zloty.strzal 20.10.09, 17:47 Ile musi upłynąć czasu od ostatniej dawki, żebym mogła ze spokojnym sumieniem się napić? W ulotce ani razu słowo alkohol nie pada. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niski.oktan Re: Antybiotyki a alkohol 21.10.09, 01:19 Nie do wiary, jak te półtora roku posuchy potrafi zeszmacić! :D Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Antybiotyki a alkohol 20.10.09, 19:14 Z czystym sumieniem czyli? Boisz się że antybiotyk nie zadziała, czy że będziesz rzygać? Bo pierwsza opcja praktycznie nie występuje, możesz pić dość szybko, ale druga jest prawdopodobna. Poczekałbym połowę czasu do następnej dawki. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Antybiotyki a alkohol 20.10.09, 19:26 Czyli sobie wyjazd weekendowy chyba odpuszczę, żeby moich zwłok nie musieli do Warszawy ściągać. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Antybiotyki a alkohol 20.10.09, 20:23 Ja kiedyś popiłam antybiotyk piwem :-) Przeżyłam jak widać :-) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Antybiotyki a alkohol 20.10.09, 20:25 antybiotyki są nieefektywne. leczyć powinnaś się kroplą wody. Przygotuj szklankę, 0,5 litra (może być żołądkowa-gorzka - miętowa) oraz butelkę wody. Z butelki wody odmierz jedną kroplę i wlej do szklanki. Resztę zalej wódką. Wypij w towarzystwie, a wszelkie problemy (w tym i choroby) miną.* *Przed zastosowaniem metody skonsultuj się z Masonem bądź Cyklistą, gdyż samotne picie alkoholu powoduje zgagę i choroby serca. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Antybiotyki a alkohol 20.10.09, 20:48 Przygotuj > szklankę, 0,5 litra (może być żołądkowa-gorzka - miętowa) oraz butelkę wody. I to jest homeopatia w którą mogę uwierzyć. Odpowiedz Link