Dodaj do ulubionych

fałszywa Lidka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 10:07
Poczytajcie i obejrzyjcie filmik "nie zawiodłam", warto!
newsbar.pl/1717/kto-jest-w-ukladzie-lidii-staron
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: fałszywa Lidka IP: *.ols.vectranet.pl 22.09.08, 15:38
      ale od was daje JADEM i trafia was ze Ta kobieta ma najwieksze
      poparcie izostanie Prezydentem Olsztyna chyba sie wszyscy
      wykonczycie a w szpitalach nie ma dla was miejsc a to sie napewno
      odbije na waszym zdrowiu bo nie przezyjecie tego.
      • theedge Re: fałszywa Lidka 22.09.08, 19:33
        Czesio też miał wielkie poparcie. Też zapewniał, że się brzydzi korupcją i że
        jest nieskazitelnie uczciwy. W wyścigu do koryta oni wszyscy są super, szkoda że
        są ostatni do jego likwidacji. Ale po tym właśnie można ich łatwo rozpoznać.
        Pani Staroń koryto nie przeszkadza, tylko to że ciągną z niego inni a nie ona.
        Bo ona - jak zapewnia - będzie ciągnąć uczciwie.
        Sorki ale nie wierzę w takie prymitywne bajeczki.

• Gość: fanka Lidia to super dziewczyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:44
          A ja wierzę, bo wiara czyni cuda! Śmieszny jesteś z tym "rozwalaniem koryta".
          Wiesz dobrze, że nie jest to możliwe, bo świń się namnożyło w naszym państwie aż
          nazbyt obficie.
          • Gość: zuzia Re: Lidia to super dziewczyna! IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 21:01
            fanka, świnka to bardzo przyzwoite i inteligentne zwierzątko, nie
            obrażaj, bo Ci co się namnożyli na to miano nie zasługują. A co Pani
            Lidzi, świnka też widzi co Pani Lidzia wyprawiała, czuję tu wszędzie
            zapach Yadola. to chyba ona robia kampanię Pani Lidzi. Się to nazywa
            PR kochana, ciekawę tylko interesownie czy nie - hehe
          • theedge Re: Lidia to super dziewczyna! 22.09.08, 21:09
            Fanka oczywiście o tym, że Staroń nie jest kolejna świnka do koryta to wiesz, bo
            ją dobrze znasz :-)
            Albo dlatego, że śmiała wystąpić przeciw innym świnkom.
            heh fanka, fanka... dorośnij.

• Gość: fanka Re: Lidia to super dziewczyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 21:16
              Nigdy się z nią nie spotkałam, ale wierzę jej. Jest osobą niepasującą do
              olsztyńskiego koryta, moim zdaniem oczywiście!
              • Gość: fanko Re: Lidia to super dziewczyna! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.10.08, 23:32
                Och jak musisz cierpieć z powodu braku kontaktu z obiektem
                uwielbienia. Czy Pani Lidia jest taka niedostępna, że nawet FANKA
                nigdy się z Nią nie spotkała. Fanko tym wyznaniem straciłaś
                jakąkolwiek wiarygodność - albo po prostu kłamiesz (a fe !)
              • Gość: koryto Re: Lidia to super dziewczyna! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.10.08, 23:35
                Miło poznać znawczynię olsztyńskiego koryta. Liczę na informacje
                gdybym chciała się do niego dorwać.
    • Gość: joanna Re: fałszywa Lidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 22:01
      widzę, że spreparowany filmik przez układ olsztyński jest
      rozpowszechniany dla celów propagandowych przez tenże układ. Jak już
      pisałam w innym miejscu - filkim prostacko zmanipulowany, na
      potrzeby osób, którym postawa pani Lidii, jest bardzo niewygodna.
      • Gość: acha Re: fałszywa Lidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:34
        akurat nikt z Olsztyna nic tu nie manipulował, przecież tylko
        zestawiono wypowiedzi waszej Lidzi i od razu widać,jak potrafi
        kręcić! tylko tyle i aż takwas prawda boli?
        • Gość: joanna Re: fałszywa Lidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:37
          no własnie od razu widać, że filmik spreparowany przez ludzi z
          Olsztyna, a dokładnie na potrzeby przekrętasów - i to ich prawda
          boli, ach jak się boją wyjścia prawdy! i jeszcze te prostackie
          filmiki... koń by się uśmiał:))))
          • Gość: koń Re: fałszywa Lidka IP: *.olsztyn.mm.pl 07.10.08, 23:39
            Uprzejmie proszę nie obrażać konia !
    • Gość: horse Re: fałszywa Lidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 00:36
      Koń sie śmieje ale z was i lidzi.
      • Gość: ja Re: fałszywa Lidka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 08:26
        ta Lidka to jakaś psychopatka, bo jak słuchałem jej wypowiedzi i wiedziałem, że
        kłamie, to aż przerażenie mnie ogarniało, że można tak kłamać i patrzeć komus w
        oczy- tak robia tylko ludzie psychopatyczni,. albo nie majacy juz nic do
        stracenia, którzy wiedzą, że jak ioch przekrety wyjda na wierzch, to nie będą
        mogli wyjść na ulicę
    • paulina123123 Re: "fałszywa Lidka" - fałszywy Chlebowski 09.10.08, 15:31
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20081009&id=my21.txt
      • Gość: fanka fałszywy Chlebowski i spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 15:41
        Tak bardzo im przeszkadza kręcić lody? Że trzeba posunąć się do medialnej nagonki?

A swoją drogą, gdyby ktoś chciał być skrupulatny, to powinien przejrzeć listę
        posłów i oświadczenia majątkowe Komisji Infrastruktury V kadencji, która
        pracowała nad ostatnią nowelizacją ustawy spółdzielczej. Wielu spośród nich
        posiadało lokatorskie prawo do lokalu i to ta grupa odniosła z ustawy korzyści
        majątkowe - poinformowała minister Pitera.
        Dlaczego zatem wytoczono armaty przeciwko posłance Staroń, która lokatorskiego
        prawa nigdy nie posiadała? - zapytaliśmy.
        - Zawsze jest jakieś lobby, którego interes działalność legislacyjna może
        naruszyć. Nie jest tajemnicą, że lobby prezesów spółdzielni mieszkaniowych było
        bardzo niezadowolone z uchwalenia przepisów o uwłaszczeniu mieszkań
        lokatorskich. Sama doświadczyłam presji z ich strony - mówi Pitera.
        Lobbystyczne naciski są chlebem powszednim na forum partii politycznych i klubów
        parlamentarnych. O tym, czy partia lub klub im ulegnie, decyduje osobista
        uczciwość i trzeźwość sądu jej liderów, czego w tym wypadku najwyraźniej
        zabrakło. Dlaczego jednak uległa manipulacji opiniotwórcza gazeta, publikując
        artykuł ewidentnie nieprawdziwy, narażający na szwank dobre imię i autorytet
        popularnej posłanki, od lat zaangażowanej w obronę praw spółdzielców?
        - Domagam się przeprosin ze strony redakcji oraz wyciągnięcia konsekwencji wobec
        osób winnych kampanii pomówień. Oczywiście skieruję sprawę do sądu - zapowiada
        Staroń. Pozew spodziewany jest w najbliższych dniach.
      • Gość: sponsor Lidia Re: "fałszywa Lidka" - fałszywy Chlebowski IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 17:12
        Stara metoda Lidzi- sponsorowany artykuł w gazecie, brakuje tylko
        Joanny Wojciechowskiej ale ta już nie pisze
        • Gość: złośliwy Re: "fałszywa Lidka" - fałszywy Chlebowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:36
          A znasz sponsora artykułów w Rzepie? Ja znam, pewnie to twój władca!
    • Gość: YT Re: fałszywa Lidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:48
      www.youtube.com/watch?
      v=NdD1RPeeT7s&eurl=http://newsbar.pl/1717/kto-jest-w-ukladzie-lidii-
      staron
      • Gość: fanka Starocie - nie macie argumentów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:58
        To stare, przygotujcie coś ekstra! Odgrzewane kotlety już nie są smaczne!
        fakty.interia.pl/polska/news/ci-ktorzy-wydali-wyrok-beda-przepraszac,1191721

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka