thor_tr 08.11.03, 22:34 Twoje zdrowie Rito! Dziękujemy za piwko:-))) Spotkanie było jak zawsze bardzo miłe i udane. Byli:Angela,Bpkw,Inka,Koobra,Lustroo,Zbyszek no i ja:-))) Zapewniam,że wszyscy uczestnicy spotkania są cali,zdrowi,uśmiechnięci:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Spotkanie w eNce:-))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 08:23 a gdzie being ???????????? dziękuję, razem zmienimy Polskę ! ;))))))))))) A jakie mieliście skarpetki ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Spotkanie w eNce:-))) 09.11.03, 10:16 Being nie dotarl z przyczn osobistych. Szkoda. Byli za to miedzy nami, oczywiscie duchowo, Rita, Andulka i Mika. Z pewnoscia beda zdrowe bo szczodrze pito ich zdrowie. Pozniej Zbyszek pogonil nas na szanty do "Kotwicy" a po tym wszystkim moj osobisty kierowca porozwozil eNkowe bractwo do domow. Zastanawiam sie kiedy znowu znow sie spotkamy w pelnym skladzie. Pewnie dopiero jak Mika wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Spotkanie w eNce:-))) 09.11.03, 10:17 Jeszcze do Rity. Dzieki za prezent. A skarpetki nosze w kolorze mojego charakteru. Czarne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmjm Re: Spotkanie w eNce:-))) IP: *.kulki.olnet.pl 09.11.03, 10:53 Co to było za spotkanie w eNce ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Spotkanie w eNce:-))) 09.11.03, 11:40 Gość portalu: mmjm napisał(a): > Co to było za spotkanie w eNce ? Spotkanie forumowiczow. Jesli masz ochote to zapraszamy na nastepne. Tylko nie wiem kiedy bedzie. Trzeba sledzic forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmjm Re: Spotkanie w eNce:-))) IP: *.kulki.olnet.pl 09.11.03, 18:54 Dziękuję za odpowiedż na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 Re: Spotkanie w eNce:-))) IP: *.chicago.lightfirst.net 09.11.03, 18:21 bpkw napisał: >A skarpetki nosze w kolorze mojego > charakteru. Czarne... I tu mnie strasznie rozbawiles na poczatek dnia:)))) Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Spotkanie w eNce:-))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 19:20 wybuchowa paczka na miejscu - prosimy o dalsze instrukcje :) Odpowiedz Link Zgłoś