mogłem utrzymać gdzieś tak do pół roku. Potem już niestety ... :) Elvis uprawianie dyskusji na nieswoim forum jest bardzo trudne ... Szkoda Twojego czasu... My tu zwykle nie mamy zaburzeń selektywności uczuć... :) Wiemy kto przyjaciel a kto mongoł... :) Radzę Ci więc zabierz swoje dup..ko na swoje forum. (Swoje nie sensie własności oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Do mongołki z Torunia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 18:19 Ehhhh i po co te łatki? O moją kulturę się nie bój, o wytrwałość też nie pękaj ;) Dłuuugi czas śledziłem to forum, kilka (słownie KILKA) razy w tym okresie się wypowiedziałem ;) Któregoś sierpniowego dnia przebudziłem się z misją do spełnienia ;) Ani Twoje i innych obelgi, ani Twoje "rady" nie spowodują zabrania mojego - jak się wyraziłeś czule dup..ka - stąd. Forum to forum, zachce mi się to popiszę o samolotach, "pogadam" z olsztyńskimi trollami na "Elblągu" ale olsztyńskiego forum nie zaniedbam ;). Uszanuj więc prośbę swojego krajana - dajmy sobie spokój z tym wątkiem - na pewno będą inne - równie ciekawe i może dające większe pole do popisu. W sumie brak mi tu swiatowego - jego "światłe" i "celne" posty nie raz i nie dwa powodowały, że szlag mnie trafiał i nóż sie otwierał. Pozdrawiam raz jeszcze czule i żegnając Cię w wątku o mongołach z Elbląga, liczę na niejedną Twoją wypowiedź w innych tematach. Liczę też, że Twoje wypowiedzi niejednokrotnie sprowokują mnie do reakcji:) Czuwaj ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Do mongołki z Torunia 12.09.08, 21:16 Elvis napisał "Uszanuj więc prośbę swojego krajana" Elvis mieszkałem kilka miesięcy w Elblągu i to daaaawno temu :) Nie urodziłem się tam :) Nie jestem Twoim krajanem - na szczęście. Skoro jednak deklarujesz aktywny udział na tym forum - pomimo wyproszeń i próśb... :) W sumie Olsztyn jest Waszą stolicą ... :) OK :) Ja od pewnego czasu szanuję forum elbląskie. Nie wypisuje tam paszkwili... :) Ale do tego trzeba dojrzeć... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Chodziło mi o tego krajana Leon ;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 21:22 wątek "katalog..." - może już wystarczy? Autor: Gość: też lokals IP: *.gprs.plus.pl 12.09.08, 11:05 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz czy naprawdę wszem i wobec musicie pokazywać, że w Olsztynie największy poklask zdobywa debilny wątek, w którym Olsztyniacy demonstrują nienawiść do innych miast? Mam nadzieję, że oba wątki (tj. ten tu również) szybko znikną i przestaną nas kompromitować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopicewicz Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 21:42 Czy zawsze do ciebie musi należeć ostatnie słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 12.09.08, 21:47 ostatnie słowo , to powinien wiedzieć kulturalny gość , powinno należeć do gospodarza Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 12.09.08, 21:54 zakończmy ten wątek, to do niczego nie prowadzi, zachowajmy jednak pewne podstawowe zasady zachowania się gości i gospodarzy Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 13.09.08, 01:07 Rzeczywiście temat niepokojąco szybko nabrał rozmiaru wręcz groteskowego. Świadczy to tylko o tym że problem elbląskich mongołów na tym forum jest poważnym problemem ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 10:20 > Rzeczywiście temat niepokojąco szybko nabrał rozmiaru wręcz groteskowego. > Świadczy to tylko o tym że problem elbląskich mongołów na tym forum jest > poważnym problemem ... :) Nie Leon, to świadczy jedynie o tym, że z braku możliwości rozwiązania rzeczywistych problemów łapiecie się tematów zastępczych - najlepiej wyimaginowanych wrogów - czy najwięksi nawet trolle z Elbląga są w stanie zaszkodzić Olsztynowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 11:43 elvis zaszkodzic nie sa w stanie. Ale jest cos takiego jak netykieta i poczucie przyzwoitosci. Nie bedziemy patrzec jak proste elbląskie mongoły obrazaja nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 13.09.08, 12:52 waszego miasta nie można obrazić. z prostej przyczyny: nie sposób wymyślić takiej kalumni, która nie byłaby prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 18:13 Lokals - na brak netykiety nie można narzekać z obu stron - obiektywnie musisz to przyznać - ani to nie rozwiąże problemu ani nie zmniejszy animozji - patrząc po ilości osób wypowiadających sie na tym i innych forach - jesteśmy grupą niszową ;) na pewno nie reprezentatywną dla żadnej ze stron ;) Czy napisać ~~ jest Ci trudniej niż elvis z małej litery? A co do przyzwoitości... trzeba było ją zachować chociażby w roku 1999 :) Okazało się to za trudne - i takie są efekty. Większość problemów wynikłych w trakcie nowego podziału administracyjnego w sposób naturalny wygasła... kilka przetrwało - i jest to wina obu stron niewątpliwie. Ehhh miałem nie podbijać tego wątku - przepraszam i nie liczę na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 13.09.08, 20:08 Oj Elvis zaczynasz kłamać... :) My kłamstwem się brzydzimy... :) W Elblągu to normalka. Jesteście po prostu zwykłymi nierozumnymi mongołami :) :) :) Wiec nie filozofuj tu i po prostu wypad do siebie świńskim truchtem... :) Przyznaj że nie ma innego określenia na osoby, które przychodzą nieproszone i kwiczą kłamliwe teksty ... :) :) :) Netykieta to przede wszystkim nietrollowanie na nieswoim forum... Więc nie ma "obu stron". Ty jesteś TU więc mam prawo TU nazwać Cię świnią :) :) :) Jeśli ja będę cyniczny na forum Elbląga i wypraszany nie opuszczę go wtedy Ty masz prawo nazwać mnie świnią... :) Nawet tak proste zasady są dla Was mongołów za trudne do zrozumienia. Przykre ale prawdziwe... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 13.09.08, 20:39 leon nie pastw sie nad tym elvisem. to i tak cos lepszego niz mongol mreck Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 13.09.08, 20:46 Co to za bełkot leon, ty, ja, mnie, jeżeli. Do nazwanie ciebie tak jak piszesz uprawnia coś zupełnie innego. Sam używasz wulgaryzmów i każdy kogo znieważyłeś ma prawo nazwać cebie tak jak chce. Po wsze czasy będę co dziennie pisywał na forum olsztyna i na każdym na którym zechcę. I co mi zrobisz? Żyjemy w wolnym kraju leoś, tylko ty jakby w bardziej ksenofobicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 13.09.08, 23:17 A pisz sobie. Akurat Ty stanowisz wizytówkę Elbląga. Zgadza się co do joty z obrazem i opinią jaka posiadam o tym mieście... :) Tylko nie licz na to że ujdzie Ci to na sucho... :) Natomiast Elvis rzeczywiście jest kilka klas wyżej i z nim można przynajmniej porozmawiać. Do Ciebie mówi się prosto - wypad dzika świnko... :) :) :) Natomiast ktoś ostatnio w rozmowie słusznie powiedział że gdyby nie forum to olsztynianie zupełnie nie wiedzieliby że taka wieś jak Elbląg istnieje. Jest to jedyny i ostatni sposób zaistnienia gdziekolwiek... :) Rozumiem to i współczuję. A że przy okazji pokazujecie jacy jesteście...-zmienianie i podrabianie nicków, kłamstwa, intrygi, podawanie się za mazurów, torunian etc. kradzieże nazw geograficznych, mitomania i zwierzęce ryki z powodu wybudowania budki z zapiekankami... :) To akurat przekonuje mnie i moich znajomych bardzo do tego że wasze miejsce jest w innym województwie. My z dziadostwem, dnem moralnym, biedą i skrajną głupotą nie chcemy mieć nic wspólnego... :) :) :) Już jeden prezydent nam wystarczy... Elbląski mongolizm na dokładkę to zbyt wiele... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 14.09.08, 00:08 proszę po raz drugi zamknijmy ten wątek, jeżeli ten psychol mreck chce coś pisać , niech pisze, mam nadzieję że tak Elbląg jak i Olsztyn oleją go po prostu lepką świnkę ciepłym moczem. jest parę spraw na załatwieniu których powinno nam wspólnie zależeć, w czarną dziurę wpadają obydwa nasze miasta, cały region. POZDRAWIAM ELBLĄG !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 14.09.08, 08:08 Leon ty w ogóle nie masz klasy, więc sie na ten temat nie wypowiadaj. Czy głupimy usmieszkami pokrywasz wszystko w swoim dziadowskim miescie z dziadowskimi ambicjami? Prezydenya mieliści (macie!) bardzo reprezentatywnego. Jadol z ta dziurą to racja,tylko, ze centrum tej dziury jest u was. Wy jestescie odpowiedzialni za te aastrofe gospodarczo-społeczną. więc stul pysk i przeproś. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 14.09.08, 12:25 Gdyby nie pieniądze pompowane w stolicę biedy Elbląg było by OK :) Zamiast utrzymywać tę nędzę, bezrobocie i głupotę trzeba było by po prostu "przyłożyć kopniaka na rozpęd"... :) :) :) Wlepili nam to obskurne wioszysko i bandą dzikich mongołów i chamów takich- jak wyżej. Dzikie świnie nie znające przyzwoitości i ryjące na innych forach... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 14.09.08, 13:34 leon daj spokój, jak tak dalej pójdzie to skończy się to spotkaniem w stylu kiboli, a chcesz brudzić sobie ręce tą parchatą mongolską świnką? to jest mój ostatni post w tym wątku i wszystkich normalnych forumowiczów proszę o to samo, niech mreck sam tu się męczy ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.08, 15:55 > Gdyby nie pieniądze pompowane w stolicę biedy Elbląg było by OK :) > Zamiast utrzymywać tę nędzę, bezrobocie i głupotę trzeba było by po prostu > "przyłożyć kopniaka na rozpęd"... :) :) :) Wlepili nam to obskurne wioszysko i > bandą dzikich mongołów i chamów takich- jak wyżej. Dzikie świnie nie znające > przyzwoitości i ryjące na innych forach... :) :) :) O jakich pieniądzach mówisz Leon? - Tak "obcykany" w temacie facet na pewno wie o czym mówi i potrafi wykazać jakie środki wpompował Olsztyn w stolicę biedy - nie mylę sie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dlaczego podbijasz wątek mongołko? 14.09.08, 16:26 a skąd miał te srodki do wpompowania ten olsztyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek_z_Elbląga Leonidzie1, na twoją chorobę najlepsza jest lewaty IP: *.eranet.pl 14.09.08, 16:58 Drogi Leonie1, Rodzice takich "Olsztyniaków", jak ty, zostali przywiezieni w roku 1957 w bydlęcych wagonach z byłego ZSRR. Nic, dziwnego, że mieli ogromne kompleksy niższości. Jak widać, kompleksy te przeszły na ich dzieci. Pamiętaj kolego, najlepsza na takie problemy jest lewatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: Leonidzie1, na twoją chorobę najlepsza jest l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 17:12 Janek a takie jak ty elblaskie mongoly to poklosie zolnierzy radzieckich zza Uralu zdobywajacych Elbing w 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek_z_elbląga Guano IP: *.eranet.pl 14.09.08, 18:10 Spuść wodę, a gó... wypłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Nowe elbląskie mongoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 18:20 Oto nowy mongol z Elblaga ktory umie tylko wydukac obelzywe slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Nowe elbląskie mongoły 14.09.08, 21:51 Już kilka lat temu pisałem (można sprawdzić) że moi dziadkowie nie musieli znikąd przyjeżdżać bo akurat jestem Warmiakiem... :) W Olsztynie jest nas sporo w przeciwieństwie to tej elbląskiej dziczy zza garbu... :) Do Elvisa - pamiętaj chłopcze że sprawy oczywiste nie wymagają dowodów. Weź do ręki zestawienie wydatków województwa Warmińsko- Mazurskiego... Przeczytaj. Przypominam że ani Warmią ani Mazurami nie jesteście... Jesteście hm... :) :) :) Daruję sobie... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Eh leon.leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 22:47 > Do Elvisa - pamiętaj chłopcze że sprawy oczywiste nie wymagają dowodów. Weź do > ręki zestawienie wydatków województwa Warmińsko- Mazurskiego... Przeczytaj. > Przypominam że ani Warmią ani Mazurami nie jesteście... Jesteście hm... :) :) : > ) > Daruję sobie... :) :) :) Chłopiec nie ma orientacji w tym temacie,ponieważ jest z Torunia.Jedno się zgadza ,"nie jest Warmią i Mazurami". Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Eh leon.leon 15.09.08, 09:47 sodowa uderza mu do głowy. Lekture zacznij od przychodów. Odpowiedz Link Zgłoś