Gość: Sylaba76 IP: *.iweb.pl 19.10.03, 16:02 A coś Ty tak przycichła? Jako naoczny obserwator napisz, co się w starym dobrym Lidzbarku aktualnie dzieje??? Pozdrawiam :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: Daffne! 25.10.03, 14:54 Aj tu cichutko jak zwykle :))Sniezek proszy , wiatr wieje :)Ostatnio mlody chlopak zamarzl na smierc pod ogolniakiem :( Rowniez pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylaba76 Re: Daffne! IP: *.iweb.pl 25.10.03, 18:16 Fajnie, że się odzywasz. A dlaczego zamarzł? Za tydzień przyjeżdżam do domu. Może miniemy się na cmentarzu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Daffne! 25.10.03, 21:41 Nawachal sie za duzo kleju :( Usiadl na schodach i ehhh Ach popatrz ja nawet nie skojarzylam , ze to juz za tydzien .Bede obserwowac bacznie wszystkich przechodzacych obok mnie :)))Jak sie ktos dluzej na mnie zapatrzy zaczepie hihi moze to bedziesz Ty :))))Gorzej jak to nie bedziesz TY :) Rowniez pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś