Dodaj do ulubionych

Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongołów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 15:26
Redakcjo skoro juz nie kasujecie pełnych chamstwa postów z Elbląga to moze
ograniczyc forum tylko dla zalogowanych uzytkowników?
Obserwuj wątek
    • Gość: swiatowy Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.range86-145.btcentralplus.com 22.11.08, 15:33
      Ja nie jestem zalogowany i nie mam zamiaru sie logowac.Moderator
      powinnien czyscic te elblaskie chamstwo i tyle.Siedzi taki cham w
      tej swojej dziurze i sypie gnojowica na forum Olsztyn.Zwykly prostak
      i cham.
    • Gość: polak Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 15:34
      sam jesteś chamem, używasz słowa "mongoł", polaczku
    • Gość: ab Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matołów IP: *.torun.mm.pl 22.11.08, 16:06
      światowego, leona.1, yadola, antymenela, ol4 i bardzo licznej reszty
      pomniejszych przygłupów.

• Gość: cenzor Re: Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matoł IP: *.elb.vectranet.pl 22.11.08, 16:25
        ocenzurowac olsztynskich mongolow.
        • leon.1 Re: Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matoł 22.11.08, 20:37
          Ależ emocje ... ;) Co za temperatura "dyskusji". Oczywiście elbląskie mongoły
          chciałyby żeby olsztyńskie forum było tylko dla elbląskich mongołów i
          olsztyńskich dupowkrętów ... :) :) :) Potem przeniosą sobie Urząd Marszałkowski
          i zagarną cały budżet wojewódzki... :) Potem już będziemy mogli tylko prosić o
          ich łaski... :) :) :)
          • Gość: aaaaaaaaaa Re: Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matoł IP: *.elb.vectranet.pl 22.11.08, 20:54
            ke?
    • yadol Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo 22.11.08, 20:51
      Lubię Elbląg, często tam jeżdżę i jestem pewien , że to miasto normalnych ludzi,
      mam tam wielu przyjaciół. Pytałem ich dlaczego nie piszą na forum Olsztyna czy
      Elbląga. Nie odpowiada im po prostu mongolskie chamstwo kompromitujące Elbląg i
      związane z tym reakcje. Komu potrzebny jest , oczywiście oprócz tych chamów,
      ten kretyński mongolizm? Pisałem już wielokrotnie , że to chamstwo trzeba
      wyraźnie oddzielić od Elbląga.
      • Gość: ssssss Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.elb.vectranet.pl 22.11.08, 20:55
        podobnie nalezy oddzielic chamstwo olsztynskie
        • Gość: lokals Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 20:56
          nie podoba sie to idz na swoje forum
          • Gość: up Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 13:54
            up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka