Gość: bezo Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.03.12, 20:14 Polecam Ci pana Arka solidny gość i nie drogi u mnie robił szafę i meble kuchenne i jestem bardzo zadowolona zrobił z dobrego materiału i nie drogo tel. 608 129 670 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 22 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.03.12, 13:42 Jeżeli chodzi o meble drewniane, sprawdź na stronie zapert.eu Ja jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meblenawymiarolszt Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 22.08.21, 13:30 Jeśli chodzi o meble na wymiar, to tylko abpiwek.pl/. Świetnie ceny, szybki czas mebli na zamówienie. Najwyższy stosunek jakości do ceny w Olsztynie. Fachowe doradztwo i bardzo miła obsługa. Jestem zadowolony z usług tej firmy z Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
virtualny96 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 12.10.21, 11:00 Ostatnio skorzystałem z usług studia meblowego Mebelmix Szafy zostały wykonane solidnie, tak jak sobie to wyobraziłem. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do procesu instalacji mebli w moim mieszkaniu. Jest to nowa firma w dziedzinie meblarskiej, ale godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 21.03.12, 22:52 Witam. Ja z projektem mebli wędrowałem po olsztyńskich zakładach ( wyceny tego samego projektu są kolosalnie duże), m.innymi trafiłem do firmy Mebel-Rob przy ul. Kołobrzeskiej .Nie znaliśmy nikogo kto wcześniej korzystał z usług tej firmy. Omyłkowo zaszliśmy do firmy ,, Komandor'' chyba sie nazywa , obok biedronki - i tam w czasie rozmowy pracownica nas oświeciła gdzie jest Firma Mebel-Rob i że znajomi korzystali z ich usług. Poszliśmy, wycenili nam projekt i skorzystaliśmy. Zrobili nam zabudowę kuchni, szafę w pokoju oraz wolnostojącą szafę do przedpokoju. Solidne wykonanie, jesteśmy zadowoleni. Jeżeli ktoś szuka solidnego a zarazem konkurencyjnego cenowo wykonawcę - to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.204.9.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.12, 07:15 Jak szukacie dobrego i taniego fachowca to polecam pana Pawła tel. 664-210-738 Odpowiedz Link Zgłoś
lori79 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 27.03.14, 08:21 Polecam firmę Madax. Zrobili mi piękne meble do kuchni. Zastanawiam się teraz nad wymianą mebli w salonie. Są terminowi i bardzo solidni. Ich strona gdyby ktoś potrzebował www.madaxmeble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Karpo-Meble z Dywit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.12, 14:33 Od jakiegoś czasu meble robię w Dywitach, firma to Karpo-meble.Mieszcza sie przy cmentarzu w Dywitach, na przeciwko szkoly. Sa terminowi, maja swietne projekty. Powierzyłam im projekt kuchni i zrobili mi prześliczną. Zreszta w ich salonie jest bardzo fajna ekspozycja ich pomyzlow i propozycji. Jest w czym wybierac. Polecilam ich kolezance z pracy i ona tez nie zaluje. Tu ich strona olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Karpo-Meble z Dywit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 14:37 Witaj Elu Chciałabym sie dowiedzieć ile mierzy twoja kuchnia i ile zapłaciłaś za meble na wymiar w Karpo meble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidoris Re: Karpo-Meble z Dywit IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.01.13, 00:27 olsztyn-meble.pl/ Ceny zależą od materiałów i akcesorii jakie są użyte w tych meblach .A jest kilka salonów które robią i tak o sporo drożej w niezbyt dobrym wykonaniu .Ja ich polecam każdemu .Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamlak1 Re: Karpo-Meble z Dywit IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.02.13, 10:01 Fajnie .super ,cieszymy się z zadowolonych klientów . Odpowiedz Link Zgłoś
