Gość: Greta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 21:45 www.youtube.com/watch?v=uEp-lnpVkls Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kluge Re: Idą święta, sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 22:23 Ciężko mi, człowiek ledwie na kartofle zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Re: Idą święta, sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 15:11 My już porobiliśmy zakupy w zeszłym tygodniu tj. kupiliśmy wszystko co może być potrzebne na święta a się nie popsuje typu składniki ciast, słodycze, dekoracje itp. Nie lubię przeciskać się wśród hipermarketowego bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Idą święta, sylwester IP: *.ols.vectranet.pl 10.12.08, 00:13 o proszę święta krowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Idą święta, sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:20 Jako, że nie wiem, czy jeszcze tu zajrzę przed świętami, na wszelki wypadek chciałam Wam wszystkim, ludziska, życzyc, żeby były one jak najbardziej udane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Kloss The Bloody Olive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 23:11 www.youtube.com/watch?v=pMgbMnAmv24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witte Re: The Bloody Olive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 23:31 Są takie pasjane, w których dopiero po odwróceniu kart widać czy pasjans wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Idą święta, sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 15:53 Radosnych świąt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzejak Re: Idą święta, sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 23:50 Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Święta były właśnie tym, czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku... " . " + . " + . " + . " +' . + . " . +. " .+. +. +. +. +"."+ +' . + . " + . " + . *+*+*+*+*+*+*+*+*+*$$$ *+*+*+*+*+________$$$$$ *_________ __$$$$$$$$$$$$$$$$$ *++*+__________$$$$$$$$$$$ ___*+*+*+*_______$$$$$$$ +*+_____________$$$$_$$$$ ___*+*+*+*_____$$$_____$$$ " . " + . " + . " + . " +' . + . " . +. " .+. +. +. +. +"."+ +' . + . " + . " + . ___________________$$$$$$$¦ ________________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$________$$$$$$$$$$$$$ _$$________$$$$$$$$$$$ __$$__________$$$$$$$ ____$____#¦#¦__$$$$ _____$$__##¦#__$$$$ ________$$________$$ __________$$$$____$$ ______________$$$$$$ WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Odpowiedz Link Zgłoś