martitta83 10.07.09, 09:03 czy ktoś mógłby mi polecić dobrego laryngologa w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: potrzebny laryngolog IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.09, 11:52 Dr.S.Piotrowski Ordynator Oddziału w Poliklinice przy Al.Wojska Polskiego w Olsztynie.leczęsię u niego od kilku lat ,wyleczył a kontrolne wizyty wykazują pomyslne rezultaty leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: potrzebny laryngolog IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.07.09, 12:51 dr Kibiłda ordynator oddz. w Szpitalu Wojewódzkim jest również doskonały. Poza tym każdy z laryngologów ma swojego "konika" jeden gardło inny uszy a jeszcze inny nos. Odpowiedz Link Zgłoś
martitta83 Re: potrzebny laryngolog 12.07.09, 00:00 szukam lekarza który zajmuje się noskami jak i plastyką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: potrzebny laryngolog IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.07.09, 09:53 nie wiem, czy jest taki laryngolog w Olsztynie, który również zajmował by się plastyką nosa. Jeżeli już to na pewno w jakiejś prywatnej klinice. Ja osobiście pierwszy krok zrobiłabym wybierając się na prywatna wizytę np. do dr Kibiłdy i ewentualnie on zasugerował by dalsze kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: potrzebny laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 20:19 www.laryngolog.olsztyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: potrzebny laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 15:55 polecam piotrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: potrzebny laryngolog IP: *.olsztyn.mm.pl 09.12.09, 20:30 lecz sie sama przeciez wedlug was wszyscy lekarze to bandyci, patrz na wątek "Gdyby lekarz z Bartoszyc skierował żonę na bada... " Odpowiedz Link Zgłoś