adamlak1 Re: Karpo-Meble z Dywit 06.10.14, 22:58 KARPO-MEBLE Produkcja Mebli 11-001 Dywity ul. Sportowa 1 (wejście od ul. Spółdzielczej vis a vis szkoły) tel 89 512 06 84 kontakt@olsztyn-meble.pl Czynne od pn do pt w godz. 8.00 - 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa B Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 20:02 Błagam kochani pomóżcie. Podpowiedzcie co to były za kuchnie w byłym salonie KLER w Realu w Olsztynie. Może wiecie gdzie został przeniesiony salon tych mebli kuchennych. Dawno temu zakochałam się w tych kuchniach. teraz jak muszę wybrać mebelki to nic mi nie pasuje. Muszą być tamte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.180.218.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.12, 07:10 Witam mogę zrobić Pani taką kuchnie . Pozdrawiam Paweł Tel. 66421738 P.S. A co do tego salonu to gościu zbankrutował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 17:19 Pani Ewo, takie meble można zrobić wszędzie i za normalne pieniądze. W tym salonie w Realu były bardzo zawyżone ceny. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 14:35 Polecam Jaguszewski-MEBLE NA WYMIAR. Mają swoją stronę, robią pomiar i projekt. Na ich stronie sporo fajnych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 11:01 polecam z całym sercem firme Alternatywa z Partyzantow 16, szybko mi kuchnie zrobili, i jestem bardzo zadowolona z jakosci, no i z ceny, ,srednio o okolo 20% taniej mi wycenili jak w innych 3 salonach gdzie bylam, juz zamówilam u nich szafy do pokoi, i lada dzien maja montowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.04.12, 21:39 Zapewne chodzi Pani o niemieckie meble Nobilia. W Olsztynie są 2 firmy, które je sprzedają. Obydwie są przy Ul, Wilczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.180.22.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.05.12, 14:26 Jak szuka ktoś solidnego fachowca to polecam pana Pawła robił mi kuchnię , szafę wszystko było super od projektu po montaż. No i co ważne to cena przystępna . P. Paweł tel. 664-210738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 12.06.12, 14:05 Zapraszam www.anto.com.pl . Prawdziwe kuchnie a nie pocięta sklejka z zawiasem. Wkrótce otwieramy też profesjonalne studio w Olsztynie. Ale meble już możemy u Państwa montować. W chwili obecnej możemy zrefundować koszty dojazdu do naszej siedziby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.09.13, 12:39 Witam. Ze swojej strony mogę polecić firmę, która u mnie zrobiła zabudowę kuchni i meble do przedpokoju. Na pomiar przyjechał świetny fachowiec- pomierzył, doradził, zaprojektował całość- czekałam 2 tygodnie, ale warto było. Wyszło super- znajomi również są pod dużym wrażeniem. Mają świeże podejście, nie robią wszystkiego na ilość- u nich liczy się jakość. Nawet wszelkie szczeliny między ścianami a meblem po montażu zostały wykończone.... Nie zauważyłam żadnych niedoróbek, a montaż przebiegł sprawnie i w miłej atmosferze. Ze swej strony gorąco ich polecam- firma Madax- telefon do nich 601-344-801. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 80.48.160.* 08.11.13, 11:13 Wszyscy polecają Pana Pawła, tez zastanawiałam się nad jego ofertą ale przypadkiem natknęłam się na ofertę Firmę meble na wymiar Venti, zaproponowali mi cenę niższą od niego o prawie 2 tysiące na samej kuchni, byłam w szoku. Przyjechali zrobili pomiar, tego samego dnia miałam juz projekt, a teraz po miesiącu cieszę się pięknymi meblami. Żadnych ukrytych opłat, doradzają, ogólnie mają bardzo miłą i profesjonalną obsługę. Mają ogłoszenia na tablicy, może komus przyda się namiar tablica.pl/oferta/meble-na-wymiar-producent-tanio-szybko-solidnie-sprawdz-ID3nQUp.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? Ganiwex IP: 80.50.54.* 12.05.12, 21:42 Totalna pomyłka, niemiły montażysta, amator, meble brudne , zakurzone ,odpryski, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? Ganiwex IP: 80.50.54.* 12.05.12, 21:43 odpada okleina ,Totalna pomyłka, niemiły montażysta, amator, meble brudne , zakurzone ,odpryski, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 11:58 Tylko Karpo-Meble z Dywit. Moim zdaniem są bezkonkurencyjni. Nie slyszałem dotąd złych opinii o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.205.66.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.05.12, 07:04 Jak sam ktos o sobie takie zeczy pisz to czyba niema co robic nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 22 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.06.12, 12:43 Ja polecam pana Marcin Zapert ( ma stolarnię na Zatorzu - chyba na Zientary Malewskiej). Moja kuchnia to istna perełka - jest drewniana, biała, w stylu rustykalnym z delikatnymi zdobieniami. Pan Marcin robi chyba tylko meble na zamówienie w drewnie ( nie w płycie ),ale dla bardziej wybrednych klientów zamawia zdobienie ręczne w pracowni artystycznej. Jestem zadowolona zarówno z wyglądu jak i jakości kuchni. Zdjęcie kuchni powinno być na stronie www.zapert.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.07.12, 23:23 Nie polecam firmy twoje Meble z metalowej 6 to partacze i zdziercy Odpowiedz Link Zgłoś
olsgo Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 07.01.13, 19:45 Ja ostatnio robiłem meble do kuchni u Pana Andrzeja Wosia. Gość jest z Olsztyna, zakład ma w Morągu. Nie jest to facet z przypadku tylko naprawdę zna się na tym co robi. Przyjeżdża na miejsce, mierzy, doradza, robi projekt, na następny dzień miałem wycenę, cena była ok., AGD też ma w dobrych cenach więc to też u niego wziąłem, wszystko przywiezione na miejsce, elegancko zmontowane, meble miałem zrobione po niecałym miesiącu tak jak chciałem. Wszystko bez zastrzeżeń. Jakby ktoś chciał skorzystać to ma stronę www.wosmeble.pl. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotka Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.01.13, 12:17 Ja też u niego robiłam, bardzo miły Pan, jestem bardzo zadowolona z efektu, spokojnie mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.12, 18:26 Polecam Andrzeja Jaguszewskiego. Robi meble naprawdę na wysokim poziomie. meblenawymiar.olsztyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.02.13, 21:20 olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.12, 07:27 POlecam meble Marwina! www.marwinworkshop.com/ www.youtube.com/watch?v=UHuT_68szjM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.mm.pl 23.10.12, 13:37 A ja bym polecił zakład Mebel-Rob z Kołobrzeskiej, właśnie skończyli mi robić kuchnie i jestem bardzo zadowolony, z jakości, wykonania, wszystko bardzo staranie - nawet moja żona - pedantka - nie miała zastrzeżeń. Teraz jej się zachciało szaf wnękowych więc czekam na wycenę, ale wstępne wyliczenia są bardzo niskie, wiec po doświadczeniu z kuchnia pewnie też zamówię w tej samej firmie. Polecam sprawdzić każdemu, pozdrawiam Rafał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.30.3.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.12, 07:27 Witam umie robiła też firma MEBEL-ROB i nie jestem zbytnio zadowolona pare rzeczy spartolili no i cena też była dość wysoka, pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mebel-Rob Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.12.12, 16:05 Bardzo przykro czytać mi takie komentarze, ponieważ zawsze staram się w pełni przykładać do wykonywanych mebli, tak aby klient był zadowolony. Jeszcze bardziej smuci mnie fakt, że nie kojarzę żadnej Pani Agaty, której tworzyłem mebelki. Sądząc po poziomie wypowiedzi i braku podstawowych zasad interpunkcji, dochodzę do wniosku, że jest to działanie konkurencyjnej firmy, co wbrew pozorom bardzo mnie cieszy - ktoś czuję się zagrożony poziomem mojej pracy i poświęca swój cenny czas, aby mnie tu oszkalować. Każdą zainteresowaną osobę zapraszam do swojego zakładu, przy ulicy Kołobrzeskiej 17, aby osobiście ocenić poziom mebli, które tworzę. Opinię w internecie może napisać każdy, dlatego wolę, żeby moja praca obroniła się sama. Tym bardziej, że jak widać, praca ta stanowi realne zagrożenie dla innej firmy z branży usług stolarskich. Jeszcze raz zapraszam, dziękuje i pozdrawiam "Panią Agatę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.152.147.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.12.12, 23:54 zobacz tę firmę ... www.jurpol-meble.pl ... fajne meble w dobrych cenach ... o na przykład meblościanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.205.45.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.12, 12:37 Witam proszę zadzwonić do Pana Pawła robił u mnie meble i jestem zadowolony z jakości i z ceny polecam tel . 664210738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danielska Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 09:48 Witam Ostatnio miałam okazje skorzystać z usługi zrobienia mi przedpokoju przez Pana Roberta Sawko, poznałam tego Pana przez internet czytając wiele miłych słów o nim i o jego pracy , pomyślłam czemu nie zobaczę kto to taki .Pan Robert nie ma wielkiej firmy ani salonów, poprostu skromny stolarz. Przyjechał wziął wymiary porozmawialismy jaką ja mam wizje swojego przedpokoju ,Pan Robert mi doradził jak on to widzi nic nie byłoby w tym nadzwyczajnego ,ale jego zaangażowanie i oddanie jego fachowość to zupełnie zmieniło wyraz współpracy .Ten młody człowiek kocha to co robi ,zna się doskonale i potrafi wyczarować z niczego cuda .Nie miałam zielonego pojęcia że ze zwykłej deski można zrobić coś tak wspaniałego on sam zaprojektował każdy detal i sam wykonał mało tego w ekspresowym tempie .Wszystko przemyslane w najdrobniejszych szczegółach, widać że jest doskonały i zna sie na swojej pracy. Powybieralismy materiały, gdzie co i jak. Cena bardzo ale to bardzo przyzwoita, w porównaniu do innymi firmami co sprawdzałam. Po dwóch tygodniach przyjechał zmontował tak jak na projekcie i tak jak mówił. Czyściutko, jakość wykonanych mebli jak i usługi oceniam na najwyższym poziomie, Perfekt. Bardzo miły człowiek, działa na poleceniach i myślę że tego typu reklama jest najlepsza i najbardziej pewna, i co za tym idzie nie winduje ceny. Polecam Tego Pana z całego serca każdemu zapewniam że każdy kto skorzysta z jego usług będzie tak samo jak ja zachwycony . Podaję namiar proszę bardzo Robert Sawko tel.606695318 Polecam super pozytyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.31.0.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.12, 11:31 Pan Safko to sam o sobie takie zeczy wypisuje oj nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
puchi5 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 08.10.12, 13:44 o czym Pani pisze, chyba, że to sam Pan Sawko jest autorem tego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 13:01 kfd.pl/s/3td6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.204.5.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.12, 20:16 Witam, Polecam Pana Andrzeja P. który naprawdę wie na czym rzecz polega. Robi dobrze, szybko i w przystępnych cenach. Nie to co w tych studiach meblowych. Kuchnie nam robił niecały rok temu i naprawdę wraz z żoną jesteśmy zadowoleni. Polecam Telefon kontaktowy do pana Andrzeja z Olsztyna 692-120-289 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.10.12, 12:17 Ja z kolei robiłam szafę w przedpokoju, a że chciałam mieć zrobione dobrze i terminowo to chciałam, żeby robił to Komandor. Oczywiście miałam świadomość, że jest to droga firma. Ale tu zaskoczenie ! Okazało się, że w Olsztynie jest jakiś przedstawiciel Komandora, ale nie tego olsztyńskiego Komandora tylko ta firma współpracuje z centralą Komandora i ma znacznie lepsze ceny. W tej chwili nie pamiętam :) niestety jak ta firma się nazywa, ale jak tylko sobie przypomnę to dopiszę. W każdym razie szafa stoi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.10.12, 15:14 Już sobie przypomniałam ;) Podsyłam adres strony www.meblenawymiar.koneser.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.31.36.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.12, 21:36 Jak szukacie dobrych i w miarę tanich mebli to polecam pana Pawła, robił u mnie całe mieszkanie i jestem zadowolony z współpracy , telefon do niego 664-210-738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolkaa Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 14:23 Ja swoje meble do kuchni zamawiałam z mężem w www.meble-do-kuchni.net/ Kuchnia od nich prezentuje się super. Meble solidne, ładne i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
jopipapr Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 27.10.12, 17:00 w Olsztynie to nie jest prosta sprawa , wiosną miałam ten sam problem, szukałam stolarza który zrobi mi mebler na wymiar. większość zakładów z szyldem meble na wymiar robi z modułów, nie ma to nic wspólnego z oczekiwaniami klijenta. mam kuchnię nietypową bo w starym budownictwe, a pseudo zakłady nastawione są na masówkę z modułów spośród wielu ( ok. 15 stolarzy ) tylko 3 robiło na wymiar, czyli nie nie słyszam, że czegoś nie można zrobić i nie dyskutowali czy szafka ma mieć 2 cm więcej czy mniej, , szukałam już stolarza spoza Olsztyna. pan Sawko robi meble na wymiar jednak kombinował bo nie było kąta prostego ścian firma Altor nie określiła dokładnie ceny końcowej, ja zmieniałam koncepcę lub dodatki pani nie potrfiła powiedzieć mi końcowej ceny, zostawiałoa sobie margines ceny co nie odpowiadało mi, wolałam nie narażać się na niespodziankę trzeci stolarz w koncu wybrałam pana z Jarot, który ma stolarnię na Jarockiej. mam meble na wymiar, każdy cm. zabydowany meblem, brak kątów prostych ścian nie był przeszkodą, wszystko zrobił jak chciałam, słowny, solidny. cena atrakcyjna, jasno określił zasady, ja swoje wymagania i dogadaliśmy się, nie było żadnych niepodzianek ani problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta80 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 19.11.12, 13:02 Nie polecam a wręcz przestrzegam przed firmą Stolmir pana Mirosława Ż. Zakład mieścił się na ul. Przemysłowej 5 a teraz gdzieś na Towarowej. tel. 606 753 564 Największym zarzutem jest nieterminowość. Na meble czeka się po kilka miesięcy a nawet pół roku (niestety poleciłem kiedyś tego Pana znajomemu i bujał się z meblami 6 miesięcy). Jeżeli ktoś już rozpoczął przygodę z tym Panem to niech przyzwyczai się do tego, że p. Mirek nie będzie odbierał telefonów a jak już odbierze (bo zadzwonisz do niego z innego numeru) to się dowiesz, że jest chory, zepsuł się samochód, było wesele, pogrzeb, wypadek, szpital. Umawia się na telefon za kilka dni i nie dzwoni i nie odbiera telefonów. Nie wpłacajcie zaliczek na konto! Pieniądze niech lepiej poczekają na Waszych kontach a nie u pana Mirka przez 6 miesięcy na lokacie. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.mm.pl 01.12.12, 16:11 Zdecydowanie polecam firmę "Szafir" z siedzibą na ul.Lubelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidoris Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.01.13, 23:59 olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidoris Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.01.13, 00:11 olsztyn-meble.pl/ olsztyn-meble.pl/ A i tu można zawsze zadzwonić- doradzą, pomogą zaprojektować i wykonają solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidoris Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.02.13, 09:58 tam można zobaczyć olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.30.96.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.13, 10:29 Napewno mogę polecić Pana Pawła , robił u mnie kuchnie i szafe jesteśmy z żoną zadowoleni z jakości no i z ceny. Tel do niego 664210738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.02.13, 21:18 jest jeszcze ; olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 19:07 Ja polecam ArtKuchnie. Może nie należą do najtańszych ale za to solidni. Sama zamawiałam u nich kuchnie i nie było żadnych problemów. Oczywiście to nie są meble dla wszystkich bo nie wszystkich na to stać. Ale każdy kto chce więcej pieniędzy przeznaczyć na swoje meble to polecam tą firmę, pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłóp z jarot Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.13, 19:57 PPHU ABC Meble Bogdan Szęda ul. Wilczyńskiego 25E/23 10-686 Olsztyn tel. (89) 535-40-63, tel. kom. 509 896 846 Polecam !!! Bardzo solidny Pan i wykonanie wzorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.180.161.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 10:12 Panie Bogdanie nieładnie tak o sobie samemu pisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.180.57.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 11:25 Ja poszukuję pilnie stolarza, ale takiego który wykonuje meble drewniane. Czy znacie firmę/stolarza z Olsztyna, który na pewno dobrze wykonuje meble z drewna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.180.120.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 18:29 Witam ja znam dobrego stolarza tel 664210738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 25.03.13, 21:20 Jeśli chodzi o Olsztyn- polecam Multi Mebel na ul. Kołobrzeskiej 27. Robili meble kuchenne mojej mamie i wszystko wyszło ok. Przyjechał gość, pomierzył, doradził- mama jest zadowolona. Cenowo też ok bo pytaliśmy w kilku miejscach i tam było najkorzystniej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-Pieczewo Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.04.13, 19:09 Gorąco polecam firme Mebel-Rob z ul. Kołobrzeskiej. Mała ale bardzo solidna firma. Bardzo dobrze doradzają i wykonianie na bardzo wysokim poziomie za nie duże pieniądze. Jestem bardzo zadowolony z wykoniania i czasu oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.205.110.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.13, 08:26 A mi mebelki robił Pan Paweł i jestem zadowolona zamontowane przed terminem i co ważne za rozsądne pieniądze. Naprawdę polecam telefon do niego 664-210-738. Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.158.216.148.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.13, 18:44 Ja polecam Pana Andrzeja P. Robi naprawdę porządne meble w przystępnej cenie. Jeszcze raz polecam. Telefon do Pana Andrzeja 692120289 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 22.05.13, 17:45 Ja polecam Multi Mebel z Kołobrzeskiej. Są naprawdę spoko. Robiłam u nich szafę na wymiar a później meble kuchenne. Mają dużo pomysłów, fajnie doradzają, przyjeżdżają na pomiar i co najważniejszą mają normalne ceny- porównując z innymi salonami u nich było duuużo taniej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.13, 09:29 Długo sie zastanawiałem czy napisać komentarz, ponieważ czytając ten wątek mam wątpliwości, czy 90 % postów nie jest pisane przez samych zainteresowanych, czyli właścicieli firm, ale będąc naprawde zadowolony postanowiłem się tym podzielić. Zamówiłem meble do kuchni w firmie Mebel-Rob z ul. Kołobrzeskiej - wszystko wyszło szybko, sprawnie i bardzo efektownie. Żonie podoba się bardzo wygląd i wykonanie, ja jestem zadowolony z trwałości i jakości materiałów, i oboje jesteśmy usatysfakcjonowani ceną. Według mnie, warto, niedowiarkom polecam przyjść i sprawdzić, albo i nie, będę miał krótszą kolejkę zmawiając szafę za jakiś czas. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
bearishly Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 21.02.23, 06:22 Zobacz sobie takie oferty jakie może mieć między innymi Studio Mebli Kuchennych w Konstancinie -> Jeziorna ul. Bielawska 3 tel. 730 009 609, gdzie robi się meble na zamówienie. Spore doświadczenie w robieniu mebli na wymiar i faktycznie takie podejście, by klientom zaproponować odpowiednie dla nich rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś