qw994 26.11.09, 15:49 Szkoda tylko, że nie zagrali dwóch kawałków, na które czekałam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Alicja wymiata 26.11.09, 21:44 lub alicja w krainie pedofili.też fajne :P Odpowiedz Link
i.nes Re: Alicja wymiata 26.11.09, 18:16 Alicja już tu nie mieszka :( Uwolniła się z łańcuchów... A czego nie zagrali? Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 26.11.09, 20:13 Możesz mówić? Bo ja tylko skrzeczę :D Było BOSKO! Down In The Hole - nie wiem, jak mogło tego zabraknąć. Tak samo "No Excuses". Końcowy set mnie na szczęście ZABIŁ, więc im wybaczam. Boski koncert, a przed samym wejściem do Stodoły złapał mnie strach, że nie dadzą rady, że zobaczę granie dla kasy. I po co? :) Widziałaś recenzje z Życia Warszawy? Buehehehhehehehe, koleś był gdzie indziej, bo po prostu kłamie. Pozdrawiam ogromnie, jestem szczęśliwa, kocham Cantrella :D Odpowiedz Link
hermina26 Re: Alicja wymiata 26.11.09, 22:14 Zazdroszcze!!!!!!!! Ogromnie! Ponoć obiecali, że wrócą???????????? Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 26.11.09, 22:34 O, jezdęź :D Obiecali i w obliczu tego, co się działo wśród ludożerki, wierze im, że mogą mieć na to ochotę! Odpowiedz Link
hermina26 Re: Alicja wymiata 26.11.09, 22:45 Oj! Z łatwością Cię wyszpiegowałam!:):) Miłam nadzieje, że było beznadziejnie i odetchne z ulgą, że mnie tam nie było! Ale ja mam w życiu pecha i jak mnie gdzieś nie ma to jest zajebiście! Chociaż jak jestem to oczywscie uświetniam wydarzenie swoją znakomitą osobą i jest jeszcze lepiej:):) Esencja skromności to ja:) Czyli rozumiem, że ogień z dupy był? Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 26.11.09, 22:53 Był! Z dupy i z gardła, tylko za krótko :) mam ogromną sprzeczkę ze znajomymi, z których część zachwyca się tym, że DuVall upodabnia się do Staleya, a część, że się nie upodabnia :D Jest totalnie inny (IMHO) wokalnie i na scenie, podobnie brzmi tylko w towarzystwie Cantrella (orgazm!). ENERGIA milią :) Odpowiedz Link
hermina26 Re: Alicja wymiata 26.11.09, 23:02 Nie wiem jak na koncercie:(, ale na płycie to mi się wydaje, że się nie upodabnia! Zresztą pewnie jest pod duża presją, zeby się upodabniać, bo jak ciągle słyszy, że to nie to samo, bo bez Staleya, no to pewnie ma chłopina dylemat! Mi to się to nowe Alice podoba - zawsze lepsze coś niż nic! Williamowi na pewno troche haryzmy brakuje i lecą teraz na legendzie, bo z niego to raczej marny frontmen! Ale z drugiej strony to jakby Peral Jam występowałby bez Edka, to raczej bym ich nie pokochała i cięzko by było mi się przemóc! A im sie udało zrobić, bez legendy, naprade zajbistą płyte - taką z klimatem! Wiec dobrze jest! A masz wszystkie zeby i żeberka całe? Stałaś gdzieś blisko? Czy Cantrell jest ciachem czy zasuszoną śliwką? Ale Ci zazdroszcze, a to taka nieładna cecha:( Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 26.11.09, 23:31 Pozwól mi wytrzeźwieć i wtedy zaczniesz zazdrościć ;))) Odpowiedz Link
hermina26 Re: Alicja wymiata 26.11.09, 23:35 Alkoholizacji i kaca też zazdroszcze!!!! Ja na razie tylko drugs - tzn. aspiryna, rutinoscorbin i tabletki na kaszel! Wiec na dzień dzisiejszy zazdroszcze nawet efektów ubocznych rozrywki!:( Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 26.11.09, 23:37 Gópia :))) Mamy jeszcze pińcet muzycznych marzeń, dobrze jest! Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 26.11.09, 23:40 P. S. Kupiłam se koszulkie, jutro wrzucę zdjęcie :F Odpowiedz Link
hermina26 Re: Alicja wymiata 26.11.09, 23:50 Mamy, mamy! No ja gópia faktycznie jestem czasem - co poradzisz:) Czekam na koszulke - ukłuj nas w oczy! Niech Ci zazdroszczą!!!:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Alicja wymiata 26.11.09, 23:58 w994 napisała: > "Down in a hole" i "Rotten apple" :) Bo bez głosu Layne'a one nie mają tej harmonii, głębi, sensu. Tak jak "No Exuses". Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 27.11.09, 00:04 Ale dlaczego DuVall ma za to płacić. Fajne to nie jest, że Staleya nie ma :( Ale dobrze, że zdolny kompozytor i gitarzysta nie usiadł na jakimś zmurszałym kamieniu i nie zniknął z tego powodu. Niesia, naprawdę dobrze było. Odpowiedz Link
funny_game Re: Alicja wymiata 27.11.09, 00:16 Szkoda, to jak krowa w kapustę wejdzie, a przed nami jeszcze dużo ;) Odpowiedz Link