Dodaj do ulubionych

Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!!

07.11.08, 23:28
Alf z Mreckiem nagrali hymn portu w Elblągu na tle tegoż portu !!! :)
REWELACJA !!!! Chłopcy nie wiedziałem że macie talent :)
No i oczywiście port SUPER !!! Gorąco polecam:

pl.youtube.com/watch?v=kooV404AcCg&feature=related
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.ols.vectranet.pl 07.11.08, 23:31
      buahahahahahaaa!!!! a który to alf, a który mreck?
      • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 07.11.08, 23:38
        Na "gitarce" przygrywa Alf... Ma chłopak talent... :)
        • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 07.11.08, 23:42
          Natomiast słowa hymnu są niestety niemiłe dla nas Olsztynian... Oczywiście jest
          o tym że nie mamy tramwajów i oczywiście to zabranych zszywaczach z byłego
          Urzędy Wojewódzkiego... :) Natomiast teraz zjaśniała dla nich gwiazda- PORT !!!
          :) I w to będą inwestować... :)
          • yadol Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 08.11.08, 00:45
            tak sobie ich wyobrażałem, kiedy zaplanowali trasę koncertową po Mongolii ? :)
            :) :) :)
            • Gość: bravo Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 01:23
              alfik dobrze wypadł :) ale fajne z nich mongoły mimo wszystko.
              • Gość: fan Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 10:44
                o ja cie!!!!!!!!! buhahahahahahahahaha !!!!!! juz dawno się tak nie usmialem. to
                HIT !!!!! jest nowy przeboj po jozinie z bazin. Hymn portu kajakowego w elbie
                bedzie hitem sezonu !!!!!!
                • Gość: :) Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 12:26
                  SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
                  • alfik45 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 08.11.08, 15:38
                    Ekstra hymn:)))))))),ale to niestety nie ja,nie umiem grac na tym instrumencie:)
                    • rita100 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 08.11.08, 15:55
                      doskonałe !
                      • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 08.11.08, 16:08
                        Jesteś skromny Alf... :) :) :) To się ceni... :) Niestety Twój kolega Elbinger
                        wystąpił w tym roku na dniach Elbląga z podobnym repertuarem i teraz się nie
                        wyłgasz... :) :) :)
                        pl.youtube.com/watch?v=DY1pcEtHI_w&feature=related
                        • Gość: swiatowy Re: kajakiem do mongolii z "portu"elblong IP: *.range86-148.btcentralplus.com 08.11.08, 16:39
                          Buuuuuuuuuuuuah ha ha ha siaaaaba siaaaba uuuuh bedziem miec w
                          elblongu port buuuuuuuuh
                          • Gość: s pomyslec ze olsztyny to takie cymbaly IP: *.elb.vectranet.pl 08.11.08, 20:22
                            hehehehehehe
                    • Gość: gosc Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.ols.vectranet.pl 23.11.08, 11:28
                      nie bądź taki skromny Alf. bardzo ładnie wszystko wyszło!
      • Gość: mems Leon.1 - mówił ci ktoś? IP: *.gprs.plus.pl 08.11.08, 17:53
        Jesteś nudnawym przymułem...
        • Gość: Elportowiec Re: Leon.1 - mówił ci ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:03
          Mega hit !!! Najlepsze jest jak kolega z Elbląga stroi się przed koncertem no i
          refren !!!! SUUUUPERRRR !!!!!!
          • yadol nazwa tego słynnego już zespołu 08.11.08, 20:16
            Po pierwsze trzeba ich zaprosić na występy do Olsztyna, po drugie potrzebna jest
            nazwa , prosta , swojska, medialna np. "Mongoły dwa" lub z angielska " The
            Mongol Band "
            • Gość: Xenia Re: nazwa tego słynnego już zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 20:55
              Ubawiłam się do łez :) Wysłałam już znajomym i właśnie dzwonili że skręcają się
              ze śmiechu. Rzeczywiście potrzebny nam jest śmiech a nie wzajemne obrzucanie się
              wyzwiskami. Leon postarał się tym razem :)
              Pozdrawiam elbląski port kajakowy ! Super piosenka !!
              • rita100 Re: nazwa tego słynnego już zespołu 08.11.08, 20:58
                I ja dołączam do zbiorowego śmiechu. Faktycznie trochę humoru nikomu nie
                zaszkodzi w tych skomplikowanych czasach.
                • yadol Re: nazwa tego słynnego już zespołu 08.11.08, 21:11
                  mreck i alfik w końcu coś się wam udało! gratulacje od przyjaciół z Olsztyna !
                  brawo leon, musimy im znaleźć menedżera i panienki do chórku
                  • rita100 Re: nazwa tego słynnego już zespołu 08.11.08, 21:29
                    Jak to sie mówi, na początku była chuć ! ;)))
                    • Gość: jovan Re: nazwa tego słynnego już zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 21:54
                      Ha ha :) U mnie w oczku wodnym pojawił się dzisiaj jakiś gość z
                      Elbląga. Nagrałem go. Może zrozumiecie ten przekaz.
                      www.youtube.com/watch?v=SeWK_4LgKUg&feature=related
                      • yadol Re: nazwa tego słynnego już zespołu 08.11.08, 22:01
                        to elbinger - ich opiekun artystyczny, ten co na muzyce nie zna się wcale
                        • Gość: jovan Re: nazwa tego słynnego już zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 22:22
                          Emblągi trzymają go w wodzie żeby zawsze był namoczony. To taki
                          nawyk wywodzący się jeszcze z czasów kiedy Elbląg zamieszkiwał jeden
                          osadnik z żoną. Osobnik ten nie mając gdzie się schować przed
                          kłótliwą białogłową całymi dniami siedział zanurzony w kanale
