Gość: do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 15:26 Redakcjo skoro juz nie kasujecie pełnych chamstwa postów z Elbląga to moze ograniczyc forum tylko dla zalogowanych uzytkowników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiatowy Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.range86-145.btcentralplus.com 22.11.08, 15:33 Ja nie jestem zalogowany i nie mam zamiaru sie logowac.Moderator powinnien czyscic te elblaskie chamstwo i tyle.Siedzi taki cham w tej swojej dziurze i sypie gnojowica na forum Olsztyn.Zwykly prostak i cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 15:34 sam jesteś chamem, używasz słowa "mongoł", polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matołów IP: *.torun.mm.pl 22.11.08, 16:06 światowego, leona.1, yadola, antymenela, ol4 i bardzo licznej reszty pomniejszych przygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matoł IP: *.elb.vectranet.pl 22.11.08, 16:25 ocenzurowac olsztynskich mongolow. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matoł 22.11.08, 20:37 Ależ emocje ... ;) Co za temperatura "dyskusji". Oczywiście elbląskie mongoły chciałyby żeby olsztyńskie forum było tylko dla elbląskich mongołów i olsztyńskich dupowkrętów ... :) :) :) Potem przeniosą sobie Urząd Marszałkowski i zagarną cały budżet wojewódzki... :) Potem już będziemy mogli tylko prosić o ich łaski... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: Forum dla wszystkich - bez olsztyńskich matoł IP: *.elb.vectranet.pl 22.11.08, 20:54 ke? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo 22.11.08, 20:51 Lubię Elbląg, często tam jeżdżę i jestem pewien , że to miasto normalnych ludzi, mam tam wielu przyjaciół. Pytałem ich dlaczego nie piszą na forum Olsztyna czy Elbląga. Nie odpowiada im po prostu mongolskie chamstwo kompromitujące Elbląg i związane z tym reakcje. Komu potrzebny jest , oczywiście oprócz tych chamów, ten kretyński mongolizm? Pisałem już wielokrotnie , że to chamstwo trzeba wyraźnie oddzielić od Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssss Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.elb.vectranet.pl 22.11.08, 20:55 podobnie nalezy oddzielic chamstwo olsztynskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 20:56 nie podoba sie to idz na swoje forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Forum dla zalogowanych = bez elbląskich mongołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 13:54 up Odpowiedz Link Zgłoś