                          Elbląskim. Jego potomkowie mają ten odruch głęboko zakodowany w
                          genach. Potem z czasem - nie wiadomo dlaczego - utarło się, że im
                          bardziej osobnik namoczony tym lepiej śpiewa. Dlatego potomkowie
                          bagiennego ebląga wynurzają się co jakiś czas z jezior, bagien,
                          kanałow, oczek wodnych et cetera i dają występ. Jedyna rada - nie
                          dokarmiać. Wtedy jest szansa, że ponownie szybko nie wystąpi.
                          • Gość: zygi Re: nazwa tego słynnego już zespołu : ElMongo IP: *.ols.vectranet.pl 08.11.08, 22:36
                            Ciekawe czy Elmongi dostaja kase z UE na dofinansowanie ginacych kultur lokalnych:)
                            • leon.1 Re: nazwa tego słynnego już zespołu : ElMongo 09.11.08, 10:16
                              Dotacje ciągną zewsząd :) Życie Elbląga to jedna wielka dotacja :) :) :)
                              Wystarczy przecież pluć i płakać ... :) :) :)
                              • Gość: gość Re: nazwa tego słynnego już zespołu : ElMongo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 15:36
                                świetne jak na elbląg :D
                                • Gość: ssssssssssssssssss Re: nazwa tego słynnego już zespołu : ElMongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 07:35
                                  Żal dupę ściska?
    • Gość: ssssssssssssssssss a jaki jest hymn portu w olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 09:22
      ups, jakiego portu....hahahahhahaha
      • leon.1 Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? 10.11.08, 15:42
        Kajakowego... :) :) :)
        • leon.1 Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? 10.11.08, 22:01
          Coś nie tak? :)
          • Gość: ~~ Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.11.08, 00:20
            Rządzisz Leon... Twoja jest ta kupa gnoju..
            • Gość: norbi Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 10:03
              Kapitalny ten hymn ++!! Ciekawostką jest to że dostałem link od znajomych z
              Tarnowa :D. Elbląski port przejdzie do historii dzięki tym dwom.
              • leon.1 Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? 11.11.08, 16:18
                Elvis :) moja ??? Ja wchodzę na forum Elbląga??? Ja robię tam dym??? Czy Wy
                tutaj??? Pamiętaj że to wszystko w porównaniu z Waszym chamskim oszczerstwem
                czyli posądzeniem o wywożenie elbląskich przedmiotów do Olsztyna to mały
                pikuś... :) :) :)
                Pozdrawiam Cię w Twoim języku Kęsim kęsim... :) :) :)
                • leon.1 Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? 12.11.08, 09:19
                  up :)
                  • Gość: Rota Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:42
                    Hymn jest OK ;>
                    • yadol Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? 13.11.08, 20:39
                      nawet bardzo,a zaangażowanie i talent wykonawców ( zespół ElMongo)są wprost
                      porażające
                      • Gość: jizi Re: a jaki jest hymn portu w olsztynie? IP: *.net2u.cz 15.11.08, 13:50
                        to je super !!!!!!!!!
    • Gość: 123 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.ols.vectranet.pl 15.11.08, 17:00
      co to widzę, to tarzam się ze śmiechu!!!!! buuuahahahahhaaaa!!!!!
      • Gość: jizi Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.net2u.cz 15.11.08, 17:43
        dobre dobre a co to je Elblag? To mesto?
    • alfik45 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 15.11.08, 18:03
      Pogratulować poziomu wypowiedzi,brawo,brawo,tak trzymać:)
      • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 16.11.08, 07:36
        Nie widzisz baranie że kolega pisze z Czech? Może ma prawo nie wiedzieć gdzie
        jest to zadupie Elbląg??? ;)
        Nota bene widzę że Wasza mongolska sława wykracza już poza granice tego kraju...
        :) :)) :)
        Tak trzymać emblongi !!!! :) :) :) Właźcie tu częściej a będą się z Was śmiać na
        całym świecie... :) :) :)
        • Gość: Asme Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.169.broadband7.iol.cz 19.11.08, 18:29
          :> !
          • Gość: Fi4 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:30
            Dostałem link od kolesia z polibudy. Przyznaje że to hicior z paskiem 8-)
            • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 21.11.08, 21:52
              Nie nie wierzę :) :) :) To już staje się niesmaczne nawet :) Owszem pośmiejmy
              się z Elbląga ale nie aż tak żeby robić z tego Jozina z Bazin... ;) :) :)
              • Gość: dlaczegonie Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 13:04
                A dlaczego nie? Śmieszne jest *_*
                • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 23.11.08, 10:05
                  I niestety prawdziwe :) :) :)
                  • yadol Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 23.11.08, 11:40
                    podobno chłopcy chcą z tym numerem wystąpić w Sopocie , negocjują już z Mongolią
                    warunki , mówią coś o promocji mongolizmu, kopaniu tunelu do Ułan Bator,bajerują
                    jak należy, dodatkową atrakcją ma być występ niejakiej tajemniczej ab w tańcu na
                    rurze, wytypowano ją z grona mongolskiego ze względu na kształty ciała bardzo
                    dla nich kobiece (bardzo gładkie podbrzusze, spory biust i wieeelka dupa)
                    • Gość: sss Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.elb.vectranet.pl 23.11.08, 11:56
                      A ja sie pytam gdzie byli wasi rodzice kiedy was plodzili?

W ZOO!!!
                      • Gość: 4youbaby Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 20:15
                        Bardzo fajny kawałek. Dla mnie to rajcowna muzyczka i na dodatek z Elbląga
                        !!!!!! Pozdro wszystkim kajakarzom !
                        • Gość: lajkonik Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 21:17
                          Pozdro z Krakowa. Miasta nieportowego znacznie rzecznie osadzonego :).
                          Fajny teledysk :).

• Gość: ~~ Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 22:06
                            Daruj sobie Leon to podbijanie ;) Klip stary, na joemonster.org od dłuższego
                            czasu - myślisz, że coś wylansowałeś? Mylisz się ;)
                            • yadol Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 25.11.08, 23:00
                              a jednak mu się udało, to dzięki leonowi świat ich poznał i pokochał
                              • Gość: ~~ Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.08, 07:13
                                Ta Yadol :) świat czy Ty światowy i Leon pod kilkoma postaciami ;)
                                • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 26.11.08, 09:28
                                  Nie chciałem żeby ten wątek był podbijany ale skoro tak to boli to
                                  obiecuję że osobiście będę go podbijał... :)
                                  Pożegnałeś się z Mreckiem czyli Wjciechem K. "muzykiem i poetą"
                                  elbląskim??? W sumie sam się prosił o dekonspirację... :) Teraz
                                  prawdopodobnie nadaje z Torunia... :)
                                  • Gość: ~~ Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.08, 09:48
                                    > Nie chciałem żeby ten wątek był podbijany ale skoro tak to boli to
                                    > obiecuję że osobiście będę go podbijał... :)

Przecież Ty żyjesz tą mizerną formą istnienia ;) Kogo boli uważasz? Mnie??? :D
                                    Co tam na uczelni słychać?
                                    • leon.1 Re: Hymn portu kajakowego w Elblągu !!!! 26.11.08, 10:24
                                      1. Głupoty wypisujesz. Poczytaj wyżej i przyznaj się że to Ty żyjesz
                                      skoro zabierasz tu głos:)
                                      2. Na jakiej uczelni? Coś Ci się poprzestawiało detektywie... :)
                                      Może neuroleptyk, lewatywa i spacery??? Dedukcja -to nie Twój i
                                      Twoich kolegów poziom :) Więc zostawcie myślenie innym gdyż w
                                      Elblągu ta forma zanikła... :) :) :)
                                      • Gość: sd Leonie.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 13:39
                                        Łukaszu Cz. czy wkońcu zaprzestaniesz?
                                        • leon.1 Re: Leonie.1 26.11.08, 20:42
                                          Że niby ja to Łukasz Cz? Ha ha ha ha ha ha :) :) :)
                                          • Gość: emigant Re: Leonie.1 IP: 89.204.203.* 26.11.08, 23:55
                                            no na elblaskim forum ponoc cie rozszyfrowano Lukaszu Cz.
                                            • leon.1 Re: Leonie.1 27.11.08, 07:57
                                              Jacy rozszyfrowujący takie wyniki... :) :) :)
                                              Myślenie nie jest ich mocną stroną... :) :) :)
                                              • ol4 Re: Leonie.1 27.11.08, 10:35
                                                leon pisz o tym mrecku co to za jeden, nie rob sciemy:)
                                                • mreck Re: Leonie.1 27.11.08, 10:38
                                                  pisz, pisz, sam jestem ciekawy!
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 27.11.08, 19:52
                                                    Wysłałem Ci Ol4 pocztą ... :) Google też nie są ślepe :) :) :)
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 28.11.08, 08:59
                                                    Obiecałem to podbijam :) Wyczuwam że ten hymn boli elbląskich mongołów... :)
                                                    Więc nieco psychopatyczne... A zresztą oni też nie mają skrupułów... :):) :)
                                                  • yadol Re: Leonie.1 28.11.08, 18:49
                                                    leonie do mnie też wyślij maila
                                                  • yadol Re: Leonie.1 28.11.08, 19:58
                                                    dzięki leonie, to ciekawe, słyszałem, że zmienił się bardzo gdy wrócił z
                                                    występów w Afryce Środkowej, z nikim nie rozmawiał , zarzucił sex ,schudł i
                                                    zmizerniał, został artystą, przy szklance niebieskiej oranżady przyznał się
                                                    komuś i wyznał we łzach, że żyjąc w sercu dzikiego lądu nie widział kobiet i
                                                    zakochał się w małpie ! koledzy pocieszali go jak mogli, mówili mu : spokojnie
                                                    chłopie, każdemu mogło się to zdarzyć, brak kobiet prowadzi do takich chwilowych
                                                    uniesień, a na to nasz bohater szlochając odpowiedział: wam to tak łatwo o tym
                                                    mówić a Ona nawet nie zadzwoni , nie napisze...
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 29.11.08, 09:39
                                                    Najciekawsze jeszcze przed nam Yadol... :) :) :)
                                                  • Gość: ~~ Re: Leonie.1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 18:36
                                                    Up Leoś :):):)???? Widzisz? też podbijam ;)

Pozdrawiam z eeeee..... Lublina dzisiaj ;)

P.S. Znajomy zza Odry pisał, że tam też już dotarło i ubaw mają po pachy ;)
                                                    Zgadnij tylko z czego (kogo)? ;)
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 29.11.08, 22:13
                                                    Dzięki stary :) Widzę że moja akcja propagowania "elbląskości" i pokazywania
                                                    jej światu rozkręca się :) :) :) Tak trzymaj :) Liczę że będziesz nadal na tym
                                                    forum bluzgał i opluwał Olsztyn :) Dzięki temu nikt nie będzie miał wątpliwości
                                                    kim jesteście :) :) :)
                                                  • Gość: rezonans Re: Leonie.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 12:53
                                                    Co wy chcecie od tego teledysku? To nie jest Laponia tylko Mongolia. Śpiew
                                                    gardłowy tam właśnie występuje. Jeśli leon.1 twierdzi że również w Elblągu to
                                                    trzeba to sprawdzić.
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 07.12.08, 12:36
                                                    Oczywiście że Mongolia :)
                                                  • yadol Re: Leonie.1 07.12.08, 15:40
                                                    ten teledysk ma już wartość historyczną, jest testamentem
                                                    artystycznym mrecka, wycichła nam ta kanalia
                                                    mówi się , że prawdziwy kres jego karierze estradowej nastąpił
                                                    jednak wtedy gdy w aptekach pokazał się mongolski lek o nazwie
                                                    mreck - środek, który łagodnie przeczyszcza nie przerywając snu
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 07.12.08, 17:51
                                                    Mreck dziś pewnie wraca z Torunia do Elbląga :) :) :) Ale te mongoły są
                                                    kretyńscy :) Czy oni naprawdę liczyli na to że nikt nie rozszyfruje że jeden
                                                    udaje Ełczanina drugi Torunianina a jest nawet taki co pod Olsztynianina się
                                                    podszywa. Ale Stowarzyszenie Do Morza dało popis... :) :) :) Banda matołów,
                                                    chamów i prostaków... :) :) :)
                                                  • yadol Re: Leonie.1 07.12.08, 19:37
                                                    ten sam specyfik mongolski sprzedawany jest w Toruniu pod nazwą ab , proszę nie
                                                    mylić ( bo łatwo o to )z ob
                                                  • alfik45 Re: Leonie.1 07.12.08, 19:54
                                                    Brawo lełon.to teraz dokonaj samooceny,kim tak jestes naprawdę:)
                                                  • yadol Re: Leonie.1 07.12.08, 20:53
                                                    została nam jeszcze ta jedna niespełniona mongolska sierota alfik
                                                    co z nią zrobimy?
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 07.12.08, 23:46
                                                    No ten jest rozprowadzony już dawno. To Tadeusz znany geodeta. To kim jest po
                                                    dekonspirze to miodzio w porównaniu z tym co wyprawiał jeszcze dwa lata temu...
                                                    W sumie ma niezależny zawód więc nie musi uważać na opinię :) :) :) No chyba że
                                                    wożenie graniczników w bagażniku swojego Hyundaia uznamy za "nietaktowne" :) :)
                                                    :)
                                                  • yadol Re: Leonie.1 08.12.08, 10:21
                                                    biedne mongoły, aż mi ich żal, ty się im chyba Leonie śnisz po nocach
                                                  • Gość: ab Re: Leonie.1 IP: *.torun.mm.pl 08.12.08, 12:36
                                                    Brawo, leon! Ale sobie parobka wychowałeś! Ten yadol to ci chyba robi laskę na
                                                    każde skinienie?
                                                  • Gość: mego Re: Leonie.1 IP: 89.204.194.* 08.12.08, 15:23
                                                    tak sobie z nudow przeczytalem ten watek,wszyscy sie obrazacie i
                                                    wypisujecie co wam slina na jezyk przyniesie,i co najsmieszniejsze
                                                    to po was wszystkich to co inni na was pisza poprostu splywa jak po
                                                    kaczce i dalej swoje glupoty piszecie,a to tylko dlatego ,bo wszyscy
                                                    jestescie anonimowi poprostu,a twojej glupoty Leon.1 to juz nic nie
                                                    przycmi.Moze ktorys z was poda swoje dane to oddam kazdemu wielki
                                                    szacun,pozdrawiam z Kalisza olsztynian i elblazan,oba miasta sa
                                                    fajne ,wiem to bo w obydwu bylem,pozdro))))))))
                                                  • Gość: hihi Re: Leonie.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:17
                                                    Gość portalu: mego- a torunia nie pozdrawiasz ? ab-bydło jest z tej
                                                    krzyżackiej osady z której uciekł Kopernik.
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 08.12.08, 19:13
                                                    Ab nie próbuj starej sztuczki z napuszczaniem...:) My na olsztyńskim forum nie
                                                    jesteśmy zrzeszeni w Stowarzyszeniu Do Morza :) Nikt nas nie dotuje i nie
                                                    spotykamy się po kawiarniach by opracować plan działania wobec jakiegoś tam
                                                    miasta... :) Po prostu każdy normalny mieszkaniec jakiegokolwiek miejsca gdy
                                                    plują na to miejsce broni je. Nie stosujemy polityki Czech z 1938 roku wobec
                                                    poczynań Hitlera :) :) :) Nie udajemy ze pada deszcz gdy wyraźnie widać co hordy
                                                    elbląskich mongołów próbują tu leczyć swoje kompleksy obrażając, czy chamsko
                                                    wyzywając to co olsztyńskie czy warmińsko-mazurskie. Czy w tym coś złego? A Ty
                                                    "mengo" gdy ktoś wyzywa czy obraża Twoją dziewczynę lub zonę reagujesz na to
                                                    uśmieszkiem i kulisz ogon??? Odpowiedz sobie na to pytanie a nie będziesz robił
                                                    takich uwag... :) :) :)
                                                  • yadol Re: Leonie.1 08.12.08, 19:47
                                                    obawiam się , że niestety mylisz się Leonie , to go nie rusza, wyobraź sobie
                                                    skórę człowieka wypełnioną jedynie fekaliami, taką fabrykę gowna, to jest
                                                    właśnie ab i jego środowisko naturalne, a jego najbliżsi wyglądają tak samo,
                                                    taplają się w tym od urodzenia i chlapanie gnojem dookoła to ich kultowe zajęcie
                                                    od pokoleń, taka mongolska tradycja, więc nikt tam nie jest urażony tym co ta
                                                    świnia mówi i robi, myślisz o nim jak o normalnym człowieku a to przecież sterta
                                                    gnijącego gnoju
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 08.12.08, 21:17
                                                    Tak też może być. Z mendowatymi "wrzucaczami ironicznych uwag" jakoś sobie
                                                    radzimy -niestety na ich poziomie. Na innym nie są w stanie niczego zrozumieć...
                                                    :) Najgorsze że Ci ludzie uważają się za sprytnych... :) Uporczywe obrażanie czy
                                                    deprecjonowanie jakiegoś miasta spotyka zwykle reakcję zwrotną... A mimo to
                                                    nadal produkują tu swoje "przemyślenia". Nie chodzi więc chyba tylko o powiatowe
                                                    politykierstwo ale także o jakieś profity emocjonalne. Może lepiej się czuje
                                                    taki jeden z drugim jak "najątrzy, naskłóca czy naopluwa" :) :) :) W szkole
                                                    pewnie donosili nauczycielom na kolegów, którzy lepiej się uczyli... :) :) :) A
                                                    za komuny na kolegów z pracy... :) :) :) W końcu kadry SB czy ORMO musiały
                                                    wywodzić się z jakichś warstw i kręgów społecznych... :) :) :) Tak wiec
                                                    elbląskie SB i ORMO czuwa... :) Teraz tylko zmienili nazwę na "DO MORZA" ;) :)
                                                    :) Sposoby działania i mentalność ta sama :) :) :)
                                                  • Gość: mego Re: Leonie.1 IP: 89.204.203.* 08.12.08, 22:57
                                                    nie jest moja intencja obrazanie tu kogos,ale jestescie wszyscy
                                                    anonimowi pochowani za nickami,a mowienie tym kretynom zeby nie
                                                    brudzili na waszym forum i nie wchodzili na nie bo np.wy nie
                                                    wchodzicie na elblaskie forum zeby obrazac kogos nic nie da,kretyn
                                                    zawsze nim pozostanie,jedyne co mozecie zrobic zeby sie ich pozbyc
                                                    to nie reagowanie na ich zaczepki,oni sie karmia waszymi
                                                    odpowiedziami,to ich podnieca,poprostu nie piszcie nic w ich
                                                    watach,tylko pytanie jest i takie?czy wy naprawde chcecie sie ich
                                                    pozbyc,watpie czego dowodem jest ten watkiem i prowokacja z tym
                                                    hymnem kajakowym,cos mi sie zdaje ze podoba wam sie bycie tymi
                                                    anonimowymi obracami,wiec kolo sie zamyka,pozdro
                                                  • Gość: mego Re: Leonie.1 IP: 89.204.203.* 08.12.08, 21:40
                                                    jak bronie swojej dziewczyny to napewno nie anonimowo jak wy
                                                    tchorze,pozatym wy obrazacie ,no moze tylko nie Yadol,wszystkich
                                                    elblazan,jest kilku kretynow ktorzy was prowokuja,i swietnie sie
                                                    bawia przy tym,nie stac was na zignorowanie ich poprostu,jak nikt
                                                    nie bedzie z was reagowal to watek szybko zniknie,prawda jest taka
                                                    ze was tak to podnieca jak ich zalosni obroncy opatrznosci
                                                    olsztynskiej
                                                  • leon.1 Re: Leonie.1 08.12.08, 22:57
                                                    Oczywiście że bronisz nie anonimowo... WCZEŚNIEJ OKAZUJESZ DOKUMENTY
                                                    POTWIERDZAJĄCE TOŻSAMOŚĆ i przedstawiasz się ... :) :) :) Poza tym chłopie nie
                                                    znasz sprawy nie wtrącaj się... :) Psychoanalityk się znalazł :) :) :)
                                                  • Gość: mego Re: Leonie.1 IP: 89.204.203.* 08.12.08, 23:01
                                                    anonimowo ,mam na mysli w internecie pajacu,nie rub z siebie
                                                    wiekszego niz nim jestes
                                                  • yadol Re: Leonie.1 09.12.08, 09:07
                                                    mego sam sie w to włączasz i nie jesteś bezstronny, leon słusznie zauważył , że
                                                    nie znasz sprawy, po przeczytaniu jednego wątku wiesz jeszcze zbyt mało aby
                                                    wypowiadać się tu jak sędzia, zwróć może uwagę na to iż nikt z Olsztyna nie robi
                                                    takiego chlewu w Elblągu jak te chamskie mongoły ab alias mreck czy kilku
                                                    innych, warto nad tym się zastanowić co ta sk.rwiała trzoda chlewna znajduje tu
                                                    w Olsztynie że nie można jej przepędzić, to tylko odreagowanie "krzywd" ?

zaznaczam , jak zwykle , że dla mnie słowa mongoł czy mongolia nie odnoszą się
                                                    do Elbląga tylko do kilku mend, które wszyscy znamy i które tu występują jako
                                                    elblążanie, sądzę że takie gnidy mogły urodzić się też u nas, cóż - tym razem
                                                    Elbląg ma pecha i kłopot POZDRAWIAM JAK ZWYKLE NORMALNY ELBLAG
                                                  • Gość: ab yadol dobry matoł IP: *.torun.mm.pl 09.12.08, 11:22
                                                    Dobry matoł, dobry matoł, nie robi wstydu treserowi.
                                                    yadol - szczekaj!
                                                  • Gość: ? Re:ab -bydło ,byłeś bykiem w tej gonitwie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:51
                                                    >Gonitwa byków bez byków na naszych ulicach
                                                    W grudniu Toruń odwiedzą Hiszpanie zainteresowani współpracą z
                                                    naszym miastem w zabiegach o tytuł ESK
                                                    Tomasz Bielicki, Sobota, 29 Listopada 2008<
                                                    Goniłeś za kulturą jako byk?
                                                  • Gość: mego Re: Leonie.1 IP: 89.204.207.* 09.12.08, 14:06
                                                    wiesz Yadol ,ty jestes w miare najnormalniejszy z was wszystkich,ale
                                                    moze sie powturze bo wszyscy czytacie wszystko tylko do
                                                    siebiebierzecie tylko to co wam pasuje,wiec powturze sie.Pozbyc sie
                                                    ich mozecie tylko w jeden sposob,nie reagowac na ich chamskie
                                                    zaczepki,nie podbijac ich watkow,a zobaczysz jak sie szybko im
                                                    znudzi,jak nikt nie bedzie reagowal.Prawda ,nie znam was do konca
                                                    ale mm wrazenie ze taki Leon.1 odnosi niesamowita podniete
                                                    przekamarzajac sie z nimi,jestem pewien ze jak teraz nie wchodzi na
                                                    elblaskie forum to kiedys to robil napewno i obrazal tam elblazan
                                                    taki typ,teraz nie musi bo te "mongoly"wchodza na wasze forum ale
                                                    jak przestana to on sam steskniony wejdzie na elblaskie zeby
                                                    prowokacja zaprosic ich spowrotem,ot taki typ sory za wtracanie
                                                    sie ,ale coz nie wytrzymalem
                                                  • Gość: ? Re:mego a podstawówkę to ty skończyłeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:48
                                                    powturze,spowrotem ,bez ę i ą.
                                                    Rozumiem ,że każdy może się potknąć ,ale ty robisz to za często.
                                                  • Gość: mego do ? IP: 89.204.207.* 09.12.08, 14:53
                                                    fakt robie duzo bledow,np. zauwazylem ze napisalem rub zamiast
                                                    rob,ale to z pospiechu,a co do bledow ktore mi wytknoles,odp jest
                                                    prosta ,mam angielski windows ,wiec nie mam polskich liter pozdro
                                                  • leon.1 Re: do ? 09.12.08, 20:28
                                                    OK OK :) Nie ma czym się podniecać. A Tobie mengo powiem że jakoś tak ostro
                                                    zacząłeś... :) :) :) Od razu coś Ci się nie podoba i od razu tonem nakazowo
                                                    umoralniającym. Za dużo tego żeby Ci wszystko od razu wyłuszczyć. Posiedzisz
                                                    poczytasz to może zmienisz zdanie ;) Jednak jak na człowieka słabo obeznanego z
                                                    ortografią masz niezły tupet... :) :) :) Zacznij więc może on nauki pisania a
                                                    potem od pouczania ... :) :) :)
                                                  • Gość: mego Re: do ? IP: 89.204.197.* 09.12.08, 22:16
                                                    na nauke ortografii kolego jest juz troche zapozno.zawsze bylem
                                                    slaby z niej,i mam to w dupie,to moj problem nie Twoj.To nie znaczy
                                                    ze nie moge sie wypowiadac,czlowiek tolerancyjny nie zwroci mi na to
                                                    uwagi nawet,co do ciebie to nawet mnie zaskoczyles,myslalem ze
                                                    zareagujesz bardziej agresywnie,czyszbym mial troche racji w tym co
                                                    pisze,wiesz z ciekawosci poszukam troche w elblaskim archiwum czy
                                                    sie kiedys na nim udzielales,i co pisales,bo nie chce mi sie wierzyc
                                                    ze taki Lew jestes olsztynskiej moralnosci,jestem prawie pewien ze
                                                    niezle tam krwi napsules innym,pisze prawie bo nie szukalem
                                                    jeszcze,jak sie pomyle to osobiscie cie przeprosze w tym
                                                    watku,pozdrawiam normalnych ludzi,czyli niezawistnych dlasamej idei:)
                                                  • leon.1 Re: do ? 09.12.08, 23:09
                                                    No wiesz "Bartek" można zrozumieć że w Dublinie z językiem kontakt słaby :) Poza
                                                    tym dobrze wiesz że udzielałem się na forum Elbląga i to co pisałem różnie było
                                                    odbierane... ;) :) :) Ale czas płynie ludzie się zmieniają ;) niektórzy
                                                    rozwijają a inni zwijają :) To samo dotyczy miast... Twojego Elbląga również...
                                                  • Gość: mego Re: do ? IP: 89.204.197.* 09.12.08, 23:50
                                                    pewnie wszystkich ktorzy zle napisza o Tobie odrazu podejrzewasz o
                                                    podszywanie sie pod inne nicki,a napewno jest to ktorys z tych
                                                    kretynow elblaskich,znam ten typ,pisalem ze jestem z Kalisza,weszlem
                                                    na to forum z sentymentu dla tego miasta,nawet nie musialem
                                                    szukac ,dales sie sprowokowac i nawet nie wierzylem ze sie tak dasz
                                                    nabrac i sam przyznasz,jestes dwulicowy choc inteligentny i
                                                    sprytny,to musze przyznac,sam wchodziles na tamto forum,obrazales
                                                    ludzi i inwestycje elblaskie a teraz biedaczek sie zmienil,i broni
                                                    tak sponiewieranego Olsztyna,no co te"mongoly"tu chca.Wiem ze masz
                                                    to w dupie co teraz pisze ale moze inni sie dowiedza jaki jestes
                                                    naprawde,dlatego to pisze pozdro
                                                  • leon.1 Re: do ? 10.12.08, 20:21
                                                    :) Nie podejrzewam o inne nicki :) Po prostu poznaję elbląskie szkoły pisania...
                                                    :) Skoro "weszłeś" na to forum to znasz prawdę i wiesz jak to było ... :)
                                                  • Gość: mego Re: do ? IP: 89.204.178.* 10.12.08, 21:32
                                                    gdybys dal sobie spokoj to juz bym nie odpisal,a tak mnie znow
                                                    sprowokowales i znow cos napisze,o to mi chodzilo oni pisza bo im
                                                    odpowiadacie,nie bede sie sprzeczal z Toba Leon.1 z kad jestem,bo
                                                    cie nie przekonam,nie jestem z Elblaga w sumie to masz racje ze
                                                    bronisz honoru swojego i miasta,nie mialem zamiaru nikomu tu
                                                    ublizac ,naprawde t wszystko wywnioskowalem sam po przeczytaniu
                                                    tylko tego watku,pozdrawiam Ciebie Yadola i wszystkich
                                                    olsztynian,zazdroszcze wam tych wszystkich jezior ,mozecie sobie
                                                    mieszkac tak ,jakbyscie mieli caly rok wakacje,tylko zeby zimy
                                                    jeszcze nie bylo POZDRO CO ZLEGO TO NIE JA:)
                                                  • leon.1 Re: do ? 10.12.08, 22:16
                                                    Nie jest tak źle jak myślisz z tymi antagonizmami. Wielu Elblążan mieszka w
                                                    Olsztynie pracuje i nikt z nich złego słowa nie powie na Olsztyn podobnie jest w
                                                    Elblągu :) Jest tylko kilku stowarzyszonych w Stowarzyszeniu Elbląg do Morza...
                                                    :) i wydaje im się że prowadzą politykę szczując skłócając podszywając się itd.
                                                    Tych kilku robi dym bo nie mogą sobie darować że Elbląg przestał być miastem
                                                    wojewódzkim więc gryzą co się da... :) CEL??? Korzyści emocjonalne plus urojenie
                                                    że osłabiony Olsztyn odda im Urząd Marszałkowski... ha ha ha ha:) Tak
                                                    przynajmniej donosi mój znajomy z ulicy Hetmańskiej ;) :) :) Natomiast miasto
                                                    jest rzeczywiście niczego sobie :) Dla mnie to najważniejsze miejsce na
                                                    świecie... :) Ty zapewne też takie masz... :) A i dla Elblążan Elbląg też taki
                                                    jest... nikt tu nie ma nic przeciwko takiemu podejściu. Ja im współczuję bo
                                                    rzeczywiście powinni być na Pomorzu. Mają tylko 60 km do Gdańska... :) Tylko
                                                    niech sie odpimpają od Olsztyna i tyle :) :) :
                                                  • yadol Re: do ? 10.12.08, 22:46
                                                    mego pozdrawiam i dzięki za rozsądek, dobrze się to czyta
                                                    POZDRAWIAM ELBLĄG
                                                  • Gość: Nelson Re: do ? IP: 195.205.60.* 11.12.08, 17:54
                                                    Nieźle dajecie czadu tym elbląskim mongołom. Big szacun Yadol i Leon. W końcu to
                                                    tylko robotnicy z odlewni żeliwa więc nie ma co się po nich spodziewać kultury,
                                                    Uśmiałem się szczerze bo bardzo podobają mi sie wasze teksty. Kiedyś napisze z
                                                    tego prace *> bo to już przechodzi do historii.

• leon.1 Re: do ? 12.12.08, 18:55
                                                    Oooo mylisz się to wcale nie są robotnicy... :) To wierchuszka inteligencji
                                                    elbląskiej... :) Jeden to "literat" inny "przedsiębiorca" ale wszyscy zrzeszeni
                                                    w Stowarzyszeniu Ziemia Elbląska do Morza... :) :) :)
                                                  • Gość: ~~ Re: do ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 19:14
                                                    Gadasz do siebie Leon - nie licząc wtrętów Yadola. Reszta to Twój pełen zachwytu
                                                    dla siebie bełkot. Coraz trudniej Ci zaistnieć. Nikt nie podchwytuje Twoich
                                                    błyskotliwych aluzji i nie pieje z zachwytu nad Twoimi "odkryciami". Kończysz
                                                    się pomału... ;).
                                                  • leon.1 Re: do ? 12.12.08, 19:34

Do siebie???
                                                    Chcesz powiedzieć że należysz do tych "łaskawców", którzy chcą ze mną "gadać"???
                                                    :) :) :) Jakoś nie jestem Ci wdzięczny... :) :) :) Poza tym jestem spełniony...
                                                    :) również na tym forum... :)
                                                    Natomiast Ty pewnie jesteś wielonickowcem ... :) więc rozumiem tę podejrzliwość :)

• Gość: ~~ Re: do ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 19:45
                                                    Mi się "nie chce" z Tobą gadać ;) To był komentarz do tego wątku ;) Dość
                                                    żałosnego zresztą. W sumie brak Ci energii żeby pociągnąć inne? ;) Wezwanie do
                                                    bojowników itp? ;) Blog ekostudenta? Jasne.. jestem welonickowcem - aż się
                                                    dziwię, że jeszcze mnie nie zdemaskowałeś ;). Skarbnik i sekretarz w jednej
                                                    osobie jakiegoś elbląskiego stowarzyszenia ;) Takiego od dojenia Olsztyna ze
                                                    środków na rozwój - albo na egzystencję ;). Pozdrawiam czule Leon. Łaskawco :):):)
                                                  • leon.1 Re: do ? 12.12.08, 20:37
                                                    Sam wiesz że nie mam serca do wierszy choć jako Rem pisałem ich sporo... tak tak
                                                    tu na forum. Np dwa lata temu "wierszyki na Boże Narodzenie..." Tylko pewnie mi
                                                    nie wychodziło jakoś tak dobrze jak niektórym... Ale Ciebie Elvis jakoś lubię bo
                                                    nie podpadasz mi pod elbląskich sztywniaków i dam pół palca że z Elbląga nie
                                                    pochodzisz... :) :) :)
                                                    Było to dawno... :)
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=53771177&a=53891300
                                                  • Gość: ab Re: do ? IP: *.torun.mm.pl 12.12.08, 20:52
                                                    Świetne! Kompletnie do d.... Ale szczere.
                                                    A twój parobek yadol też pisze?
                                                  • leon.1 Re: do ? 12.12.08, 20:56
                                                    Pisze to to bardzo dobrze :) W każdym razie znacznie lepiej niż te
                                                    częstochowskie rymy denne i płytkie w stylu Mrecka... :) :) :)
                                                  • leon.1 Re: do ? 12.12.08, 20:57
                                                    A co do parobka to przemilczę bo intryganctwem się brzydzę... :) :) :)
                                                  • Gość: ab Re: do ? IP: *.torun.mm.pl 12.12.08, 21:02
                                                    oj, leon, chyba nie doceniasz talentu. Ten utwór jest akurat bardzo ładny. Nawet
                                                    do rytmiki nie możesz się przyczepić:

yad do akcji się rozkłada,
                                                    leon już posuwa dziada,
                                                    ol zdradzony krzyczy "Zdrada!"
                                                    swiatowemu ptak opada!

Hej, jej, hej, matoły!
                                                    [...]
                                                  • leon.1 Re: do ? 12.12.08, 21:05
                                                    Gdyby nie było agresywne było by OK :) A tak jest "zbyt dynamiczne" :) Poza tym
                                                    to chyba Twoje a nie tego mongoła?... :) :) :)
                                                  • Gość: ab Re: do ? IP: *.torun.mm.pl 12.12.08, 21:13
                                                    No to dobranoc, leon. Jutro muszę wcześnie wstać. Koło 9-tej będę przejeżdżał
                                                    przez Olsztyn. Stań gdzieś na trasie 16. i kiwaj do mnie, też ci odkiwam.
                                                  • leon.1 Re: do ? 12.12.08, 21:19
                                                    OK ;) Niebieskie subaru impreza :) :) :)
                                                  • Gość: ab Re: do ? IP: *.torun.mm.pl 12.12.08, 21:24
                                                    grafitowe mitsubishi outlander turbo :)
                                                    Na niemieckich numerach.
                                                    Dobranoc.
                                                  • Gość: pro Re: do ? IP: *.rootnode.net 13.12.08, 10:33
                                                    Mnie się tam bardzo podoba
                                                  • Gość: lin-go-tey Re: do ? IP: 64.56.65.* 13.12.08, 18:44
                                                    SUPER SUPER SUPER !!!!! :> :>
                                                  • leon.1 Re: do ? 14.12.08, 20:12
                                                    Jasne że super :) :) :) Tylko Ci z Elbląga nie potrafią docenić swoich kolegów
                                                  • Gość: $ Re: do ? IP: *.webd.pl 15.12.08, 18:27
                                                    O ja mam to od kolegi i czesto sobie puszczam na zla pogode :D
    • Gość: * Tajemnica fujarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 20:02
      A ja się tak zastanawiałem, skąd w tle tego kajakowo-dostojnego utworu wzięły
      się raptem dźwięki nigdzie niewidocznej fujarki:
      pl.youtube.com/watch?v=TVyyhHFKI8E
      Jeszcze większe zaskoczenie wzbudził w mnie sam system montowanych w gardłach
      fujarek:
      pl.youtube.com/watch?v=NNVrmW0VL2I&feature=related
      Wprawdzie z mongołami mieliśmy do czynienia w średniowieczu, ale żeby taki
      skansen zachował się jeszcze do dzisiaj?

Pozdrawiam twórców kulrury portu kajakowego :o)
      • leon.1 Re: Tajemnica fujarki 16.12.08, 21:33
        Śpiew gardłowy to dość ciekawe zjawisko :) :) :) Nie mylić z "łabędzim śpiewem"
        :) :)
        • leon.1 Re: Tajemnica fujarki 17.12.08, 21:20
          O jo joj :) Hymn spada... Zainteresowanie maleje? ;) :) :)
          • leon.1 Re: Tajemnica fujarki 18.12.08, 23:00
            Załamałem się :) znowu nie ma popytu na hymn :) Jednak dołożę starań aby stał
            się on stałym elementem tego forum. Niektórzy wiedzą dlaczego... Prawda??? :) :) :)
            • leon.1 Re: Tajemnica fujarki 21.12.08, 20:15
              Niektórzy w Elblągu nie znają słów hymnu... :) Odpowiadając na prośby podbijam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka